MTT Kórus

Több
19 éve 8 hónapja #245758 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
hétfőn nem tudok próbaára menni. Ettől függetlenül szerintem próbáljatok, most van pár darab, amit érdemes gyakorolni...

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245610 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ma nem tudok próbára menni.. Beteg vok és anyu azt mondta, hogy nem menjek sehova sem, mert olyan sápadt vagyok, hogy a másnapos vámpírt is kenetrbe verem.. Mondjuk már hétfőn se voltam az igazi.. De jővöhétre. Sőt talán már holnapra meggyógyulok.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245163 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Fela, te igenis BETEG vagy! :up:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 8 hónapja #245162 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: Nekem Lau azt mondta se ő se Ádám nem jönnek máma. (mindenki beteg)

Én nem vagyok beteg :tongue:
Igaz, hogy pillanatnyilag nincs hangom, de hát kórustag se vagyok! :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 8 hónapja #245046 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
elmaradt a csigaboncolás, úgyhogy mégis megyek :mrgreen:

look for my blog

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 8 hónapja #245031 Írta: Rabyn
Nekem Lau azt mondta se ő se Ádám nem jönnek máma. (mindenki beteg)

Több
19 éve 8 hónapja #245028 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Laulaulauú... jössz és tudod hozni a kottákat? :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 8 hónapja #245000 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: Alina alt:DD

Jah, tényleg :D

Azért ha Rayan nem jön, nem volna baj, ha küldene egy sms-t...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 8 hónapja #244980 Írta: Rabyn
Alina alt:DD

Több
19 éve 8 hónapja #244957 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Mintha Rayan nem jönne...de biztos tévedek...mindegy, lényeg, hogy lesztek egyen-ketten :P

Több
19 éve 8 hónapja #244950 Írta: kriszana

Drizzt írta: Háttööö...lesz szoprán egyáltalán ?

Lesz. Vewy, Rayan és én is jövünk. Tudtommal Alina is. Legalábbis nem szólt, hogy hétfőn nem jön.

Több
19 éve 8 hónapja #244941 Írta: Drizzt
Háttööö...lesz szoprán egyáltalán ?

Több
19 éve 8 hónapja #244927 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sajnos ezen a héten nem tudok menni próbákra. Jó éneklést és szolfézsozást! Egy hét múlva találkozunk.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 8 hónapja #244744 Írta: Drizzt
újabb ember kiáltozik rosszpontért...najó, legyen.
De azért "Ne add fel..." :P

Több
19 éve 8 hónapja #244743 Írta: kriszana
Szal, próba hétfőn a szokott időben.
Csütörtökön szolfézs alapok lerakása próbaidőben.
Találka ezentúl mindig a harmadik emeleten a kerekasztalnál 18.00-kor.
Tessenek pontosan érkezni.
Köszi.

A Farsangot meg meséljétek el, hogy milyen volt, jó?
És érezzétek igazán jól magatokat - már aki ott lesz.

Több
19 éve 9 hónapja #244403 Írta: kriszana
Azért, mert nem lépünk föl a Farsangon, attól még csütörtökön próba a Közgázon. Találkozás 18.00kor a harmadik emeleten a kerek asztalnál :D

Több
19 éve 9 hónapja #242838 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Kincső (Thilanna) írta: Minden kedves felvételiztető kórustagnak nagyon KÖSZÖNÖM a bizalmát. 8) :) (És hogy nem dobtatok ki kapásból hogy már negyedszerre pofátlankodok el felvételizni :D ) Részemről igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni az eredményes együttműködés érdekében. :wink: (ez is értelmes lett... :P )
Gratula Alinának, Brandirnak is a sikerért, Patiszonnak a próbálkozásért és ne add fel Te se :wink:

Drizzt írta: Hja, aki vissza akarja hallgatni a felvételijét szóljon nekem :mrgreen: :twisted:

[size=9:r7975472]Mi a nyavalya 8O Tudod ugye hogy ha vkinek a megkérdezése nélül rögzíted a hangját/arcát stb., akkor az személyiségi jogokba ütközik és beperelhet? :mrgreen: [/size]

Köszi a bíztatást, és "nem adom fel" :) ))

A felvetteknek gratulálok, a benn levőknek (azaz mindenkinek) további sok szép dalt kívánok ;)
[size=9:r7975472]Drizzt: vigyázz, mert ketten vagyunk már, akik beperelhetnek ;) [/size]

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
19 éve 9 hónapja #242573 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Igen igen :-) Vewyt felvették, és nagyon örül!!!

:bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 9 hónapja #242447 Írta: kriszana
Kedves Kórus,

köszönöm az e heti aktivitást.
Üdvözlet a legújabb kórustagnak: Vewynek.
Jövőhéttől a próbák hétfőn és csütörtökön lesznek 18:00-20:00ig a Közgázon.

Legyetek jók, vigyázzatok egymásra, csók
Ana

Több
19 éve 9 hónapja #242017 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Beleg! Ha a Börtönmusicalre gondolsz én oké vagyok. -Privát.

És hogy vagytok Drágaszágok? Tudjátok: Próba, próba, próba...
Küldöm a veszprém megyei lapot (Napló), mert a kórusról van benne cikk, meg fotó is.

Több
19 éve 9 hónapja #241835 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Gratu az új kórustagoknak!!!!!!

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 9 hónapja #241662 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Dalos pacsirtak!

Hatha ti tudtok nekem segiteni....
Ugy tudom nehanyan kozuletek keszultetek vele vagy elo is adtatok szamokat a Chicago-bol.
Nagyon szuksegem lenne ra ha megvan valakinek a Bortonrock kottaja szoveggel (esetleg ha bonuszkent meg egy alapot is tudna adni hozza az tobb lenne mint kiralysag :D ).

Valaszokat legyszi ide irjatok mert a privijem lassan betelitenek, az email meg vagy muxik vagy nem es ez most nagyon fontos.
Koszi!

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 9 hónapja #241487 Írta: kriszana
Kedves Mindenki!

Kicsit megkésve én is gratulálok az új kórustagoknak.
Kiváltképp Kincsőnek, amiért nem adta fel!
Jövő héttől életbe lép a heti két próba.
Tehát találkozunk hétfőn, azaz február 7-én, 16:50-kor a Közgázon, a szokott teremben. Próba előreláthatólag 17.00-19.30ig fog tartani.
Kottákat ne hagyjátok otthon.
Kellemes hétvégét

Több
19 éve 9 hónapja #241438 Írta: Rabyn
Gratula: )

Mikor lesz legközelebb próbánk?

Több
19 éve 9 hónapja #241417 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nahát, de jó, hogy meg se láttam a felhívást! :o

Amúgy se tudtam volna menni...

szeretettel gratulálok az újoncoknak, főleg Huginak :hello: , eredményes munkát kívánok a Kórusnak az elkövetkezendőkre!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 9 hónapja #241407 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT Kórus
én is gratula minden felvettnek, inkább el sem mentem, mert fáradt is voltam, meg dolgom is volt más, meg amúgy sem tudnék járni a próbákra. :( majd talán szeptembertől (ha akkor már nem dolgozok).

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
19 éve 9 hónapja #241401 Írta: Drizzt
Shimán...de akkor valamelyikünknek mennie kell a kórusból, amúgymeg a kazi a tiétek. akár dezintegrálhatod is.

Több
19 éve 9 hónapja #241398 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Minden kedves felvételiztető kórustagnak nagyon KÖSZÖNÖM a bizalmát. 8) :) (És hogy nem dobtatok ki kapásból hogy már negyedszerre pofátlankodok el felvételizni :D ) Részemről igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni az eredményes együttműködés érdekében. :wink: (ez is értelmes lett... :P )
Gratula Alinának, Brandirnak is a sikerért, Patiszonnak a próbálkozásért és ne add fel Te se :wink:

Drizzt írta: Hja, aki vissza akarja hallgatni a felvételijét szóljon nekem :mrgreen: :twisted:

[size=9:26efd5ek]Mi a nyavalya 8O Tudod ugye hogy ha vkinek a megkérdezése nélül rögzíted a hangját/arcát stb., akkor az személyiségi jogokba ütközik és beperelhet? :mrgreen: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #241368 Írta: Drizzt
Én vagyok az első :P És pofátlan módon az illetékesek előtt üdvözlöm, a többiek nevében is, a kórusban az új tagokat (mekkora mondat :P ).
Szal remélem Brandir, Kincső, és Alina (jól írtam mindet ? :D ) is sikeresen fogja venni majd az akadályokat (velünk együtt)...és ööö járnak majd rendesen a HETI KÉT (Ana jó így ?:D) próbára meg minden...
Hja, aki vissza akarja hallgatni a felvételijét szóljon nekem :mrgreen: :twisted:

Több
19 éve 9 hónapja #240767 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórus!

Köszönöm szépen ezt a félévet: a musicalestet, a karácsonyt, a LEPet, Veszprémet...
Köszönöm, hogy e rövid időre közétek tartozhattam, köszönöm, hogy elviseltetek.
Az, hogy most távozom közőletek -szvsz elég nyilvánvaló- az időhiány oka. Remélem, még lesz alkalmam visszatérni közétek valamikor.

Ha az elkövetkezendő időben szükség vona beugróemberre, nagyon szívesen közreműködnék, de sajnos a rendszeres próbárajárás ügyében meg vagyok fojtva.

Az új korustagoknak sok sikert kívánok, a régieknek további eredményes munkát!

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.596 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére