Zene

Több
21 éve 1 hónapja #145404 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Zene
Azért figyellek ám titeket...!! 8)

Halkan jelzem, hogy a jövő hét szombat nekem oké. (Meg hétfő kivételével mindennap 4-től...)

Az In dreams nekem egy kicsit... magas :oops:
De a May it be még ott van! :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145346 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Zene
Bocs Léli, nem voltam elég figyelmes, nem vettem észre, hogy K, Sz-n csak négytől érsz rá. Akkor tehát kiegyezhetünk a szombatban? Mindenképp délután. 15 óra vagy bármikor később. Hozzatok nekem In Dreams és May It Be kottát(meg ami még lenne)légyszíves!

Leguan

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145332 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene
8O Ez nekem nagyon zavaros... :roll: Miről is van most szó :?: :!:
Jó lenne, ha felhomályosítana valaki... :roll:
Mindenesetre szóljatok, ha kellek (privi / e-mail / mobil: 06 30 520 6447). :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #145263 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Üdv!

Najó, akkor hagyjuk ezt a dolgot... Viszont muszáj összehozni egy talit. Úgy látom, a szombat még jó (kivéve Estelnek). Leguán, gillz, mit szólnátok egy jövőhét szombati talihoz?

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #145262 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Zene
Hmm... Én nem érek oda a Műegyetemtől negyed háromra az Árpád-hídra... szerintem akkor inkább ne erőltessük... :roll: :P

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #145261 Írta: Léli
Üdv!

Leszek olyan önfeláldozó, és szerdán 2-4-ig suzabaddá teszem magam [size=9:3j9qiyho](elméletileg angol érettségi előkészítőm lenne, amin már ezen a héten sem voltam...)[/size]. Mikor/hol találkozunk? Én kb. negyed 3-ra érek be az Árpád-hídhoz.

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #145258 Írta: Leguanember
Csak a csütörtök du. nem jó(meg a péntek sem.)
Hétfőn Léli nem ér rá, kedden gillz, szerdán kettőtől négyig lehetne, a csütörötk nekem semmiképpen, péntek sem, a szombat du. még jó.

Nos, mi legyen?

Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 1 hónapja #145241 Írta: Léli
Leguán: Úgy tűnik, nekünk a jövőheti csütörtök 4-6 tökéletesen megfelel találkozó céljából. Remélem, te is ráérsz akkor :)

csillaglany: Nem vagyunk olyan összeszokott csapat, mint amilyennek tűnünk :) Amelyik dal a legjobban megy a csapatnak, az az In dreams. De egyébként azt a négy kottát, amit küldtem, gyakorold szépen... :)

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #145229 Írta: Eleniel (csillaglany)
Suilad!
Arra kérlek titeket, hogy ha lesz konkrét időpont, küldjetek egy privit, oké? Csa hogy ne feledkezzek meg róla... Szívesen mennék én is.
Ti már összeszoktatok úgy látom... Van olyan dal, ami várhatóan lesz, és nem ártana, ha felzárkóznék belőle? Mert akor igyekszem bepótolni.
(Léli, a kották megvannak, amiket küldtél, már ki is nyomtattam!!)
Navaer!
Eleniel

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #145179 Írta: Estel Adániel
No akkor: Hétfőn én sem érek rá (illetve csak akkor, ha gillz is eljön Dunakeszire... :lol: ), a többi napon viszont délutánonként nagyrészt igen (kivéve szerdán, 4 - 6-ig). ;)

Több
21 éve 1 hónapja #145174 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Zene
uff!

én... hm. talán szerdán ráérek, a hétvégét még nem tudom, de akkor inkább szombaton. esetleg csüt 4-6ig, vagy kedden délelőtt, illetve hétfőn 4től. :mrgreen:

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 1 hónapja #145145 Írta: Léli
Üdv!

Legun: természetesen ez nem kizárt. Mihamarabb kéne találkoznunk valamikor - mondjuk jövőhét? Én a hétfő kivételével minden d. ráérek (K, Sz: 4-től, Cs: 1/2 2-től, P: 5-től, hétvége: teljesen).

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #145039 Írta: Leguanember
Léli: Még ezen a héten írok a The Tolkien Ensemble-nek. Meglátjuk mi lesz.
A táborban tapasztaltak alapján kóruspróbából három-négy alkalom is eredményes lehet. Vmikor december folyamán, mostanában vmi egyeztető jellegű kellene. Vagy Te, gillz és Estel kizárt, hogy egyszerre ráérjetek?

Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 1 hónapja #144194 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Zene
Az jó, mellon nín! (t.i.,h +kérdezed) :P A kotta talán eljut hozzátok a jövő 7-en. (de ne számíts vmi hű de jóra > cresc. ill.decresc. + poco rit., legato-ívek és egyebek nincsenek beleírva mf, f,ff,p,mp,pp szintén, mert az meg kéne 'beszélnünk'.) Szóval csak 'száraz' szólam -kotta. Az 'i chin a thúl lín' + lett szavazva. (2 igen -Gillz és te ; 2 'mind2 jó' -Eia és én; Cue nem privizett vissza)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
21 éve 1 hónapja #144167 Írta: Estel Adániel
Lélivel és Gillzzel pont tegnap jutottunk arra a közmegegyezésre, hogy nincs időnk énekpróbára. :shake: Próba nélkül nem tudom, hogy tudnánk/mernénk-e vállalni, de azért még +várom, ők mit mondanak rá... ;)

Több
21 éve 1 hónapja #144150 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Zene
Aiya!

Bocs, h idepofátlankodok: Cue, Estel, Gillz, ('kamarakórus' hehehe :D :biggrin2: ) ha gondoljátok/ráértek, kisegít7nétek Telcontart. ;) ) (lsd. üzenet a Versek topicban) Eiát (mint +hatalmazott -felkért - helyettest) kérdezzétek meg, most vállalná-e a dallamot...

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
21 éve 1 hónapja #143618 Írta: Léli
Üdv!

Csillaglány: még nincs konkrét időpont, mert senki nem jelez vissza, hogy mikor érne rá.

Drága énekeseim!
Tudjátok, hogy most mennyi leterhelt vagyok, és emiatt mindig mindent elfelejtek, úgyhogy megkönnyíthetnétek az életemet azzal, hogy mindenki megírja nekem (emilben!), mikor ér rá a próbák megtartására (már 2 hete minden nap elfelejtek körprivit írni).

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #143550 Írta: Eleniel (csillaglany)
Én hétfő kivételével minden nap ráérek, de csak délután 4-től mondjuk 6-ig. Van már valami konkrétabb időpont?
(Már épp kifelé lábalok a náthából, szóval mehet az ének... :lol: )

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #143199 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Zene
Sziasztok'

De jo lesz nektek, akik benne lehettek ebben az énekléses-zenés dologban' Ha pesti lennék, én is szivesen jelentkeznék (otthon szoktuk énekelni Meleth_linnel az In Dreams-t, Gollum'Song-ot, May it be-t, néha egész jol), de sajnos, nem vagyok...

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
21 éve 1 hónapja - 20 éve 9 hónapja #141679 Írta: Estel Adániel
Sziasztok! :D
[size=9:10l78a80]Megkövetem a topicgazdát, hogy reklám céljaira használom a topicot, de mivel a soron következendő híremhez kapcsolódó hozzászólások eddig is ebben a topicban voltak fellelhatők, talán nem követek el olyan nagy bűnt, ha ide írom be, hogy:[/size]
Ha a nyáron szerettétek volna megnézni a Verdi a Nabucco c. operáját a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, és nem sikerült - vagy ha sikerült, és szeretnétek mégegyszer megnézni, MA ESTE AZ MTV2-N 21:30-23:30 között láthatjátok!! ;)

Több
21 éve 1 hónapja #141217 Írta: Léli
Üdv!

Jól tapasztalom, hogy még mindig senkinek sem végleges az órarendje? Mert még senki nem szólt, mikor érne rá az énekkari próbára...

Léli

Több
21 éve 2 hónapja #139795 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Zene
Léli, én már elkezdtem az egyeztetést. Adjatok egy kis időt...

Brisa

Több
21 éve 2 hónapja #139793 Írta: Léli
Üdv!

Ring: Gratula!!! :wink: :itscool: :bounce: :hello:

Talán Jacopo tudna minket kísérni, de még egyeztetni kell a vezetőséggel, hogy egyáltalán mi lesz. Mert most úgy tűnik, hogy valószínű kéne kísérnünk a táncosokat, illetve talán velük együtt kapnánk egy külön blokkot... szóval még nem egyértelmű semmi, csak az, hogy szeretnék, ha fellépnénk :)

Ami biztos: helyünk lesz próbálni (az hogy hol és mikor, még kérdéses...).

Ami nagyon valószínű: új darabokat kell majd megtanulnunk. Kotta és eredeti zene lesz.

Ami valószínű: szükségem lesz egy olyan személyre, aki elvállalná, hogy ha én nem tudok próbára menni (torokfájás (megj.:nálam gyakori), más LEP-es ügy, egyéb), akkor levezeti a próbát. Ilyen személyek jelentkezését várom (priviben vagy emilben).

Léli

Több
21 éve 2 hónapja #139735 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene
Nya, sikerült lejátszani az In Dreamset,
úgyhogy mehetnek a próbák! :mrgreen:
Egyébként ki az aki élőben kíséné a kórust zongorán,
ha tudunk szerezni szintetizátort?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #138895 Írta: november
november válaszolt a következő témában: Zene
Hell..

Ismeri/szereti vki Johnny Cash 'Hurt' c. számát..?

A kedvencem, mind zeneileg, s tartalmilag.. a dalszöveget tekintve..
Az öreg érti, a fiatal csak azt hiszi.. Én, már nem is próbálkozom..

www.sknil.com/content/Mp3ofJohnn ... iHurti.php

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Több
21 éve 2 hónapja #138062 Írta: Léli
Üdv!

Nahy: az In dreams zongorája az az In dreams c. szám zongorakísérete. Ha kellenek neked az első film zenéinek a kottái (ének+zongora), akkor dobj meg egy emillel.

Ring: Sok sikert, és kitartást! Számítunk rád :wink:

Léli

Több
21 éve 2 hónapja #137942 Írta: november
november válaszolt a következő témában: Zene
Nem voltam még e topicban..
Mi pontosan az az 'In Dreams zongorája'..?

Tulajdonképpen, ezért írtam ide..:

faretheewell.fw.hu/letoltes.html | ha, zenérő szól a topic..

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Több
21 éve 2 hónapja #137918 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene
Én is ugyanúgy, mint Kincső.
Megpróbálkoztunk a lehetetlennel:
felvenni az In Dreams zongoráját....
mikor rontottam el 20milliomodszorra???? :evil:
az utolsó sor utolsó akkordjánál!!!! :x
de azért nem adom fel... :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #137859 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene
Léli: Mihelyst megudom az órarendemet, megmondom, mikor érek rá. :roll: :idea: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 2 hónapja #137839 Írta: Léli
Üdv!

Minden illetékes ember (illetékesnek az számít, ha már legalább egyszer elgondolkodtál rajta, hogy szívesen énekelnél/zenélnél velünk) készüljön fel, hogy szeptembertől szeretnénk elsősorban az énekkart, másodsorban a zenészeket aktivizálni. Amennyiben siekrül próbahelyszínt találnunk, heti 1 próba mellett elkezdünk felkészülni a különböző fellépésekre.

Úgyhogy mindenkit kérek, amint tudja, hogy mikor/mennyi ideig ér rá, az írja meg nekem (tudom, még nincs szeptember, de gondoltam előre szólok). Ugyanis ez szükséges ahhoz, hogy próbatermet kereshessünk!!!

Léli

Ja, és mindenki próbáljon sokat! ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.679 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére