- Köszönetek: 0
MTT Kórus
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nagyon szépen köszönöm, és [size=9:19fo6qso]- remélhetőleg ugyanilyen hatékonysággal - [/size] viszont kívánom!Rayan írta:
Gyógyulj hamar, Estel.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rayan
- Nem elérhető
Amennyiben sz. délután próba, nemtokottlenni, egyetem miatt. De remélem, mindenki megkapja az ímélt, és szerda estére NEM szerveztek programot... (Múlthéten nagyjából lezsíroztuk. Az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket kéretik priviben/mélben elintézni velem/másokkal, NEM itt a fórumon. Köszike.)
Félisten?
Ádám:
B***-e vagy?
(bocs, csak megnéztem a nagysándort és )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Elsö kérdés: Ki mer ellenkezni ezzel: szerda délutáni rövidke próba nálam, öt, hat vagy hét órai kezdettel?
Második felhívás: Össze kell jönnünk 21-én délután egy föpróbára.
Harmadik: (itt ez állt egy tíz perce még: Lehetne próba a színdarabok után az Ajtósin, pénteken, bár az túl kapkodós lenne SZTORNÓ) Vagy mikor hazajöttök Kismarosról, bár valószínüsítem, hogy este futtok be...
Negyedik: (ide nem tudtam mit kitalálni)
Rabyn, én is úgy gondoltam, igazán a hangszerekről kell dönteni, meg a dalok kórusra turbózásáról:-) Hozzatok ötletet, szöveget, kottát kedden!
Elöd, félisten vagy!(bocs)
gillz, ha nem csak mi ketten vagyunk itthon a hétvégén, akkor szervezünk egy próbát. De várj csak, akár ketten is lehetne, összeraknánk az Öreg országúti dalt, hegedü-gitár. What say you? Veszek húrokat a héten.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- elodyke
- Nem elérhető
de nincs sdefeketeingem se pirosnyakkendő.. van helyette olyan amin mikulások kóriszálnak..
de viszont azok
a vizsgám nemistom mikor lesz de remelem előtte.. most lusta vagyok megnezni
nah ég veletek..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Rabyn
- Nem elérhető
Leguanember írta: A fellépés áll. Kértek minket, hogy maradjunk ott utána egy bö órácskát, mert megvendégelnének minket. Tehát utazásostul 22-e szerdán déltöl négyig tart a program.
Kaptunk 20 percet, ez kb. 6-8 dal, ha sok, akkor egyéni produkciókkal segítjük ki, hogy kiteljen.
Hangosabban és érthetöen kellene énekelni, mert sokan nagyothallanak a közönségböl.
A megközelítés a Köbánya-Kispest metróvégállomástól piros 136-os autóbusszal történik majd. A hölgy ragaszkodott hozzá, hogy még 22-e elött látogassunk el a helyszínre; aki szeretne, csatlakozhat, majd beírom, mikor.
Viszlát kedden délután!
Ádám
Ez tökjó:DD
Szvsz olyan karácsonyi dalokat vigyünk amit azé valamennyire tudunk.. Holnap most akko lesz próba vagy sem?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cueddo
- Nem elérhető
Leguan: dec15-szerda du. kivételével most minden délután lesz vmi próbám, esetleg LEPmegbeszélés, vagy egyebek. 18-20 Kismaros. 21-én egésznapos programom van. azért megpróbálok majd alkalmazkodni, ha megállapodtok egy próbaidőpontban, de nem ígérem, hogy sikerül :/
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Leguanember
- Nem elérhető
Kaptunk 20 percet, ez kb. 6-8 dal, ha sok, akkor egyéni produkciókkal segítjük ki, hogy kiteljen.
Hangosabban és érthetöen kellene énekelni, mert sokan nagyothallanak a közönségböl.
A megközelítés a Köbánya-Kispest metróvégállomástól piros 136-os autóbusszal történik majd. A hölgy ragaszkodott hozzá, hogy még 22-e elött látogassunk el a helyszínre; aki szeretne, csatlakozhat, majd beírom, mikor.
Viszlát kedden délután!
Ádám
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Szeretnélek megkérni Titeket -bár nem a pozitív gondolkodás jegyében-, de én arra lennék kíváncsi, ki mikor nem ér rá.
Mert az a kiindulópont, hogy mindenki mindig ráér, aztán ebbQl faragunk.
Köszönöm elQre is.
Minden más hiábavalóság.
- gillz
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
Nekem pénteken Cueddonak (ő szólt ?)és nekem Berenes próba szokott lenni, és lesz is...neki még Aradheles is.
Hja, 18-19es hétvége Kismaros
- Rabyn
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Hadd szóljon a dolog!
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Szeretnék sok kis helyes hangszert vinni, és úgy gondolom, hogy a keddi próbából húsz percet a dalok kiválasztására megengedhetünk magunknak, Ana mit szólsz hozzá?
Ehhez szükségeltetik kész saját javaslatokkal, kottákkal a helyszínre érkezni(majd adok irányelveket).
Ma este írok bövebben, pontosabban.
PRÓBÁK 22-ÉRE: Jövö csütörtök délután túltelített, azt nem. Péntek 11 órától 19 óráig egy kezdési idÖpont kéne, a hétvégi szombaton vagy vasárnap egy próba nálam biztosan lesz, esönap 21-én, kedd délután Közgáz.
Melyikötök melyiktöl az cudar herótot megkapja, tiltakozásának ehelyt ejtse szerét mielöbb!
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Ez a mai próba is remek volt!
Jövő kedden (december 14-én) találkozunk újra a szokott helyen 17.50-kor
S hogy egyértelmű legyen mindenki számára - bár nagyon örülünk, hogy Lau visszatér közénk (végleg vagy időlegesen, nem tudni) - elsősorban a LEP-re próbálunk.
További próbák várhatók december 30-án délután/esti órákban, illetve január 2-án főpróba!
A 22-i koncertre való felkészülő próbákat Ádám fogja beírni.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gandalf írta: www.myprecious.us/ballad_of_bilbo_baggins.php
Gandaaaalf... Mióta kerestem már... Neee!!
- Laurelen
- Nem elérhető
ugye ezenkívül lesznek a spirituálék is?Leguanember írta: A mai napon Mikulás-utórezgések miatt nem leszek ott a próbán, elnézéseteket kérem.
A december 22-i jelenésre úgy látom van érdeklödés. Pénteken beszélek a hölggyel telefonon. Írt eddig részvételi szándékáról ide a fórumba: Drizzt, Rabyn, Cueddo, Angwen, gillz is úgy érzem, Elöd meglátod még, Rayan, Adamo(én).
Daljavaslatok, írjuk ide, ami eszünkbe jut, két hetünk van pont, tehát új dolgot rövid szöveggel és ismert dallammal látunk szívesen gondolom.
Pl. Csendes éj, Csordapásztorok, Karácsony fája, Ó szép fenyö(ezt de utálom), stb.
ami megvan: Adventi ének ; Tél eleji szélben, Hull a hó, Fehér karácsony
Ha vállalnátok egyedül furulyán/gitáron/hangszálakon elöadást, akkor nosza, mert lesz rá mód. Persze karácsonyi énekek.
próbára hozzon mindenki hangszert furulya,klarinét, jóégtudjami és nézzük meg mit lehet alkotni belőlük!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Rayan
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
indoklásképpen szerény személyem írta: [size=9:c8tf9pyl]Tisztelt Kórustagok!
Sajnálattal jelentem be, hogy második napja tartó - feltehetően fertőző - (többek között orrdugulással és erős köhögéssel járó) felsőlégúti megbetegedésem miatt a mai próbán történő részvételem kétségessé vált, és minden valószínűség szerint elmarad... kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.
Köszönettel: Estel Adániel, a Magyar Tolkien Társaság kórusának tagja ([/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rayan
- Nem elérhető
Ádám, légyszíves, kezeld diszkrétebben az utórezgéseidet, mert nagyon gáz hangosan röhögni egy teremben, ahol 100 másik ember tanul.
Mivel jövő héten 4 zárthelyit írok, nem tudok ott lenni a jöv. heti próbán (meg úgy nagyjából sehol sem), bocsánat. Lélekben azért ott leszek
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
29-e: :agree:
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Drizzt
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Rayan írta: Fijatalok, akinél a lálipáp kotta van, az szójjon má' be!! Légyci.
Ez az a Lollipop, amire én gondolok? Az a bizonyos 4szólamú? Mer akkor nekem van kottám hozzá Meg elvileg Drizztnek is, mert nyáron adtam neki egyet, de simán lehet, h elhagyta
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- elodyke
- Nem elérhető
MEGlásd!
Meglásd!
ÓÓÓÓ....
hihihi
hát sztem nemhiszem, hogy meglátom
mondom örülök ha túlleszek a vizsgámon..
De azért azt már sikerült magamról megfejtenem, hogy ebben nem lehet bízni, tehát az életemben eddig felsorakozott spontanaitásoknak a fényében elég valószínűnek tartom, hogy akár ide is elspontánoljak.
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.