MTT Kórus

Több
19 éve 8 hónapja #247672 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hát, inkább kinyiffantom magam, de legalább megbeszéljük most, és nem lesz több ilyen rossz próba, mint az eddigiek. Hosszú szenvedés nem zsír :mrgreen:
Különbenis ha jóltom jövő héten tavaszi szünet, szal... :mrgreen: :oops: :P
(Szóljatok, ha tévednék. Ettől függetlenül gyertek. Én is vaz vitaminokon élek 1 hónapja, azért nem lettem beteg idáig. Most írtam zh-t, még mindig full lázas vagyok. De ugye suliba is kell járni. Aki igazán akarja, az kikúrálja magát. Nem beszélve arról, hogy a folyamat igen kellemes tud lenni :mrgreen: Gondolok itt inhalálós fürdőkre, kamillás gőzölésre, ágyra és hasonló dolgokra :mrgreen: )

Ú jeah......

(na jó, befejeztem)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #247654 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Bazz, kinyiffan a fél kórus, ha eljön. Én vagyok talán az egyik legkevésbé beteg, szal én biztos ott leszek, de nem vagyok benne biztos, hogy 40 fokos lázas embereknek a városban kéne mászkálniuk, persze ez mindenkinek a saját döntése.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #247650 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nem vagy szőrösszívű... igazad van, tudjuk jól mindannyian.

Előd, és mindenki más, aki beteg: nekem is 39,5 fokos lázam van, és fogalmam sincs, hogy jobban leszek-e holnapra, ennek ellenére biztosan ott leszek... tudjátok, minden csak akarat kérdése, és ebből látszik, kinek, mennyire fontos.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 8 hónapja #247644 Írta: Rayan
Most mondjátok, hogy szőrösszívű vagyok. Pedig nem vagyok az =)

Viszont lázas, az igen :quasi: dead: :up: :blackeye:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 8 hónapja #247643 Írta: Rayan
Csak a ti érdeketek az ottlevés.
Onnantól kész tények, és akik nem voltak ott, vagy elfogadják, vagy nem.
Ezért mondom, hogy jöjjön, aki tud, most már tökmindegy, ki milyen beteg, mert ma reggelre már én is sikeresen az vagyok.

(Kincső, ha nem tudsz jönni végig, nem kell jönnöd, mert lemaradsz a lényegről úgyis.)

Utólagosan körbeküldöm mindenkinek a kialkudozott feltételeket, majd arra lehet reagálni. Nem drákói szigor lesz, de kellenek a szabályok.

Peace

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 8 hónapja #247641 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
kb nemtok menni mert sehova nemtok menni.. ugyanis ithton fekszek betegen :(
tudom Rayan hogy ugyis menni kell.. de örülök hogy még létezem..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 8 hónapja #247627 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Drizzt írta: Kincső, ne itt vitázzunk...majd megbeszéljük.

Egyetértek. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 8 hónapja #247604 Írta: Drizzt
Kincső, ne itt vitázzunk...majd megbeszéljük.

Több
19 éve 8 hónapja #247603 Írta: Kincső

Drizzt írta: Muahhhahaaa...Nade Kincső...te csak a fél Alt vagy...mondjuk lehetnél a jobb oldali...az 'Alt Gr'. Amúgymeg ez is a témája lesz a megbeszélésnek. És kész. Azé egy picit énekeljünk is...ne erőltessük, de azé...nah.

Harmad. [size=9:2kw97730](Az jó, ha én v'ok az alt gr, mert tudok @-t meg *-t írni :P )[/size]
(De szvsz ha két alt lenne és egy hiányozna, akkor a maradék egy nem biztos h. tudná vinni a szólamot... :roll: (énsem)) De hagyjuk, mert úgyis tudjátok h. mit gondoltok erről de van egy olyan érzésem h. ezt. Mondtam már, h. tudomásul vettem, hogy azt, aki nem tud mindkét próbán végig ott lenni, arra nézve következmények lehetnek főleg ha próbaidős az illető, és gondolom majd szépen mérlegelitek a dolgokat, és döntötök, énmeg tudomásul veszem akármi is legyen az. De szvsz az nem megoldás, h. bár jóelőre elmondtam h. mi lesz a csütörtökömmel, azóta is többször megkaptam h. "nemjóezígy" meg ilyesmi (akinek nem inge... :!: ), amikor (mellesleg saját legnagyobb sajnálatomra is, ha rájön valaki hogy tudok egyszerre két helyen lenni szóljon :roll: ) nem tudok változtatni a helyzeten, mert a táncostársaimat talánmég méginkább hátráltatja, ha hiányzom, t.i. a dalokat a kottából meg tudom tanulni jórészt magamtól, míg az új táncot igencsak nem. Pont. :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #247596 Írta: Drizzt
Muahhhahaaa...Nade Kincső...te csak a fél Alt vagy...mondjuk lehetnél a jobb oldali...az 'Alt Gr'. Amúgymeg ez is a témája lesz a megbeszélésnek. És kész. Azé egy picit énekeljünk is...ne erőltessük, de azé...nah.

Több
19 éve 8 hónapja #247585 Írta: Kincső

Rabyn írta: Kincső: már múlthten is lett volna de mindegy.

Ha nem leszek lázas akkor megyek. Ha igen akkor anyu nem enged el. De NEM LESZEK LÁZAS!!

Múlt héten is ugyanez volt a helyzet. Mint minden csütörtökön, amit már a felvételi előtt is megmondtam, h. nekem csak így lesz jó. :roll: Lehet ennek tudatában döntenetek, el fogom fogadni. :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #247584 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kincső: már múlthten is lett volna de mindegy.

Ha nem leszek lázas akkor megyek. Ha igen akkor anyu nem enged el. De NEM LESZEK LÁZAS!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 8 hónapja #247565 Írta: Kincső
Nemtudok csütörtökönként hatra menni.
Kövezzetek meg, dobjatok ki :roll: :(
Táncbérletem van ergo havi egyszer hiányozhatok különben ráfizetek, és azt már most szombaton VG miatt ellőttem. Ha előre megmondtátok volna, meggondolom, h. később menjek VG-re és most csütörtökön menjek kórusmegbeszélni. :roll: :?
Megyek amikor tudok, természetesen bólogatok minden megegyezésre.
Úgyis még próbadiős vagyok... :roll:
Jöhet a kő... :roll:
[size=9:jlzuopbg]Max. kiiktatjátok az alt szólamot a kórusművekből. (csak azért mondom mert a többi alt sem volt mindig ott a próbákon és kétségkívül nem épp a legerősebb szólam vagyunk :roll: )[/size]

Több
19 éve 8 hónapja #247560 Írta: Rayan
Kedves Kórus!

Ezúttal jó volna, ha a csütörtöki próbára mindenki késés nélkül érkezne, ugyanis kórusmegbeszélés lesz. Ez mindenkit érint, úgyhogy kérek mindenkit, kivétel nélkül jöjjön el mindenki, ugyanis mindenkire szükség van. Tosz.

A másik, hogy ez alkalomból létrehozunk egy szabályzatot, mely a kórus működéséhez szükségeltetik. (Már épp ideje van.) Magyarul, aki sokat késik/nem jön, nem szól bele. Bólogat.

Gyertek betegen is. Ez szadizmus. Viszont a saját érdeketek.
Hozzátenném, hogy nem tudom, meddig fog tartani, lehet, hogy a próba teljes időtartamát igénybe veszi, a kottákat azért cipeljétek, légyszi. Különösen örülnénk már a Lollipopnak, Brandir.

Legyetek jók.
Cs

Ui: Ezt az offolást meg fejezzétek abba.
Ui2: Ugyanakkor roppant mód tetszett.
Ui3: De akkor is.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 8 hónapja #247287 Írta: Drizzt
szerinted mit egyek reggelire ? :D DD

Több
19 éve 8 hónapja #247285 Írta: kriszana
egen, Nudli, végre szeretnék egy jót tombolni én is hiperkarma koncerten :D Meglepő?
Satöbbire is mehetünk tőlem :D
meg persze Ghymes jöhet minden mennyiségben, meg Kaláka, meg Blackmore's Night, meg mindenféle New Age zene, meg Enya, Era, meg ezek a keleti zenék is...
Van még kérdés? :D

Több
19 éve 8 hónapja #247268 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hömm...
Olyan Hiperkarma izén még nem voltam sose, de kipróbálnám ...
:)

Több
19 éve 8 hónapja #247260 Írta: Drizzt
satöbbi is lesz valamikor mostanában nem ?

Több
19 éve 8 hónapja #247257 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ana, jössz Hiperkarmára? (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
19 éve 8 hónapja #247253 Írta: kriszana
Kedd, mert szombaton Hiperkarma koncert lesz szintén a Gödörben :)
és ezúttal megyünk, ugye Rayan? ;-)

Több
19 éve 8 hónapja #247223 Írta: Kincső
A szombatit támogatnám :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #247185 Írta: Vewy

Leguanember írta: 2005.03.15 kedd Budapest, Gödör klub 21:00 Kaláka koncert
2005.03.19 szombat Marczibányi Téri Művelődési Központ 19:00 Kaláka koncert

Szerintem valamelyikre elmehetnénk együtt (már akit érdekel)! :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #247169 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
És megtartjuk a próbát ott is, igaz?!
Elkezdtem hangközöket gyakorolni(hanggal) :D

Jah, hogy el ne felejtsem: az eljövendő héten...
2005.03.14 hétfő Kossuth tér 20:00-tól Ghymes, Kaláka és sokan mások ünnepi koncertje
2005.03.15 kedd Budapest, Gödör klub 21:00 Kaláka koncert
2005.03.19 szombat Marczibányi Téri Művelődési Központ 19:00 Kaláka koncert

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 8 hónapja #246826 Írta: kriszana
Kedves Kórus, az a rohadt nagy helyzet állt elő, hogy családi és egészségügyi okok miatt haza kellett jöjjek Debrecenbe, ezért nem lehetek ott a csütörtöki próbán.
Ne haragudjatok.
Várgesztesen találkozunk.

Ana

Több
19 éve 8 hónapja #246744 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Galen: szerintem jó voltál:)
Amikor hirtelen kell elkezdeni alamit, akkor gondolj a Harry Potterben arra amikor a Vinagrdium Leviosat gyakorolják, tudod Huss é Pöcc:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 8 hónapja #246663 Írta: Vewy
Lehet h. nem megyek holnap. Tanulni kéne.
Persze lehet, hogy mégis, de inkább időben írok ide.
:quasi: sorry...

Több
19 éve 8 hónapja #246627 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Köszönöm, hogy türelmesek voltatok. Remélem azért nem volt haszontalan a próba, ha esetleg legközelebb ilyen alkalom lesz, megpróbálok ügyesebb lenni.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 8 hónapja #246460 Írta: Drizzt
Hát ezt tőle kéne inkább megkérdezni, de ha ő lesz, ígérem nem akadékoskodok ennyit.

Több
19 éve 8 hónapja #246457 Írta: kriszana
Kedves Kórus, Dhága Kóhus,

Köszönet Galeneszternek, amiért felvállalta Gilz helyettesítését, szerintem első alkalomhoz képest remekül ment neki, és ha ő is beleegyezik, lehene ő az állandó helyettes :-) Mit szóltok?

csütörtökön próba, kéretik pontosan 18.00ra érkezni, a kerekasztalnál találkozunk. Jó lenne, ha kivételesen senki nem hiányozna.
Köszi

Ana

Több
19 éve 8 hónapja #246242 Írta: Drizzt
Ja, 7főn próba...hozzatok kottákat, és ne késsetek túl sokat.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.591 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére