Novellák

Több
20 éve 6 napja #225920 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Novellák
Megszakítván a beszélgetést:
Mai napon feltöltöttem az első Középföldén játszódó novellámat Kövek címmel.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #225747 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Novellák
Megkérek minden első körös íróköröst, hogy technikai jellegű kérdésekkel engem zaklassanak priviben, éshát az ilyen jellegű társalgást is szeretnénk átvinni a livejournalra, csak azt nem a saját journalunkba írjuk majd, hanem az Írókör_ElsőCsoport (irokor) nevű, az összes első köröst magába foglaló, csoport journaljába. Akinek nem megy, annak elmagyarázom hogy kell...priviben. Ilmare, privi ment.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #225739 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Novellák

Drizzt írta: Tudsz te, ha akarsz :P
Nem nagyon reagálnak az emberek...akikről nemtok semmit: Olosta,Esgal,szmeagol,Alyr...valszeg nem sűrűn jönnek be ebbe a topicba. Szvsz aki megírja ezt a novit, az a livejournalra tegye fel...hiszen azt akarjuk beindítani...hogy máshogy lehetne, mint feltenni oda novellát ? :)

Drizzt, én most ismerkedem a livejournallal, feltettem a harmadik feladathoz a novit, vissza tudnál jelezni, hogy látjátok-e?

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 1 hete #225682 Írta: Liana'Ann
Liana'Ann válaszolt a következő témában: Novellák
Sziasztok! :)
Bocsika az értetlenségemért, de ha nem jól értelmezem a dolgokat kérlek, foglalja össze valaki.
Szóval létre szeretnétek hozni agy novellás klubbocskát, vagy mi. Lesznek benne folytatásos novik is. ( ez amúgy jó ötlet )
Nekem csak az jelent gondot, hogy messze vagyok Pesttől. Amúgy nem lenne akadálya a dolognak.Nem látok nagy különbséget az írókör és a novis csoport között.
Amúgy pártolom a talikat, mert szerintem személyesen megbeszélni dolgokat sokkal szupibb, mint neten keresztül. Sok mindent elárul az írásmód az egyénről, de személyesen sokkal jobb...nah remélem sikerült kifejtenem amit akartam.
Szóval nekem a távolsággal van bajom.
Üdv: Lian :roll:

Jégkék szemeit az égre emelte. Figyelte a felhők úszását az égi kupola magaslatán. Érezte, hogy más út vár rá.

Több
20 éve 1 hete #225642 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Novellák
Novellás csoportba én is jelentkezek :wink:

Livejournalos cucc nekem műxik, feltettem az elmaradt 2. feladatomat, és a 3. is jön, amint kész leszek. Határidő?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 1 hete #225629 Írta: Drizzt
Tudsz te, ha akarsz :P
Nem nagyon reagálnak az emberek...akikről nemtok semmit: Olosta,Esgal,szmeagol,Alyr...valszeg nem sűrűn jönnek be ebbe a topicba. Szvsz aki megírja ezt a novit, az a livejournalra tegye fel...hiszen azt akarjuk beindítani...hogy máshogy lehetne, mint feltenni oda novellát ? :)

Több
20 éve 1 hete #225627 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Novellák
Csavargó: najah. mmmnt én benne vagyok.
Drizzt: mindenki beizzította a livejournalt? mert addig nemtom van e értelme feltenni, amíg valaki nem tudja kezelni... vagy ööö.. nem tudok ártelmesen fogalmazni.. fáradt vagyok..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 1 hete #225623 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Novellák
Hát eddig négyen vagyunk mtt tagok nem? (bár az utobbi idöben nem tudni, hogy az is mttsnek számít-e akinek tagdíjelmaradása van..)
Szerintem a negatív kritika is építQ lehet..
Drizzt el tudod nekem küldeni megint a livjournalos cuccot? mert eltünt az üzijeimközül, pedig elmentettem:/

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hete #225618 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Novellák
Igen, én is. Viszont min. 5 MTT-tag kell, ezt ne feledjük!

Egy csoport működésénél nagyon fontos a vezető személyisége és munkája. Sok múlik rajta a tagok motiválásánál is. :wink: [size=9:17dlek09](A negatív kritika mindenesetre nem kelt jó érzéseket az emberekben.)[/size]

Azonkívül pedig kevesebb emberrel mindig jobban lehet dolgozni, mint többel, ez tapasztalat. :D

Brisa

Több
20 éve 1 hete #225609 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Novellák
Én is szívesen csatlakoznék, bár akkor ez már a harmadik csoport amihez csatlakozni akarok:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hete #225608 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Novellák
ok tehát eddig Drizzt, Telcontar Léli, Csavargó (vagyis én ) jeleztük csatlakozási szándékunkat. A szavaikból ítélve Doddie-ra és Brisára is számíthatunk ?!

várom a többieket is!

Üdv:: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
20 éve 1 hete #225599 Írta: Csavargó

Dodiee írta:

Brisa írta: Csavargó, én úgy vélem, már 5 lelkes emberkével is érdemes megalakítani a csoportot...

ezzel teljesen egyetértek, főleg azért, mert gondolni kell arra is, hogy esetleg később is csatlakozhatnak emberek, és mivel 30-nál több emberrel képtelenség dolgozni, ha alapjáraton 20 emberrel indul a csoport, később már kevesen tudnak csatlakozni. Csavargó, 5 emberrel miért nem érdemes szerinted elindulni? Legalább elkezdjük, felmutatunk valamit, és többen kapnak majd kedvet. így, látatlanba lehet h sok ember bizonytalankodik..

Mert félek, hogy az ötből a második körre már csak kettő marad....

De mint említettem én szívesen elvállalom a csoport vezetését, amennyiben erre igény van. Szóval döntsetek: megkíséreljük-e kevés emberrel elindítani vagy sem. Amennyiben arra szavazunk hogy igen, úgy el kell kezdeni a munkát. (én igenre szavazok, de azért vannak kételyeim)

Szeretném elhesegetni azt a kényszerképzeteteket, hogy engem nem érdekel az írókör. Az egyik olyan ember vagyok a második körben, aki megírt minden novellát és kritikát becsületesen. De be kell látni, hogy ez amolyan sírva röhögős dolog, hiszen alig vagyunk ott aktív tagok. És az indok mindig a kevés idő, arra hogy a többi tag nem csinál semmit. Nekem is tanulnom kell, de amit elvállalok azt meg is csinálom. Én ezekkel a hozzászólásokkal nem akarok senkit és semmit bántani, de vegyük le a rózsaszín szemüveget és álljunk ismét a földre. Igazán sajnálom azt, akit bánt az igazság, de a gyakori negatív kritikák egyáltalán nem abból fakadnak, hogy én nem szívesen csinálnám az íróköröket. Sőt ha megmaradnak én továbbra is aktív tag maradok ott is.

Üdv: Csavargó

Több
20 éve 1 hete #225595 Írta: Drizzt
Bocsánat, hogy megint az írókörről kell írnom (később nyugodtan ki lehet törölni). Szal, ha lehet ne használja senki az első kör primlistás cuccát, mert nem szeretnék arról levelet kapni (főleg nem olvashatatlan krissz-krasszokat'). Az eslő kör a Livejournalon működik...van téma, úgyhogy hajrá. Másodszor köszönöm Csavargó újabb negatív megjegyzését az írókörre vonatkozóan...tudjuk, hogy nem a szívügyed...nem kell minden hozzászólásban hangoztatni. Ugyanakkor Igazad is van. Jó lenne, hogy aki még nem reagált az újraéledne a halottaiból.
Harmadszor...ha lehet én szeretnék az elsők között csatlakozni a novis csoporthoz...remélem hamarosan elindul...eddig jó ötleteket olvastam itt a topicban, és sztem nem baj, ha a kezdő létszám nem túl nagy, mert ez a kevesebb ember kedvet csinálhatna a többinek, éshát kevesebb embert könnyebb összefogni ;) .
( át kéne változtatnom a nevem blackbari-ra :mrgreen )

Több
20 éve 1 hete #225515 Írta: Dodiee

Brisa írta: Csavargó, én úgy vélem, már 5 lelkes emberkével is érdemes megalakítani a csoportot...

ezzel teljesen egyetértek, főleg azért, mert gondolni kell arra is, hogy esetleg később is csatlakozhatnak emberek, és mivel 30-nál több emberrel képtelenség dolgozni, ha alapjáraton 20 emberrel indul a csoport, később már kevesen tudnak csatlakozni. Csavargó, 5 emberrel miért nem érdemes szerinted elindulni? Legalább elkezdjük, felmutatunk valamit, és többen kapnak majd kedvet. így, látatlanba lehet h sok ember bizonytalankodik..

Több
20 éve 1 hete #225508 Írta: Brisa
Csavargó, én úgy vélem, már 5 lelkes emberkével is érdemes megalakítani a csoportot...

Brisa

Több
20 éve 1 hete #225505 Írta: Csavargó
ÜDV!

Nos. Értékeletem a hozzászólásokat a novis csoport ügyében. Már a kezdet kezdetén éreztem h a legnagyobb lelkesedésem nekem van. Tudom, hogy igazatok van abban, h aki eddig nem volt aktív az írókörökben, az nagy valószínűséggel így lesz a csoporttal is. És valóban az a helyzet, h a csoportot személyes találkozók nélkül aligha van értelme csinálni. És bár még mindig vállalom az esetlegesen megalakuló csoport koordinálását arra jutottam, h csak akkor alapítsuk meg a csoportot, ha van min. 20 jelentkező aki garantálja az évi kb 8 fordulóból h minimum 4-ben aktív lesz. Be kell látnotok, hogy másképp teljesen felesleges elindítani a csoportot. Nem kell még egy izé amivel nem tudtok foglalkozni mert kevés az idő. Erre tökéletesen alkalmas az írókör. Elvégre ott sincs több 3-4 aktív embernél.
Szóval mindenki írjon egy privit nekem, hogy lássam a listát.

Sil: jóó hosszú első határidő kellene. Szvsz ez is az érdeklődésen múlik. Azt sincs értelmw meghirdetni, he tudod, h 2-3 írásnál nem lesz több. Másik: szavazni kell a novikra az elképzelésed szerint. Nos erre két lehetőség ajánlkozik: 1. A novellák terjedelmét nagyon kis számban határozzuk meg 2. nagyon hosszú időt adunk a szavazásra az olvasók tempója miatt (ki tudja ki mennyire r majd rá) szal ez probléma, amennyiben ezt át tudjátok hidalni, azt mondom jó ötlet.

Több
20 éve 1 hete #225491 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Novellák
Hátha valakit érdekel:
Szeretném feléleszteni a fanfic részleget a Hugo-s oldalon (a linkje az aláírásomban), ezért arra gondoltam, mi lenne, ha rendeznénk egy fanfic-író versenyt.
Részletek a Hugo-s fórumon:
hugoweaving.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=19
Várom a további ötleteket, javaslatokat. A hozzászóláshoz nem muszáj regisztrálni a fórumon.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 1 hete #225405 Írta: Dodiee
Én személy szerint azt szeretném, ha az első kör változatlanul menne tovább. De ez magánvélemény... ott eddig nagyobb elmaradások nem voltak.
Eneira: hát épp ez az, azt se lehet 30 emberrel csinálni.. ha sokan leszünk, akkor több csoportban lehet csinálni. de ne várjátok, hogy egy ilyen folytatásosból bármi összetett és igazán értékelhető novella kijöjjön;) túl sok ember, túl sok stílus, mindenesetre érdekes. Pl, mivel nem ismerjük egymás kézírását, meg lejet tippelni, hogy melyik részt ki írta, vagy összehasonlítani, hogy egy másik ember leírása alapján valaki hogyan képzel el egy szereplőt, és azt hogyan alakítja tovább. utána lehet elemezni, ez a jó benne.

Több
20 éve 1 hete #225400 Írta: Drizzt
Volt egy első körös tali eccer...az jó volt. Persze nyilván a vidékieknek nem valami egyszerű a dolog. Ezt vagy meg kell jól szervezni, vagy a netre kell vinni, de ez utóbbi esetben a személyes kontaktus hiánya egy kicsit zavaró lehet, viszont nincs senki kizárva.

Több
20 éve 1 hete #225391 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Novellák
Nem látom a nagy különbséget írókör és novellás csoport között. Mármint a neten. A személyes találkozók így sem jönnek össze, így sem írnak egy csomóan egy témára, akkor vajon más lenne a helyzet? Nem az a probléma az írókörrel, hogy sok kritikát kell írni, hanem az, hogy sokan még a novellát sem írják meg, nemhogy a kritikát. Ha kettes-hármas csoportok lennének, ugyanúgy írni kéne, és ugyanúgy nem írna egy rakás ember. Szerintem. A személyes találkozókon lévő program jó ötlet, tetszik, főként a folytatásos novellaírás! :D De hányan lennénk ott???
És igazat adok Ilmare-nak is, mert én is a neten tudok inkább kapcsolatot tartani.

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 1 hete #225309 Írta: Liana'Ann
Liana'Ann válaszolt a következő témában: Novellák
Eneira köszi a mailt. Megkaptam minden képet, úgyhogy irány a novi írást.
Fúú...látom nagyon belegabajodtatok az írokörökbe, meg a nem írokörökbe...Ez most értelmes volt.
Nekem nincs véleményem erről, hisz még "kezdő" vagyok itt.
:)

Jégkék szemeit az égre emelte. Figyelte a felhők úszását az égi kupola magaslatán. Érezte, hogy más út vár rá.

Több
20 éve 1 hete #225196 Írta: Drizzt
Hehe... :D
Szal aki írni akar, az írjon nekem, és elmagyarázom hogy teheti meg a livejournalon, és ezt most írtam be utoljára.
Cica este megírom priviben...

Több
20 éve 1 hete #225182 Írta: Brisa

Drizzt írta: Brisa alapítóként egy ember csak egy csoportban lehet, ugye ? (bocs az offért)

Nincs ilyen megkötés.

Brisa

Több
20 éve 1 hete #225157 Írta: Dodiee
Mivel most má tökéletesen elegem van Drizzt noszogatásaiból, elnézést kérek, de nem köre-mailben küldöm szét a témát, hanem beírom ide.. tehát az Írókör első csoportjának(ha jól számolom) 3. feladatához ennyi van megadva:
A helyszín egy régi, gangos bérház udvara. Egyéb megkötés nincs, csupán hogy a novellában szereplenie kell az udvar leírásának.

na pusznyák, húzok suliba:

Dodie

Több
20 éve 1 hete #225154 Írta: Drizzt
Csavargó, én értem mire gondoltál, talán csak a megfogalmazás nem volt szerencsés. Amúgy én is várom már azt a szerencsétlen témát...mégeccer, aki valamelyiket nem írta még meg, az ne várja a témát, hanem írjon :) .
Kéne valami személyes megbeszélés, és ugye hivatalos alapítás is...ilyet tervezel ?
Brisa alapítóként egy ember csak egy csoportban lehet, ugye ? (bocs az offért)

Több
20 éve 1 hete #225055 Írta: Csavargó

Ilmarë írta: ÁLLJ én nem összekepatni akarom a csapatot! Csak rosszul esett Csavargó azon véleménye, hogy az írókör fölösleges.

Nah. Szeretném lezárni a vitát. Ezúton elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam a véleményemmel. De: mivel majdnem ugyanazt a munkát kell csinálni mint az írókörökben ezért gondoltam, hogy ne csináljuk ugyanazt kétfelé. Megbeszéltük, hogy nem csak Tolkienes novik születnek majd (persze tagadhatatlanul több mint eddig). Én minden indokot megértek, de a működési tervezetben továbbra is az szerepel, hogy a munka a neten zajlana, tehát egyáltalán nem lesz feltétlen szükséges a talikon való megjelenés. Célunk csupán a kellemes időtöltés lesz. Természetesen most is mondom, hogy az írókörök maradhatnak, ha lesz rá igény (meg elég aktív tag). Végső soron még nincs eldöntve semmi. Nem alakult meg a csoport, nem hagytuk abba az íróköröket...stb (szóval az sem biztos, hogy egyáltalán lesz itt valami változás) Minden elképzelést és ötletet, valamit tagjelöltet szeretettel várok.

Több
20 éve 2 hete #224920 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Novellák
ÁLLJ én nem összekepatni akarom a csapatot! Csak rosszul esett Csavargó azon véleménye, hogy az írókör fölösleges. Rengeteget dolgoztam a feladatokkal, a kritikákkal és nagyon élveztem, hogy 5-10 különböző stílust láthattam. Mivel nem Pesti vagyok, hanem Pécsi és dolgozom, nekem nagyon is nagy megterhelés az, hogy találkozókra járjak, ezért élveztem ezt az interaktív munkát. Persze jobb az 5let, amit Csavargóval indítottatok a klub, mert nagyobb, nyitottabb, de az írókörök másmiért jöttek létre. Engem pont az vonzott, hogy nem csak Tolkienes novikat kellett prezentálni, hanem szabadon lehetett gondolkodni bármiben, az adott feladat keretein belül. Reméltem, hogy nem egynyári kaland lesz ez a kör, de látom hanyagolva lett a dolog kicsit. Vetettem fel téma lehetőséget is, de erre senki sem reagált, csak a hozzászólásom elejéhez...
Megmondom őszintén, én személy szerint azért nem akarok a klubba írni, mert nem szeretem a kötelezően kötött fantáziát, hogy csak Tolkienhez kapcsolódhat az iromány, és nem tudok utazgatni sem. Ezért gondoltam, hogy a kettő egymással vállvetve működhetne, hogy a klubba időnként szervezhetnétek olyat is, hogy az írókör dolgait tárgyaljátok meg, segítve így ezzel őket is. Világos, hogy bárki lehet tag, de én azt mondtam, hogy van aki nem akarna az lenni, ez nem ugyanaz. Viszont ha az írókör elfonnyad emiatt, hol lesz pl. nekem lehetőségem arra, hogy tapasztalatokhoz jussak? Ezért érzem azt, hogy kissé ki van zárva így az is, aki hasonlóan érez, mint én is.

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 2 hete #224868 Írta: Brisa

Csavargó írta: Amúgy én úgy gondoltam, hogy a csoport munkái során sem csak Tolkienes novik születnek majd. Ugye??!!

Persze, hogy nem! Csak a papírosunkon kell szerepelni az, hogy Tolkienes novikat is gyártunk.

És én képben vagyok a csoportalkítási dolgokról. :wink:

Ami kell a csoport alakításhoz:
:arrow: egy választott koordinátor
:arrow: egy csoportnév
:arrow: egy leírás arról, hogy mi a célotok, tervetek, kik lehetnek a tagok, hogyan léphetnek be stb.
:arrow: min. 5 MTT-tagot tartalmazó alapító-tagnévsor (polgári nevekkel!)

Végül pedig a doksit küldjétek el ide: vezetoség@tolkien.hu

Dodie ötlete fenomenális. :D

A szakértők kapcsán: írókat, irodalmárokat lehetne meghívni, hogy tartsanak előadásokat nekünk. Lamorak és Szofi biztos szívesen segít majd.

Az is eszembe jutott, hogy néha-néha lehetne felolvasóesteket is tartanunk. Itt fel lehetne olvasni egy hosszabb novellát, több egypercest, sőt egy-két dramatizálást is be lehetne mutatni. A közönség pedig közben forró teát szürcsölgetve elmerül a világunkban. :D

Brisa

Több
20 éve 2 hete #224842 Írta: Csavargó
Üdv!

azt hiszem nem kéne elkezdeni összekapni az írókörökről. Amennyiben a tagok meg akarják tartani a köröket, úgy akárki verheti magát a földhöz, mindenképp meg lesznek tartva. Ezzel vita lezárva.

a folytatásos novella ötletét nagyon támogatom (már rég ki akartam próbálni magam valami hasonlóban)

Összefoglalva: ne az írókörökön vitázzunk, hanem a csoport megalakulásán munkálkodjunk! Tehát mostantól várom a koncepcióhoz való hozzászólásokat, valamint a jelentkezőket priviben (meg vkit, aki képben van, hogy hogyan kell megalakítani egy ilyen csoportot! ) Amúgy én úgy gondoltam, hogy a csoport munkái során sem csak Tolkienes novik születnek majd. Ugye??!!

Több
20 éve 2 hete #224832 Írta: Dodiee

Drizzt írta: Dodie...hol a rákban van a 3. téma ? :)

gillznél. Én nem emlékszem pontosan mit beszéltünk meg. akartam vele beszélni múlt hétfőn, de te is tudod h nem tudtam.. mind1, kicsit szalad a fejem százfelé...
Cica: körülbelül az volt a lényege, hogy 3an(gillz, Drizzt és én) leültünk, és gillzzel kiadtunk egy feladatot(ha jól emlékszem, egy könyv vagy novella első bekezdését kellett megírni, semmi más megkötés nem volt), amiben le kellett írni egy helyzetet pár sorba. második körben ki kellett ebből a helyzetből emelni egy szereplőt, és őt megintcsak röviden, bemutatni. de lehet ezt még tovább fokozni azzal, hogy ezután ez a szereplő összetalálkozik valakivel, és pár percet beszélnek. a lényeg minden esetben az volt, hogy ott helyben lehessen csinálni, így feladatonként pár sort lehetett írni. de sokféle foglalkozás lehet(folytatásos novella írása, elkezdi valaki, és adjuk körbe a papírt, és mindenki ír hozzá).

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.609 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére