MTT Kórus

Több
20 éve 7 hónapja #185002 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én még csak azért nem írtam neked Ana, mert még mindig nem tudom mihez vannak alapjaink (többek között te is megígérted, hogy leírod, meg Pók mondta, hogy elhozza az összeset Totó Kutya Klubra, de nem jött...), illetve ígérték a Fantomot, de nem tudom kész van-e teljesen, amikor utoljára kérdeztem már csak a szinti hiányzott róla...illetve most kóruspróbán is voltak azért ötletek...
Ha semmiképp nem akarod most megcsinálni, akkor toljuk későbbre, keressünk neki helyet, de ne mondjunk le róla...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184998 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

gillz írta:

Sőt, azt sem tudom, hogy lesz-e egyáltalán musical est, mert az éredeklődés olyan, de olyan kicsi rá, hogy nincs miből műsort összeállítani

némáné! Ana, ne aggódj, ha muszáj, betanuljuk az egész Padlást... szvsz vannak néhányan, akik tudnának és szeretnének szerepelni 4-5 számban is, nem , emberek? :lol:

Illetve hol tudunk próbálni és mikor legközelebb? mert ha elő akarunk adni vmit, akkor azt rendesen meg kell tanulnunk.

Persze, tudom, hogy vannak, akik több számban is szivesen szerepelnek, de ezidáig egyetlen egy jelentkezés sem érkezett szereplésre EGYETLENEGY SEM.
És nem csoda, ha sokak inkább a ballagásra mennek....
Ha aznap lenne a ballagásod Gillz, mondjuk 3-4ig, mit tennél?

Próbálni egyébiránt hétvégén Drizztnél, 1x Ádáméknál, sőt, akár nálam is lehet.
+ Laurelen is felajánlotta, hogy ha egyeztetünk időpontot, akkor náluk is.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184993 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Sőt, azt sem tudom, hogy lesz-e egyáltalán musical est, mert az éredeklődés olyan, de olyan kicsi rá, hogy nincs miből műsort összeállítani

némáné! Ana, ne aggódj, ha muszáj, betanuljuk az egész Padlást... szvsz vannak néhányan, akik tudnának és szeretnének szerepelni 4-5 számban is, nem , emberek? :lol:

Énekkarososoknak meg üzenem, h ezentúl, ha van előre meghírdetett próba, és valaki nem jön el vagy késik úgy, h a próba kezdetéig ezt nem üzeni meg, akkor a legközelebbre hoz egy tábla csokit! Ezzel egyelőre csak a végül befutottakat nyüstöltem, de most mindenki hallhatta, tehát nincs apelláta.

Illetve hol tudunk próbálni és mikor legközelebb? mert ha elő akarunk adni vmit, akkor azt rendesen meg kell tanulnunk.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 7 hónapja #184970 Írta: kriszana

Nodlee írta: Lehet, hogy én vagyok már megint a sötét, és bocs, hogy csak így beállítok a hülye kérdéseimmel, de nem szeretnék mostan visszaolvasni... :P Szóval az lenne a kérdésem, hogy színjátszósokkal mi van? Mert semmit nem hallani felőlük... :( Valaki válaszoljon már, pls, mert tökjó az éneklés, és nagyon ügyesek vagytok, de mivan a színisekkel?

Nem vagy sötét Nodlee. A színjátszósokkal az van, hogy nincs hol próbálni. Azután meg az van, hogy nincs új darab sem, amit meg lehetne tanulni. Másrészt meg az, hogy a fél csapat érettségizik. Harmad vagy negyedrészt meg tavasz van, mindenki szerelmes (értsd=fegyelmezetlen, nem ér rá, minden más fontosabb neki.)
És csak utolsó sorban, én sem érek rá, mert diplomázom, és tábort szervezek.
Szóval, - ha lesz nyár végére új darab - akkor szeptembertől elkezdődnek újra a próbák. És - ha lesz LEP - akkor ott remélhetőleg elő is adunk valamit.

Drizzt írta: Kedves kórustagok...ma kóruspróba volt ám ;) Nem lett volna rossz, ha eljöttök (tiszteletet a kivételnek)...így nem kaptatok kókuszos+marcipános répát :P , hogy legközelebb mikor lesz, azt beszéljük meg...szal ki kéne találni, hogy mikor érünk rá, és hogy hol tartsuk. Kéretik ötletekkel elhalmozni a fórumot...gyakorolni kéne a musical estre is. Ja, és szedjük össze végre, hogy mihez van kíséretünk...Ana, lécciléééécci ;)
Nálam továbbra is csak 7végén lehet próba, de akkor lehet.

Nem tudom, hogy lesz-e legközelebb Drizzt, és azt sem tudom, hogy van e értelme ezt ilyenkor tavasszal eröltetni...(Lásd fentebb: szerelem...stb)
Sőt, azt sem tudom, hogy lesz-e egyáltalán musical est, mert az éredeklődés olyan, de olyan kicsi rá, hogy nincs miből műsort összeállítani. S eddig csak olyan e-mailek jöttek hozzám, hogy "Bocs Ana, de sajna nekem május 7-én 3tól ballagásom van, nem tudok ott lenni..." és így tovább.
(Mondjuk, én még nem hallottam este 7kor kezdődő ballagásokról, sem este 7ig tartó ballagásokról, de meg lehet érteni őket. Bulizni mennek (és a buli itt nagyon sokakanak ezerszer fontosabb, mint bármiféle alkotó munka, vagy pusztán csak a szépség élvezete) az osztállyal, vagy haza a családdal vacsorázni. És persze 2 nap múlva ott az érettségi...) Igazuk van. Az érettségi számukra sokkal fontosabb, mint ez... - Szóval, mivel még senki sem jelentkezett, hogy bármit is elő szeretne adni, valószínüleg elmarad.

Több
20 éve 7 hónapja #184965 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Lehet, hogy én vagyok már megint a sötét, és bocs, hogy csak így beállítok a hülye kérdéseimmel, de nem szeretnék mostan visszaolvasni... :P Szóval az lenne a kérdésem, hogy színjátszósokkal mi van? Mert semmit nem hallani felőlük... :( Valaki válaszoljon már, pls, mert tökjó az éneklés, és nagyon ügyesek vagytok, de mivan a színisekkel?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 7 hónapja #184961 Írta: Drizzt
Kedves kórustagok...ma kóruspróba volt ám ;) Nem lett volna rossz, ha eljöttök (tiszteletet a kivételnek)...így nem kaptatok kókuszos+marcipános répát :P , hogy legközelebb mikor lesz, azt beszéljük meg...szal ki kéne találni, hogy mikor érünk rá, és hogy hol tartsuk. Kéretik ötletekkel elhalmozni a fórumot...gyakorolni kéne a musical estre is. Ja, és szedjük össze végre, hogy mihez van kíséretünk...Ana, lécciléééécci ;)
Nálam továbbra is csak 7végén lehet próba, de akkor lehet.

Több
20 éve 7 hónapja #184342 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Drizzt: majd megprobálom:) /de télleg!!!/

figyelem emberek!!!!! JÖVÖHÉTEN SZOMBATON (hogy pontosan hánykor azt még nem tudom) Találkozunk az Örs vezér téri metórmáglló kijáratánál!!!! Ugyanis tegnap megbeszéltük Ringgel, és Esgalall, hogy a Hairra fogunk táncolni, viszont zenét elfejetettem vinni, ugyhogy akkor ott fogjuk felépíteni a koregoráfiát és ha sikerül el is kezdjük tanulni!

Várok mindenkit!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #184180 Írta: Drizzt
Mondjuk ha jól emlékszem én öt év alatt kb két ballagáson voltam...nem tudott lekötni igazán, csak az első meg az utolsó, persze ez én voltam...az utolsón énekeltünk is, meg félig én írtam a beszédünket...gondolhatjátok, hogy milyen lett :) De értem, hogy rossz ez neked...semmiképp nem tudsz ideérni...monnyuk a második felére ?
Az zöldmacskával kapcslatban meg örülhetünk még ennek is, ahogy én látom...de ha szerzel helyet Rabyn...

Több
20 éve 7 hónapja #184152 Írta: Rabyn
Ana: "választatnunk kell melyikre megyünk" ha tételezzük fel valaki eddig készült a musical estre, hogy fel fog lépni, de hopppááá jö9n neki a ballagás (a saját ballagása) akkor milyensrosszmá, hogy nem mehet..

Berágott ránk a ződmacska vagy mi? (mondjuk én nem szerettem eddig se tulzottan odajárni deez más dolog)

Több
20 éve 7 hónapja #184068 Írta: kriszana

Leguanember írta: továbbra is off...

Igen, Esmeralda és Ana köszönöm! Most láttam egyébként Amani címében is. Állati jó :clown: :heu:
De a Gundel az micsoda???

Így is átírja?

Totó kutya, Totó kutya, T.O.L.K.I.E.N., FTC, FTC, FTC

G U N D E L= Z Ö L D M A CS K A :lol:
a FIZIKA KORREPETÁLÁS = A ZENÉS EST (AMIRE MAJD ÁTNEVEZZÜK A MUSICAL ESTET :-)

BOLDOG BOLONDOK NAPJÁT MINDENKINEK :!:

Több
20 éve 7 hónapja #184067 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
továbbra is off...

Igen, Esmeralda és Ana köszönöm! Most láttam egyébként Amani címében is. Állati jó :clown: :heu:
De a Gundel az micsoda???

Így is átírja?

Tolkien, TOLKIEN, T.O.L.K.I.E.N., Mtt, mtt, MTT

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184065 Írta: kriszana

Leguanember írta:

az FTC keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Gundel).

Ana, valaki belenyúlt a hozzászólásodba, Te voltál vicces április elsejét előrevetítendő, vagy én vagyok most kicsit tompa? Értsd: Mi az, hogy az FTC keretein belül? A Fradi támogat minket??? 8O Üllői úti stadionban lesz a fellépés 2500 ember előtt :P
És közben még átruccanunk a Gundelbe is?! Aztán bankett lesz a fellépők tiszteletére..mmm! Már most kell rendelni? :)

És mi az a Totó kutya a címedben? Felcsaptál Dorothynak?

Hogy vmi értelme is legyen a hozzászólásnak: a musical-estet nem kéne átnevezni, ha már bármit elő lehet adni? Munkacímnek ok, de élesben vmi más kéne szvsz.

Majd átnevezzük.
És valóban, valaki vicces kedvében volt április 1-je tiszteletére.
S még kijavítani sem tudom, mert a programban van beállítva :lol:
No jó, e-mail címet megtaláljátok a profilomban - ha akarjátok.
És negyedóra múlva vége április 1-ének, akkor hátha visszaállítja :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184063 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Kórus
OFF: Leguan: A fórum alapbeállításai vannak átállítva (valószínűleg Anczy műve), mivel ápr. 1-je van... :wink: Szóval T.o.l.k.i.e.n helyett mindenhol Totó kutyát láthatsz, M.T.T. helyett FTC-t, és így tovább...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #184062 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus

az FTC keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Gundel).

Ana, valaki belenyúlt a hozzászólásodba, Te voltál vicces április elsejét előrevetítendő, vagy én vagyok most kicsit tompa? Értsd: Mi az, hogy az FTC keretein belül? A Fradi támogat minket??? 8O Üllői úti stadionban lesz a fellépés 2500 ember előtt :P
És közben még átruccanunk a Gundelbe is?! Aztán bankett lesz a fellépők tiszteletére..mmm! Már most kell rendelni? :)

És mi az a Totó kutya a címedben? Felcsaptál Dorothynak?

Hogy vmi értelme is legyen a hozzászólásnak: a musical-estet nem kéne átnevezni, ha már bármit elő lehet adni? Munkacímnek ok, de élesben vmi más kéne szvsz.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 7 hónapja #184055 Írta: kriszana

Rabyn írta: ANAAA!! máj.7én vannak a középiskolás Ballagások!!!!

Az a fene nagy helyzet, hogy nem tudunk ezzel a dologgal mit kezdeni.
Sajnálom, hogy így alakult, de a Zöld Macskától még egy időpontot nem fogunk kicsikarni az biztos. Most ott tartunk, hogy jó, ha engedik, hogy a Tolkien Klub ott maradjon júniusig.
Ez a Május 7, február óta le van fixálva...csak akkor még arról volt szó, hogy Feanor lesz...
Így, vagy úgy, de valamelyikről le kell mondanotok.
Ne haragudjatok érte.

Több
20 éve 7 hónapja #184034 Írta: Rabyn
Drizzt: szünetben megyek pókhoz egy egész adag alapért (átmásolttom az összeset) megírom mit szerezem

Több
20 éve 7 hónapja #184031 Írta: Drizzt
Elég régi dátum ez a máj. 7....
Amúgy nálunk koradélután volt a ballagás anno...bolond ballagás, meg iskolaidőben, hogy bemehessünk az órákra ;)
Ana léccilécci írd meg, hogy milyen alapokat tudol szerzeni...nem szeretnék kifutni az időből...duett ? :)

Több
20 éve 7 hónapja #184029 Írta: Rabyn
Tavaly is déltuán voltak. Rayaéra pl azért nem tudtam elmenni mert Dodién voltam.

Több
20 éve 7 hónapja #184004 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Laurelen írta:

de azok délelőtt vannak nem?

Délelőtt??? Ilyenről se hallottam még (délelőtt nálunk bolondballagás lesz :D ) :) Nem, délután lesznek, úgy 4-5 körül kezdődően, és tart minimum 2 órát. És az enyém is. És szerentém, ha páran eljönnének (és ha nem az enyémre jönnek, akkor lehet, pl. mogyéra mennek), és ez így nem túl jó :( (

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #184003 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

de azok délelőtt vannak nem?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #183999 Írta: Rabyn
ANAAA!! máj.7én vannak a középiskolás Ballagások!!!!

Több
20 éve 7 hónapja #183681 Írta: kriszana
Kedves Kórus,

következő próba április 5-én, hétfőn 17-20ig a Zöld Macskában.
megismételném a FELHÍVÁST (ha esetleg valaki nem látta volna)!

Május 7-én, az MTT keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Zöld Macska).
Várom azon lelkes emberek jelentkezését e-mailben, akik szeretnének énekelni/táncolni, valamilyen musical részletet előadni. (Ide tartoznak a Disney rajzfilmek, illetve minden egyéb rajzfilmzene, filmzene is.)
Előtte természetesen meghallgatás is lesz.
Felhívnám a verselők figyelmét, hogy prózai előadókat is várunk VERS vagy valamilyen RÖVID NOVELLA vagy HUMOROS ELŐADÁS kategóriában.
Ugyanez a TÁNCOSOKRA is vonatkozik.

A levél tartalmazza:
:arrow: a szám címét
:arrow: a szám műfaját
:arrow: a zeneszerzőt
:arrow: az előadó teljes valódi- és nick nevét
:arrow: és hogy pontosan hány perces műsor lesz.

Az e-maileket a kriszana@tolkien.hu -ra várom április 20-ig.
Előzetes főpróba a helyszínen április 26-án, hétfőn.

Több
20 éve 7 hónapja #183010 Írta: Rabyn
Swan: Aquincumonegy darab nyilvános fülke van (a közelben) az is kártyás... (mire találtam a multkor egy telefonfülkét a 9. kerületben azt hittem sírógörcsöt kapok..) de ez más tészta. mondtam, hogy nemmentegetőzsképpen írtam hanem bocsánatot szeretnék kérni.

Táncolos népek figyelem! szombaton (mivel ugy is tokien klublesz ) fékettőkor(tehát a tk előtt egy orával) találkozunk!! a ződmacsekban!

Több
20 éve 7 hónapja #183007 Írta: kriszana

Rabyn írta: ana meddig lehet jelentkezni a musical napra??

Április 20ig

Több
20 éve 7 hónapja #183006 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Egy barátom is mindig erre hivatkozik. Ilyenkor szoktam tanácsolni neki, hogy léteznek nyilvános fülkék, 50 forint bedobásával kényelmesen elér. :?

Több
20 éve 7 hónapja #182885 Írta: Rabyn
Beleg: tudom nem érek vele semmit ha szabadkozom de, a kártyámon kb január3óta egy tetves fitying sincsen ( hiába könyörgöm, hogy töltsék már fel!!!)
és szombat este még iugy volt hogy megyek.. csakhogy én hülye elfejetettem átálítani az órát... és elaludtam..

Öhm táncolos társaság pénteken ha nincsen semmi tali és viszonylagos a jóidő (ergo nem esik az eső, és nincsen rohadt hideg) akkor lenne egy aprocska tali, hogy megbeszélgessük a táncolás részleteit.

(ana meddig lehet jelentkezni a musical napra??)

Több
20 éve 7 hónapja #182878 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A penteki es vasarnapi szinhazlatogatas kapcsan:

Koszonom mindenkinek aki igeretehez hiven eljott megnezni a probakat.
A penteki sztem fergeteges volt, a vasarnapi meg inkabb tanulsagos, bar errol sajnos hamarabb el kellett jonnom. Azert remelem nelkulem is tanultatok belole. :wink:
Sajnalhatja aki nem volt ott. :idea:
A meg nem jelentek kozul nehanyan jeleztek elore hogy nem tudnak eljonni, es ez igy teljesen rendben van!.

Viszont a letszamunkhoz kepest SOKAN meg annyira sem vettek a faradsagot hogy elore kuldjenek egy sms-t nekem vagy emailt valakinek a csoportbol, hogy nem jonnek.
Ez nagyon gaz. Nem igaz hogy nem talaltatok semmilyen kommunikacios csatornat!

Az egy dolog hogy a szinhaz nem jatek, es ha azt mondom ott leszek, akkor ott leszek ha a fene fenet eszik is - kiveve ha meghaltam kozben. Foleg ha igazi szinhazi probara megyunk amit szivessegbol tesznek nyitotta, csak nekunk. Ok tettek nekunk szivesseget, ezt ertitek?

De tudom hogy ugyanez a gondolkodas nem varhato el sokaktol.
Viszont az egy minimum hogy ha igerek valamit akkor betartom, vagy ha kozbejon valami akkor elore ertesitem a szervezot.

Mostmar mindegy, akik ott voltak, valszeg sokat tanultak belole, ujabb elmenyekkel gazdagodtak. Akik meg nem, azok varhatnak egy ujabb evet. Ugyanis valszeg mar csak jovo ilyenkor lesz ilyen alkalom ugyanerre, nem szeptemberben. Legalabbis csak remelem hogy lesz.

Es akik nem voltak ott es nem adtak eletjelet, nehogy most elkezdjenek szabadkozni meg bocsanatot kerni, mert attol nem lesz jobb a helyzet.
Inkabb tanuljatok ebbol is es tobb felelosseggel tervezzetek es igergessetek hogy mikor miben vesztek reszt, igy senkit nem er kellemetlenseg. :idea: Engem se. :evil:

Koszi!

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 8 hónapja #182613 Írta: kriszana

Rabyn írta: Jo köszi:)
akkor azt hiszem konzultálok Pókkal:)) s Jacoval:)

Ja közbe egy ötlet: karaoke.lap.hu/
dalszövegeket pedig (nem nem a msuicalokét csak amugy másmilyenket: www.zeneszoveg.hu/

meg a www.letssingit.com -on is megvan az összes nem magyar nyelvű zene szövege.

Több
20 éve 8 hónapja #182573 Írta: Luthin
Luthin válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Mindenkinek, aki jelentkezett a Beleg féle színházlátogatásra!

Vasárnap, 12.40-kor a Rákóczi-téri villamosmegálló előtti Görög CBA előtt!
Ne késsetek!

Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!

Több
20 éve 8 hónapja #182441 Írta: Rabyn
Jo köszi:)
akkor azt hiszem konzultálok Pókkal:)) s Jacoval:)

Ja közbe egy ötlet: karaoke.lap.hu/
dalszövegeket pedig (nem nem a msuicalokét csak amugy másmilyenket: www.zeneszoveg.hu/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.643 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére