MTT Kórus

Több
19 éve 11 hónapja #232808 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ne haragudjatok, de sajnos nem tudok elmenni holnap kóruspróbára. :oops: Tudom, hogy már sokat hiányoztam, de szerdán vizsgázom és muszáj még tanulnom rá. Gondolom, hogy a jövő heti fellépésre készültök majd, amire sajnos szintén vizsga okokból nem tudok veletek menni. :(
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok. 8)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #232783 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ádám: Szerdán 6ig nem érek rá.. fél hétre viszont remélhetőleg bárhova odaérek. (ha nem betegszem le)
Holnap csak hangszert tudok vinni mert se kottáim se szüvegeim nincsenek.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #232781 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rayan írta: :D

Gyógyulj hamar, Estel.

;) Nagyon szépen köszönöm, és [size=9:19fo6qso]- remélhetőleg ugyanilyen hatékonysággal - [/size] viszont kívánom! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #232765 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Haldoklom. Ana, tudom, hogy azt mondtam, hogy holnap leszek, de nem biztos, mert iszonyat módon halódik a gégém, megfáztam tegnap. És igyekszem, de nem tudom garantálni.

Amennyiben sz. délután próba, nemtokottlenni, egyetem miatt. De remélem, mindenki megkapja az ímélt, és szerda estére NEM szerveztek programot... (Múlthéten nagyjából lezsíroztuk. Az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket kéretik priviben/mélben elintézni velem/másokkal, NEM itt a fórumon. Köszike.)

Félisten?
Ádám:
B***-e vagy?
(bocs, csak megnéztem a nagysándort és :lol: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #232674 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Cue, megoldjuk a dolgot.
Elsö kérdés: Ki mer ellenkezni ezzel: szerda délutáni rövidke próba nálam, öt, hat vagy hét órai kezdettel?
Második felhívás: Össze kell jönnünk 21-én délután egy föpróbára.
Harmadik: (itt ez állt egy tíz perce még: Lehetne próba a színdarabok után az Ajtósin, pénteken, bár az túl kapkodós lenne SZTORNÓ) Vagy mikor hazajöttök Kismarosról, bár valószínüsítem, hogy este futtok be...
Negyedik: (ide nem tudtam mit kitalálni)
Rabyn, én is úgy gondoltam, igazán a hangszerekről kell dönteni, meg a dalok kórusra turbózásáról:-) Hozzatok ötletet, szöveget, kottát kedden!

Elöd, félisten vagy!(bocs)

gillz, ha nem csak mi ketten vagyunk itthon a hétvégén, akkor szervezünk egy próbát. De várj csak, akár ketten is lehetne, összeraknánk az Öreg országúti dalt, hegedü-gitár. What say you? Veszek húrokat a héten.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232618 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
nah lezsíroztam tudok menni én is 22 én.. :)
de nincs sdefeketeingem se pirosnyakkendő.. van helyette olyan amin mikulások kóriszálnak..
de viszont azok
a vizsgám nemistom mikor lesz de remelem előtte.. most lusta vagyok megnezni
nah ég veletek..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #232514 Írta: Rabyn

Leguanember írta: A fellépés áll. Kértek minket, hogy maradjunk ott utána egy bö órácskát, mert megvendégelnének minket. Tehát utazásostul 22-e szerdán déltöl négyig tart a program.

Kaptunk 20 percet, ez kb. 6-8 dal, ha sok, akkor egyéni produkciókkal segítjük ki, hogy kiteljen.
Hangosabban és érthetöen kellene énekelni, mert sokan nagyothallanak a közönségböl.
A megközelítés a Köbánya-Kispest metróvégállomástól piros 136-os autóbusszal történik majd. A hölgy ragaszkodott hozzá, hogy még 22-e elött látogassunk el a helyszínre; aki szeretne, csatlakozhat, majd beírom, mikor.
Viszlát kedden délután!

Ádám

Ez tökjó:DD

Szvsz olyan karácsonyi dalokat vigyünk amit azé valamennyire tudunk.. Holnap most akko lesz próba vagy sem?

Több
19 éve 11 hónapja #232491 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguan: dec15-szerda du. kivételével most minden délután lesz vmi próbám, esetleg LEPmegbeszélés, vagy egyebek. 18-20 Kismaros. 21-én egésznapos programom van. azért megpróbálok majd alkalmazkodni, ha megállapodtok egy próbaidőpontban, de nem ígérem, hogy sikerül :/

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 11 hónapja #232471 Írta: Leguanember
A fellépés áll. Kértek minket, hogy maradjunk ott utána egy bö órácskát, mert megvendégelnének minket. Tehát utazásostul 22-e szerdán déltöl négyig tart a program.

Kaptunk 20 percet, ez kb. 6-8 dal, ha sok, akkor egyéni produkciókkal segítjük ki, hogy kiteljen.
Hangosabban és érthetöen kellene énekelni, mert sokan nagyothallanak a közönségböl.
A megközelítés a Köbánya-Kispest metróvégállomástól piros 136-os autóbusszal történik majd. A hölgy ragaszkodott hozzá, hogy még 22-e elött látogassunk el a helyszínre; aki szeretne, csatlakozhat, majd beírom, mikor.
Viszlát kedden délután!

Ádám

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232346 Írta: Rabyn
Akko vasárnap délelött? Nekem jóó (ugy is gyakoronom kő..)

Több
19 éve 11 hónapja #232345 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
én ráérek KHE próba előtt...a fele társaság ugyis KHE szereplő...Ádám 18-20 még mindig Kismaros

Több
19 éve 11 hónapja #232341 Írta: Rabyn
Jöböhétbégén NEM érek rá.. (Kismaroson leszek)

Több
19 éve 11 hónapja #232332 Írta: Leguanember
A tisztánlátás végett: most hétvégéröl nincsen szó, csak a jövQ hétrQl, és azután még van egy hétfQ meg egy kedd, meg egy szerda délelQtt, de utóbbit kizárom.
Szeretnélek megkérni Titeket -bár nem a pozitív gondolkodás jegyében-, de én arra lennék kíváncsi, ki mikor nem ér rá.
Mert az a kiindulópont, hogy mindenki mindig ráér, aztán ebbQl faragunk.
Köszönöm elQre is.

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232292 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
hátööö. hétvégén nem érek r, vagy esetleg vasárnap khe próba előtt :)
jövő hét igen necces a feladatleadásaim miatt, tehát talán ráérek a keddire... a köv. hétvége már esélyesebb.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #232246 Írta: Rabyn
ha holnap má nem leszek lázas (NEM LESZEK!!!) akkor nekem jó. de csak 4ig. utána szalagavóra megyek

Több
19 éve 11 hónapja #232243 Írta: Drizzt
próba most szombaton...ugyse lesz TK ? vagy hétfőn...ésvagy pénteken, és utána hét hétfőn ésvagy kedden, ami már főpróba....hm ? ezek közül melyik jó nektek ?
Nekem pénteken Cueddonak (ő szólt ?)és nekem Berenes próba szokott lenni, és lesz is...neki még Aradheles is.
Hja, 18-19es hétvége Kismaros

Több
19 éve 11 hónapja #232174 Írta: Rabyn
Pénteken 12ig suliba vagyok utána bármire ráérek. Hétvégén meg a fél banda kismarosozik (én is) 20án gyüvünk haza.

Több
19 éve 11 hónapja #232169 Írta: Leguanember
:P :P Ki jön még, aki eddig nem írta le külön???
Hadd szóljon a dolog!

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232168 Írta: Leguanember
Kedves Kórus, ma véglegesítem a megjelenésünk magas valószínűségét 22-ére. Szerdán dél körül a X. kerület tájékán kell tartózkodnunk(Örs vezér tere vagy kék metró köbányai vége).
Szeretnék sok kis helyes hangszert vinni, és úgy gondolom, hogy a keddi próbából húsz percet a dalok kiválasztására megengedhetünk magunknak, Ana mit szólsz hozzá?
Ehhez szükségeltetik kész saját javaslatokkal, kottákkal a helyszínre érkezni(majd adok irányelveket).
Ma este írok bövebben, pontosabban.

PRÓBÁK 22-ÉRE: Jövö csütörtök délután túltelített, azt nem. Péntek 11 órától 19 óráig egy kezdési idÖpont kéne, a hétvégi szombaton vagy vasárnap egy próba nálam biztosan lesz, esönap 21-én, kedd délután Közgáz.
Melyikötök melyiktöl az cudar herótot megkapja, tiltakozásának ehelyt ejtse szerét mielöbb!

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232140 Írta: Rabyn
Ádám: Oooké: ) ÖÖ daltippek még:
Menyböl az anygal, Száncsengö, Pásztorok pásztorok
Furuylát viszem köv. probára megmtuatom, hogy melyik dalokat tudom. Ha akarjátok persze.

Több
19 éve 11 hónapja #232133 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedveseim!

Ez a mai próba is remek volt!
Jövő kedden (december 14-én) találkozunk újra a szokott helyen 17.50-kor

S hogy egyértelmű legyen mindenki számára - bár nagyon örülünk, hogy Lau visszatér közénk (végleg vagy időlegesen, nem tudni) - elsősorban a LEP-re próbálunk.

További próbák várhatók december 30-án délután/esti órákban, illetve január 2-án főpróba!
A 22-i koncertre való felkészülő próbákat Ádám fogja beírni.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #232060 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Gandalf írta: www.myprecious.us/ballad_of_bilbo_baggins.php

Gandaaaalf... Mióta kerestem már... :mrgreen: Neee!!

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #232054 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember írta: A mai napon Mikulás-utórezgések miatt nem leszek ott a próbán, elnézéseteket kérem.

A december 22-i jelenésre úgy látom van érdeklödés. Pénteken beszélek a hölggyel telefonon. Írt eddig részvételi szándékáról ide a fórumba: Drizzt, Rabyn, Cueddo, Angwen, gillz is úgy érzem, Elöd meglátod még, Rayan, Adamo(én).
Daljavaslatok, írjuk ide, ami eszünkbe jut, két hetünk van pont, tehát új dolgot rövid szöveggel és ismert dallammal látunk szívesen gondolom.
Pl. Csendes éj, Csordapásztorok, Karácsony fája, Ó szép fenyö(ezt de utálom), stb.

ami megvan: Adventi ének ; Tél eleji szélben, Hull a hó, Fehér karácsony

Ha vállalnátok egyedül furulyán/gitáron/hangszálakon elöadást, akkor nosza, mert lesz rá mód. Persze karácsonyi énekek.

ugye ezenkívül lesznek a spirituálék is?
próbára hozzon mindenki hangszert furulya,klarinét, jóégtudjami és nézzük meg mit lehet alkotni belőlük!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #232046 Írta: Rayan
:D

Gyógyulj hamar, Estel.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #232024 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Velem pedig a mai napon nem találkoznak a próbára menők... :closed: :?

indoklásképpen szerény személyem írta: [size=9:c8tf9pyl]Tisztelt Kórustagok!
Sajnálattal jelentem be, hogy második napja tartó - feltehetően fertőző - (többek között orrdugulással és erős köhögéssel járó) felsőlégúti megbetegedésem miatt a mai próbán történő részvételem kétségessé vált, és minden valószínűség szerint elmarad... kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.
Köszönettel: Estel Adániel, a Magyar Tolkien Társaság kórusának tagja (:?:)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #232010 Írta: Rayan
Léli, köszönöm, hogy kiugrasztottad Drizztet... szóval... a maciját a málnásból, vagy a málnát a... hogy mondják ezt? Szóval köszönöm. Drizzt, el is hozod a kottát valamikor? :D

Ádám, légyszíves, kezeld diszkrétebben az utórezgéseidet, mert nagyon gáz hangosan röhögni egy teremben, ahol 100 másik ember tanul.

Mivel jövő héten 4 zárthelyit írok, nem tudok ott lenni a jöv. heti próbán (meg úgy nagyjából sehol sem), bocsánat. Lélekben azért ott leszek :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #232006 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A 22-e szerinem nekem is ok. Furulyán/ klarinéton tudok esetleg kísérni, de ahhoz- ugyebár- köll kotta, hogy meg tudjam tanulni belőle a tzucczost. [size=9:y8lrbnix]+ köll bátorság is, de az meglesz.[/size]

29-e: :D :agree:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 11 hónapja #231992 Írta: Drizzt
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat...de megvan :)

Több
19 éve 11 hónapja #231985 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rayan írta: Fijatalok, akinél a lálipáp kotta van, az szójjon má' be!! Légyci.

Ez az a Lollipop, amire én gondolok? :) Az a bizonyos 4szólamú? Mer akkor nekem van kottám hozzá :) Meg elvileg Drizztnek is, mert nyáron adtam neki egyet, de simán lehet, h elhagyta :P

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 11 hónapja #231917 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
most vegyem úgy mintha azt mondtad volna, hogy
MEGlásd!
Meglásd!
ÓÓÓÓ....
:D hihihi :)
hát sztem nemhiszem, hogy meglátom
mondom örülök ha túlleszek a vizsgámon..
De azért azt már sikerült magamról megfejtenem, hogy ebben nem lehet bízni, tehát az életemben eddig felsorakozott spontanaitásoknak a fényében elég valószínűnek tartom, hogy akár ide is elspontánoljak.

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.594 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére