MTT Kórus

Több
18 éve 9 hónapja #284303 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hétfő?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #284302 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
mikor és hol lesz próba :twisted:
csütörtök péntek hétvége szerda este nem jó.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #284301 Írta: Rabyn
Éééén mindenben benne vagyok de akkor csináljuk meg rendesen!

Több
18 éve 9 hónapja #284291 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember írta: Szerrrrrrrvusztok Pacsirrrrták!

Ki olyan dalos kedvű és ráérős a kórus romjaiból, hogy szeretne farsangon énekelni Fallallallát. Mert én igen. Meg esetleg néhány jó kis szpirituálét?

Hö?

Nemkórusos jöhet??? 8O

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 9 hónapja #284288 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
spirituálé? na?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 9 hónapja #284240 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Mehet.

Több
18 éve 9 hónapja #284200 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én is szívesen trallalázom... :)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 9 hónapja #284073 Írta: gillz
miattam... :D

Több
18 éve 9 hónapja #284036 Írta: Rabyn
Ádám: Nekem lenne kedvem a kedd szerda kiesik mint nap a többi jó

Több
18 éve 9 hónapja #284006 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember írta: Szerrrrrrrvusztok Pacsirrrrták!

Ki olyan dalos kedvű és ráérős a kórus romjaiból, hogy szeretne farsangon énekelni Fallallallát. Mert én igen. Meg esetleg néhány jó kis szpirituálét?

Hö?

hát, a ráérős az túlzás, de meglátjuk :wink:
[size=9:1gyqo4rc]mia-miau-fallalla :P (de kéérek még altot :oops: :) )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #283994 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
néha úgy érzem megremeg a kezem a 'szerkeszt' gomb felett...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 9 hónapja #283992 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Szerrrrrrrvusztok Pacsirrrrták!

Hö?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 10 hónapja #283299 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Figyelem! Minden kreatív és/vagy exhibicionista fórumlakó figyelmébe!

Mint azt tudjátok, idén is megrendezésre kerül a hagyományos Farsangi Bál. Az eddigieknek megfelelően idén is lenne egy műsoros blokk, melybe várjuk rövidebb-hosszabb, zenés, táncos, énekes, verses, szóval, szórakoztató produkcióitokat. Amennyiben tehát kedvet éreztek egy kis szerepléshez, kezdjetek el rajta gondolkodni, mit adnátok elő szívesen. A jelentkezés hamarosan megnyílik (amint eldől, ki szervez pontosan), addig lehet ötletelni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 10 hónapja #281205 Írta: Rabyn
Izé az a helyzet, hogy nekem hlnap 16:30 mindenképpen fogorvoshoz kell mennem... Igyekszem hamar odaérni a millenárisra de olyan négy körül muszáj eljönnöm...

Több
18 éve 10 hónapja #281172 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A Boldog Újévvel a LEP hajrájába érkeztünk, így a színpadi produkciók próbái és főpróbái is kissé szaporodnak.
-Technikai próba holnap január 3-án 14-19-ig a Millenárisban. Találkozó pontosan 13:45-kor a Millenárisban, a Teátrum (második épület) fedett szabadtéri színpadánál. A próbák párhuzamosan több helyszínen mennek majd, a színpadi próba sorrendjét ott megbeszéljük.
-Próba január 4-én szerdán 16-18-ig Budapest, VI. ker. Eötvös u. 24., ahol a közgyűlés is volt
-Főpróbák január 7-én szombaton előreláthatóan délelőtt 10-től sokáig, vagyis látástól-mikulásig. A szombati próbák helyszínét szerdáig megbeszéljük.
Pihenjetek ma este, mert holnaptól egymás orcáját nézzük a hét nagyrészében :twisted:
Mindenkinek jó próbákat és sok energiát a mostani hétre!

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
18 éve 10 hónapja #281143 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
ÉNEKKAR HOLNAP 2-TŐL!

Vasváry Pál utca 9. 32-es kapucsengő.

KOTTÁT HOZZATOK! Haladni KELL a munkával, mert ez után színpadi jeleneteken dolgozunk.

Csinci

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 10 hónapja #281141 Írta: Kincső
ha nem is délelőtt, nekem mindegy mikor, de kérek egy pontos helyet és időpontot ahol holnap találkozunk. :idea: :roll:
[size=9:a03brlzx](Ahogy elnézem úgysem Aldarion lesz :roll: )[/size]

Több
18 éve 10 hónapja #280878 Írta: Rabyn
déldlőett nekem se jó.

Több
18 éve 10 hónapja #280870 Írta: gillz
Délelőtt nem érek rá.

Tegnapmintha kettőtől beszétük volna, jól emlékszem? Vagy az a szinkron volt? :P

Több
18 éve 10 hónapja #280860 Írta: Kincső
Mielőbb kellene tudni, hogy jan.2-án hánytól hányig próbálunk, mert az Aldarionnal valszeg szeretnénk a jan.3-i színpadi próba előtt összpróbázni aznap, és annak legjobb lenne az egész délután (2-től vagy 3-tól Rákosborzasztón...), de nem szeretnénk ütközni. Szóval ha szabad kérni, délelőtt legyen a "kórus". Ha a hely gond, hozzánk megkérdezem, h. lehet-e jönni (vsz igen :wink: ). Borárostól 10-15 perc. :idea:

Több
18 éve 10 hónapja #280620 Írta: Kincső
Bocs, családi ügyek közbeszóltak. :roll:
[size=9:3k7qvb7t]Anyunak váratlanul be kellett mennie a munkahelyére, ezért tesóm meg én takarítottunk ki + sütöttünk sütiket, egyedül, és az amúgyis düledező családi békét nem kockáztattam, h. 1,5 órára ellógok itthonról... bocsi.[/size]

Több
18 éve 11 hónapja #280571 Írta: Drizzt
Nekünk ugyanannyi dolgunk volt kb., mégis odamentünk kétszer is a találkozóhelyre :P . Az meg egyenesen rablás, hogy ezer Ft egy sültkolbász :P PPPP. Jan. 2.ig gyakoroljon mindenki, és ööö ha van valakinek megvalósítható ötlete, akkor mondja majd...

Több
18 éve 11 hónapja #280564 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kincső, senki nem ér rá karácsony előtt 1 nappal. (Mondjuk, ehhez képest 5-en mégis összejöttünk.)

Tökmindegy, lényeg a lényeg, aki énekelni szeretne, január másodikáig ne hagyja parlagon a hangját, műsoron lesz az Országúti dal, Fürdőnóta a régiek közül, egy-két egyéni szereplés, talán 1-2 kórusmű is, 20 perces blokkot kap az énekkar, illetve Ted Nasmith különszámmal készül :mrgreen: :mrgreen:

Szép ünnepet, pihizzetek sokat!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 11 hónapja #280549 Írta: Rabyn
Január másodikán, jöjjön mindenki (őő hogy hova azt még nemtudni) és hozzon magával kész ötleteket.

Több
18 éve 11 hónapja #280439 Írta: Drizzt
Maradjunk annyiban, hogy lemegyek délre...beszélünk, és lemegyek kettőre is, de nem várok órákat :P .

Több
18 éve 11 hónapja #280438 Írta: gillz
kettőre megyek. max. ajándékokat veszek :D

Több
18 éve 11 hónapja #280431 Írta: Rabyn
mot akkor kettő vagy dél? Csakazért, hogyhogyan idzítsem a karácsonyi ajándékvásárlást.

Több
18 éve 11 hónapja #280427 Írta: Drizzt
nekem 2kor is jó...csincinek meg biztos jobb 2kor. többiek ?

Több
18 éve 11 hónapja #280423 Írta: gillz

Leguanember írta: A fejetlenség azt eredményezi, hogy nem tudunk az orrunk után menni.

Holnap, azaz pénteken, 23-án, pontban délben találkozzunk a Deák téri metróaluljáró Hercegnő péksége előtt/mellett. Aki jön, aki nem, mindegy, szerintem nem kell beülni sehová, secperc alatt lebeszéljük, hogy egyáltalán mire van esély. Ok?

még dolgozom akkor. 2től lett volna esély rá...
jó megbeszélést.
Elvileg Peredhil is szeretne valamit zenélni, Eldamynnak vannak dalosított cuccai, amikről tudok.

Több
18 éve 11 hónapja #280421 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Rendben. Teszek egy próbát az itthoni nagytakarításból való elszabadulásra. :)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.629 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére