MTT Kórus

Több
20 éve 1 hónapja #222487 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Ladislas írta: Rám most ne számítsatok... ebben az évben nem tudok járni kóruspróbákra :cry: . Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de ez tűnt a legésszerűbb, és legkorrektebb választásnak.
Ad 1: Messze van- nekem minden messze van, ami nem 3.ker, mert ritkán járnak a buszok.
Ad 2: Későn van- legalábbis nekem- mert kb 10re érnék haza, ha nem később (ha nem érem el a 10es buszt, 11es a következő :? )
Ad 3: Túlválaltam magam, és most iszom a levét. Éppen ezért nemhogy 100 százalékra, de még 50re se tudnám csinálni :roll: ...
Pusszantás mindenkinek, és jó dalolást, hiányozni fogtok! Nem tom mikor találkozunk legközelebb, de legkésőbb musical-esten biztos. :wink:
Lad

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #222371 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
[size=9:14kyt76z]De jó, hogy ezt ilyenkor találjátok ki![/size]

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #222367 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
KRISZANA ÜZENETE

MA a próba nála lesz az albiban!(gy.k.: kriszanánál)!! a próba 18°° kor kezdődik Szóljatok mindenkinek
Előd
:)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 1 hónapja #222312 Írta: elodyke
nyar elott milyen jó volt már..
ott nem volt senkinek semmi baja.. szinte..
mosmteg.. :P

Több
20 éve 1 hónapja #222301 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Rám most ne számítsatok... ebben az évben nem tudok járni kóruspróbákra :cry: . Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de ez tűnt a legésszerűbb, és legkorrektebb választásnak.
Ad 1: Messze van- nekem minden messze van, ami nem 3.ker, mert ritkán járnak a buszok.
Ad 2: Későn van- legalábbis nekem- mert kb 10re érnék haza, ha nem később (ha nem érem el a 10es buszt, 11es a következő :? )
Ad 3: Túlválaltam magam, és most iszom a levét. Éppen ezért nemhogy 100 százalékra, de még 50re se tudnám csinálni :roll: ...
Pusszantás mindenkinek, és jó dalolást, hiányozni fogtok! Nem tom mikor találkozunk legközelebb, de legkésőbb musical-esten biztos. :wink:
Lad

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 1 hónapja #222159 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Legyen neked igazad, és ne nekem... :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 1 hónapja #222157 Írta: Eldamyn
Nem fogom. És most tapasztalatból beszélek: az MTT-s cuccosokat soha nem szoktam elfelejteni, meg áltában a kórsupróbákat sem. (Értsd: ha nem megyek el rájuk, az nem azért van, mert elfelejtettem. :wink: )
Na félre ne érts! Csütörtökön természetesen ott leszek.

Több
20 éve 1 hónapja #222154 Írta: Estel Adániel
:D
Persze hogy lehet, a tapasztaltabbak már tudják. :roll:
Majd meglátod te is! ;)

Több
20 éve 1 hónapja #222152 Írta: Eldamyn
Hát lehet azt elfelejteni? :roll:
Na, off vége.

Több
20 éve 1 hónapja #221989 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórus,
ugye nem felejtitek el, hogy csütörtökön próba a világvégén :-)
18.00tól 20.00-ig. Hogy pontosan be tudjuk fejezni, és mindenki mielőbb hazaérjen, kéretik időben megjelenni, különben irgumburgum és 100Ft

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 1 hónapja #220696 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hi, bocs a késői fixálásért! De azért gyertek. Én is igyekszem, azért mondtam fél hetet, mert fél hatig órám van. A megállóban találkozunk, ha később nem.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 1 hónapja #220694 Írta: kriszana
Kedves Kórus,

kedden, azaz holnap kóruspróba 18:30tól Ádáméknál leszen.
Találkozó 18:15-kor a Moszkva téren a 49-es busz megállójában.

Több
20 éve 1 hónapja #220632 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én tudok menni!:)

Izé holnap hol lesz próbánk?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hónapja #220590 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Közben kiderült, hogy nekem holnap hatra kontrollra kell mennem, éshát ezt még sosem hagytam ki...a volt (?) betegségemmel nem szoktam viccelni. Szal én nem tudok kedden menni sehovasenem...

Több
20 éve 1 hónapja #220341 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok

Sajna a mai szereplőválogatáson kiderült, hogy a társaság egyszerűen nem tud még egy új darabban is szerepeket vállalni. A nagyon kicsi érdeklődés miatt tehát le kell fújnom a Valinori Kaland szinpadra vitelét, legalábbis ami a LEP2005-t illeti. De nem tettem le a tervemről, úgyhogy számíthattok rá, hogy jövő nyárra valamikor el fog készülni a cucc::: )

Gondolom így egyértelmű, hogy a Vasárnapi szereplőválogatás elmarad. Kérlek titeket, hogy akiről tudtok, hogy jönne, de nem tudja olvasni ezt a hozzászólást annak szóljatok valamilyen módon, hogy ne jöjjön ki potyára. Köszönöm.

Több
20 éve 1 hónapja #219760 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Helló mindenki!!!!

Akkor pontosítanám a hétvégi szereplőválogatás adatait.
És egyúttal nevet is adok a gyereknek.
A darab amit meg kívánok rendezni a Sötét Úr álltal írt és Rayan álltal színpadra adaptált Valinori Kaland lesz.

A szereplőválogatásra szívesen látok mindenkit aki szeretne ebben a roppant mulatságos történetben szerepelni. Jópáran azthiszem olvastátok is már, szóval ha konkrét szerepre jelentkeznétek annak sincs akadálya. Akinek nincs meg maga a mű, az szerintem kis utánajárással meg tudja szerezni valakitől. Nekem sajna csak papíron van meg és elektronikus formában nincs. (még::::)
katt ide [size=9:mkc8bewq]*link by Sil*[/size]

Szóval...a LÉNYEG!!!

Szereplőválogatás Október 2.-án Szombaton és Október 3.-án Vasárnap mindkét napon 11-14 óráig a Városligetben a Petőfi csarnok melletti nagy réten!!!!!

Több
20 éve 1 hónapja - 19 éve 11 hónapja #219264 Írta: kriszana
Kedves Mindneki,

köszönet azoknak, akik eljöttek az énekkari meghallgatársa. Nagyon bátrak és ügyesek voltatok.
A szerencsések (vagy szerencsétlenek - ki tujda), akik immár sorainkat díszítik:
Cueddo, Eldamyn, Rabyn

Isten hozzott benneteket nálunk.

Kedves Kórus,

csütörtökön 18:00kor próba-megbeszélés nálam, a jövőt illetően. Tervekről, musical estről, mindenről szó esik majd. Kérlek hozzatok kottákat, ötleteket, hogy mit énekelnétek szívesen.
Aki nem tudja a pontos címet, az priviben érdeklődhet felőle :-)

Több
20 éve 1 hónapja #219166 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Angwen írta: Nagyszerű. Részemről a II. verzióhoz csatlakozom.

Ha csak 10 perc a különbség, akkor nekem is jobban megéri a Boráros. 8) :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 1 hónapja #219151 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nagyszerű. Részemről a II. verzióhoz csatlakozom.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 1 hónapja #219087 Írta: kriszana
Kedves Emberek!

Csak, hogy el ne feledjétek:

szombaton 15.00tól kórusfelvételi annak, aki szeretné megpróbálni.
Találkozó I. 14:30kor Határ út, PIROS 54-es megállója.
Találkozó II. 14:20kor a Boráros tér, FEKETE 54-es busz megállójában.

Üdvözlet

kriszana

Több
20 éve 2 hónapja #219008 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Angwen írta: Nem lehetne szervezni egy Boráros-téri találkozót is az arrafelé lakók kedvéért? Vagy az túlbonyolítaná a helyzetet?

Oké, cicus!
Részemről jó 5let!

Mikor talizunk? :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #218968 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Angwen írta: Nem lehetne szervezni egy Boráros-téri találkozót is az arrafelé lakók kedvéért? Vagy az túlbonyolítaná a helyzetet?

Öö ott szvsz nem jár a PIROS 54-es... Itt egy buszmenetrend.
A Határ útra végülis metróval simán eljutsz, nem? [size=9:7e4bgrdh](Engem mondjuk innét Csepelről elvisz a busz átszállás nélkül a Határ útig... 8) )[/size]

Rabyn: azért, mert ha a próbaidőpont eleve kizárja, hogy járhassunk akkor az elég kellemetlen... :roll:

Mindenesetre én megyek és inkább kerülök döntéskényszerbe... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hónapja #218953 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nem lehetne szervezni egy Boráros-téri találkozót is az arrafelé lakók kedvéért? Vagy az túlbonyolítaná a helyzetet?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 2 hónapja #218887 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nekem azt hiszem mázlim van:) jelenleg (az órarendem szerint) mindennap ráérek délután négytől (ergo negyed ötre elvileg akárhova odaérek) Bár nemtom mért beszélgetünk MI nem énekkarosok időpontokról, amikor az se biztos, hogy bekerülünk. (nekem még az se, hogy egyáltalán megpróbálom..)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #218876 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Énnekem a keddek nem jók... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #218858 Írta: Estel Adániel

kriszana írta: Estel, ez azt is jelenti, hogy nem akarsz tovább részt venni a munkában?

:neutral: Hehehe... :lol: :roll:
:twisted:
:shake: Ne reménykedj, Ana, nem jelenti azt. ;) :D

Több
20 éve 2 hónapja #218793 Írta: elodyke
a söröskorsót is dönteni kell.. ez nem igaz..

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #218791 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Ringbearer írta: Jhajj, hat mert kell mindig donteni?
Masbol se all az eletem.
koszi a tanacsokat, en igyekszem..

csatlakozom. :( egy kész döntéskényszerben élek. (a söröskorsó még a jobbik verzió :) )

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 2 hónapja #218789 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jhajj, hat mert kell mindig donteni?
Masbol se all az eletem.
koszi a tanacsokat, en igyekszem..

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 2 hónapja #218778 Írta: kriszana
Kedves Emberek!

Csak, hogy el ne feledjétek:

szombaton 15.00tól kórusfelvételi annak, aki szeretné megpróbálni.
Találkozó 14:30kor Határ út, PIROS 54-es megállója.

Estel, ez azt is jelenti, hogy nem akarsz tovább részt venni a munkában? Csütörtökön, mikor megkérdeztem, mást mondtál, pedig akkor is elmondtam, hogy mi várható.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.653 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére