MTT Kórus

Több
20 éve 7 hónapja #187575 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus

elodyke írta: na enniyt lehet amugy leamputálják..
most perpill az segitene legjobban.. na pááp jok leetek
elod

viszek szikét meg fűrészt is. Hány órára parancsolod, érzéstelenítéssel vagy anélkül? (metakomm.: Gyógyulj mög!)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #187570 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

elodyke írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nemhiszem hogy tudok menni holnap a korusprobara..
de milenne akkor ha nalam lenne?
á csak egy kosza otlet.. nalam meg tobb szomszed satobbi..
sztem ki se tudok mozdulni az agyikómból :cry: :cry: :cry:

áá de lelekben ot leszek veletek..
Drizzt a cdidet majd odadom vmikor vagy esetleg el is johetsz erte.. csak szojj elotte telefonon
Eszter sajnalom pedig jo lett volna meg elprobalni még1x2x.. :(
ja még azt is megkerdojelezem hogy Pecsre el tudok jutni ij lábbal ha csak az AMBULANCIA Taxi nem visz ki ingyen es rak be a terembe fekvőbetegként..

na enniyt lehet amugy leamputálják..
majd a siromon enekejjetek meg Lauék el ne felejtsenek Táncolni.. jah es hamvasszatok el.. es a hamut sussetek bele valamibe..pl muffinba..
de kerek kojafat valami szep kis idezettel rajta amit _Neo grafikál rá valahogy szepen es Alcar forditja le a kort Ankalimon valasztja a a ceremóniát Brisa vezeti le Jacopo vegzi el a papi munkalatokat a tobbiek meg johetnek enni a toromból..
na ennyi pááp
elod

jajajajjj ennyire fáj a lábackád? :( :cry: múúú
szvsz házhozmegyünk, nemde?
tancot és hamuba sült muffint bármikor :twisted:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #187563 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Tudom, hogy ez itt most OFF, de nem lehet, hogy itt szenvedjen szegény... :(

Előd, tulajdonképpen mi a baja a lábadnak?
Pécsre pedig tessék sürgősen meggyógyulni, nagyhatású szuperaktív tünc-energiák sugárzódnak feléd a siker érdekében... :wink:
Ha pedig tényleg meghalnál (véletlenül), akkor ünnepélyesen megígérem, hogy táncolok a sírodon, sőt, szerintem Lau is fog. :D
Na, fel a fejjel ás puszi! :wink:

Nólindir

ON

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187539 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nemhiszem hogy tudok menni holnap a korusprobara..
de milenne akkor ha nalam lenne?
á csak egy kosza otlet.. nalam meg tobb szomszed satobbi..
sztem ki se tudok mozdulni az agyikómból :cry: :cry: :cry:

áá de lelekben ot leszek veletek..
Drizzt a cdidet majd odadom vmikor vagy esetleg el is johetsz erte.. csak szojj elotte telefonon
Eszter sajnalom pedig jo lett volna meg elprobalni még1x2x.. :(
ja még azt is megkerdojelezem hogy Pecsre el tudok jutni ij lábbal ha csak az AMBULANCIA Taxi nem visz ki ingyen es rak be a terembe fekvőbetegként..

na enniyt lehet amugy leamputálják..
majd a siromon enekejjetek meg Lauék el ne felejtsenek Táncolni.. jah es hamvasszatok el.. es a hamut sussetek bele valamibe..pl muffinba..
de kerek kojafat valami szep kis idezettel rajta amit _Neo grafikál rá valahogy szepen es Alcar forditja le a kort Ankalimon valasztja a a ceremóniát Brisa vezeti le Jacopo vegzi el a papi munkalatokat a tobbiek meg johetnek enni a toromból..
na ennyi pááp
elod

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja #187499 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jó, akkor figyelem emberek!

Mindenki, aki eddig jelentkezett a musical estre (és esetleg még ezután fog), annak április 21-én, szerdán 17:00-tól meghallgatás a Zöld Macskában. (Ha nem lesz elég produkció, akkor lefújjuk az egészet, és eltesszük pihenni a műsorszámokat kb. őszig.)

Különös tekintettel: Drizzt, Gillz, eszter, Előd, Rabyn, Artemisz.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #187422 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Öhm izé az ahelyzet, hogy a hairtáncot nem tudjuk megcsináni május7re.. mert én se érek rá (négy tárgybol kell javítanom de baromigyorsan!!)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #187387 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
akkor 3/4ed 4kor a megállóban! vasárnap, kóruspróba, keleti mellett, 7es busz

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 7 hónapja #187386 Írta: gillz
ok. akkor találkozzunk... 3/4 4kor a keletis 7es busz megállóban? !igen, találkozzunk.

akit nem érünk el holnap a gyülin ( :mrgreen: ) arra majd még rászólunk.

gillz

Több
20 éve 7 hónapja #187371 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Amúgy sztem négy vagy öt óra a legvalószínűbb...illetve nekem ez lenne a legjobb...ebben a sorrendben ;)

Több
20 éve 7 hónapja #187355 Írta: Drizzt
Aki nem volt még nálam, azzal a 7es busz keleti MELLETTI megállójában találkozunk majd, meg aztán telefonom is van (20/450-6716). Az időpontot döncsük' el lécci...gillz? Mivel nélküled nem megy, ezért leginkább hozzád igazodunk...meg a szomszédokhoz ;) Ami azt jelenti, hogy este fél tíz körül má nem kéne, meg délelőtt sem. Ana még mindig kíváncsian várom, hogy mihez tudsz alapot varázsolni...
Azé leírom, hogy nekem a Hair brodvéj' változatához van alapom a Good morning sunshineból, a HAirből és az I got life-ból. Van egy Macskák: Memory alapom. A Fantomból: All I ask of you (duett), és végre megvan a főcímdal alapja (bár kissé Tarjás lett ;) ), Pók és az interneten leledző egyéb emberek segítségével szereztem Jézus alapokat (Estel, majd nézzük át őket vasárnap, jó ?) Meg néhány István alapom van...most hirtelen ennyi jut eszembe...nem Pesten vagyok igy nincsenek itt velem az alapok. Nah, szal Ana mi majd küldjük a Fantom adatait gillz-el, de hallgasd meg előtte, mert lehet túl keménynek találod...végül is te dönc'.

Több
20 éve 7 hónapja #187263 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
[size=9:tw5bud50](Kipukkadt egy frászt!
Utolsó simítások.
Szvsz készítsd a postafiókodat a határidő napjára...
Ennyi.)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #187259 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Emberek, nem akarom lelohasztani a kedveteket, de nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz musical est. Egyszerűen a nagy lelkesedés kipukkant, mint egy lufi.
Eddig összesen 4 darab műsorszám jelentkezett nálam. Ami persze nem jelenti azt, hogy 20-áig nem futhatnak be újabb jelentkezések, de ez eddig összesen 10perc. Ez azért elég kevés, ezt beláthatjátok ti is.

Egyébként pedig április 21-én, szerdán 17-20ig foglalt helyünk van a Zöld Macskában. Akkor lehetne pl főpróbát tartani, mert május 7. előtt már nincs több időpontunk.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #187253 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
sztem kgy lesz megbeszélés
aki nem tud jonni meg érdeklődjön nálam telefonon majd szombat este

204760451

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja #187249 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Áááááááá!
Az énekkari próbára nekem is kéne jönnöm, nem? És én azt se tudom, hol lakik Drizzt! Meg különben is, mikor lenne a próba????

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #186967 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Üdv!

Ha jól látom, csak Rabynnak kell teljes Padlás-kotta? Mert akkor nem viszem fölöslegesen a másikat is... Ma estig ha kell valakinek, az szóljon!! (holnap nem jutok nethez)

Már tárgytalan, Estel lefoglata a kottát. :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #186944 Írta: Rabyn
Drizzt ok..
Lehet, hgy nem is lesz belQle semmi mert ugye senki se ér rá sose amikor kéne.. és nagyon nagyon nagyon rövid az idQ.. dehát ez van.. Majd táborra megcsináljuk:)
azért szombaton ha tudom megprobálom megmutatni....

Több
20 éve 7 hónapja #186857 Írta: Drizzt
Nálam ? Dobot, csörgőőőt ?? 8O :)
Elvben jó, de minél korábban...mármint délután minél korábban ;)
Rabyn nem fogok tudni a Hair-re is kélszülni annyit kell majd tanulnom sajnos...de majd szurkolok.

Több
20 éve 7 hónapja #186842 Írta: gillz
énnekkar! vasárnap próba Drizztnél(ugze neked is jó, Driyyt :roll: )? hozzátok az esten az énekkarral énekelni kivánt kottákat/anyagokat, illetve dobot csörgőt stb.

Több
20 éve 7 hónapja #186407 Írta: Rabyn
Vasárnap lesz táncikálós proba (meg kéne tanuzlni emberek!!)
itt ki is lez válogatva az a max 7 ember (min5) aki táncolhat. Nem lesz sok proba de azokon meg kén tanluni a táncot! (Nem nehéz d tényleg!!)

Hogy mikor hol talxunk azt megmondom majd de még én setudom

Több
20 éve 7 hónapja #185837 Írta: Rabyn
KELEKELELKELKELKEL!!

Több
20 éve 7 hónapja #185831 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Üdv!

No, az a helyzet, hogy ma rendezgettem itthon, és találtam 2 fölösleges teljes kottát a Padláshoz. Ezeket elviszem a KGy-re, ha kellenek. Jelentkező van rá?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #185789 Írta: Rabyn
No ilyen alapok vannak amik szobajöhetnek:
Hakuna ma tata
Once Upon
A Kishableánynak a ringat a viz c. dala
Journy to the past
Can you fell the love toonight
Jézuskrisztusszupersztár
Kát My Fair Lady

Több
20 éve 7 hónapja #185719 Írta: Rabyn
NE FELEJTESÉTEK EL, HOGY HOLNAP 11KOR TALÁLKOZUNK AZ ÖRS VEZÉRTÉRI METRÓKIJARÁTÁNÁL!!!

Ma megyek alapokét Pókhoz ha hazaértem elmondom mit szereztem miből tudtok válogatni:)
Ja csak egy ötlet.. Jó lenne hamindenki akiindul valamivel (vagy indulni szándékszik) beírná hogy mivel, hogy ne induljon két ember ugyanazzal a számmal. Ha pl Artemisz tegnap nem hív fel akkor simán betanultam volna egy dalt amit ő szeretne énekelni (pocahontasnak az egyik betédtalát)

Több
20 éve 7 hónapja #185267 Írta: Rabyn
Szombat eset spelciel leadom a haritáncosok nevét és azt hogy kb mit táncolunk majd. aztán ha eljutokpokhoz (sajnos mégsem csütörtökön megyek) akkor mondom milyen alapjaim lesznek és szivesen adok belőle másnak is(ja meg az otthoni gépen töltök le én is magamnak)

Több
20 éve 7 hónapja #185256 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Sőt, azt sem tudom, hogy lesz-e egyáltalán musical est, mert az éredeklődés olyan, de olyan kicsi rá, hogy nincs miből műsort összeállítani
...
Persze, tudom, hogy vannak, akik több számban is szivesen szerepelnek, de ezidáig egyetlen egy jelentkezés sem érkezett szereplésre EGYETLENEGY SEM.

Tavasz van. Ahogy Te is írtad, mindenki szerelmes, fegyelmezetlen, ott sincs énekpróbán, meg ilyesmik. Te diplomázol, tábort szervezel, plusz még a musical-estet is szerveznél, és néha elfog a türelmetlenség. Az általad kijelölt, és már kétszer is kihirdetett határidő ápr. 20. , azaz még két hét. A többség, aki szerepelni szeretne, még alapokat keres, próbaidőpontokat egyeztet, éli az életét, és esetleg úgy érzi, hogy még nem biztos annyira a dolgában, hogy leadja a végleges jelentkezését. Ha ennek eljön az ideje - márpedig ahogy közeledik a határidő, hamarosan el fog jönni - szólni fogunk, hogy mikkel készülünk, ne aggódj. De addig nem akarunk zavarni Téged egyéb teendőidben, amíg nincs meg pontosan, hogy mivel zavarjunk... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #185207 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
bizony, egy csomóan fognak még jelentkezni szvsz, csak még senki nem tudja, hogy mit énekeljen, meg ilyenek.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #185160 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ana ne aggódj! Rengetegen tervezik, hogy szerepelnek, így v. úgy, csak még nem írták meg neked!!! Megoldjuk, hidd el, és nem sokára özönleni fognak a műsorszámak hozzád... :wink:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 7 hónapja #185077 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Elvi lehetőségként nálunk is lehet a próba, no de persze nem bármikor. :roll: :wink: Ha hajlandóak vagytok eljönni Csepelre, nem annyira a világ vége (bár ha a város túlsó végéből jön valaki akkor lehet), már sokan voltak itt (még anno 2002-ben színműves meg énekkaros talin is). :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #185073 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jelentkezni szeretnék a Musical ének kategóriában, tehát szükségem volna annak az oldalnak a linkjére, ahonnan leszedhetők a rajzfilmzenék!

Ha vki tud segíteni, nagyon megköszönöm!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #185011 Írta: Rabyn
CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK ALAPOKÉRT ÉS MINDEN ALAPOTELHOZOK POKTOL ÉS AKKOR MEGMONDOM HOGY MINK VAN!!!!! (utána tudok jelentkezni én is..) Addig viszont semmiképpen sem!

táncikálos kedvűek Vagy aquiraiusra, vagy a végelefőcimszámra táncolunk, amelyikre jobb és könnyebb táncot csinálni. (vagy a kettő keverékére!)
ring nem írt ugyan vissza de 11kor lesz szombaton a tali az örsvezértéri metormegállóban fent!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.651 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére