MTT Kórus

Több
20 éve 4 hónapja #208908 Írta: Halálvirág/Gemini
Halálvirág/Gemini válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Üdv!

Engem is érdekelne a kórus. Majd akkor szeptemberben. Addig is jó munkát! :wink: A színjátszók.-nak is.

Jóéjt.

darált Halál
bang bang

Elvakít a napfény.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #207578 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Kincső írta:

Patiszon írta: Sziasztok!

Erre még nem jártam, ám szívesen énekelnék a kórusban, bár nem tudom, kinél kell ez irányban érdeklődnöm. Ki az a "szerencsés"? :)

Kriszana a kórusvezető, és szeptemberben lesz újra válogatás. :wink:

Nagyon szépen köszönöm, akkor szeptemberben újra itt leszek, remélem :)

Addig mindenkinek jó dalolgatást! ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206066 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Gumipókkal gondoltunk egyet, kerestünk(najó, ő kereste) két dalt, aminek megtanuljuk a kíséretét (ezt ő)...meg az énekdallamot (ezt meg valaki vállalkozó szellemű)...namost (deakkor' mér használtam többes szám első személyt ?...mindegy :) ). Olyan embereket keresünk, akiknek lenne kedve írni hozzá tolkieni témájú szöveget/verset, így aztán előadhatnánk valamikor (elsősorban a táborra gondoltunk). HA érdekel valaki, írjon privit Póknak vagy nekem, és belinkeljük neki. Hja, éshát ebben a topicban meg olyat olyat keresünk, aki elénekelné :)

Több
20 éve 4 hónapja #205937 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Patiszon írta: Sziasztok!

Erre még nem jártam, ám szívesen énekelnék a kórusban, bár nem tudom, kinél kell ez irányban érdeklődnöm. Ki az a "szerencsés"? :)

Kriszana a kórusvezető, és szeptemberben lesz újra válogatás. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 4 hónapja #205921 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
20 éve 4 hónapja #204599 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én biztos oda megyek, bár a tollforgatók is érdekelnének. Hát? Én 7 évig trombitáltam, és egy bő fél éve hagytam abba. Minden esetre aki ismeri a rézfúvós hangszereket, az tudja, hogy az anzacom most elég ramaty álapotban lehet. Azért, ha akarjátok elhozom...- bár kicsit hangos...

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 4 hónapja #204552 Írta: Drizzt
Aki hoz hangszert a táborba, az írjon nekem privit lécci...mit hozol, és mennyire tudsz rajta jáccani. Illetve, aki jól tud jáccani valamin az is írjon, hátha hoz más, thx. Az énekkarosok közül is írjon az, aki mán' most tudja, hogy a Hárja Rendjébe akar majd tartozni, jó ?

Több
20 éve 4 hónapja #204542 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Figyelem Szereplőválogatás!

Kapolcson bemutatásra kerülő komoly szindarabhoz várunk jelentkezőket. Sajnos a darab jellegéből fakadóan csak fiú szerepekre.
Akik késnének, azok számára a játszótér melletti kis dombon leszünk.

Hely: Margitsziget bejáró
Időpont:2004. július 6. kedd, 16.00

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 5 hónapja #202743 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
hm. még nem tudom, hétköznap amikor nincs más próba, de estefele szvsz ráérek, hétvégén viszont kevésbé valószínű. Ja, a keddek nem jók.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 5 hónapja #202729 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Július 12. délelőtt, 13-a egész nap, 14-e délelőtt(ez amolyan last minute) jó. Ezenkívül mostanában este hat után és július elsején és másodikán 13 óra után, vasárnap mindig ok.

Szorgalmasan ismételgetek egyébiránt. Zeneszerzés nem megy. Már lassan a húrok is kikopnak a kezeim közül(nem volt pénzem újakat venni).

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 5 hónapja #202717 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus

elodyke írta: en semmikor se erek rá :(

akkor ekkor érek rá.. :tábor ideje és még majd szeptembertol :(

:P

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #202711 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Laurelen írta: júl 3 után általában ráérek :D :D
(Ana, a június 2-i próba necces lenne... :twisted: )

javítottam, csak ez a hülye a 8 ) kombinációt azonosította 8) ezzel...
szóval június 28 délután...vagy napközben
ki ér rá?
és ha nem értek rá, akkor lécci ne azt írjátok, hogy "én nem érek rá", hanem azt, hogy "ekkor és ekkor érek rá..."

köszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 5 hónapja #202685 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
en semmikor se erek rá :(

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #202650 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
júl 3 után általában ráérek :D :D
(Ana, a június 2-i próba necces lenne... :twisted: )

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #202642 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Mit szólnátok egy hétfő délutáni próbához (június 28)?
Tőlem lehet akár napközben is, ha nektek jobb úgy.

Pls ne szervezz közbe a próbával. 3-tól KHE próba, amin gillznek ott kellene lennie, meg Drizztnek, meg Launak pl. (úgy kb. 6-ig fog tartani a Margitszigeten)

Pontosítok: gillznek kell levezetnie azt a próbát :roll:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #202640 Írta: kriszana
Kedves énekkar!

Készülnünk kell Kapolcsra
Mit szólnátok egy hétfő délutáni próbához (június 28 )?
Tőlem lehet akár napközben is, ha nektek jobb úgy.
Jöhettek hozzánk is próbálni - előnye: hűvös van, hátránya: szűkös a hely
Margitszigeten - előny a nagy tér, hátrány a nagy meleg

Sürgősen próbálnunk kellene, és összejönni legalább 2 alkalommal tábor előtt. Halljam az alternatívákat, ki, mikor ér rá?

Több
20 éve 5 hónapja #202481 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
no: esetleg még lehetne ír dalokat megtanulni, elvégre egy szólam nem túl nehéz, meg a filmből is a tüncvonulást, meg ilyenek.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 5 hónapja #202250 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kórus! A lepes cuccaink ideálisak. Már tudjuk, csak fel kell eleveníteni. Új dalokra úgysem lesz időnk. Shőt, meg merem kockáztatni, hogy a tábor BŐVEN elegendő lesz az ismétlésre :smokin: Viszont legmájerebb az volna, ha hozna mindenki potenciális kottákat, és válogatunk, esetleg pillanatok alatt megvalósítunk egy nagyon könnyűt :pimp:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 5 hónapja #202246 Írta: Drizzt

kriszana írta: Sziasztok fiatalok :-)

Kéne valamit alkotni kóruspróba ügyben Kapolcsra.
Javaslatokat, ötleteket várok próbahelyre, és megtanulandókra. Leginkább Tolkien-i témában :wink:

Ezt gagyogom már mióta...
Nálam még mindig lehet próbálni, és még mindíg vasárnap...esetleg szombat...és még mindíg ne túl későn. Ez addig áll fenn, amíg nem szól a szomszéd ;)
A megtanulandókat rátok bízom...nem volt szó megzenésítésről/énekesítésről ? Leguán ?

Több
20 éve 5 hónapja #202242 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kapolcsra úgy terveztem, nem megyek, de mivel a nyárra úgyis lemondtam az énekkari próbákat, asszem, elnézitek ezt nekem... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #201287 Írta: kriszana

Ladislas írta: Tudom, hogy nagyon idióta kérdés :oops: , és le lehet tépni érte a fejem, de mikor lesz Kapolcs, és a produkcióknak mikorra kell készen lenniük?
Üdv!

Kapolcs idén július végétől augusztus elejéig lesz
de mi csak napra megüynk le az MTT vel, épp a tábort követő hétvégén, július utolsó 7végéjén...
és a produkcióknak nem ártana a táborra készen lenniük, mert akkor a tábort "használhatnánk" főpróba gyanánt :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #201284 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Tudom, hogy nagyon idióta kérdés :oops: , és le lehet tépni érte a fejem, de mikor lesz Kapolcs, és a produkcióknak mikorra kell készen lenniük?
Üdv!

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 5 hónapja #201252 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Azokat amiket Lepre tanultunk azok nem jók? Nemvotlak nehezek:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 5 hónapja #201242 Írta: kriszana
Sziasztok fiatalok :-)

Kéne valamit alkotni kóruspróba ügyben Kapolcsra.
Javaslatokat, ötleteket várok próbahelyre, és megtanulandókra. Leginkább Tolkien-i témában :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #200711 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ide is berakom mert picit temaba vaghat:

Mint azt mar korabban is beharangoztam volt, Junius 20-an lesz a masodeves vizsgaeloadasom a sziniiskolaban, Goldoni: A Chioggiai csetepate cimmel, amelyre sok szeretettel meghivok most minden forumlakot :)

Az eloadas ingyenes, kioltozni nagyestelyibe nem kell, csalad hozhato.
Helyfoglalas erkezesi sorrendben.
A helyszin: Gutenberg Muvelodesi Haz (VIII. ker. Kolcsey u. 2.).
A programleirast megtalaljatok a
www.personal.ceu.hu/departs/comp/eva/2004vizsga.doc linkre kattanva.

Kb. 15.45-kor kezdodik konkretan a mi eloadasunk (mert aznap meg masok is vizsgaznak), ezert ha csak a komediat szeretnetek megnezni, kerem hogy legkesobb 13.55-kor legyetek ott, mert 14.00-kor a szunet utan kezdodik az a blokk amiben leszunk es zavaro ha kozben maszkalnak emberkek a nezoteren.
Ja, es sem elotte sem utana nem leszek elerheto kommunikaciokepes allapotban, csak azert mondom hogy ne lepodjetek meg ha neha-neha elviharzok mellettetek es csak a koszonesig futja majd :twisted:

Szoval gyertek ha tudtok es adjatok tovabb a tobbi forumlakonak is :D

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 5 hónapja #199354 Írta: Léli
Jövőhéten hétfőn 15:00-tól lesz megint KHE próba, és (reményeink szerint az utolsó) szereplőválogatás. [size=9:3suyjlmj]Remélem, aznap nem leszek rosszul, így születhet tényleges döntés szereplőkről.[/size] Ti csak gyertek el! ;) Jah, és tudjátok a szövegeteket :)

Több
20 éve 5 hónapja #198958 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ne haragudjatok, hogy beírok, de nyár közeledtével nem szabad megfeledkezni az allergiaszezonról. Szerintem aki szerepet válla, gondolja át, milyen állapotban szokott lenni az előadások időpontjának környékén, mind fizikálisan, mint lelkileg. Ráadásul van egy olyan természete, hogy stressz hatására nagyon elő tud jönni..

Az allergia a beszéd érthetőségét is befolyásolja, nem is beszélve az időnként oltári kínos tüsszögésről és bedagadt arcról.. nem huhogni és vészmadárkodni akarok, de az ilyen emberi tényezőket nem árt figyelmen kívül hagyni..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #197981 Írta: Léli
Üdv, gondoltam, ide is beírom, ha már a Színjátszókör topicja, ez is színjátszás:

Hétfőn, 15:00-tól lesz a Margitszigeten KHE (Kis Humoros Előadás by Alyr) első próbája, valamint még ez az alkalom lesz kijelölve szereplőválogatás céljára is (kell még Boromir meg Gimli, de ha valaki nagyon ügyes, elvehet már kiosztott szerepet is). Szeretettel várunk mindenkit (nézők nem kellenek, hadd legyen meglepetés a darab :) ). [size=9:3v2vpgbr]Annyit megsúgok, hogy 1db 100%-os szerep van (Anczyé, az rá lett írva :D ), és a 3 főszereplő majdnem biztos. Az ő szerepükre pályázó készüljön föl rá, hogy nem sikerül megszereznie, de azért 10% esélye mindenkinek van rá ;) A többi szerep viszont még nem véglegesített (ennyire). Szóval hajrá ;) [/size]
Jaigen, azt majd' elfelejtettem: a darab 3 helyen kerül bemutatásra: 1. MTT Tábor (ha a szervezőktől kapok visszajelzést, h igen, vigyük) 2. Kapolcs 3. Sziget. Nem gond, ha nem tudsz mindegyiken ottlenni, csak akkor azt előre mondd meg nekünk. Köszi :)
És ha a darabot még nem olvastad volna, akkor a Humoros Előadások topicban v. a Nyári fesztiválok topicban megtalálhatod ;)

Több
20 éve 6 hónapja #193963 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Figyelem, figyelem, énekkarosok!

A mai próba Launál fél hatkor, azaz 17:30-kor kezdődik, mert megyünk kíváncsiskodni gillzék előadására az ELTE-komplexumba. Tali a villamosmegállóban kicsivel négy előtt vagy fél hatkor a Jászain(a 7-es számú ház előtt).

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #193740 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Ringbearer írta: lehet, hogy én is megyek csütörtökön végre, mert már nagyon hiányoztok!! :wink:

nagyon helyes!!! :D
többiek jöjjenek!!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.693 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére