MTT Kórus

Több
19 éve 1 hónapja #272840 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
jövőhéten hogy értek rá? Éna kedden kívűl bármikor. (bár hétfőn keringőruhanézegetés van betervezve de annak hatig biztosan vége)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #272832 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ez egy jó kérdés :P . Valszeg az előző formájában nem, ugyanakkor más felállásban talán alkothatunk valamit. Persze még az is lehet, h újjjjjáéled, tod' a remény hal meg utoljára...vagy legelsőként :P .

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #272654 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A Kórussal akkor most mi a helyzet? Számíthatunk Rátok a LEP kapcsán, vagy mégsem? :reménykedik:

Több
19 éve 2 hónapja #271157 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ójee...egy ideje nem néztem fórumot, szal jó ide visszajönni :P .

Elnézést kérek a távolmaradásomért...illetve nem is azért, hanem inkább azért, mert nem szóltam. Megjegyzem nem tudtam előre...azt hittem, hogy addigra végzünk Brandirral, és nem néztem az órát.
Úgy gondolom, hogy az elmúlt időszakban mindvégig lehetett rám számítani, és tudom, h csak nekem egyértelmű, ha nem mondom, de természetes,h lehet ezután is. Egyszerűen olyan volt ez a nyár vége, hogy az albérletkeresésen, a költözésen, és az idegeskedésen kívül semmilyen hivatalos dologra, vagy hobbira nem jutott időm, és energiám sem. Októbertől fent leszek Pesten, és tanulok, tehát attól kezdve számíthattok rám ezen a téren.

A kórusnak mindenképpen kéne új tagokkal is bővülnie, mert többször volt olyan eset, hogy bár csak egy-kélt ember hiányzott, gyakorlatilag meg lett lőve a próba. Ha heti egy alkalommal lesz próba talán olyan emberek is tudnak jönni, akik azért távoztak, mert szigorúan 2 alkalmat akartunk. Persze lehet,h csak én remélem. A zöldmacskás időszak az ilyen szempontból jobb volt, de vegyétek figyelembe azt is, hogy jópáran egyetemre, főiskolára mentek azóta, ami egész más időbeosztást kíván az embertől...persze nem ez a lényeg, ott más volt a légkör. Jó le nne vmi a közgáz heyett.

Veszekedni meg még mindig felesleges. Azt kérem csak, hogy várjuk meg, amig az emberek órarendje, vagy heti beosztása kialakul, és utána írjunk ki egy másik napot erre. Több topicba ha lehet, meg piros betűkkel, mert az egyszerű fórumozó erre figyel fel, és mert sokan nem nézik ezt sztem. Főleg, ha új tagokat akarunk, meg felvételit.

gillz, de azért te fogsz vezényelni ugye ? :P

Több
19 éve 2 hónapja #270810 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én úgy gondolom, mindkét fél érzelmei és reakciói érthetőek. Sajnálatos módon nem kommunikáltuk megfelelően, hogy a csoport megszüntetése hogyan és miképp folytatható le. Így logikai és érzelmi alapon is teljesen érthető Gillz döntése és hozzászólása. Tanulnunk kell ebből is nekünk, a vezetőségnek.

Én úgy veszem ki, hogy énekelni mindenki szeretne, még az 4 ember is, akit most ennyire elkeserített a (látszólagos) érdektelenség. (Joggal.) De azok is, akik ilyen-olyan ok miatt nem tudtak résztvenni a megbeszélésen. Tehát már csak a körülményeket kell megteremteni ahhoz, hogy a kórus a továbbiakben is működni tudjon. Ebben kell nekünk segíteni, pontosabban Póknak.

Látom, lesz munkánk bőven. :D

U.i.: Amúgy érdemes lenne azt is kommunikálni, hogy ha egy csoport megreked, nem fejlődik tovább, akkor nyugodtan lehet segítséget kérni a vezetőségtől, hiszen azért vagyunk, hogy ezeket a problémákat megoldjuk, hogy megteremtsük a szükséges feltételeket stb.

Brisa

Több
19 éve 2 hónapja #270771 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Na kapaszkodjon akinek két keze van! Hozzászólok én is, mint a kórus leglinkebb tagja, - ha egyáltalán még tagnak számítok - mert hogy miért ne.
Számomra úgy tűnik egy újabb szemantikai félreszólás/meg nem értés történt. Ankalimon a "hivatalosan" szóra lecsapott, mint tyúk a takonyra; üsse kő, még az is elképzelhető hogy jogosan, de mindenkép gillz munkamoráljának és eddigi teljesítményének ismerete/figyelembe vétele nélkül.
A tartalmi részét nézve bizonytalan vagyok, úgyhogy nehéz lesz követni. Egyrészt megértem a kórusvezető döntését, hiszen ez az utolsó utáni megbeszélés volt (tavasszal egy kört már futottunk). Így a helyes formula a csíra vezetőség felé: Az MTT kórusa eddigi formájában nem működik tovább, értsd: ahogy akarod.
Másrészt igény továbbra is van mind egy profinak nevezhető (na jó nem, de most nevezzük annak), mind egy amatőr (az éneklést inkább a megtisztulást segítő, mint esztétikai élményt adó cselekedetre használók köre) kórusra.
Ami most talán kimaradt és egy kicsit torzítja a képet: A múlt félévben többen elmentek a kórusból vagy nem is jelentkeztek a heti két próba miatt. A heti egy próbaalkalom visszaállítása után megkereste valaki ezeket a személyeket?
Mondandóm lényege ne azt erőltessük, legalábbis ne olyan formában, ami nem megy (Drizzt nevében nekem kell elnézést kérnem a távolmaradásáért), hanem a meglévő igényeket igyekezzünk kielégíteni. Erre szerintem érdemes lenne a tanév eleji felfordulás után egy össznépi agymenést tartani.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
19 éve 2 hónapja #270738 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Továbbá mélységesen felháborítónak találom, hogy ki mered törölni a gillz hozzászólását, még úgy is, hogy privit írsz neki, azért mert szerinted ezt "veled meg kellett volna beszéljük", mert te vagy az elnök...

Csak hogy világos legyen: Nem EZT írtam Gillznek. Ilyesmit állítani egy roppant precízen kivitelezett csúsztatás.

Már leírtam a véleményemet, és úgy tűnik a többség megértette. Csak a pontosság kedvéért mégegyszer: az MTT Kórus hivatalos megszűnéséről (ezt így írta Gillz) nem dönthet a kórus vezetője. Ha valaki korrekten akar eljárni, akkor ilyen döntés csak az érintettek széles körű bevonásával, a vezetőség véleményének kikérése mellett tehető meg. Ez esetben egyik feltétel sem teljesült.

[size=9:rh62k03v]Számomra nem egy öröm, hogy mostanában minden ilyen vitatott helyzetben nekem kell eljátszanom a rossz fiút, és az elvont "MTT érdek" nevében időről időre közbe kell szólnom, pusztán mert ez is hozzátartozik a vállalt funkciómhoz. Az sem öröm, hogy emiatt sok konfliktust kell vállalnom (mivel egyébként meglehetősen konfliktuskerülő alkat vagyok). Azért szeretném ha úgy általában senki sem gondolná, hogy direkt keresem az alkalmakat, amikor valakikre ráerőltethetem az akaratomat. Pláne szeretném, ha ezt a fajta minimális empátiát azoktól megkapnám, akik mondjuk személyesen jobban ismernek mint az MTT tagok többsége.
Igen Kriszana, ez Neked szól.[/size]

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
19 éve 2 hónapja #270716 Írta: Rabyn
Nya, ha mindenki ilyen lelkes meg minden (dejodejo!:)
akkor mit szólnátok hozzá ha október első hétfőjén azaz október harmadikán szépen összegyűlnénk?

Több
19 éve 2 hónapja #270706 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórustagok, Kórusvezető, Tisztelt ház.

Aszthiszem itt most kétféle minőségemben is hozzá kell szólnom a hétfő óta történtekhez. Először mint lelkes kórustag szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy nem voltam jelen és nem is jeleztem távolmaradásomat. Ennek egyszerű oka van, mégpedig, hogy az elmúlt hónapokban internettelen lettem és annak is örültem, hogy a céges levelezésemet meg tudtam időnként tekinteni. Ebből kifolyólag nem tudtam a hétfői próbáról. Tudom, hogy ez nem mentség, de talán enyhítő körülmény és nem elhanyagolható ellenérv a "senkit nem érdekel a kórus" véleménnyel szemben. Nekem a kórus próbái kivétel nélkül kellemes élménynek számítottak és szeretnék a jövőben is tagja lenni.

Mint a kreatív tevékenységekért felelős elnökségi tag, szeretném kifejezni sajnálatomat a dolgok alakulása miatt. Ha jól emléxem az MTT kórusa hivatalos MTT tevékenységként lett meghirdetve és a vezetőség határozatot is hozott pár esetben vele kapcsolatban (pl. topicnyitás, szintetizátor vásárlás ilyesmi) Ilyen formában a kórus vezetője nem szüntetheti meg, mint ahogy én sem szüntethetném meg a Lassit hiába hoztam létre és vezettem idáig én. Ebből kifolyólag nem itélem el, Ankalimon tisztogatási reflexét amikor meglátta a Kórus feloszlatásáról szóló bejegyzést. Ezenkívül remélte, mint ahogy én is, hogy egy elhamarkodott és át nem gondolt reakcióról van szó.
Az, hogy az első próba ilyen kellemetlenül rosszul sült el, több dolgot jelenthet, és nem feltétlenül azt, hogy nincs szükség a kórusra. Mindenképpen érdemesnek tartanám viszont, hogy ne vonjatok le végleges következtetéseket a távolmaradások miatt. A kórusra szerintem szükség és igény is van az MTT-n belül. A fennmaradásáért küzdeni fogok és erről személyesen a kórusvezetővel is fogok pár szót váltani. Remélem sikerül túltennünk magunkat ezen a szerencsétlen elinduláson és a tavalyi felállásban, sőt ha lehet kibővülve folytatni a munkát.

üdv,
Pók

Több
19 éve 2 hónapja #270664 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Szervusztok!

Szerintem nem szükséges ideológiai vitát folytatni, miután keserű mosollyal négyen ültünk ott az éves munka és a hogyan tovább a kórussal? megbeszéléséért augusztus 15-én kiírt találkozón.
Volt már a múlt évben ezzel a kérdéskörrel dolgunk, tudjátok, miket fogadtunk el közösen.
Alapító okiratunk nincsen, nem jogi formulák szerint működtünk. Amíg a résztvevők lelkesek, jönnek, addig működik a közös egyetértésen alapuló, közös munkáért összejáró közösség. Ha nem jönnek, nem működik.

Dönthettünk volna újabb szankciók mellett, vagy elnapolás mellett, akár határozhattunk volna meg kórusidőpontot, kíváncsian várva, kinek milyen elfoglaltságával ütközik. Nem tettük, nem volt miért.

Viszont megjegyzem, hogy a kórus nem betiltva lett, s mivel jogilag nem létezett, jogilag sem lett feloszlatva. Eltiltva sem lett senki. Csak nem működik.
Szerintem álomra van szüksége, aztán meg egy csókra.

Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 2 hónapja #270634 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
[size=9:2ighajd7]Ankalimon, ha "ráveszik" az embereket, hogy járjanak próbára, maguktól nem járnának, úgy nem lehet és nem érdemes dolgozni, lelkesedés nélkül.[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 2 hónapja #270629 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Ankalimon írta: Többekkel beszéltem már erről: úgy érzékelem, hogy sokak szerint nem volt szerencsés időpontban a mostani próba, és/vagy nem volt megfelelően meghirdetve, illetve elfelejtődött annak egyértelmű kommunikálása is, hogy a megfelelő számú megjelent hiánya automatikusan a Kórus megszűnését jelenti ... de ez tényleg lehet, hogy csak sima linkelés az elkopott elkötelezettség mentegetésére......

Egyértelmű volt, h a kórus további jövőjéről szóló megbeszélés lesz az első próba alkalommal. Az is egyértelmű, h ha az emberek nem tartják az első megbeszélést fontosnak, akkor a továbbiakban sem lehet tőlük elvárni annyit, ami szükséges lenne a rendszeres működtetéshez...
A fórumot eddig is használtuk a próbaidőpontok megbeszéléséhez, kiírásához. Nem értem, miért ne lett volna kiírva az évi első időpont. Fórumos közösség lévén ez számomra egyértelmű... Ha vki tudja magáról, h nem lát fórumotaz év elejéig, az miért nem kérdez meg mást? Volt rá ideje mindenkinek.

Egy alkotó közösség működtetéséhez általában minimálisan két dolog kell: egymással együtt-tevékenykedni akaró résztvevők, és egy elkötelezett vezető. Az a gond, hogy bármelyik hiánya fixen megakadályozza a folytatást.

Folytathatunk ideológiai vitát arról, hogy jelen helyzetben a tagok vagy a vezetők elkötelezettségének gyengülése miatt nem folytatható az eddigi kórus (a tagok elkötelezettségét az jelzi, hogy eljönnek-e a próbára - a vezető elkötelezettségét pedig az, hogy mennyire akarja rávenni őket erre...) de ennek nincs túl sok értelme.

Nos, én elméletben ülhetnék ott és beszélgethetnék azzal a megjelent 3-4 emberrel, aki hajlandó eljönni próbára, mint erre volt eddig példa, de őszintén megmondom, én kórusmunkát szeretnék végezni, arra feláldoznám az időmet. És nem, nem a rávétel akarása számít - én nem szándékozomk senkit sem akarata ellenére a kórusba kényszeríteni. Ezért nem vállalok felelősséget, sem most, sem a jövőben. Felnőtt emberek vagyunk.
A közösség sorsáról a megfelelő közösségszervezetből adódó személy-személyek döntenek. Igen, egy demokráciában valóban a szavazás dön, vagy a kétharmados jelenlétttel rendelkező közgyűlés, de a kórus esetében nem demokráciáról van szó. Ahogy egy színdarabnál sem. Azért van a kórusvezető, h fel tudja mérni a helyzetet, és felelős döntést hozhasson. Azt hiszem, hétfőn mindkét valamilyen szinten kórusvezető is ott volt.

Ami a beszámíthatatlan érzelmi kitöréseimet és hangulati elhamarkodottságomat illeti, eddig is rengeteg ilyenre volt tőlem példa, s persze ok nélkül vagyok állandóan ideges. Persze.

Kedves énekelni vágyók :
Azt nem vonom vissza, hogy nem leszek az MTT Kórus vezetője. :) De ha újra alakul valami énekkar, kezelhető formában, stbstb. :D , akkor számíthattok rám.

gillz

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 2 hónapja #270624 Írta: Rabyn
októberig szvsz nem leszen megbeszélgetés. Akkora mindenki tudni fog mindent.
De aki oktoberben nem jön...
Mellesleg lehetésges, hogy tudnék új hangokat majd szerezni a kórusba, attól függ milyen órarendjük lesz, és lesz-e kedvük. :)

Több
19 éve 2 hónapja #270619 Írta: Kincső
Amennyiben a kórus tagság egy új megbeszélésen való teljes létszámú megjelenéssel bizonyítja [size=9:28s1k9a7](nyilván súlyos betegség, lábtörés, láz stb mentség)[/size], hogy valóban fontos neki a dolog, és meg fog jelenni a próbákon is, én nagyon fogok örülni, ha folytatjuk a munkát, mert nekem fontos ez az egész. Egyébként lássuk be, de nincs értelme rabolnunk egymás idejét. :(
Ellenben, mivel ez így most frankón nem dőlt el, hogy mikor lesznek a próbák, és valószínűleg jövő hétfőig sem fog, mivel ott voltam most hétfőn, az lenne a kérésem, hogy ha mégis újraindulunk, olyan időpontban legyen a próba, ami NEM ütközik a táncóráinkkal. :idea: (Mert ha a kórus bizonytalan akkor ott jövő hétfőn nem fogok harcolni azért h. vmikorra máskorra tegyék a táncot, ha amúgy a többieknek jó a mostani időpont.) [size=9:28s1k9a7]És lehet h. lesz egy Ringünk ha nem ütközik a tánccal...[/size]

Több
19 éve 2 hónapja #270605 Írta: Rabyn
A topikot nem mindenki nézi. (nem mindenki tudja nézni)
Szerintem nem kellenne ilyen hirtelen feladni ezt az egészet. SZEPTEMBER VAN!!! most alakulnak ki az órarendek (én spec jövőhéten kapom meg a sajátom) a faktok, a mittudomén még micsodák. Mindenki most teszi rendbe az életét. Most szervezi meg a féléves, éves (esetemben 10 honapos) programját. Tavaly se szeptemberben kezdődőtt el az igazi munka. Bár én csak októbertől voltam mert ugye előtte válogatás volt.
Én se azért nem voltam mert hudenemvolt kedvem elmenni, hanem mert NEM TUDTAM JÁRNI! anyukám ugy beszélt le róla, hogy menjek.
Szerintem megérne egyetlen, csak egyetlen beszélgetést ez az egész, mert nem kéne feladnunk mert JÓK voltunk és Jók lehetünk! Csak egy kicsit várni kéne még, mondjuk szeptember végééig, október elejéig. Addigra mindenkinek megelsz a heti normális programja, tudni fogja mikor ér rá.
Fontoljátok meg kérlek.

Több
19 éve 2 hónapja #270596 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Ankalimon írta: Jelen pillanatban én is elég gyászosnak látom az MTT Kórus sorsát, de biztosan adnék még egy esélyt, hogy e helyen, illetve egy világosan a Kórus továbbműködéséről, vagy halottá nyilvánításáról (esetleg hibernálásáról) döntő Kórus talin minden eddigi érintett, sőt akár a Kórus ilyen vagy más formában való továbbműködésében magukat érdekeltnek gondolók véleményt mondjanak.

Erre szolgált volna ez a hétfői nap, minth ahogy azt világossá is tettük itt a topikban előtte. Próba lett volna, és előtte megbeszéltük volna, hogyan tovább, s lesz-e tovább?
Nem tudom, ezen mi ennyire bonyolult.
Gillz elkötelezettsége mit sem lanyhult, a dolog nem rajta múlt. És - nevetséges - de tulajdonképpen rajtam sem.

Továbbá mélységesen felháborítónak találom, hogy ki mered törölni a gillz hozzászólását, még úgy is, hogy privit írsz neki, azért mert szerinted ezt "veled meg kellett volna beszéljük", mert te vagy az elnök...
Miért, te talán eljössz és énekelni fogsz, ha nem lesz ember?

Mellesleg, sztem gillznek abban is igaza van, hogy ugyan ki döntheti el, hogy vége van-e a kórusnak, ha nem a kórus vezetői?
Talán TE?
Tudom mit mondanál erre: a kórus maga.
Nem tudom, emlékszel-e, de a kórus tagjait annyira nem érdekelte ez az egész, hogy nem jöttek el... (többek között Vewy sem..., mert ugye egy megbeszélés nem olyan fontos, persze, ha próba lett volna, nyomban ott terem... de ugyanígy mondhatnám Drizztet, vagy Galent, vagy Pókot. Még csak szólni sem jutott eszükbe)

miről is kell itt dönteni?

Egyébként, már leírtam erről az egészről a véleményemet a blogomban, nem szeretném ezzel piszkítani a fórum oldalait.

[size=9:2dylf3ff]*Hm, még ha jogos is a felháborodás, a csúnya szavak továbbra is mellőzendők a társalgásból. Lécci, a személyeskedést meg inkább privátban, köszi. A teljes hozzászólást továbbítottam az "érintettnek". Minc.* [/size]

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 2 hónapja #270578 Írta: gillz
Vhoa. Köszi, h nyílvánossá tetted végre a vitát :twisted: . Akkor majd ide válaszolok, ha jut rá időm.

Több
19 éve 2 hónapja #270575 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Többekkel beszéltem már erről: úgy érzékelem, hogy sokak szerint nem volt szerencsés időpontban a mostani próba, és/vagy nem volt megfelelően meghirdetve, illetve elfelejtődött annak egyértelmű kommunikálása is, hogy a megfelelő számú megjelent hiánya automatikusan a Kórus megszűnését jelenti ... de ez tényleg lehet, hogy csak sima linkelés az elkopott elkötelezettség mentegetésére...

Egy alkotó közösség működtetéséhez általában minimálisan két dolog kell: egymással együtt-tevékenykedni akaró résztvevők, és egy elkötelezett vezető. Az a gond, hogy bármelyik hiánya fixen megakadályozza a folytatást.

Folytathatunk ideológiai vitát arról, hogy jelen helyzetben a tagok vagy a vezetők elkötelezettségének gyengülése miatt nem folytatható az eddigi kórus (a tagok elkötelezettségét az jelzi, hogy eljönnek-e a próbára - a vezető elkötelezettségét pedig az, hogy mennyire akarja rávenni őket erre...) de ennek nincs túl sok értelme.

Jelen pillanatban én is elég gyászosnak látom az MTT Kórus sorsát, de biztosan adnék még egy esélyt, hogy e helyen, illetve egy világosan a Kórus továbbműködéséről, vagy halottá nyilvánításáról (esetleg hibernálásáról) döntő Kórus talin minden eddigi érintett, sőt akár a Kórus ilyen vagy más formában való továbbműködésében magukat érdekeltnek gondolók véleményt mondjanak.

Nosza...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
19 éve 2 hónapja #270473 Írta: gillz
a kitörölt bejegyzés után egész biztosan nem karvezetem az MTT Kórust tovább. Nem,Ankalimon, ezt nem beszélem meg. Mivel úgy tűnik, a kórus hivatalos megszűntetésére a Kórus vezetői nem jogosultak, ezért csak azt jelentem be, hogy az eddigi formájában megszűnik létezni, a totális érdektelenség miatt, azért, mert egyeseknek az is energia, h időben értesítsék a többieket. Mindenkinek azt az inget, ami ráillik.

igen, most lettem ideges.
gillz

Több
19 éve 2 hónapja #270301 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok. Ne haragudjatok, hogy nem megyek ma. Továbbra is szeretnék aktív tagja lenni a kórusnak, ami, tekintve, hogy dolgozom, semmilyen akadályba nem ütközik. Remélem, megyünk tovább, és lesz új kórustag. A fellépés is hiányzik, és nagyon kéne az énekkarnak. Amit megbeszéltek, azt a távollevők nyilván elfogadják.

halottCsinci

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 2 hónapja #270300 Írta: Rabyn
Remélem még látjátok mielőtt bármi lenne: Nemtok ma menni! Az egyik oka az, hogy a térdem körülbelül akkora mint egy szépen megérett barack és már suliba is nehezen mentem be vele. A másik, hogy igen morcos és veszekedős és fáradt vagyok meg egy kicsit meg is fáztam.
Szóval ne haragudjatok, legközelebb már leszek!

Több
19 éve 2 hónapja #269448 Írta: kriszana
Ádám, épp ezeket a kérdéseket fogjuk megbeszélni szeptember 5-én.
S egyáltalán azt, hogy lesz-e tovább?
Mert fellépésre két felkérés is érkezett.
A kérdés csak az, hogy akarjuk/akarjátok-e?

Több
19 éve 2 hónapja #269436 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok!

Kezdtem előszedegetni a dobozból meg a torkomból a kórus-dallamokat.
Eszembe jutott némi dolog:
Ł A Dzsungel könyve - Nyitány? az állathangok már mennek nekünk
Ł Utánajárjak-e az idősek otthonában az akkor kapott meghívásnak?
Ł Drizzt, Te rendelkezel a Tolkien Ensemble három CD-jével, igaz? Szeretném őket kölcsönvenni, vérfrissítés céljából.
Ł Szept. 12-i és nov. 14-i hétfőkön órám van este hatig.
Ł Tervek a jövőre: igen-nem, mennyire, merre, meddig. Megint.

Üdv, Bélabá

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 2 hónapja #269386 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én be vagyok iratkozva a zenei könyvtárba, Gillz.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 3 hónapja #268158 Írta: kriszana
Szeptember 5-én tartunk Kórusfelvételit a Közgázon.
Találkozó 17.00-kor a harmadik emeleten.
Ha nem lesz potenciális felvételiző, akkor próbálunk.

Az őszi idényben próba minden hétfő délután, ha jobb hely nincs, akkor marad a Közgáz, megjelenés kötelező jelleggel.

Tehát nem tartunk heti két próbát, de csak az lehet kórustag, aki minden hétfőn ott tud lenni kottával felszerelkezve.

Több
19 éve 3 hónapja #268154 Írta: gillz
Mikor lesz az első próba?

Valaki nincs véletlenül a zenei könyvtárba beiratkozva?

Több
19 éve 3 hónapja #267920 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Kórus
FELHÍVÁS

Ezúttal hívjuk fel a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy megváltozott a TolkienHU (bal oldali) menürendszere. A változás a Fan Fictiont (ami hamarosan a Kreatív Szekció nevet fogja megkapni) is érinti. Íme az új rendszer:

Kreatív szekció (a jelenlegi Fan fiction átnevezve) (Ez a főkategória!)

Brisa

Több
19 éve 4 hónapja #262601 Írta: Kincső
Közérdekű közlemény

Talán már olvastatok róla, hogy a tolkien.hu őszig tartalom-feltöltés-en kell átessék. :idea: Mivel én lettem a Kreatív szekció / Fan Fiction rovatvezetője, keresek lelkes embereket/tüncöket/egyebeket, akik az egyes témák, csoportok ad1. bemutatását, ad2. híreinek figyelését, ad3. képgyűjtést, ilyesmit vállalnak.
Júni 28 - júli 7. között sajna nem leszek Pesten, de ez idő alatt kidolgozok egy részletes koncepciót, de addig is minden öltetet, segítség-ajánlatot várok!!! :wink: (priv, mail - akár kincso@tolkien.hu is :P )

Több
19 éve 5 hónapja #261417 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Udv mindenkinek,

Berakom ide is a legfrissebb infot a vasarnapi szinhazi vizsgaeloadasainkrol (Nim, Beleg), hogy aki jonni akar az kelloen informalt legyen.
Igaz hogy szinhazi vizsgak, de enek vizsgak is vannak, ugyhogy lehet hogy ha mas nem, de az a resz erdekelne titeket.
Jelolom hogy melyikben melyikunk szerepel, igy kicsit jobban atlathato lesz a program.

19 vasarnap

:arrow: 11.10 Akrobatika / I. évfolyam -Nim
:arrow: 11.35 Ének / III. évfolyam - Beleg: Ejfel (Macskak)
:arrow: 12.05 Mozgásszínészet / III. évfolyam - Rómeó és Júlia 10 percben - Beleg
:arrow: 12.20 Ének / I. évfolyam - Cigánydalok - Nim
:arrow: 14.30 Színészmesterség / I. évfolyam - Nim
(Puszta Sandor: Megis jobb igy; Moliere: Tartuffe {Dorine}, Weores Sandor: Szkitak {Kungisz}, G.B. Shaw: Szent Johanna {Johanna})
:arrow: 15.45 Színészmesterség / II. évfolyam - Tamási Áron: Énekes madár - (Beleg - venasszony)
:arrow: 18.00 Színészmesterség / III. évfolyam - Csehov: Sirály - Beleg (Arkagyina)

Ami az enyeimet illeti azt tudom mondani hogy az Enekes madarban csak egy ketmondatos szerepem van, ugyhogy ha valasztani akartok akkor inkabb a Siralyt nezzetek meg.

A legpontosabb vizsgarendet a honlapon megtalaljatok itt .
Kerem hogy aki jonni akar egy-egy eloadasra, az legyen szives az adott blokk elotti szunetben megerkezni, ne zavarjuk az eloadast es a nezoket a ki-be maszkalassal. Arrol nem is beszelve hogy vaksotet lesz a nezoteren, nem fogtok latni semmit.

A belepes ingyenes, csalad, baratok hozhatok. :D

Udv,

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 5 hónapja #260150 Írta: kriszana
Kedves Kórus,

a tegnapi volt az utolsó kórus-próba ebben a tanévben.
Mindenkinek nagyonjó nyarat kívánunk!
Találkozunk szeptemberben.

Addig se felejtsétek el, hogy szeptember közepén-végén lesz a legelső nyilvános meghallgatás a Novemberi Művészeti estre.

Minden jót!
ana

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.574 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére