MTT Kórus

Több
20 éve 6 hónapja #193649 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
lehet, hogy én is megyek csütörtökön végre, mert már nagyon hiányoztok!! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193386 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
akkor csüt. sirály (megnyugodtam hogy nem egyedül kell majd énekelgetnem... :D )

várlak benneteket pontban 5kor (szt. istván krt.7. 10 kapucsengő)

puszi,
tünc

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193381 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ott leszek mindenestül 8)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #193361 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csütörtök megoldható részemről, azt hiszem a beénekléssel nem lesz gond, annyi köztünk a KREATÍV ember ;) Ádám tudod, akkor hozni, amiket ígértél ?

Több
20 éve 6 hónapja #193276 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
uff!

ha csütörtök, akkor csütörtök! én sajna nem tudom, hánytól érek rá, mert olyan 4-6 magaságában fellépek,úgyhogy kezdhetünk akár 5kor is, és megkérnék valakit, h énekeltesse be a társaságot.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 6 hónapja #192597 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Tudom, hogy elegetek van már belőle. hogy magamat idézgetem, de:

Kincső május 3-án írta: Na ide is beírom. :wink:

Kincső a Zene topicban április 28-án írta: Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15-eire, le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? (Aztán osszátok el magatok közt valahogy... )

Kincső a Zene topicban ma írta: Figyelem Padlásosok! :wink:
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal!

A változás: nem tudtam meg tegnap, hány jegy van, viszont holnap már mindenképp megtudom. De mivel hétfő-kedd érettségi szünet, szerdáig (május 12.) kéne ledönteni hogy kell-e és hány jegy, azaz jelentkezni és fizetni kellene kedd estig!!!.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192523 Írta: Laurelen
tehát ajánlatom a következő:
:arrow: máj. 13. csütörtök du. (16.00 mondjuk, de ez szabadon mozgatható) helyszín: szt. istván krt 7. 10 kapucsengő
puszi,
tünc

Több
20 éve 6 hónapja #192252 Írta: Drizzt
Előd, Lau nem aszonta, hogy most nejjó? :) Bár szombatot mondott... nekem most vasárnaptól úgy kb 20.-áig jó, aztán meg 28.-a után...bár még nemtom mikor lesz módszertan szigorlat. De te, és, aki még ráér, átjöhettek most vasárnap hozzám, ha jó úgy. Elvégre eddig egyszer se jött mindenki...és a semminél ez is jobb. Uff...

Több
20 éve 6 hónapja #192036 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
sztem ha most hetvegen összejön egy talalkozo.. akarommondani énekkar Launál ott megtudunk ilyen dolgokat beszélni
tehát hogy kinek mikor jo már aki nem ballagáson lesz és beirunk majd ide valamit
merthogy ugylátom ez nagy
1 elbeszélés egymásmellett bár már kezd kristályosodni
2 ez igy nemmegy :(
3 Próba viszont kell

tehát aki tud akkor hetvegen Launál jo lenne ha megoldaná.. ott majd beszélünk

[size=9:3fh0abe1](Lau kezedben a megoldás kulcsa)[/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #192029 Írta: gillz

Laurelen írta: na jó kis kavarodás...
tehát szögezük le hogy lesz énekkari próba.

:arrow: most szombat: nem jó az érettségizők miatt
:arrow: jövőhét kedd? erről még nem volt szó, de milyen lenne?
:arrow: jövőhét szerda: ez 3 embernek nem jó, fontosabbak vagytok nekem, mint a tánc, de ez az óra jövőhéten kihagyhatatlan.
:arrow: jövőhét csüt.: gillz írta hogy neki nem az igazi, de ha esetleg meg tudja oldani. lehet nálam.
:arrow: jövőhét szombat: az úgy tűnik rendben van, de akkor nem tudok helyszínt biztosítani, meg ott lenni mert elutazom ergo előd? vagy drizzt? vagy ádám? kinél lehet?
:arrow: további napok határ a csillagos ég :wink:
tünc

uff!

ok.
:arrow: kedd nekem 7 után jó, addig órám van
:arrow: csütörtököt meg tudom oldani
:arrow: szombaton (15én) TK, nem lenne szerencsés...

tehát 13.a, csütörtök? :D

gillzposeur

Több
20 éve 6 hónapja #192005 Írta: Laurelen
na jó kis kavarodás...
tehát szögezük le hogy lesz énekkari próba.

:arrow: most szombat: nem jó az érettségizők miatt
:arrow: jövőhét kedd? erről még nem volt szó, de milyen lenne?
:arrow: jövőhét szerda: ez 3 embernek nem jó, fontosabbak vagytok nekem, mint a tánc, de ez az óra jövőhéten kihagyhatatlan.
:arrow: jövőhét csüt.: gillz írta hogy neki nem az igazi, de ha esetleg meg tudja oldani. lehet nálam.
:arrow: jövőhét szombat: az úgy tűnik rendben van, de akkor nem tudok helyszínt biztosítani, meg ott lenni mert elutazom ergo előd? vagy drizzt? vagy ádám? kinél lehet?
:arrow: további napok határ a csillagos ég :wink:
tünc

Több
20 éve 6 hónapja #191980 Írta: Drizzt
A vasárnapok azok nem jók ? Nekem majdnem mindíg van valami szombaton...amugy most szombat öt kivételesen jónak tűnik. Hova is ?
Hja, Tolkien klub, monnyuk arra spec. kíváncsi lettem volna...depersze már mondták másnak a kapcsán is, hogy vagy egyik vagy másik, ha választani kell természetesen próba.

Több
20 éve 6 hónapja #191946 Írta: Leguanember
Kösz, Kincső! Ilyenkor bele is kell szólni!

Egyéb időpontjavaslat?

Kéne az a kalendárium a főoldalon...mmint, hogy működjön.

Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #191941 Írta: Kincső
Bocs hogy beleszólok, de május 15. Tolkien Klub. :!:

Több
20 éve 6 hónapja #191939 Írta: Leguanember
Héha, halló!!!

Ne három időpontról beszéljünk egyszerre! Mi lenne, ha mindenki visszaolvasna kicsinyég?!

Szóval akkor: az első felvetés a jövő hétre szólt, szerdától vasárnapig terjedő skálán. Szerda, csüti(12. ill.13.)kilőve. Az a szombat, azaz 15-e megfelel? Kell még: helyszín.

Az események másik szála az most szombat. Akkor a ballagók/érettségizők valószínűleg nem elérhetők.

Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #191767 Írta: Laurelen
most szombat ok, de csak 5től,az jó nektek?
tünc

Több
20 éve 6 hónapja #191718 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én a magam részéről most szombaton ballagok, azaz fogok éppenséggel énekelni, de mást és máshol! Bár ami azt illeti, a nyáron se nagyon leszek itthon.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #191717 Írta: gillz
elolvastam újra, rájöttem, h 13áról beszéltünk, az meg jövő hét. tehát szombat, 4 óra? és hol legyünk?

Több
20 éve 6 hónapja #191702 Írta: elodyke
szerény személyemnek csak a hétvége jó
de akkor lehetne esetleg mind a 2 nap..

Több
20 éve 6 hónapja #191684 Írta: gillz
Szombat az mindenkinek jó? Mert volt itt csütörtökös felvetés is (jelzem, nekem az igen kevéssé megfelelő)... Én a szombatra szavazok, vagy ha az nem a akkor csütörtökön kinél ? Launál? és szombaton? 8)

no?

Több
20 éve 6 hónapja #191664 Írta: elodyke
Lau nekem mind1 hogy hol lesz csak végre fixáljuk le és kész mert igy nem lesz belőle semmi
akkor nálad
mikor en megyek szombaton aki nem tud vag ycsak később az jon később a lényeg hogy legyen és hogy koordinálva legyen a dolog tehát kell egy gillz is aki féken tartja a népet
3-4 ora után ugyis át fog menni majmulásba a dolog szoval .. gyertek..
vagy mi menjunk :D

Több
20 éve 6 hónapja #191604 Írta: Kincső
Na ide is beírom. :wink:

Kincső a Zene topicban április 28-án írta: Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15-eire, le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? (Aztán osszátok el magatok közt valahogy... )

Kincső a Zene topicban ma írta: Figyelem Padlásosok! :wink:
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal! Szerdán tudom meg, hogy pontosan hány jegy eladó (1500 HUF), de ezen a héten el kéne dönteni (azaz pénteken meg kell mondanom, tehát csütörtök estig lehet jelentkezni), hogy hány kell nekünk, mert ami nem kel el, azt visszamondják! :!:
A jegyeket túljelentkezés esetén értelemszerűen jelentkezési sorrendben fogom odaadni.
Az 1500 HUF befizetését jó lenne, ha csütörtökön el tudnánk intézni, mert nem biztos hogy meg tudom előlegezni! :roll: :!: Gondolom lesz csütörtökön Szkíták próba a Margitszigeten, ott megtalálható leszek. :idea:
Kincső

Több
20 éve 6 hónapja #191599 Írta: Laurelen
figyu, nálam bármikor lehet próba, persze amikor én is itthon vagyok(meg szerencsés esetben más nem...de ezt majd úgy intézem :) ) a szomszédok dobfelszerelésen és sztepcipőn edződtek, úgyhogy szvsz nem lesz gond.
:arrow: előny: jól megközelíthető hely a belváros szívében
:arrow: hátrány: vérszomjas szürke cicagörény
tünc

Több
20 éve 6 hónapja #191594 Írta: Drizzt
Szombaton kettőkor vizsgázom a Bécsi úton...monnyuk később kezdik...monnyuk 1 órás...monnyuk 3/4 óra vissza, ergo kb. 4től érek rá +/- fél óra. Péntek és csüt nejjó, mer sokat kell rá tanulni. Depersze' ez csak én vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #191519 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Népek!
Ha sikerül valamitösszehoznotok a a szigetig (és én tudom,hogy sikerül))
Akkor szvsz kijöhettek, csak az a nagy baj, hogy nemtudom, hogy lesz-e elég jegyecske. (tulképpen semmit se tdok...)
na mindegy. De ha még is összejönnek akkor tökre örülnék neki ha kint lennétek! na csók!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #191517 Írta: elodyke
Gyerekek sürgősen össze kell jönni és szervezni valami faszányos fesztiválos cuccost hogy legyen elég stuff a nyárra, mert ha nem nagyondenagyon nem lesz pöpec, mert mindenki depi lezs attol hogy nyista sem lett az egész Szigetbol meg Kapocsbol meg stb stb..!!
szal nálam max hetvegen lehetne, vagy esetleg Drizztnel, ha o beleegyezik, de akkor korrekt, és konkrét idore kéne tenni.. pl szombat 15°°?
gillz, többség?

Több
20 éve 6 hónapja #191307 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Leguanember+ írta: Kaláka-Kányádi koncert végén hallott Vonzás Becze Gábor-Weöres Sándor szerzőpáros neve által fémjelezve (Hosszú a virágfüzér...)

Igeeen! Übersirály.

Időpont nekem nyóc. Majd igazítom a vizsgáimat.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 6 hónapja #190862 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Szú: ha a kórusnak nem is kellén igányt tartané rá!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #190832 Írta: Szú
Szú válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Csütörtök jó, mert addigra tudak asszem Valahol Európában alapot hozni...Persze, ha szükség van rá(aZenét feldobná... :) )

Több
20 éve 6 hónapja #190781 Írta: gillz
hhhát... a csütörtök nem olyan jó.... de ha nagyon muszáj...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére