MTT Kórus

Több
18 éve 11 hónapja #280420 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
oké, ott leszek. csinci lehet nem ér oda, mer munkaügyet intéz, de majdan kiderül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280412 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A fejetlenség azt eredményezi, hogy nem tudunk az orrunk után menni.

Holnap, azaz pénteken, 23-án, pontban délben találkozzunk a Deák téri metróaluljáró Hercegnő péksége előtt/mellett. Aki jön, aki nem, mindegy, szerintem nem kell beülni sehová, secperc alatt lebeszéljük, hogy egyáltalán mire van esély. Ok?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280398 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: mi szólnátok egy olyan délután kettőre? valami tejaház?

nemár
muszáj kettétörni a napot? :roll:
ha 2, akkor nagyon rövid ideig maradok
és egyáltalán, legyen rövid, ha holnap lesz, pls
karácsony előtt 1 nappal én nemigen érek rá :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 11 hónapja #280347 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
mi szólnátok egy olyan délután kettőre? valami tejaház?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #280337 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Péntek? Mikor, hol?

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 11 hónapja #280311 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Továbbra is tartanám a pénteket. De ha nagyon nem jó lehetne a két ünnep között is. Sőt akkor már erősen kéne.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 11 hónapja #280296 Írta: Drizzt
Sztem nem feltétlenül kell a színpadon énekelnünk. Meg kell nézni majd, de sztem van ott olyan hely is, ahol nem veszik el ennyire ilyen kevés ember hangja (lsd tavaly). Persze ez csak egy gondolat.

Több
18 éve 11 hónapja #280293 Írta: gillz
mittomén. csak aznap délelőtt sóljatok, mer' akkor van netem.

Több
18 éve 11 hónapja #280287 Írta: Rabyn
Nya akkor azt beszéljük le gyorsan, hogy mikor és hol találkozunk megbeszélgetésre. nekem a holnapi nap délutánja nem jó mert JM-s karácsonyra megyek. (megjelenés erősen ajánlott...)

Több
18 éve 11 hónapja #280286 Írta: gillz

Rabyn írta: -huu ez off lesz... boccs
Szal: Léptem én már úgy színpadra, hogy előző nap olyan fél három körül feküdtünk le aludni (ha nem később) és reggel kilcenkor már keltünk is. délben pedig előadás volt. Szvsz ha egy színész elég jól tudja a szerepét akkor azt álmából felkeltve is tudja. akkor is ha előző nap keveset aludt. ha pedig nem fogunk tudni próbálni csak éjszaka akkor éjszaka kell probálnunk.

Persze. Meg lehet csinálni. De nem úgy kell számolni, h majd, az utolsó pillanatban. Előtte van két és fél hetünk, nehogy már az előtte lévő éjszaka próbáljunk...
Ha meg nincs máskor színpad, akkor így jártunk. Max. bejárjuk :)

Több
18 éve 11 hónapja #280284 Írta: Rabyn
-huu ez off lesz... boccs
Szal: Léptem én már úgy színpadra, hogy előző nap olyan fél három körül feküdtünk le aludni (ha nem később) és reggel kilcenkor már keltünk is. délben pedig előadás volt. Szvsz ha egy színész elég jól tudja a szerepét akkor azt álmából felkeltve is tudja. akkor is ha előző nap keveset aludt. ha pedig nem fogunk tudni próbálni csak éjszaka akkor éjszaka kell probálnunk.

Több
18 éve 11 hónapja #280282 Írta: gillz

Kincső (Thilanna) írta:

Rabyn írta: szerintem az iccakai próbák a legjobbak:DD Két éve is tökéletesen megoldottuk, hogymásnap mindneki szépen berjen időre. (én asszem 11től már ott voltam... ha tényleg komolyanakarjuk akkor az alvás nem szabhat határt:))
Én a két ünnep közt bármikor ráérek.

Igen, mindenféle segítő munka esetén nem baj, ha álmos vagy. De én nem próbálok éjszaka a kórussal, ha 11-től színpadra megyek. :roll:

Egy darab furulyát + a játszás képességét fel tudom ajánlani. :wink:
Nem-kórustagok is bevonhatók vajh? :idea:

:twisted: mivel jelenleg nincsen kórus, ezért mindenki az :P

éjszaka nem próbálunk. napközben próbálunk.
és ugyanolyan komolyan, mint az össze stöbbielőadásram, vagy felesleges is elkezdeni.

Több
18 éve 11 hónapja #280281 Írta: Kincső

Rabyn írta: szerintem az iccakai próbák a legjobbak:DD Két éve is tökéletesen megoldottuk, hogymásnap mindneki szépen berjen időre. (én asszem 11től már ott voltam... ha tényleg komolyanakarjuk akkor az alvás nem szabhat határt:))

Igen, mindenféle segítő munka esetén nem baj, ha álmos vagy. De én nem próbálok éjszaka a kórussal, ha 11-től színpadra megyek. :roll:

Egy darab furulyát + a játszás képességét fel tudom ajánlani. :wink:
Nem-kórustagok is bevonhatók vajh? :idea:

Több
18 éve 11 hónapja #280280 Írta: Rabyn
okély mikor hol?

Több
18 éve 11 hónapja #280277 Írta: gillz

Leguanember írta: :-) Jártam én is a Millennárison, aztán felhíttam Pókot, és ő felhomályosított.
A plakátmagányban ott figyel a kórus, vicces.
Nade mikor beszélünk?
LEP előtti héten pár próba elég lesz. Kéne sokféle hangszer. Meg kinézzen valahogy, mert borzasztó nagy az a színpad...

nem szeretnék hegedülni :P

kinézethez photoshoppolhatok, h elvonjuk a figyelmet a háttérrel :twisted:
de inkább élőben beszéljük meg...

Több
18 éve 11 hónapja #280271 Írta: Rabyn
szerintem az iccakai próbák a legjobbak:DD Két éve is tökéletesen megoldottuk, hogymásnap mindneki szépen berjen időre. (én asszem 11től már ott voltam... ha tényleg komolyanakarjuk akkor az alvás nem szabhat határt:))

Több
18 éve 11 hónapja #280268 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
:-) Jártam én is a Millennárison, aztán felhíttam Pókot, és ő felhomályosított.
A plakátmagányban ott figyel a kórus, vicces.
Nade mikor beszélünk?
LEP előtti héten pár próba elég lesz. Kéne sokféle hangszer. Meg kinézzen valahogy, mert borzasztó nagy az a színpad...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 11 hónapja #280267 Írta: gillz

Drizzt írta: Mi csincivel odamentünk a millenárishoz, merhogy gillzt nem lehet elérni ugye, dehát ott nem vót...mivel a millenáris látogatás elmaradt, ez éne marattunk' ottan' tovább. Egyenlőrew marad a net. Amúgy a dolog érdekel még vkit ?

:oops: bocsánat, elszámítottam az időmet, csak késve értem volna oda, azt meg nemt tudtam, h nem látogattok milenárist.

Sztem topicban nem tudunk próbálni, sőt, megbeszélni is bajos, mert nem tudjuk felmérni a konkrét képességeket :P
Ez a baj a dekorációval is. Majd dekorálnak azok, akik nem énekelnek :D

Szal pl. ma biztos leszek ADSen, mert próbák vannak. Holnappal mi a helyzet?

Több
18 éve 11 hónapja #280250 Írta: Kincső
Leszögezném, hogy dekorálás alatt NEM tartunk főpróbát, mert nem maradok ott éjjel ha 11-től Aldarion. :P
Amúgy benne vagyok, ha és amennyiben az elkövetkező megbeszélések/próbák nem aznap íródnak be ide. :?
És nem ütköznek az Aldarionnal, ofcourse.

Több
18 éve 11 hónapja #280249 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Engem érdekel, de nem úgy, hogy énekeljek veletek. :D Ellenben drukkolok itten nektek.

Ha tudok segíteni, szóljatok.

(Én azt javaslom, h itt a topikban gyűljenek össze az énekelni vágyók. Keressetek egy-két napot a két ünnep között, valamint január első hetében is, ami mindenkinek jó és próbáljatok. Dekorálás alatt tarthattok főpróbát is. :wink: A repertoárt itt is meg tudjátok beszélni. Ja, és egy-két embert esetleg meg lehetne keresni személyesen, szépen mosolyogva /esetleg érzelmileg megzsarolva :mrgreen: / megkérni, hogy ő is csatlakozzon hozzátok.)

Hajrá! :hello:

Brisa

Több
18 éve 11 hónapja #280241 Írta: Drizzt
Mi csincivel odamentünk a millenárishoz, merhogy gillzt nem lehet elérni ugye, dehát ott nem vót...mivel a millenáris látogatás elmaradt, ez éne marattunk' ottan' tovább. Egyenlőrew marad a net. Amúgy a dolog érdekel még vkit ?

Több
18 éve 11 hónapja #280233 Írta: Rabyn
Én benne vok mindenben csak nem érek oda sehovasem. Mondjátok el mit találtatok ki oké? Mennék de itthon kő maradnom... :(

Több
18 éve 11 hónapja #280218 Írta: Drizzt
Nyilván itt már megtanult dalokról lehet csak szó ugye. Megnézzük mi lehet az, és hogy ki tudna énekelni, illetve előtte próbálni párszor. Jól gondolom ?

Több
18 éve 11 hónapja #280217 Írta: gillz
megyek én is millenárisra akkor, az a legegyszerűb.

Több
18 éve 11 hónapja #280216 Írta: Drizzt
Mán megyek haza aznap...de lehet,h csüt. Mondjuk esély van a péntekre is :P .

Több
18 éve 11 hónapja #280214 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én sajnos ma nem érek rá. Pénteken valaki esetleg?

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 11 hónapja #280209 Írta: Drizzt
4kor a millllenárisra megyek. Előtte és utána rá. Csincit magammal rángatom, ha kell : D. Esetleg odajöhecc a millenárisra, hm?

Több
18 éve 11 hónapja #280195 Írta: gillz
No, népek, éneklő-zenélő kedvű emberek, ráértek ma megbeszélésre/próbára mittomén? :twisted:
LEPre kéne készülni valamivel. Asszem.

Több
19 éve 1 hónapja #274542 Írta: Kincső

Rabyn írta: (mellesleg négyen vótunk ott)

Nahát, dejavu :roll: :?

Több
19 éve 1 hónapja #274480 Írta: Rabyn
az van, hogy hiányzik egy egész szólam. (mellesleg négyen vótunk ott)
és így nemelszen kórus amig a Basszus szólam nincsen. Ez volt szerdán.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.595 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére