Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31996 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
<b> 2.rész </b><br> <br> Ebben George Clooney Penicillin lovag szerepében elkeseredett harcot folytat a herpeszvirusok óriási viszkető serege ellen, akik a sokat szenvedett középfül megszállói. A dorogi mészkőbánya egyik régi külszíni fejtpjében forgatnak majdm, mert Jackson szerint a terep reggel ugy néz ki, mint egy honalji bőrhámlás, alkonyator viszont egy végállapotu bőrrákra emlékeztet.<br> A fantasyboom során már megfilmesített kultuszkönyvek is ujra sorra kerülnek. Szabó István Harisnyás Pippire már megszerezte a jogokat. A forgatókönyv szerint Pippi (liptai Klaudia) A Harisnyűk Ura című filmben mégikus erővel rendelkező tündét alakít. Két vörös, elálló spockos fü,e van, és Harry Potter szemövege. Társaival, a hobbittal (Mikó István), Thomassal (Szabó Győző) és Nilsonnal (Hujber Ferenc) varzslóra pattannak, és a varázssöprű segítségével Taka-Tuka Földre indulnak. Pippi abban reménykedik, hogy ott találkozhat a Harisnyák mágikus urával, Ork Ephraimmal, akit csak Kishonnak neveznek, és aki az apja. (Koós János).<br> Wim Wenders kultrendező azonban mindenki másnál jobban ráharapott az uj irányzatra. Mivel legtöbb filmje még saját magára is hétpecsétes titok, ez elkövetkező hetekben mintegy 40 filmből és tévéfilmből álló életművét többnapos megafeature formájában mutatja be. Összekötő elemként a Fielmann-szemüvegek reklámjai szolgálnak, a cég egyébként az esemény fóponzora. A reklűám címe: A Szemgyűrűk Ura.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31995 Írta: Anonymous
Köcönöm, köcönöm, drágaszágaim! :) )) Igyekeztem. Sajnos úgy néz ki, hogy ennél több napló csak a TTT után várható, majd ha lesz több új szereplő akiket Samu meg tud ölni... :) ))) <br> Sesy: nagy vállalkozás mindet öszegyűjteni, de ha megcsinálod, mi azt csak megköszönjük. Tényleg nem ártana rendszerezni a termést. :) <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31994 Írta: Anonymous
Nos, a cikk.<br> Nem egyben, mert nem hiszem, hogy kifér. <br> <b> 1.rész </b><br> <br> Ujabb fantasy ötletekre van szükség. Hollywood ugyan nagyüzemi mennyiségben alkalmazott munkanélküli, gyerekét egyedül nevelő angol asszonyokat, akik bérelt kávézókban körmölnek naphosszat, a vállalkozás azonban befuccsolt a süti-és kávéköltségek miatt.<br> Az álomngyár ezután letesztelte a világirodalom szinte valamennyi kultuszkönyvének fantasy faktorát; legelsőként is a Binbliát. Minden kultkönyvek legkultibbika akár több fantasy trilógiához is alapul szolgálhatna. A Varikán azért nem adta el a filmjogokat mert nem akarta hogy Jézus elvarázsolt mágustanoncként baragonjon a szent középföldén tizenkét hobbitjával, a film végén pedig vizen járás helyett a seprűt válassza.<br> A moziba kerülésre legnagyobb eséllyel az az orvosi kultlexikon pályázik, amely az emberi test fogyatékosságait gyüjtötte össze. Nagyméretű, gennyes és nedvedző bőrbetegségeket bemutató fényképeit meg sem közelitik Tolkien tájleirásai. A ''jó'' gyógyszereknek a ''gonosz'' virusokkal szemben vivott harca izgalmascsatajelenetként olvastatja magát. ''Számtalan fantasztikus betegség lézetik. Ésmindengyiket lefogom forgatni!'' - jelentette be Peter Jackson, A Gyűrűk Ura rendezője. Az Urológia című résszel kezd (a prosztatakirálynő szerebében Cate Blanchett!) közvetlenül utána jön a Dermatológia.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31993 Írta: Anonymous
De az én naplóm (Zsákos Bilbóé) több részes, ne feledd! Azokat majd egymás után.. de még lesznek hozzá új részek!<br> A Schultz és Szaruhámot is ha lehet, egybe, de azt is folytatom majd...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31992 Írta: Anonymous
Gandalf: persze, hogy ugy. Mindenkinek a paródiáját külön. Kivéve a naplókat, azokat névvel ellátva egymás után. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31991 Írta: Anonymous
Az enyémet csak akkor, ha egymás után rakod őket, hogy folyamatosan lehessen olvasni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31990 Írta: Anonymous
Egy kérdés,<br> zavarna valamelyikőtöket, ha összegyüjteném a paródiákat és - névvel ellátva természetesen - kiraknám az oldalamra?:)<br> <br> Második kérdés: érdekel valakit egy nagy baromság a Cinemából, GyU és HP egyveleg, kissé másként... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31989 Írta: Anonymous
Szép volt Áfonya:-) És ki mondta, hogy elegünk volt a naplókból? Én nem így látom:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31988 Írta: Anonymous
Gratulálok, kolléga! Ez igen!<br> <I:O)))))>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31987 Írta: Anonymous
Áfonya:ez oltári jó:DDDDDDDDDDD<br> ''Fene essen az orkokba meg a drágalátos hagymalevesükbe''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31986 Írta: Anonymous
'Nyilvánvaló hogy perverz hobbitbuzi fajta. Hát ezért halt ki Númenor vére.'<br> Még jó hogy egyedül vagyok otthon, senki sem néz ki, amiért visítva röhögök. :D DD<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31985 Írta: Anonymous
Beleolvastam az előzőekbe, és ezt az átszinkronizálást én is jó ötletnek tartom. De nem lenne egyszerűbb, ha csak a feliratot változtatnátok vmi poénos szövegre? Különböző oldalakról le lehet szedni a feliratot, és csak át kell költeni, és kész.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31984 Írta: Anonymous
:::)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31983 Írta: Anonymous
Áfonya: istennő vagy :) )) T'om hülye vagyok, de mindig a Legolas-poénokon röhögök a legjobban :) )))<br> <br> 'Csak azért mert testetlen vagyok és nem tudok Twistert játszani Legolassal, még nem ok arra, hogy hanyagoljanak.'<br> Kifeküdtem 8D<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31982 Írta: Anonymous
a-leg-jobbak-vagy-tok! :D DDDDDDD egy csomó oldalt letöltöttem már, de még csak a felénél járok! ezt szabadalmaztattni kellen, vagymifene :) )))) :D DDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31981 Írta: Anonymous
Ez az utolsó, ígérem!! Aki már herótot kap a naplóktól az ne olvassa, de talán pár embernek még bejön. :) )) Khm, szóval:<br> <br> Szauron nagyon titkos naplója<br> <br> 1. nap: Elronddal töltött görbe hétvégém rosszul végződött, miután megmondtam neki, hogy a lila nem az ő színe.<br> <br> 5. nap: Felvonultatták ellenem az emberek és az ugrabugra tündék utolsó szövetségét. Teljesen nyilvánvaló, hogy Elrond próbál visszavágni nekem a lila színes megjegyzés miatt. Akkor sem szívom vissza! Csak azt mondtam neki, hogy lilában úgy néz ki, mint egy cékla, és ez így is van. Semmi szükség ezen így felhúznia magát.<br> <br> 6. nap: Annyira nem vészes, hogy legyőzött az Utolsó Szövetség, az sem annyira vészes, hogy testetlen szemgolyóvá korcsosítottak, de egy kis szemcsepp most jól jönne! Melyik hülyének jutott eszébe hagymát hámozni idebent?!<br> <br> [később]<br> <br> Fene essen az orkokba meg a drágalátos hagymalevesükbe. Elvettem tőlük a diszkógömbjüket. Á, imádok gonosz lenni!<br> <br> 3 millió 05. nap: <br> <br> Unatkozom. A Másodkor óta várom a fickót a Középföldei Kábeltársaságtól hogy bekösse Barad-Dúrba az ISDN-t. Mivel magányos vagyok, valószínűleg a palantírhoz folyamodom a társkereső hirdetések helyett.<br> <br> 3 millió 07. nap: <br> <br> Kukucs, mit látok hatalmas, csúnya, vérben forgó szememmel…? Valami kis izét, ami visszapillantótükörre akasztható figurára hasonlít. Az Angmari Boszorkányúr szerint az egy hobbit. Egész aranyos. Bár meglehetősen pici, de manapság én sem nézek ki úgy, hogy másokat kritizálhatnék.<br> <br> 3 millió 09. nap:<br> <br> GRRRR!!! Az a kis tetű lenyúlta a GYŰRŰMET!!!<br> <br> [később]<br> <br> Kiparancsoltam a Kilencet, hogy szerezzék vissza a Gyűrűt. Már ha előtte sikerül megkülönböztetniük a kezüket a lábuktól. <br> <br> 3 millió 11. nap:<br> <br> Megismerkedtem egy nagyon kedves fickóval a palantíron keresztül. Igazi úriember, bár úgy látszik lekoppintotta Galadriel frizuráját, de nem számít. Végre valaki nem csak a szemgolyót látja bennem. Majd küldök neki valami csini ajándékot.<br> <br> 3 millió 13. nap:<br> <br> El akartam hívni Szarumánt vacsorázni, de az utolsó pillanatban beparáztam, és valami olyan hülyeséget mondtam neki, hogy készítsen démoni hadsereget. Bár elég mókás figyelni, ahogy andalító zenét hegedül az orkoknak és goblinoknak a románc felgyújtása céljából; szóval egyelőre még hagyom szenvedni.<br> <br> 3 millió 16. nap: <br> <br> Lehet hogy Szarumán süket egy kicsit? Mondtam neki, remélem hogy lassan körvonalazódik a kapcsolatunk, erre lombtalanította Vasudvardot.<br> <br> 3 millió 20. nap:<br> <br> Valami csúcsos süvegű szakállas paraszt megpróbál beleköpni a levesembe. Hmmm. Ex-barát?<br> <br> Az a gyanúm, Szarumán a vendégszobában szállásolta el. Szólnom kell Sz.-nak, hogy tisztázza a dolgot.<br> <br> 3 millió 21. nap:<br> <br> Elrond már megint a fejébe vette, hogy katasztrofális bulit rendez. Miért nem hívott meg?!<br> Csak azért mert testetlen vagyok és nem tudok Twistert játszani Legolassal, még nem ok arra, hogy hanyagoljanak.<br> <br> 3 millió 22. nap:<br> <br> Néztem a Szövetséget a palantíron keresztül. Be kell vallanom, a Gyűrűhordozó tényleg tök helyes, nagy csillogó szemeivel és kis szőrös lábával. Most igazán jól jönne egy test, hogy hidegzuhanyt vegyek. Habár fürdő-mániás hobbit-társa valószínűleg megölne, ha bármivel próbálkoznék.<br> <br> 3 millió 23. nap:<br> <br> Uncsi, uncsi, uncsi. Kénytelen vagyok megint a palantírt bambulni. Gyönyörű hely, ez a Mória, régebben gyakran vakációztam ott. Csúcsos süvegű ex-barát idegesnek tűnik, szóltam Bélának, tartsa nyitva a száját. Úgy értem a szemét… úgy értem… Affranc.<br> <br> 3 millió 24. nap:<br> <br> Semmi válasz Bélától. Gyanítom, hogy depis. Soha nem tudta rendezni a szerelmi életét. Mindig nyafog és nem csinál mást, csak a naplójába írkál. Fene essen ezekbe az érzékeny démonokba, haszontalan népség.<br> <br> 3 millió 25. nap:<br> <br> Csúcsos süvegű ex belezuhant a homályba. Kifújt a konkurrencia, yee! Gyűrűhordozó depis. Arathorn fia Aragorn valószínűleg szívesen felvidítaná. Nyilvánvaló hogy perverz hobbitbuzi fajta. Hát ezért halt ki Númenor vére.<br> <br> 3 millió 26. nap:<br> <br> Szövetség Lothlórienben. Ó anyám, Galadriel, Galadriel, Galadriel. Mindig *ő*körülötte forog a világ. Fesd ki a lábkörmeimet, Szauron. Ne nyúlj a hajamhoz, Szauron. Akarok egy csini gyűrűt, Szauron. Aztán meg lelépett azzal a nyápic málészájú Celebornnal. Fogadjunk, Ő nem tudna Hatalomgyűrűt kovácsolni!<br> <br> Gyanítom, pofozkodós vita van kitörőben Galadriel és Legolas között, azon hogy melyikük tud kecsesebben ugrabugrálni vizeskancsót egyensúlyozva. Csak forgatom a szemem ezen a nevetséges baromságon. Inkább dobok egy kis petárdát a Végzet Hegyébe és nézem a tűzijátékot.<br> <br> [később] <br> <br> Na odanézzenek, ha ez nem a törp, ahogy épp elcsábítja Celebornt. Én mondom, három millió év Középföldén, de néhány dolgon még mindig meg tudok lepődni.<br> <br> 3 millió 29. nap:<br> <br> Végre egy jó kis csihi-puhi. Kicsinált orkok: négyszáz. Gáz. Kicsinált emberek: egy. Sirály, uruk-hai!<br> <br> Csak nekem tűnik úgy, vagy Arathorn fia Aragorn kissé buzi?<br> <br> Lehet csak nekem tűnik úgy.<br> <br> :D <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31980 Írta: Anonymous
Tök jók vagytok, emberek. * Minerva mélyen leborul írói nagyságotok előtt. * :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31979 Írta: Anonymous
Tényleg, hiányolom a Pikk Blekkjét....<br> <br> Amúgy nagyon, nagyon jó volt!!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!<br> Lehet, hogy én is írok paródiát... Talán... Ha rossz a kedvem...Esetleg...Majd meglátjuk:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31978 Írta: Anonymous
Jók a paródiák meg minden! Tényleg!!<br> De hol van (nem Damon[vagy Demon]Hill) Alyr????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31977 Írta: Anonymous
Gandi: jobb, mint az előző! 8) Fatökű Legó-izé 8)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31976 Írta: Anonymous
köszönöm, végre válszolt valaki :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31975 Írta: Anonymous
Szegény Bilbó. Ha tudná itt mekkora sikere van. :-) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31974 Írta: Anonymous
ailess: A te paródiád is elég veszélyes volt!! ;-) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31973 Írta: Anonymous
...meg a vastüdő, meg a Vasfogú Dáin, meg... mi is? Ja, persze, volt ott egy sárkány is...<br> :-D <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31972 Írta: Anonymous
He! Ez tök jó:)))<br> Föleg a kisemberek barátja meg a fatökü Legolas:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31971 Írta: Anonymous
Zsákos Bilbó naplója, újabb csapás!<br> <br> Balin felajánlotta, hogy bekísér a sötétbe, s fogja a kezem. Még mit nem! Már megint mivel akarna próbálkozni? Inkább egyedül mentem le. Iszonyatosan fojtogató füst terjengett mindenhol. Hiába küzdöttem a köhögés ellen, nem igazán tudtam abbahagyni. Na, az a nagyszájú Vermes odahaza még azt merte mondani, hogy nála senki se tud többet füstölögni! Aki ezt a füstfelhőt csinálta, komoly méretű pipával rendelkezhet!<br> <br> Másnap.<br> Hosszú volt ez a folyosó, de leértem. Egy hatalmas csarnokba kerültem, ahol aranyhegyek voltak mindenütt, meg páncélok, meg fegyverek, meg drágakövek, meg... mi is? Ja, persze, volt ott egy sárkány is. Felébresztettem. Asszongya, Szmógnak hívják. Borzasztó hangja volt, csak süvített, meg köhécselt, meg krákogott, meg minden. Na, öregem, ez aztán erős dohányos lehetett! Megkérdeztem, miért vette el a törpök aranyát. Azt válaszolta, létszükségletből. A sok szmog meg füst teljesen tönkretette a tüdejét, s most egy vastüdőre gyűjt. De még rengeteg pénz hiányzik hozzá, egy vastüdő manapság igen drága jószág! Mondtam neki, menjen Tóvárosba, ott a Város Ura biztos segít egy szegény, proli sárkányon, úgyis rettentően nagy szociális érzékenységgel van megáldva, s csak a kisemerekért él. Tetszett neki az ötlet, el is takarodott, csak úgy rengett bele a Hegy. Én meg zsebreraktam valami nagy, csinos kis ékkövet, még jól jöhet!<br> <br> Következő nap.<br> Thorinék utánam jöttek. Azt mondták, szégyeljem magam, hogy nem takarítottam ki, s nem készítettem föl a tróntermet a fogadásukra. Balin azért megdícsérte, hogy elűztem a sárkányt, s hogy milyen szép szemeim vannak. Kaptam tőlük egy láncinget, elég ódivatú, meg minden, látszik, hogy a bolhapiacon vették, de hát nem volt pofám visszautasítani.<br> <br> Azutáni nap. <br> Hírt kaptunk valami idétlen beszélő hollótól (akit aztán végül megettem, mert már baromir untam a megrághatatlan cram-ot), hogy szegény tüdőbajos Szmógot nem segítették ki Tóvárosban, sőt, amiért a fojtogató füstaurájától többen meghaltak, az az undok Bard megölte a Fekete Lovasoktól kölcsön kapott Fekete Nyílvesszővel (érdekes, kikkel üzletel ez a fószer, érdemes lesz odafigyelni!) No meg megtudtuk, hogy mindenki jön majd a kincsért a Hegyre, meg minden. Szar ügy. Thorin telefonált a titkárnőjének, hogy értesítse Vasfogú Dáint, mert nagy balhé van készülőben....<br> <br> Egy borongós nap.<br> Megjöttek a seregek. Itt van a kapu előtt az a hülye szőke Tündekirály, aki okulni magával hozta a fiát, Legó-izét, vagy kit (szegény fiú elég fatökű gyerek, képtelen helyesen megfogni azt az íjat...), meg itt van Pénzeszsák uram, mer Bard, a Szőrmók. Dáin is közeledik. Bard közölte, hogy ide a dohánnyal, mert itt ő a király! Erre a hülye tündéje is közbeszól, hogy nem is, itt ő a király. Thorin meg köpködve kiordítja, hogy ő a király és kuss! Ettől egy kicsit berágtak a többiek. Mindenki borúsan nézi a fejleményeket, csak Legó-izé kuncog idétlenül, mint aki semmit nem ért...<br> <br> Egy még borúsabb nap. <br> Megpróbáltam meglógni az ostromgyűrűből, hogy hazaszökhessek, de Bardék elkaptak. Megtalálták nálam a követ, s azt hitték, azért hozom, hogy azzal alkudozzanak. Ezek tisztára hülyék? Minek néznek engem! Csupán egy kis nyugdíj-kiegészíteésnek szántam! Na mindegy. Megjött az a tökkelütött Gandalf, a vén róka. Természetesen a tündibündik oldalára állt. Büszke volt magára, mert sikerült rábeszélnie a Szaruhámot, vagy kit, hogy űzzék ki a Varázslót otthonából. Miért nem ment inkább végrehajtónak ez a vén bolond! Csak úgy csírázott a búrája!<br> <br> Szar nap.<br> Megjött Dáin. Vitatkoztak. Aztán jöttek denevérek, meg vargok, meg orkok, meg mittudoménhogyhíjjákok, meg volt csata is , meg minden. DE ez az egész már annyira nem érdekel! Mi a francnak jöttem el otthonról? Hiányzik a hobbit-lyukam!<br> <br> Egy vicces nap.<br> Meghalt Thorin. Megjött Beorn, aki még Bardnál is szőrösebb. Majd egyszer küldök nekik egy epillátort. Megpróbáltam a törpökből kicsikarni a jutalmamat, amit a tünde-tömlőcben ígértek, de csak a Gollam-álarcot adták nekem, mivel csak nekem volt akkora fejem, amire fel lehetett húzni. Gáz. Mindegy, megyek haza!<br> <br> (folyt.köv., immáron vadiúj részekkel!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31970 Írta: Anonymous
Gandalf, nagyon jó volt, főleg ez: Nagyon hideg van, hiányzik a hobbit-lyukam, fáj a fejem, menstruálok, meg különben is!:oD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31969 Írta: Anonymous
Osztom, Nyulhopsz!<br> bELEOLVASTAM, DE EZEK ITTEN JOBBANK TÜNNEK! Franc.. caps lock:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31968 Írta: Anonymous
Nem!! Innen egyikünk se írta a Gyűrűkúrát!! A paródiaírók különbenis sokkal jobbat írnak annál!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31967 Írta: Anonymous
hmm, ti írtátok a Gyűrűkúrát???<br> :) )))<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.407 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére