Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32026 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
elküldené valaki az összes naplót nekem emailben??????????????????????????????????????????????????????????????????????<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32025 Írta: Anonymous
Írd meg azét a malacét, aki a film elején makacskodik egy hobbittal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32024 Írta: Anonymous
valaki: Kígyónyelvűnek nincs naplója. (Legalábbis a fordítások között.) Ha valami olyasmit találtál, akkor az nem a sorozatba tartozik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32023 Írta: Anonymous
Kígyónyelvüé is?????:)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32022 Írta: Anonymous
valaki: mint naplófelelős, bizton állíthatom, mindenkié megvolt. ;DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32021 Írta: Anonymous
Kinek nem volt bent a naplója?????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32019 Írta: Anonymous
valaki, olvass vissza! ...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32020 Írta: Anonymous
Valaki: lehet, hogy az Aragornosat te fordítottad, de a Legolasos tuti lemásoltad! (én kézzel leírtam, mert a nyomtató szar, majdnem megtanultam)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32018 Írta: Anonymous
Aragorn és Boromír naplója is bent volt?????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32016 Írta: Anonymous
Bakker, oan szar a szemem! Alig bírom kibogozni a pici betűket!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32017 Írta: Anonymous
ne már!!!!!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32015 Írta: Anonymous
valaki, ez már be volt ide irva...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32014 Írta: Anonymous
Jaj ez nagyon jó:)))<br> ''Én vagyok Középfölde első rappere!'' <br> :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32012 Írta: Anonymous
<br> Legolas titkos naplója<br> <br> Első nap:<br> Elmentem Elrondhoz, a Tanácsra. Én voltam a legszebb az egész gyűlésen.<br> Elvállaltam, hogy elkísérek néhány aprócska embert Mordorba, hogy valami<br> gyűrűt beledobjunk egy vulkánba. Nagyon fontos küldetés - az aranygyűrű<br> roppant veszélyes.<br> <br> Negyedik nap:<br> Boromir nagyon idegesítő. Miért kell állandóan azt az óriási pajzsot<br> viselnie? Fölmásztunk a Caradhrasra, de a csíra emberek miatt, akik nem<br> tudnak járni a havon, vissza kellett fordulni. Határozottan én vagyok a<br> legszebb a Szövetségben.<br> Sirály!<br> <br> Hatodik nap:<br> A Bányában még ahhoz is sötét van, hogy rendesen megfésüljem a hajam.<br> Nagyon félek, hogy gubancos lesz. Az orkok tök hülyék. Még mindig én vagyok<br> a legszebb.<br> <br> Tizedik nap:<br> Gandalf belezuhant a homályba. Másrészt, azt hiszem, egy pattanás fog nőni<br> az orromra. Ez roppant nagy baj, mivel a tünde-pattanások akár 500 évig is<br> megmaradhatnak. Még mindig én vagyok a legszebb, a rohadt ragya ellenére.<br> <br> Tizenegyedik nap:<br> Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel szebb, mint én. Viszont biztos, hogy<br> leutánozta a frizurámat. Én is pont így néztem ki ezer évvel ezelőtt, mint<br> ő most. Hülye muff. Totál kiakadt, hogy a tükrös szökőkútjában vettem<br> habfürdőt.<br> Ráadásul azzal vádolt, hogy az én hajamtól dugult el a lefolyója. Hazugság,<br> nyolcszáz éve egyetlen hajszálam se hullott ki, miért pont most kezdene el?<br> Messze én vagyok a legszebb.<br> <br> 30. nap:<br> Evezünk, a nagy vízfelület miatt tisztára leégett az arcom. Aragorn szemmel<br> láthatóan különös módon vonzónak találja Frodót. Ha bármivel próbálkozik,<br> Samu megöli. Még mindig én vagyok a legszebb.<br> <br> 33. nap:<br> Boromirt megkísértette a gyűrű. Olyan unalmas már ez az egész. Engem nem<br> tud megkísérteni, nekem mindenem megvan, amit csak akarok(tökéletes haj és<br> kőkemény fenék). Mostanában elég furcsa leveleket kapok egy, magát<br> Staceynek nevező valakitől, aki különböző obszcén dolgokat óhajtana tenni<br> szerénységemmel. Szerencsére itt van a hiper-szuper éles tünde látásom,<br> szóval elszaladhatok, hogyha azt látom, hogy jön.<br> <br> 35. nap:<br> Boromir halott. Elég gázos volt, nem igazán hiányzott most ez. Aragorn<br> megcsókolta, amikor elhunyt. Hát ez nem igaz, az embernek tele kell<br> lövetnie magát nyilakkal, hogy végre történjen valami? Boromir egyáltalán<br> nem volt szebb, mint én. Nem értem. Úgy érzem, balhé lesz. Frodó elhúzott<br> Samuval Mordorba. Milyen cukik ezek a kis emberek, hogy így törődnek<br> egymással. Egészen biztos vagyok benne, hogy bejövök Gimlinek. Tök gáz.<br> Pont a csípőmig ér, szóval lenne előnye is a dolognak, de a vastag copfok<br> és az a nagy sisak totál kiábrándítók. Azt hiszem, sötét idők jönnek.<br> Nagyon sötét idők<br> <br> Aragorn, Arathorn fianak titkos naplója<br> <br> Első nap:<br> Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.<br> Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust<br> és megettem.<br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> Negyedik nap:<br> Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> Hatodik nap:<br> Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias<br> benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem<br> magam.<br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> Tizedik nap:<br> Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban.<br> Láttunk egy nagy balrogot. <br> Még ma sem vagyok király.<br> <br> Tizenegyedik nap:<br> Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül<br> nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király<br> lennék, bejönnék nála?<br> <br> 28. nap:<br> Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont<br> gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej<br> kissé kiábrándító. <br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> 30. nap:<br> Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri.<br> Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! <br> De még mindig nem vagyok király.<br> <br> 32. nap<br> Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám; elég szőrös vagyok.<br> Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében.<br> Azt hiszem, Legolas valószínűleg buzi.<br> Nem, még mindig nem vagyok király.<br> <br> 33. nap<br> Megölt orkok száma: több ezer. N. jó. Boromirt megölték az orkok. Gáz.<br> Habár bátran, a karjaim között halt meg, most már teljesen biztos vagyok<br> benne, hogy egészen biztosan buzi volt. Lehet, hogy Gimli is? Béke Boromir<br> poraira.<br> Még mindig nem vagyok király, de legalább, úgy tűnik, Boromir azt hitte.<br> Bár az is lehet, hogy csak a vérveszteség miatt.<br> <br> 34. nap<br> Frodó elment Mordorba. Azt mondta, egyedül megy, de Samut magával vitte.<br> Vajon miért? Egek, ebben a filmben rajtam kívül mindenki buzi? Bár, az<br> igazat megvallva, lehet, hogy én is ... Még mindig nem vagyok király, a<br> rohadt életbe.<br> <br> udv<br> <br> Cynic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32013 Írta: Anonymous
kinek tetszett??:))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32011 Írta: Anonymous
:) )) De kár hogy gőzöm sincs miről van benne szó.(Talán el kéne olvasni hozzá?) De a képek jók :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32010 Írta: Anonymous
<B><I>Bored of The Rings</I></B><br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/lotr_gal_velky_2002_3_24_13_2_28.jpg>Bored of The Rings-képregény 1. rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész

Egyszerűen király 8) Csak kár, hogy megint csak az angolul tudók élvezhetik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32009 Írta: Anonymous
Nektek is kellemes Húsvétot!!<br> Ma mindehova ezt írogatom! Ma szeretem az embereket:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32008 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32007 Írta: Anonymous
Sesy, ez a Cinemás cucc nagyon tetszett:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32006 Írta: Anonymous
Hopsz, ez nem megy! Na mindegy! Hja, és bocsi hogy ennyit dumálok itt összevissza, már el is huztam a belemet! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32005 Írta: Anonymous
Na kész is van! Elég nagy baromság, de hajnali kettőkor ez is valami:)<br> <a href=http://www.extra.hu/lothlorien/frodo_samu_vagy_harry_ron.jpg> itten van Frodó és Samu, avagy Harry és Ron! Jolvan, ennyi elég most belőlem! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32004 Írta: Anonymous
Dehogyis! Harry Potter szemüveg, az a csúcs! És vagyok is olyan elvetemült, hogy ezt megrajzolom! Csakhogy lássuk, hogy néz ki! (már Frodónak is akartam szőke hajat csinálni, de eddig nem volt időm:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32003 Írta: Anonymous
Télleg. Kis okuláréval... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32002 Írta: Anonymous
Hát csak ugy megjegyzem, van szüksége, mert különben eltaknyolna a hosszu vándorlás közepette. Hehe, azért szemüveges Frodó, milyen poén lenne :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32001 Írta: Anonymous
Akkor már hárman vagyunk, akik nem látták. Ez biztató gondolat! - ahogy Gandalf mondaná. (Lijnek nincs szüksége kontaktlencsére!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32000 Írta: Anonymous
Majd megnézem. Én ott csak azt a bakit láttam, hogy Aragorn megy oda Frodóhoz, nekimegy az egik sziklának, és az nagyon könnyűnek látszik... hehe, diszlet :) <br> A kontaktlencsét még mindig nem láttam. grrr:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31999 Írta: Anonymous
Találtam nektek még egy bakit, amit jó lenne, ha valaki igazolna nekem, mert nem vagyok benne biztos. Tehát: Frodót ledöfi a troll a lándzsával, és a bal oldalába áll bele a cucc. Viszont amikor a többiek odamennek, a lyuk a jobb oldalán van. Valaki nézze már meg, akinek megvan! (Amúgy a kontaktlencsét én nem látom. biztos az?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31998 Írta: Anonymous
Tökjó! Már jópár oldalt átnyálaztam:), és tök sok Asmo meg Alyr paródiát találtam, még nagyon-nagyon régieket (junnius-juliusi) Gyorsan fog ez menni! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31997 Írta: Anonymous
Ok, remek! Akkor összeszedem a parodiálkat és ha kész leszek, berakom a linket.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.482 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére