MTT Kórus

Több
19 éve 7 hónapja #251529 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
:? túlélem.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251472 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
kedves Kórus (illetve a kórusnak azon része, aki próbán volt ma)

Szerintem remek próba volt, és úgy érzem, hogy volt értelme.
Köszönöm, hogy eljöttetek, és remélem ti is úgy látjátok, hogy haladtunk.

Gillz, bocsáss meg, minden lehető úton hagytam neked üzenetet...

A többiek meg bánhatják :P

Jah, és csütörtöktől szedek teapénzt.

Előre láthatólag a csütörtöki próba nálam lesz. (Vagy Launál).
Ha nincs újabb infó, hozzám kell jönni 17.50-re.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251432 Írta: kriszana
próba nálam 17.30-tól
szólampróba és hangképzés

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #251430 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nem tudok menni ma.. ne haragudjatok... (37,2°C rullz..)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #251426 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nekem ez az első. És remélem, nem lesz több ebben a hónapban.
Most jobban jár a kórus, ha nem megyek el.
Nem szeretném tönkretenni a próbát.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 7 hónapja #251411 Írta: kriszana
2 hiányzás...
Eszternek ez a második (ráadásul most volt nemrég Shiff András koncerten...)
és ha beleszámoljuk azt is, hogy a múltkor késett, akkor ez már a harmadik hiányzása...

Rayan, mégjó, hogy hozom a sáladat... te meg nem jössz

Ki is az, aki arról papol, hogy vegyük komolyabban?
Hogyvanez?

Jah, Brandir is most szól, hogy nemjön.
Tartsunk egyáltalán próbát?

Mi lenne, ha alt szólampróba lenne, 1-2 embert, meg elvinnék haza énekelni tanulni?
Na?
Gillz?
Ki tud gillzel kommunikálni?

Több
19 éve 7 hónapja #251368 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Interesting...hány hiányzás is lehet egy hónapban ?

Több
19 éve 7 hónapja #251363 Írta: Rayan
Eszter :LOL:

Amúgy én sem megyek. Írjatok föl hijjányzónak.

Pápussz

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 7 hónapja #251360 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórus!
Sajnos nem tudok ma menni kóruspróbára, Schiff András koncert van fél 8-tól a Zeneakadémián.
Jó gyakorlást!

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 7 hónapja #251179 Írta: Drizzt
Sorry for that. I don't think...szal végül is nincs értelme. De most már tényleg mondd el mi van, mert kíváncsi vagyok...hallode, te fél basszus :) . Az ember alig lát téged vazz'...

Több
19 éve 7 hónapja #251177 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Csak nem azt szeretnéd közölni velünk, hogy nem akarsz kórusra járni?
Képzeld, már észrevettük.
:lol:

Amúgy volt ma egy eléggémód jó próbánk kedves Kórus.
Ha elviselhetőnek éreztétek a próbahelyszínt, rossz idő esetén legközeleb is jöhetünk ide, és majd szedek tejapénzt :twisted:

Kellemes hétvégét
Ana

Nem,.. sőt

drizzy írta: Mi, a külvilág, már...nyugodt vagyooook...szal, mi már nagyon várjuk, hogy a fejed vagy a hozzászólás bírja-e tovább. Ha a hozzászólás, akkor gondolom majd elolvassuk...amúgymeg, nem is vagyok kicsi drizzt...szal az a lényeg, hogy legyen má stílusod...az a minimum, hogy külön uw-s oldalon...valami überkhirály dizájnnal' prezentálod nekünk ezt a sokat várt bejel...mit ?...ja bejelentést...jaés ha lehet közben szeretnénk hallani, ahogy jáccol azon a furulyatoszon...azon a gyönyörűséges instrumentumon :D DD.

Na, jóccakát

naszal ezt én seértem..
a kicsi drizzt nemtudom honnan jött.. stílusom meg azért van mert nincs..
és mivan az oldalammal? és a dizájnal? drizzt.. erre csak én is annyit tudok mondani, hogy :
he?

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 7 hónapja #251154 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus

gillz írta: Drizzyt meg Jaco... nektek hogyhogy későbbi a dátumotok? 8O

Időnyerőjük van, tutibiztos. Nézd meg a nyakukban lóg-e pici arany homokórA!

Jacopo, én má próbálgattam itthon az általad említett dolgokat, és időnként elővezetem próbán is, de eddig nem aratott osztatlan sikert :roll:
De nézegettem mindenféle ógörög skálát, van némi internyetes anyagom is hozzá. Összeülhetnénk egy jó kis kakofóniára...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 7 hónapja #251062 Írta: Drizzt
Hátööö...mittomén...nemmindegy ? :)
Rayan monnyad...ne kímélj minket :D .

Több
19 éve 7 hónapja #251059 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Drizzyt meg Jaco... nektek hogyhogy későbbi a dátumotok? 8O

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 7 hónapja #251053 Írta: Rayan
He?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 7 hónapja #251021 Írta: Drizzt

elodyke írta: hali!
egy hozzászóláson töröm a fejem.. amit én már értek, csak a külvilág számára szeretném érthetően megfogalmazni.. sajna ez még nem sikerült.. mihelyst megtörténik.. tudatom veletek :)

Mi, a külvilág, már...nyugodt vagyooook...szal, mi már nagyon várjuk, hogy a fejed vagy a hozzászólás bírja-e tovább. Ha a hozzászólás, akkor gondolom majd elolvassuk...amúgymeg, nem is vagyok kicsi drizzt...szal az a lényeg, hogy legyen má stílusod...az a minimum, hogy külön uw-s oldalon...valami überkhirály dizájnnal' prezentálod nekünk ezt a sokat várt bejel...mit ?...ja bejelentést...jaés ha lehet közben szeretnénk hallani, ahogy jáccol azon a furulyatoszon...azon a gyönyörűséges instrumentumon :D DD.

Na, jóccakát :P

Több
19 éve 7 hónapja #251019 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Üdv mindenkinek.
Szeretnék érdeklődni, hogy nem óhajt-e a Kórus esetleg nem szabványos dodekafónikus és egyéb skálákban énekelni?
Ugyanis, ez esetben akár a hozzám hasonló tehetségtelenek is csatlakozhatnának, és mint tudjuk, minden művészet, legfeljebb avantgárd kicsit. Az meg sosem rossz, ugyebár.

(Nem, nem vagyok részeg. Csak "trú autentikus arc".)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
19 éve 7 hónapja #251016 Írta: kriszana
Csak nem azt szeretnéd közölni velünk, hogy nem akarsz kórusra járni?
Képzeld, már észrevettük.
:lol:

Amúgy volt ma egy eléggémód jó próbánk kedves Kórus.
Ha elviselhetőnek éreztétek a próbahelyszínt, rossz idő esetén legközeleb is jöhetünk ide, és majd szedek tejapénzt :twisted:

Kellemes hétvégét
Ana

Több
19 éve 7 hónapja #250980 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
hali!
egy hozzászóláson töröm a fejem.. amit én már értek, csak a külvilág számára szeretném érthetően megfogalmazni.. sajna ez még nem sikerült.. mihelyst megtörténik.. tudatom veletek :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 7 hónapja #250880 Írta: GalenEszter
Kedves Kórus!
Sajnos ma tényleg nem tudok elmenni a kóruspróbára. Jó gyakorlást!

Több
19 éve 7 hónapja #250659 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csak hogy ne felejtődjön el:

Csütörtökön 17:15-17:30 között a Margitsziget bejáratánál (26-os busz megállója) találkozunk egy szabadtéri próbakísérletre. Kottát hozzunk, meg kalapot is, hátha.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 7 hónapja #250431 Írta: kriszana
Kedves Kórus,
ahogy Drizzt mondta: ez egy valódi KÓRUSPRÓBA volt hosszú idő óta előszőr.
Elindultunk fölfelé.
Mi mindannyian egyenként és külön-külön is vagyunk rá a garancia, hogy töretlen lekesedéssel és kitartással jó maradjon :)
Ez egy jó csapat
köszönöm a próbát
és gillznek, hogy a vezetőnk

Ana

Több
19 éve 7 hónapja #250246 Írta: GalenEszter
Sajnos a tőkepiac vizsgánkat ma estére tették, így nem tudok ott lenni a mai próbán. Jó gyakorlást!

Több
19 éve 7 hónapja #249568 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Akkor ma 6- tól a Közgázon próbáltok, tuti?
Aki nem tudná: megyek kémkedni! :wink: :P

Több
19 éve 7 hónapja #249559 Írta: Drizzt
jövő héttől mindenképp érvényes

Több
19 éve 7 hónapja #249554 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Drizzt írta: De gyenge :D DD
Ha jól emlékszem azt tudtad, hogy havi kettő a megengedett hiányzás. Gondolom a kórházi elfekvés meg ilyenek kivételek...bár tudja a tosz. A többi ebből a szempontból nem lényeges, és meg tudod, ha eljössz próbára.

Kincső (Thilanna) írta:

Laurelen írta: a közgáz már nyitva áll, szóval a szokott helyen, szerintem:)

szerintem akkor a szokott módon fél 8 körül tudok odaérni, mivel még azóta is kapom az e-mailt hogy hát mik is azok az újítások pontosan&hivatalosan, és csak szóban hallottam ezt-azt, egyelőre úgy veszem, mintha nem történt volna semmi :roll: :wink:

Igen de erre a hónapra csak nem áll :D eleve a próbák fele elmaradt :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 7 hónapja #249548 Írta: Drizzt
De gyenge :D DD
Ha jól emlékszem azt tudtad, hogy havi kettő a megengedett hiányzás. Gondolom a kórházi elfekvés meg ilyenek kivételek...bár tudja a tosz. A többi ebből a szempontból nem lényeges, és meg tudod, ha eljössz próbára.

Kincső (Thilanna) írta:

szerintem akkor a szokott módon fél 8 körül tudok odaérni, mivel még azóta is kapom az e-mailt hogy hát mik is azok az újítások pontosan&hivatalosan, és csak szóban hallottam ezt-azt, egyelőre úgy veszem, mintha nem történt volna semmi :roll: :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #249538 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 7 hónapja #249535 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
elnézéseteket kérem,hogy csak most szólok, de nem tudok holnap menni. hétfőn találkozunk!
puszi,
lau

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 7 hónapja #249319 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
a közgáz már nyitva áll, szóval a szokott helyen, szerintem:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.615 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére