Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32086 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Évek később... <br> <br> ...Gandalf a Varázsló, látogatott hosszú tőr a menésén-távol születésnapi buli. <br> <br> Nem tudok felét ön fél szintúgy szeretek... <br> <br> ...és szeretek kevesebb mint fele ön fél szintúgy érdemelsz. <br> <br> Frodo, látnám nagybácsi hosszú tőr nem cserélt sokkal. <br> <br> És mégis 1 1 1 év van-e távol túl röviden egy idő... <br> <br> ...élő olyan csodálatra méltó Bagginses és műszaki szakember között, hernyó... <br> <br> ...fejes domolykó, támasz-övez, Goodbodies... <br> <br> -...Bolgers, Hornblowers és Proudfoots...-Proudfeet! <br> <br> ...L sajnál bejelenteni hogy ez van-e a vég. <br> <br> Vagyok elmenő. Hagyok. Most. <br> <br> Viszlát. <br> <br> Ahova ment-e? <br> <br> Ó, Gandalf. <br> <br> Hagytad-e a Gyűrűt Frodo, ahogy mi egyetértettek? <br> <br> Van bánya, mondalak téged! Van a tulajdonom. <br> <br> értékes! <br> <br> Van bánya most, és fogom tartani ezt. <br> <br> Nem fogom odaadni értékes, mondalak téged. <br> <br> Nem mondja azt újra! <br> <br> Adják ezt az Frodo, és fogom gondozni őt. <br> <br> Rendben, akarok. <br> <br> Tizenhét év ment álmosan a Megyében. <br> <br> Rendben, csak egy perc! <br> <br> Gandalf! <br> <br> Üdvözletek, Frodo. <br> <br> Gandalf, van igazán te!, volt így vágyódnak! <br> <br> Tizenhét év... <br> <br> ...hosszú tőr óta bal. nézel ugyanaz mint valaha, Frodo. <br> <br> Nézel régibb, Gandalf. <br> <br> Ó, voltam egy hosszú utazáson. <br> <br> Van a Gyűrű, isn`t ez?komikus varázslatos gyűrű. <br> <br> Használtál mindig úgy nézni ki mint amit amikor beszéltél erről. <br> <br> hosszú tőr komikus gyűrűje, a márkák te láthatatlan? <br> <br> -Adják ezt nekem, Frodo!-Adlak téged a Gyűrűt? <br> <br> Egy pillanatért csak. <br> <br> Látnál-e valamilyet jelöléseket ezen? <br> <br> Ott vannak-e egyik sem. Van egészen egy világos gyűrű, igazán. <br> <br> Kút, akkor, nézel! <br> <br> Várnak. Vágyod-e ezt olyan sokkal már? <br> <br> Nem, de amiért tönkreteszik ezt? <br> <br> Mert van együtt gonosz. <br> <br> Akar romlott és elpusztít akárki aki hordja ezt... <br> <br> ...ő hágó Árnyékok a Világába... <br> <br> ...Sauron az ereje alatt: <br> <br> Mordor a Sötét lord! <br> <br> Nem hosszú tőr? <br> <br> Vagy az egy akinek van a Gyűrűje most. <br> <br> #NAME? <br> <br> Még akkor sem egy sárkány kilő árthatnák azt Gyűrűt. <br> <br> Egy Gyűrű szabálynak ezeket minden <br> <br> Egy Gyűrű felfedezésnek ezeket az <br> <br> Egyet Gyűrű hozni ezeket minden és a sötétségben kötelez <br> <br> kívánok szüksége van neki nincs történt az időmben. <br> <br> Így tesznek L. <br> <br> Az Ellenséges csendes hiányok egy dolog adni tudás őt erejét... <br> <br> ...törésnek minden ellenállás, és fedsz mindent a földeket sötétségben. <br> <br> Hiányozza az Egyet Gyűrű. <br> <br> Talán nem tud hogy találtak. <br> <br> Tud, Frodo. <br> <br> Gollum hagyta övé barlang követni a Gyűrűt magát... <br> <br> ...és a Sötét lord megfogta őt Mordor. <br> <br> A Sötét lord tud mi gyűrű ez volt Gollum talált, és milyen elveszítette ezt újra. <br> <br> És hallott Hobbits végre, és a Megyének. <br> <br> És ő még neki van egy nevet gondolni körülbelül... <br> <br> ...Baggins a neve. <br> <br> Gollum miatt! <br> <br> Ó, Gandalf, ami tenni? <br> <br> Milyen kár az hosszú tőr didn`t megöl hogy hitvány teremtés amikor neki volt az esélye! <br> <br> Igen, volt szánalom. <br> <br> szánalom és irgalom. <br> <br> És most, Frodo, a döntés fekvések veled. <br> <br> Mi fogsz-e tenni az Eggyel Gyűrű? <br> <br> Fogom adni ezt neked, Gandalf! <br> <br> Jó egy bölcs és erős., akarlak téged nemet-- <br> <br> Nem! Nem tesznek csábít engem. <br> <br> Lennék használva kívánságot fordulatnak ez felé jó, és tud tehát. <br> <br> Jelentés lenni fajta, én akarat válik olyan szörnyű mint a Sötét lord magát. <br> <br> Nem tesznek csábít engem! <br> <br> Nekem lesz erőm olyan szükségét olyan nemsokára. <br> <br> Akkor feltételezek tartanám az cseng és őrzik ezt. <br> <br> Én semmi elmenni valahol, egyedül. <br> <br> De nem fogják háborgatni az megye ha a Gyűrűt isn`t itt. <br> <br> A kedves Frodo... <br> <br> ...L félek-e igaza van. <br> <br> Neked kell menned és hátrahagynia a név Baggins te. <br> <br> A név nincs hosszabb páncélszekrény. <br> <br> Az új utazó neved lesz: <br> <br> Úr Underhill. <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32085 Írta: Anonymous
Ezt itt Sesy mutatta meg a CHATEL&#336;S TOPIC-ban, és szerintem kissé idevág =:)<br> <br> Régen... <br> <br> ...a Második Kor a korai éveikben... <br> <br> ...a nagy Elven-kovácsol kovácsolt Erő Gyűrűiket. <br> <br> Kilenc halálos Emberekért. <br> <br> Hét a Törpéért-urak. <br> <br> Három a magas Tündérért-királyok. <br> <br> De akkor, a Sötét lord tanult az ügyesség ofring-csináló... <br> <br> ...és csinálta a Mestert Gyűrű. <br> <br> Az Egy Gyűrű szabálynak ezeket minden. <br> <br> Az Eggyel Gyűrű, Közép-földdel feltöltesz legyőznének -a és tud. <br> <br> Mint az utolsó szövetség ofMen és manók esett az ereje alatt... <br> <br> ...észrevette a hősies árnyék akiben csúszik. <br> <br> Volt Herceg lsildur... <br> <br> ...az erős királyoknak a tengeren át... <br> <br> ...ki vette a Gyűrűt. <br> <br> De mert nem pusztította el ezt, a Sötét lord a szelleme élt kinyitva... <br> <br> ...és kezdett felvételnek alak és nőnek újra. <br> <br> De a Gyűrűnek volt egy akarata ofits nekik van, és egy út ofslipping egyből odaadsz... <br> <br> ...hogy visszajöjjön talált által másik, hogy ez megkaphasson végre a mesterének. <br> <br> És ott a Gyűrű menedék, a Nagy Folyó alján Anduin... <br> <br> ...évek ezer. <br> <br> Azok alatt évek alatt... <br> <br> ...a Sötét lord elfogta a kilenc gyűrű hogy csináltak Emberekért... <br> <br> ...és fordította tulajdonosok az Ringwraiths: <br> <br> Szörnyű árnyékok a nagy árnyéka alatt... <br> <br> ...ki barangolta a világot, kereső Egy Gyűrű. <br> <br> Időben, a Gyűrűt találtak. <br> <br> Két barát voltál-e halászat a Nagy Folyó egyben nap. <br> <br> #NAME? <br> <br> Mert van a születésnapom, a szeretetem, és én kéri ezt. <br> <br> Már adtam ön több mint anyagilag elbírhatnék. <br> <br> Alapítom ezt, és megyek ebbe! <br> <br> Vagy-e valóban, a szeretetem? <br> <br> Használta a Gyűrűt lopásért, és megtudni titkokat. <br> <br> A tulajdona emberek kezdtek felé megvet a szerencsétlen teremtést... <br> <br> ...és hívásnak őt Gollum. <br> <br> Kínzott és hajtott a Gyűrű által, elrejtett sötét kiváj... <br> <br> ...mély hegyek alatt. <br> <br> De az cseng csúszik távol Gollum`s ujj, túl. <br> <br> És így az hosszú tőr találták ezt, az utazásai alatt a Törpékkel. <br> <br> Tolvaj, Baggins. Tolvaj! <br> <br> Lopta értékes, értékes.... <br> <br> A születésnapi ajándékunk. <br> <br> Tolvaj, Baggins! Mi utálják ezt örökre! <br> <br> Volt hosszú tőr Baggins, az Hobbit... <br> <br> ...ki visszavette a Gyűrűt a Megyének, az otthona. <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32084 Írta: Anonymous
Na ja!<br> Amúgy sztem esetleg ki lehetne rinyálni Svindlertöl:)) egy fórumot a szinkronnak, mert ha itt kezdjük el, az nem biztos, hogy jó lesz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32083 Írta: Anonymous
Kellene hozzá a film..., ami nincs...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32082 Írta: Anonymous
Na mi a helyzet a fan-szinkronnal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32081 Írta: Anonymous
Cúna gonosz hobbitockák! Nem, ninc kecöp!!! :o DDDDDDDD Nekem is ez tetszett legjobban :o DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32080 Írta: Anonymous
em ninc kecöp...baromi jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32079 Írta: Anonymous
Áfonya :) )))) PizZÁT! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32078 Írta: Anonymous
:D Nagggyon tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32077 Írta: Anonymous
naughty: aha. :) Nem tudom honnan jött, csak úgy kipattant. (mint ama bizonyos isteni szikra.) :P PP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32076 Írta: Anonymous
áfonya:ez nagyon komoly!!!<br> nekem tetszik!!<br> te írtad??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32075 Írta: Anonymous
Arwen Girl:kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32074 Írta: Anonymous
Áfonya: állati!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32073 Írta: Anonymous
elolvastam a szövegek nagy részét, és nagyon jól szórakoztam: egyes parodiáknál úgy dőlt belőlem a röhögés hogy 10 percig nem bírtam tovább olvasni.<br> én azzal szoktam szórakozni, (de inkább a hugom) hogy kiszedek képeket a előzetesekből, (sajnos a film nem működik) és értelmes feliratokat teszek rájuk...<br> sajnos sok paródiát kihagytam, és már nem találom őket, de azok közül amiket olvastam a naplók a kedvenceim( gondolom nem vagyok egyedül:)<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32072 Írta: Anonymous
Jaaaj, ez édi!<br> Vidulok =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32071 Írta: Anonymous
Áfony:Aranyos...Nagyon tetszik

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32070 Írta: Anonymous
Ez a kis szösszenet az után született, hogy végigolvastam a filmbeli eltérések listáját... :) )<br> (Tudom, pihent vagyok, ha nagyon gáz, üssetek.) :) <br> ~*~<br> <br> Emyn Muil<br> <br> Frodó: Jaj, Samu, olyan kimerült vagyok, és fáradt… kínoz a Gyűrű… mit nem adnék valamiért, amitől felfrissülhetek…<br> Samu: Tessék, Frodó uram, egyél egy kis lembast, az majd…<br> Frodó: Mi a frászkarikát? Samu, nekünk nincs olyanunk.<br> Samu: Mi az hogy nincs?! A tündéktől kaptuk Lórienben!<br> Frodó *előhúz egy videót, meg egy kistévét, lóreni jelenethez csévél, Samu elé tartja* <br> Samu *végignézi*: Affranc! <br> Frodó: Látod? Nincs lembas. <br> Samu: Melyik hülye ötlete volt kaja nélkül elindítani minket Mordorba??!!<br> PJ: Khm, izé…<br> Samu: Elég!! Felmondok!! Elviseltem a minimálbéres kertészi fizetést, elviseltem, hogy Rozi folyton taperolt, elviseltem nyolc idiótát Völgyzugolytól idáig, de ezt már nem!<br> Frodó: Igazad van, Samu! Sztrájkoljunk! *kezdi lecsatolni a nyakából a Gyűrű láncát*<br> PJ: *rémülten*: NE!! Várjatok! Várjatok… Tudom, hibáztam... Mit szeretnétek?<br> Frodó-Samu: *kórusban* PIZZÁT!!!<br> PJ: *lemondó sóhaj, majd csettint*<br> (A semmiből megjelenik Gollam, pizzafutárnak öltözve, maga után kiskocsin házi pizzasütőt és tucatnyi mirelit pizzát húz)<br> Frodó-Samu: *összenéznek* Mindjárt jobb!!<br> Frodó: Na indíts, előre! *irányba fordítja Gollamot és elindulnak*<br> PJ: *magában*: Fuh, tudtam, hogy nem kellett volna tequilázni Lórien vágása előtt…<br> [a távolból:]<br> Gollam: *jajveszékelve* Cúna gonosz hobbitockák! Nem, ninc kecöp!!!<br> ~*~<br> Bocs. :D D<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32069 Írta: Anonymous
ASzerintem nagyon jó...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32068 Írta: Anonymous
Borzalmas??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32067 Írta: Anonymous
Na akkor én is írok valamit, tudom, hogy nem olyan jó, mint a Tieitek, de legalább valami!:-))<br> Helyszín: Orthanc (így írják?)<br> 'Időpont':Mikor Szarumán 'kitenyésztette' az új szörnyet.<br> Szarumán: Kit szolgálsz?<br> Ork: Gőzöm sincs! Ez a sok hatalomharc; Mordor, Rohan, Orthanc...<br> Sz: Na, de mégis?<br> O: Akkor...,aki fizet!<br> Sz: Én fizetek!<br> O: Akkor jó!<br> Sz: Próbáljuk újra! Kit szolgálsz?(Szarumánnak hívnak)<br> O:Szarumááán!<br> Sz:Te leszel a vezér, Te irányítod a csapatokat és Te leszel a bizalmasam, semmi titkomat nem <br> adod ki senkinek!<br> O:Ööö..<br> Sz: Fizetek!<br> O: Oké!<br> Sz: Akkor a feladatok: keresünk egy társaságot 9-en vannak és közülük akit élve ide <br> kell hoznod: Drogos fia Fogas! Sok szerencsét!<br> Ha nagyon rossz lett nem kell vélaményt mondani!<br> ui:az eddigiek tök jók és VISSZAOLVASTAM!:-)<br> Ragoran

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32066 Írta: Anonymous
Ilyesmim nekem is van! Pár napja csináltam, mert szokásom szerint unatkoztam, mert még tombolt a csúcsidő. SAJNÁLOM LIJ!!!<br> <a href=http://www.extra.hu/ejw/harryke_potterke.jpg>Klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32065 Írta: Anonymous
Sesy: új e-mail címem van! Láthatod, ha kattintasz a nevemre! Legközelebb erre írj! Most mennem kell! Szia

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32064 Írta: Anonymous
Nna, mégegyszer megprobálom <a href=http://www.extra.hu/lothlorien/frodo_samu_vagy_harry_ron.JPG> föltenni a képet nem olyan nagy szám, de nem viselem el, hogy nem sikerült a multkor :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32063 Írta: Anonymous
ez jó:))<br> Gandalf Gyerek, te maga vagy Bajor Imre??:)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32062 Írta: Anonymous
Egy gyenge kis szösszenet by én:<br> Frodó: Mi van a Gyűrűre írva, nem tudom elolvasni.<br> Gandalf: Made in China... Affranc, Szauron megint átpalizott!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32061 Írta: Anonymous
Sürgősen hozzunk össze valami újat, hogy az újabbak lássák, mi az a szint, amit azért színvonvalban érdemes megütni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32060 Írta: Anonymous
Bucimaci a neved tükrözi a színvonalad...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32059 Írta: Anonymous
HELLÓKA MINDENKINEK!!!!!!!<br> Nincs kedve valakinek beszélgetni egy kicsit a CHATELŐS TOPIC-ban??? Mert nincs ott senki és tök egyedül vagyok!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32058 Írta: Anonymous
Hova tűnt itt a színvonal???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32057 Írta: Anonymous
Menekülés a feketekorcsok elől!<br> <br> Az úton hobbitok veszekdetek BArbár Tyufa Tyuk Perregő és Csalamádé KAmu!Hé barmok tünés az útról.Szólalt meg Mákos Hordó.<br> Mindenki egy fa árnyékába menekült.<br> Egy fekete korcs jelent meg pár pereccel késöbb az úton.Bppppff<br> Fúj Kamu!!!!!!!MOndta a három hobbit.Mi van máá????Kérdezte Kamu.<br> Megint eresztettél.Mondta sutogva a három hobbit gyerek.Upsz!Mondta Tyufa.Mert a korcs szagolgatni kzdett a fa körül.-Fúj de büdös!Azzal visszaszált a lovára.Elkezdődött a bujocska játék.<br> Aki bujt aki nem megyek mondta a korcs éskeresni kezdte a hobbitokat.To be continued<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.474 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére