MTT Kórus

Több
19 éve 11 hónapja #229570 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
AZ a konzseniális ötletem támadt, hogy a Kórusnak meg kellene tanulnia a Kányádi-ciklust. (Vannak vidékek)

Mondjuk ebben nagyban szükségünk lenne rád, Ádám, hegedű is zsír lenne (csak ha gillz vállalja). Ha női-férfi szólamban elkészítjük, tökéletes lesz.

Namiccótok?

Elhúztam tárgyalni

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229499 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: Amugy eszembe jutott, hogy Lep után kén emegint tartzani ilyen válogatós cuccot:)

Nem hiszem, viszont ha letelik a próbaidő, majd értékelhetjük az újak munkáját :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229450 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
szvsz aki szeretne a farsangon is léphet. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 11 hónapja #229313 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hátmondatmén, hogy rögtön utána?:)
Különben meg csak egy aprócska ötlet volt, mert sokan szeretnének becsatlakozni, talán majd egyszer valamikor. [size=9:3j1ro308]Azé ne harapjátok le a fejemet. [/size]

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #229303 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csinci és Ana írta:

hihihihihihi

utólagos kiegészítés: úgyis mi döntjük el

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #229301 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: Amugy eszembe jutott, hogy Lep után kén emegint tartzani ilyen válogatós cuccot:)

sztem nem! :evil:

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #229283 Írta: Rabyn
Amugy eszembe jutott, hogy Lep után kén emegint tartzani ilyen válogatós cuccot:)

Több
19 éve 11 hónapja #229219 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kb. félévente szokott tartódni egy tagtoborzó meghallgatás. Addig várni kell türelemmel... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #229217 Írta: (i) ramba elenion
(i) ramba elenion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ha valaki szeretne kórustag lenni az,hogy lehetséges???Vagy lehetséges egyáltalán????Persze ha megfelel valaki az elvárásoknak :oops: !

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
19 éve 11 hónapja #229137 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
ana,

saru enyém, hajkefe angwené. szombaton átveszem őket. :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #229128 Írta: elodyke
nálom meg cödök vannak majd azokat is kgy vagy vasarnap viszem..
eL

Több
20 éve 2 órája #229073 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kriszana!
Privát megy.
Máb

Több
20 éve 2 órája #229069 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

gillz írta: izé... talált tárgyak vannak? mert sikerült ottfelejtenem a sminkkészletemet :mrgreen: ebből a fehér arcfestéket még sajnálnám is :gothposeur:

ööö...izé
igen, vannak talált tárgyak
csak nemnagyon tudom, hogy mi, de ma este megtekintem a zacskót, ugyanis nálam van
az biztos, hogy van benne egy hajkefe, egy fekete mikrofon, és egy bör szandál is, olyan saru-szerű
ha valakinek valamilye hiányzik, szóljon
vasárnap a videonézésen vagy szombaton a közgyűlésen átveheti őket

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 4 órája #229062 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
izé... talált tárgyak vannak? mert sikerült ottfelejtenem a sminkkészletemet :mrgreen: ebből a fehér arcfestéket még sajnálnám is :gothposeur:

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 18 órája #229029 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

én is KÖSZÖNÖM mindenkinek, hogy legalább kórustagként szerepelhettem, ha egyelőre nincs is bátorságom kiállni egymagamban :)
csodálatos hangulatot teremtettünk, és bár az ilyesmi megismételhetetlen, azért kéne tenni egy kísérletet jövőre is, meg azután is, meg... ;)

Ana, köszönöm, hogy meg tudtunk egyezni. szvsz ez a félkörös elrendezés volt a lehető legjobb, amit csak ki lehetett találni :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 19 órája #229021 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Na, én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy imádlak titeket, és über khirály hangotok van... A kórus egyszerűen fenomenálisan szólt! Ügyik vagytok... és hiányoztok... szóval köszönöm Kriszanának azt, hogy megszervezte, és Elődnek, hogy technikásan kezelte a technikát, és az összes fellépőnek, akik megteremtettek egy olyan hangulatot, amit már rég tapasztaltam...-annyira boldog voltam, mint karácsonykor szokás lenni... pussz...

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 1 napja #228870 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én a "Numera Király"-ért kolompolnék! :lol: :P Akár emilben is elfogadom!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 napja #228867 Írta: elodyke
users.atw.hu/elodyke/enekkar/MUSICAL_EST/
remelhetoleg ha felmennek akkor itt lesznek elerhetok az alapok..
mp3 formatumban 320 kbit/sec ben szal eleg nagy némelyik..

Több
20 éve 1 napja #228849 Írta: Rabyn
Anyukám azt mondta, hogy az este után nem fogja nézni a megasztárt mer tnem lesz élmény mert a tegnapi csapat sokkal jobb volt! És, hogy még sose látott ennyi tehetséges embert egy helyen!

Több
20 éve 1 napja #228784 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hogy a csak közönségböl is megszólaljon valaki: Nagyon jól szórakoztam, és ahogy láttam, a környékemen mindenki. Mint ahogy a heves tapsból és óvációból is kitalálhattátok.

Több
20 éve 1 napja #228772 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hatalmas gratuláció minden fellépőtársnak! :wink: :hello:

Köszönöm, hogy én is részt vehettem ennek a csodának a létrehozásában! 8)

És nagyon köszönöm azoknak, akik a tánc után külön odajöttek gratulálni! :oops: :D
[size=9:2nkg8whb]Visszanéztem videón, és bár sajnos mint várható volt a felvétel nem lett az igazi, legalább nagyjából el tudom képzelni milyen lehetett kívülről! 8O 8) [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 napja #228733 Írta: Rabyn
ana: Csak azt a havas notát (az esik Hót) ne kelljen megtanulni!! Az naggyon überbrutálisanrémes!

Több
20 éve 2 napja #228715 Írta: kriszana
Kedves Mindenki!!!

A javaslatokat megfogjuk fontolni. :-)
A tegnap esti fantsaztikus szereplésetek jutalmaként a héten nem lesz kóruspróba, viszont az azt követő héten, azaz nov. 30-án kedden és dec.2-án csütörötkön 17:50-től a Közgázon próbálunk. Mert szeptemberben volt egy ígéretünk amit be kell tartani a próbateremért cserébe.
Fellépés: december 4 szombat, Mikulás ünnepség.
A részleteket még én sem tudom.

Több
20 éve 2 napja #228704 Írta: Rabyn
De legközelebb már nevezzük máshogy:D) Mondjuk Müvészeti estnek.. ja és valahogy megkéne oldalni hogy ne tartson ilyen sokáig mert éjfélre értem haza.. Meg anyuék szerint kicsit sok volt az idotartama, de amugy nagyon tetszett nekik!! Ja és legközelebb csináljunk büfét!

Több
20 éve 2 napja #228700 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
igen, azt hiszem érdemes lenne hagyományt csinálni a musical estből... :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 2 napja #228689 Írta: kriszana
Én is zseretném köszönetemet kifejezni mindenkinek.
A tegnapi este fantasztikusan sikerült!
Jövőre folytatjuk :-)

Több
20 éve 2 napja #228677 Írta: Rabyn
Köszönöm én is.. Zseniálisak voltatok! Köszönöm Angwennek és Eldamynnak, hogy amikor elvétettem a hangot akkor hangosabban énekltek a fülembe, hoyg visszataláljak a szólamomba ) Ezer hálám mindenkinek!!! Az élménybeszámolokban bövebben írok.

Több
20 éve 2 napja #228674 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Köszönöm mindenkinek a Musical-estet!

- Köszönöm, hogy ilyen jók voltunk.

- Köszönöm, hogy ilyen jók voltatok!

- Köszönöm nektek, hogy ilyen jó lehettem. Köszönöm, hogy mellettem álltatok, most és eddig is!!!

KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!

[size=9:vb2fhas6]"Mindannyian sztárok vagyunk
mindenkinél jobbak vagyunk
mindannyian sztárok vagyunk
csak a szerénység az egyetlen bajunk!"

MIRIGY RULEZ!!! :lol: [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 napja #228664 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a tegnap esti Musical-est sikeréhez, beleértve a portás bácsit, a hálás közönséget, a zseniális fellépőtársakat, és a mi kedvenc Főszervezőnket! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 3 napja #228555 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csak aztat akarom mondani, hogy max. két ember aludhat nálam vasárnap este a musical cucc után, ha úgy jobb neki...azt mehet ahova akar reggel, amilyen korán akar, csak akkor hozza el a másnapi cuccát.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.602 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére