- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
jól tudod. Kihagyjuk őket, ahogy a mondatot is.Galadh írta:
Felagund írta: Öööö.... Izébizé...
Lehet, hogy már megint hülyét kérdezek (cf.: "Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?" ) de van Tilionunk és Arienünk?
Vagy nem is lesznek benne???
ha jól tudom, arra jutottunk, hogy időhiány miatt nem lesznek benne a darabban.
Felagund kicsit átvariáltuk a végét. Nem változott sok minden, csak néhány mondat felcserélődött
oké Ery, gyere vasárnap
pussz
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Felagund írta: Öööö.... Izébizé...
Lehet, hogy már megint hülyét kérdezek (cf.: "Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?" ) de van Tilionunk és Arienünk?
Vagy nem is lesznek benne???
ha jól tudom, arra jutottunk, hogy időhiány miatt nem lesznek benne a darabban.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
mindenki aki táncolni fog az előadáson legyen ott, mert összepróbáljuk a táncokat a színpadon! nincs kifogás! (Angwen, tudom hogy te kismarosra mész, az rendben van)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Ery
- Nem elérhető
kriszana írta: Sziasztok fiatalok!
Csak szólnék, hogy szombaton (és vasárnap is - NHE) 8:30-10:45ig miénk a nagy terem a Corvinban.
Szóval, aki jön, erre számítson.
Vasárnap akkor megyek, mert kigondoltam néhány módozatot a 2. képre (színpad döngetés ).
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- kriszana
- Nem elérhető
Csak szólnék, hogy szombaton (és vasárnap is - NHE) 8:30-10:45ig miénk a nagy terem a Corvinban.
Szóval, aki jön, erre számítson.
Nyilván a Kismarosra menők/betegek nem érdekeltek ebben.
Legyetek jók
pusssz
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ezuton meghivlak Benneteket a Fonix Dramastudio 2003 December 21-en tartando karacsonyi musorara.
A musor a Gutenberg Muvelodesi Hazban (8. ker. Kolcsey u. 2.) lesz megtartva vasarnap 10.00 - 12.00 kozott.
Az iskola novendekei (tobbek kozott en is) Betlehemes jatekkal, dalokkal, versekkel es tancos musorszamokkal kivannak minden vendegnek kellemes Karacsonyi Unnepeket.
A belepes ingyenes, helyfoglalas erkezesi sorrendben.
Tudom hogy a grupi nagy resze a Tokien Karacsonyi bulin van, de ha valaki arra nem megy es amugy raer, jojjon el!
Csa,
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- kriszana
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Lau: nekem van egy fölös hálózsákom! Meg szombaton hozod a hugim kaziját?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Laurelen
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Laurelen írta:
Nólindir írta: Részemről minden OK, sőt, szntem nagy buli lesz ott másodikán éjszaka... Éljenek a hálózsákok!
off:apropó hálózsák...nincs valakinek egy felesleges?on
(ez a hozzászólás nyugodtam törölhető, feltéve ha kapok hálózsákot )
Majd megosztom Veled az enyémet
Our knees do not bend easily
- gillz
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Nólindir írta: Részemről minden OK, sőt, szntem nagy buli lesz ott másodikán éjszaka... Éljenek a hálózsákok!
off:apropó hálózsák...nincs valakinek egy felesleges?on
(ez a hozzászólás nyugodtam törölhető, feltéve ha kapok hálózsákot )
- bea/mag
- Nem elérhető
A Hc-vel kapcsolatban: Nem lehetne egyszer egy színpadi próbát egyeztetni a Feanorosokkal, NHEsekkel, hogy egyszer mi is próbálhassunk színpadon, mert az eléggé fontos lenne!
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- kriszana
- Nem elérhető
Tegnap délután felírtuk Laurelen és Míriel segítségével a zenéket
Egyetlen jelenethez hiányzik még: a szilmarilok elkészítéséhez!
Ha valakinek van ötlete, hozza magával a cd-t szombaton, meghallgatjuk!
És szombaton már zenére próbálunk a Corvinban!
Köszi a segítésget Lau és Míriel
- kriszana
- Nem elérhető
A következő a helyzet: a Corvinban nem kérdés, hogy megengedik-e, hogy ott legyünk egész éjszaka 2-án, vagy sem, mert egész éjjel díszíteni fognak az arra kijelölt emberkék. Mi pedig - ahogy Felagund nagyon helyesen megjegyezte - próbálni fogunk zsinórban 4x, 5x egymás után, hogy nagyon jól menjen másnapra. Szóval készüljetek azzal a hálózsákkal
Apropó infopult - most szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmét mindenkinek:
SENKI, aki szerepel a Feanoros előadásban, ne merjen munkát vállalni a LEP napjára, mielőtt nem egyeztetett velem!
Info-pult ide vagy oda: fontos, hogy mindenki a legjobb formáját hozza!
Ez persze nem azt jelenti, hogy ne vegyetek részt a napi teendőkben, de csak módjával!
Szóval mielőtt bevállaltok bármit is, kérdezzetek meg.
Másrészt pedig minden LEP főszervezőnél ott van a pontos szereplő névsor. Nem fognak munkát osztani a szereplőkre, csak nagyon keveset Gondoskodom róla
Szóval NO PARA
- Cueddo
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
legalabb egy proba mindenkinek bele kell hogy ferjen este.
MUSZALJ!!!!!!!!!!!!!!!
Laurelen írta: akik infópultosok vagy egyéb munkát csinálnak a lepen az előadáson kívűl azoknak valóban nem ártana egy kis alvás (vagy egy jó erős smink másnap... )
- Laurelen
- Nem elérhető
de szvsz, akik infópultosok vagy egyéb munkát csinálnak a lepen az előadáson kívűl azoknak valóban nem ártana egy kis alvás (vagy egy jó erős smink másnap... )
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Felagund
- Nem elérhető
Szerintem mindenki hozzon hálózsákot/polifoamot a Corvinba, mert szvsz értelmetlen fél tizenkettőkor eljönni, aztán kora reggel visszamenni (meg nagyobb buli is )
[size=9:1we9cuky](amennyiben a Corvin vezetői megengedik az ott éjszakázást )[/size]
Our knees do not bend easily
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Amugyis ott leszunk, vetek lenne kihagyni.
Arrol nem is beszelve hogy ha ki van merulve az ember de tudja biztonsaggal a szoveget, iszonyu jol tud teljesiteni mivel mar nincs ereje allando kontroll alatt tartani magat; jobban tud lazitani.
Szoval tartsuk csak meg azt az ejszakai probat.
Beleg
- Léli
- Nem elérhető
OFF: komolyan gondolod, hogy 2-án bárki hazajut a Corvinból 10 előtt??? Idén ilyenre emlékeim szerint nem volt példa... (sőt, volt olyan is, aki csak 1 órát aludt 3-án reggel... )Szürke Gandalf írta: Csak csöndben jegyzem meg, hogy szerintem az éjszakai próbát nem pont a LEP előtti napon kellene, mert nem mindneki bírja az éjszakázást és mégis akkor kellene a legjobbat kihozni magunkból. Én spec akár még decemberben is benne vagyok az éjszakaiakban.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
kriszana írta: Január 2-án, pénteken 8:30 Corvin, és este/éjjel is lesz próba.
Csak csöndben jegyzem meg, hogy szerintem az éjszakai próbát nem pont a LEP előtti napon kellene, mert nem mindneki bírja az éjszakázást és mégis akkor kellene a legjobbat kihozni magunkból. Én spec akár még decemberben is benne vagyok az éjszakaiakban.
Amúgy nagyon-nagyon jó a próbarend, mármint hogy karácsony körül nincsen...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ery
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
A LEPig a Feanor próbarendje:
December 13-án, szombaton 8:30 Corvin
December 20-án, szombaton 8:30 Corvin (természetesen, akik Kismarosra utaznak, azoknak felmentés jár:-) Érezzétek jól magatokat.
December 31-én, szerdán 8:30 Corvin
Január 1-én, csütörtök 15:00 nálam
Január 2-án, pénteken 8:30 Corvin, és este/éjjel is lesz próba. Ezt még megbeszéljük.
Lehet reklamálni, de ezek a próbák kellenek, szóval nem nagyon lesz változtatás.
Találkozunk szombaton
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Mint latjatok beindultam moderatori mivoltomban is.
Sajnos az utso 3-4 hozzaszolast (Felagund, Angwen, Nolindir) toroltem mert nem hordozott lenyegi informaciot. (Egyebkent a sajat par nappal ezelotti hozzaszolasomat is kimoderaltam most pont emiatt.)
Ez lesz a gyakorlat mostantol, ugyhogy kerem mindenki turelmet.
Ugyanis most hogy kozeleg a LEP fel fog gyorsulni itt a hozzaszolas-aradat, igy muszaj valahogy megoldani hogy felesleges toltelek ne legyen a topikban.
Koszi a megertest!
Beleg
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.