MTT Kórus

Több
19 éve 11 hónapja #234372 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Huhúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjéééééééééééé!

Köszönet a kedves kórusnak kiváló karénekéért és külön a karvezetésért :D
Vonjunk le mindent, mit le lehet, emésszük meg a teljesíményt és a szíves vendéglátást :P , és hogy degeszre énekeltük magunkat, most mindenki pihenjen úgy, ahogy számára a legjobb!

Boldog Karácsonyt!!!

Pussszantás mindenkinek: Adamo (Ki?(eng)Te!(ger) :wink: )

Ja, és jövö októberre illusztris fellépést ígértünk!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #234369 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Glory Glory: ) az meeent!!!
Meg a Spirit is: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #234363 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Mondj egy példát :mrgreen:

Több
19 éve 11 hónapja #234362 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Üdv!

Szerintem ma jók voltunk. Tetszettünk kaptunk sok dícséretet, és azt is mondták, hogy naagy jövö vár ránk :wink:
meg hogy ilyen szépet nagyon régen hallottunk.
Mi ebböl a tanulság? Járjunk probára, mert ez annak az eredménye: )
Mert ugye amit sokat probáltunk az ment is rendesen: ))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #234361 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok! :)
Ebben a pillanatban értem haza.
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én ma fergetegesen éreztem magam! (a fellépésünknek eredményességével nem is törődve)
Teljesen feltöltődtem energiával, és minden egyéb belső pozitív dolgokkal.

És még nincs vége :)
Átöltözöm, és megrohamozom valamelyik TESCOt :D
így karácsonykor, ajándékok végett. Merthát azért illik-nem illik, szeretem- nem szeretem, nem kell de akiket szeretek ..
na mind1 most erről nem fejtem ki a véleményemet.
Rég éreztem magam ilyen jól.
Köszönöm nektek :)
Az a sok éneklés mindenféle tömegközlekedési eszközön. A film(higgyétek el sokkal jobb volt úgy megnézni, hogy nem is tudod kiről szól..)
nahát akkor nektek Boldog karácsonyt, és sok-sok szeretetet kívánok, legyen olyan ez a pár napotok, hogy a karácsony méltó legyen az ÉV zárására.
Ja és majdnem elfelejtettem.
Szeretlek titeket.
Egytől-egyig

:bombadil1:
(egy amerikai kókuszdióültetvényes)

[size=9:2je41ice]PS.: azért nem szeretem a karácsonyt, mert kivágják azt a sok fát, és ez nagyon elszomorít.[/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #234064 Írta: elodyke

Laurelen írta:

elodyke írta: akkor ezekszerint van Zcukor is :)

ammi?

hát Zsó meg Zcukor :)

Több
19 éve 11 hónapja #234044 Írta: Drizzt
Igazság szerint, ha jól emlékszem anno Ana arra mondta ezt, hogy valaki döntse el...akar-e egyáltalán énekelni a kórusban...ha akar, akkor CSINÁLJA, ha csak néha tudja, akkor talán...a LEP-en van szükség leginkább a kórustagokra a kórusban. Esetleg mondhattad volna előbb is Cueddo...
Amúgymeg tosz...

Több
19 éve 11 hónapja #234038 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

elodyke írta: akkor ezekszerint van Zcukor is :)

ammi?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #234025 Írta: elodyke
akkor ezekszerint van Zcukor is :)

Több
19 éve 11 hónapja #234022 Írta: Leguanember
Próba szigorúan 22-ére.
Holnap(folyó hó 21-én) délután fél 5-től.
Helyszín: Becze Béla Ádám Leguanember rezidenciája.
Bimbó út 124/3. Moszkva térről a 49-es busz visz fel a hegynek, de szerintem ezt mind két hozzászólássl lejjebb megtaláljátok...

Szóval akiket jelenleg várunk:
Alina, Angwen, Eszter, gillz, Rayan, Rabyn, Zsó, Drizzt, Előd é sén.

Eldamyn, veled mi a helyzet?

Cueddo, sajnáljuk. Várunk vissza.

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #234013 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

nos,

Anának már említettem, de bejelentem nyilvánosan is, hogy nem tudok részt venni sem a 22-i szereplésen, sem pedig a LEPen. előbbin azért nem, mert kiestem a próbákból mostanában & időhiány.
a LEPpel kapcsolatban pedig rájöttem a legutóbbi ajtósi-meghallgatáson-vagy-min, hogy a Finrod kegyetlenül lefáraszt... utána még menne az énekkar, de azután még egy Turgon is, az már sok. szóval, ha Ana azt mondta, csináljuk 100%-os erőbedobással a dolgokat, akkor én a színdarabokra teszek fel mindent. januártól természetesen újra bennevagyok mindenben.
bocsánat a rizsáért, a lényeg, hogy most nem megy. köszönöm megértéseteket.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 11 hónapja #234005 Írta: Drizzt
Még mindig nemtom mikor lészen próba...lehet nálam, de az albitársam nem tűnt túl boldognak, szal akár ööö máshol is lehetne :) . Még mindig gillztől függ, ha jól tudom...de monyyunk monnyuk 3 órát, és akkor mindenképp elkezdünk próbálni...azok, akik ráérnek. Hm?

Több
19 éve 11 hónapja #233957 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Aki feléledt Kismarosból :D

Annak üzenem, hogy
!kerek mielobbi idopontot/helyszint a holnapi pobarol, mar ha lesz egyaltalan.

Köszönöm szépen
Röjön voltam

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #233773 Írta: Leguanember
Óh, az információs társadalom átka! :evil:

Próba holnap nálam:
Bimbó út 124/3
; Gábor Áron út sarok, utóbbi nevü 49-es buszmegállóval szemben, a busz a mekdonálccal átellenes járdaszigetröl indul fel a hegynek, a csúcson kell jelezni.

IDÖPONT: DÉLUTÁN KETTÖ ÓRA gillznek mindenképpen, a többi kedves vendég háromra hivatalos, de illik korábban érkezni. What say you?

Kinél van Aranyszárnyú és a többiek? Hozzátok el, itt tudunk fénymásolni is.
Várlak Benneteket, Élflótások!

Adamo

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #233646 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rayan írta: Drizzit: Mivel mindenki úgy érzett (tiszt. a kivételnek), ezért én szívtam, meg az a pár kedves és lelkes ember, akiket meg nekem sikerült megszivatnom. Szóval vicces volt a szerda este. Nem beszélve arról, hogy a pénz, amit hazavihettünk volna (a saját szememmel láttam), magasan veri az MTT éves, gondolatbeli, tagdíjból befolyó pénzeinek összegét. Ezt teszi az érdektelenség. Pedig akkor most a Kórusnak egy csomó zsetonja volna. :ezvan:

Rayan: nemértem. kábé fél órát várakoztunk az Operánál... akkor mégis volt valami? Mert azt hittük, te nem tudsz jönni, csak nem tudsz senkit se elérni... 8O nélküled meg érthetően nem volt kedvünk menni.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #233644 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember írta: Gillz, az nagyon jó, ha kora délután van. Fél három-három óra megfelel azoknak, akik nem mentek Kismarosra? Rayan, Eszter, Angwen, jelezzetek(mentek-maradtok-jöttök?)
És gillz, köszönöm, hogy beírtad: Ha nem jön össze egy dal, illetve a húsz percünk akor hangszeres és/vagy énekes magánszámokkal készüljetek kisegíteni a bandát.

izé... nem lehetne korábban? mert viszonylag hamar el kéne tudnom menni... a város másik végébe kell átmásznom...
hegedűt viszek.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #233606 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Mivan? Márhogy? Huhú

Szóval szombat? Mikor? Mivan?

Ööö

Tanulnom kell erősen, de ott leszek. Csak írjatok plz. konkrétumot, mernemtom kiböngészni.

Ki az, aki Kismarosra merészelt menni? :D

Na csók

Drizzit: Mivel mindenki úgy érzett (tiszt. a kivételnek), ezért én szívtam, meg az a pár kedves és lelkes ember, akiket meg nekem sikerült megszivatnom. Szóval vicces volt a szerda este. Nem beszélve arról, hogy a pénz, amit hazavihettünk volna (a saját szememmel láttam), magasan veri az MTT éves, gondolatbeli, tagdíjból befolyó pénzeinek összegét. Ezt teszi az érdektelenség. Pedig akkor most a Kórusnak egy csomó zsetonja volna. :ezvan:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #233572 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember írta: Ana, Estel ássátok el légyszíves a csatabotot!

Tudod, Ádám, azt a bizonyos csatabotot én feleslegesen ritkán ásom elő... leginkább akkor használom, ha ütést kell védeni vele. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #233556 Írta: elodyke

Drizzt írta: Nekem nem nagyon jelent meg semmi, de lehet,h a hiba a frissen telepített necképben van...

lehet próbálkozni a mttkorus.uw.hu/index.php vel

Több
19 éve 11 hónapja #233541 Írta: Drizzt
Nekem nem nagyon jelent meg semmi, de lehet,h a hiba a frissen telepített necképben van...

Több
19 éve 11 hónapja #233540 Írta: elodyke
a kórus oldala frissült,
és a jövőben valószínű még fog is :)
mttkorus.uw.hu/

még elérhető a régi címen is
[size=9:2tw7nxwa]
elodyke.atw.hu/enekkar
akinek nemmegy a felső link az írja be mttkorus.uw.hu/index.php [/size]

Több
19 éve 11 hónapja #233538 Írta: Drizzt
Lehet. Sőt a 21.ei próba is nálam lesz...annak, akit ez érint. Gillz, mikor is ?
Hja, a többieket nem hiszem hogy zavarja...ez kivételes alkalom... amugymeg azt sem tom, hogy itt lesznek-e :D .
Rayan...mit gondolsz én miért mentem anno lázasan próbálni ? Amugy bocs a szerdáért...teljesen alkalmatlan voltam mindenre...

Több
19 éve 11 hónapja #233537 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórus,

a fellépés után, próbák:
december 30. 19.00 (Drizzt, ez csütörtök, lehet nálad a próba?)
Január 2-án 09.00 Marczibányi Téri Művelődési Ház

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #233535 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én nem megyek Kismarosra és máskor megyek abból a tárgyból vizsgázni, szóval el tudok menni a fellépésre is. :) Szombaton megyek én is próbálni. :)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 11 hónapja #233528 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #233514 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
hű, képzeljétek el, hogy a jazz-szolfézson kitalálta a zongora tanárnőm,
hogy kísérjem le a csapatot az Aladdinnnal a félévi tanszaki koncerten... 8O

nade ezzel azt akartam mondani, hogyha gondoljátok, akkor farsangon előadhatjuk, úgy, hogy fiúk és lányok külön-külön éneklik Aladdin ill. Jasmine részét. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 11 hónapja #233463 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus

szóval lenne e valaki oylan kedves, hogy fénymásolás gyanánt ideadja e a sokmindenét?

Nagyon szívesen.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 11 hónapja #233393 Írta: elodyke
jah és mivel tegnap este kicsit megszédültem,...
az 50É n otthagytam a szép kis fekete táskám benne mindennemű énekkari cuccommal..
szóval lenne e valaki oylan kedves, hogy fénymásolás gyanánt ideadja e a sokmindenét?
tudom mindet tudni kéne.. de akkoris.. :(
nos mossszomorou vagyok. :(

Több
19 éve 11 hónapja #233384 Írta: elodyke
?

:)

Több
19 éve 11 hónapja #233344 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jövök.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.615 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére