MTT Kórus

Több
20 éve 7 hónapja #188603 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: Ana te se borulj ki mert nem érdemes. Ez az időszak ami most van mindenkinek feszült. Én amagam részéről azért gürcölök, hogy ne kelljen megbukni. mindenki vizsgázik érettsigizik! Ne hagyd abba amit eddig csináltál mert szvsz jól csináltad!

Kedves Rabyn,
nem borultam ki. Már rég túl vagyok azon a ponton. Azt is nagyon jól viselném, ha leváltanának 8)
Köszönöm a dicséretet, jól esik. De nem mindenki veled ért egyet.
Pusztán csak egy kérdést tettem föl, tudod, szeretek tisztán látni.
Én mindig nyílt lapokkal játszom, nem szeretem a célozgatásokat...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188600 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Estel én megértem, hogy ki vagyborulva. De vedd figyelmebe azt, hogy a musical est ideje nagyon rossz időponta esett. Május7. ekkor vannak a ballagások és ez fontosabb mint egy musical est. Meg hát ugye meglesz tartva majd szeptemberben.
szerintem ne hagyjátok abba amit csinátok, mert nyáron szükség lesz rátok a különböző rendezványeken!!! én legalábbis számítok rátok!!!

Ana te se borulj ki mert nem érdemes. Ez az időszak ami most van mindenkinek feszült. Én amagam részéről azért gürcölök, hogy ne kelljen megbukni. mindenki vizsgázik érettsigizik! Ne hagyd abba amit eddig csináltál mert szvsz jól csináltad!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188592 Írta: kriszana

Estel Adániel írta: Remélem, ez nem azt mutatja, hogy egyedül én lennék túl érzékeny... hasonló törést ugyanis volt már alkalmam megfigyelni egy-két embernél (nevek nélkül), és merő véletlenségből ezek egy része szintén az Anával való nézeteltérésükkel volt kapcsolatba hozható - ebből gondolom, hogy nem egyszerűen az én készülékem hibája a tegnapi kiégés.[/size]

Estel, ezek után természetesen nem foglak kérni, hogy lépj fel velünk. Ez nem kényszer senkinek.
De a leírtak után egyetlen kérdésre válaszolj még nekem:
ki az, akiben hasonló törést OKOZTAM ÉN????
Csak úgy mellékesen, jó lenne tudni.
Olyan vagyok, amilyen, ezért nem fogok bocsánatot kérni.
Nehéz velem együtt dolgozni? Lehet.
Mindenesetre felhívnám mindenki figyelmét, hogy nem kötelező.
Sőt, ha többeknek nem tetszik a stílusom, le is lehet váltani!
Hol, szentírás az, hogy csak én lehetek ennek az egésznek a vezetője?
Nem vagyok elég inspiráló és hatékony? Urambocsá, én ezt tudom nyújtani. Sok munkám fekszik ebben az egészben, s mindent örömmel tettem bele. Ha vége kell legyen?...ám legyen.

De azért szeretném tudni, hogy ki az, akiben törést okozott a velem való kapcsoalta...
mert tudjátok, tudnak rólam ezt-azt sokan
vannak barátaim - kevesen
és azt a keveset meg akarom őrizni

Több
20 éve 7 hónapja #188474 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Estel,

Ilyen mindig van az ember eleteben, meg lesz is meg. Marminthogy valamivel kapcsolatban ugy dont hogy "akkor most tobbet nem, kosz". Ezt szerintem mindenkinek el kell fogadni, mert attol hogy gyozkodunk meg rabeszelunk meg probaljuk a masik indokait megerteni, nem fog megoldodni a problemaja.
Viszont az ido mulasa soran megjon a valasz a hogyan tovabbra, vagy az impulzus akar az elore- akar a hatralepeshez.

Pihenj Estel, ereszd el a dolgot de a kapukat hagyd nyitva hogy ha kell ujra ki-(be-)mehess rajta akar te akar mas. Egyelore sztem mast ugysem lehet csinalni. Nekem bevalt. Idovel meg ugyis megoldodik a kerdes igy vagy ugy.

Beleg
Ja, lecci ertesitsd Cueddot vagy engem hogy a Szkitakbol is kiszallsz-e most vagy nem, hogy idoben tudjunk kavarni a szereppel. Koszi!

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #188456 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nos... hát igen. Valóban van mire választ adnom, és Artemisz is tőlem függetlenül ragadott ma klaviatúrát, mielőtt még szóhoz juthattam volna. ;) (Megjegyzem, egyáltalán nem bátorítottam arra, hogy "megvédjen", és az is egyedül az ő döntése, hogy az alkalmat egy kis reklámra is felhasználja... :roll: No mindegy. Most rajtam a sor.)

Először is: én is köszönöm Kriszanának a "megértő hozzáállást". Egyrészt, hogy az eddigi közös munkáink során részemről tapasztalható fegyelmezetlenségek, gyerekes viselkedések, lázadások és egyéb negatívumok (pl. macskaszőr-allergia, próbán részvétel helyett hazautazás, stb.) után még nem vesztette el azon hajlandóságát, hogy velem együtt dolgozzon. Másrészt ugyancsak köszönet érte, hogy ezúttal igen helyesen felmérve a helyzetet, törésről beszélt. Ez ugyanis igen találó kifejezés arra, ami bennem végbement, és ezzel megkönnyíti az érzékeltetését is - hiszen amíg a csalódottságot, a haragot, a szomorúságot egy (vagy néhány) nap alatt ki lehet aludni, a törés kiheverése nem napok kérdése. Épp ezért úgy gondolom, jobb is, hogy mostanában nem lesznek próbák és előadások - legalább a hiányom sem lesz olyan feltűnő róluk.
[size=9:3d3y2jac]Itt azt hiszem, érdemes részletesebben kifejtenem az okokat, melyek idevezettek... Számomra a színpadi előadás nem elsősorban hang, hanem szív kérdése. Egy aprócska titok: Csak úgy lehet csodát létrehozni a színpadon, ha az ott jelenlévőknél szívből jön az, amit előadnak. Ebben a bizonyos "csodában" volt már részünk együtt a LEP-en is, és a farsangon is, úgyhogy azt hiszem, mindannyian tudjátok, miről beszélek. És abban is bizonyos vagyok, hogy ha a szívbeli dolog esetében valami gond van, akkor a csoda is elmarad. Márpedig anélkül nem érdemes kiállni a színpadra. Igen, jól sejtitek, itt lép be a képbe az a bizonyos törés. Május hetedikére ugyanis jópáran készültünk valamivel, és ehhez fontos állomás lett volna a mai meghallgatás is; erre pedig én személy szerint legalább úgy készültem, mint a leendő estre. Ebben fontos része lehetett annak is, hogy már korábban is küzdöttem az ellen, hogy az előkészületeinket - a jelentkezések leadásának hiányában - 'kipukkadt lelkesedésként' jellemezzék, és azon voltam, hogy megmutassam: igenis vagyunk páran, akik készülünk a musical-estre, és igenis lelkesen! Persze ilyen szempontból megoszlott a topik népe, de a vasárnapi próbán személy szerint nem tapasztaltam a lelkesedés hiányát az ott jelenlévők részéről... mint ahogy korábban sem. Ha mennyiségben talán nem is, minőségben szerintem nyújthattunk volna olyan produkciót a mai meghallgatáson, amelyhez talán még Drizzt maximalizmusának sem lett volna egy rossz szava sem (hiszen számunkra ugyebár nem a profizmus a fontos), és szerintem a mai próbaalkalom során kellett volna kiderülnie, hogy érdemes-e ebből műsort csinálni most, vagy nem. Lehet, hogy csak én gondolom így, és az is lehet, hogy rosszul. Ám akár helyesen ítéltem, akár nem, ennek eredménye az lett, hogy tegnap nagyjából úgy éreztem magam, mint aki elől ellopnak egy csillagot. És mindaz a lelkesedés, vagy ha úgy tetszik, energia, ami megvolt bennem, egy pillanat alatt célját vesztette, és előbb Ana, majd önmagam ellen fordult. És most itt vagyok üresen, ugyanúgy, mint tegnap ilyenkor. Nem én akartam így; és bár sok mindent megbántam, amit tegnap mondtam, vagy tettem, vagy gondoltam - ami akkor eldőlt, az sajna úgy maradt.[/size]
A musical-nap elmaradásáért természetesen nem hibáztathatom sem őt, sem a többieket. Tegnap legfeljebb magamat hibáztathattam azért, ha esetleg elhamarkodottan ítélkeztem pár dolgot illetően, ám ez nem változtat azon, hogy ami történt, megtörtént - már nem konfliktusról van szó köztünk, amelyet meg kéne oldani, hanem kudarcról, amelyen túl kell lépni, és amelyből tanulni lehet. Amíg nem késő. ;)

Végkövetkeztetés: Énekelni még tudok, a hangommal sincs semmi baj. De csodát tőlem mostanában ne várjatok. Mint mondtam, mindezt én is őszintén sajnálom. Előadni - a fentebb elmondottak alapján könnyen kitalálható indokok miatt - nem fogok. És nem fog hiányozni a színpad és a siker. Talán csak az adni tudás öröme, amit korábban veletek együtt átélhettem. :neutral:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #188435 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Silmeniel írta: Khmm, Artemisz, asszem Estelnek is van szája, meg billentyűzete, meg minden egyebe, hogy válaszoljon a neki szánt kérdésekre,kérésekre,véleményekre...

Fog is, ne aggódj! :?

Csak arra céloztam, hogy nem hiszem, hogy ilyen "ideráncigálunk" meg "nelégymáhülye" beszólásokkal jobb belátásra lehetne őt bírni.. Ezer bocsánat, kitört belőlem a védelmező ösztön... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #188433 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Artemisz (Celebthil) írta: Hagyjátok békén Estelt! :wink:
[size=9:2wbi44eq](Egyszer már neki is szabad érzékenynek lenni.. nem görénységből "fordít hátat" nektek...)[/size]

Khmm, Artemisz, asszem Estelnek is van szája, meg billentyűzete, meg minden egyebe, hogy válaszoljon a neki szánt kérdésekre,kérésekre,véleményekre... Nem hiszem, hogy bárki is piszkálni akarná, vagy bárkiben is felmerülne, hogy ő ezt most csak azért írta be, hogy "görénykedjen".
Ami a musical-estet illeti, én is szívesen részt vettem volna a dologban, csak ugye nekem aznap bolondballagásom és szerenádom van... Szóval elég gááááz... Az őszi szvsz mindenképpen jobb, több idő lesz felkészülni, és így a produkciók is csak javulhatnak. Én mindenesetre örülök neki, mert egy ilyet nem szabad kihagyni, asszem jó ideig vertem volna a fejemet a falba, ha erről most lemaradok...
[size=9:2wbi44eq]Na jó, elárulom, én könyörögtem Anának, hogy mondja le... :twsited:[/size] :twisted: :twisted: [size=9:2wbi44eq]na jó, nem... ;) [/size]

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #188397 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Felagund írta:

kriszana írta: (Csakhogy mikor én érettségiztem, akkor a második májusi hétvége az 15-16-a körül esett - 1998-ban)

OFF
Hát, igen...
A boldogult óidőkben még lassabban csordogált az élet patakja...
:lol:
ON

Akkora csíra vagy, Felagund... :sungl:

...

Különben asszitek, én nem énekeltem volna, ha lenne hozzáalap?!

De mivel nincs, többek között rajtam is múlt a halasztás. Égő. Ősszel majd.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 7 hónapja #188387 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hagyjátok békén Estelt! :wink:
[size=9:2wf2qry5](Egyszer már neki is szabad érzékenynek lenni.. nem görénységből "fordít hátat" nektek...)[/size]

Énrám lehet számítani mindig, már ha kér belőlem a mélyentisztelt válogatóbizottság.... :twisted: UGYE, Ana?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #188354 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
de káár :(
no nem baj, azért biztos profibb meg jobb lesz, ha kipihentebbek vagyunk! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #188338 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Bevallom őszintén, hogy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült most összehozni :( , de egyben meg is értem, és az én részemről lenne görénység hisztizni, hisz tényleg vannak olyanok, akik most éretségiznek, ballagnak, stb...Viszont!!! Ezekután elvárom a többiektől (görény módon! :twisted: ), hogy készüljenek, és dobjunk össze egy egészestés produkciót- korreográfiával, és táncbetétekkel együtt- őszre...
Esztel: Te pedig ne hülyéskedj! Ha nem jössz magadtól elráncigálunk!!! :nono: Az életben nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy várjuk, de attól még megy tovább...(osztom az észt mint fiatalabb :tongue: )...
Ana: Megpróbálok terem után nézni, csak azért, ha ingyen nem találok, jó lenne tudni, hogy havi mennyi a maximum amit vállalunk?
:roll:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 7 hónapja #188312 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Estel Adániel írta: Könnyen lehet, hogy minden sokkal szuperebb lesz ősszel. De nélkülem. Elég volt ebből egy... Úgy kell nekem.

Estel! hülye vagy! persze hogy fogsz énekelni ősszel! ez nem pofára esés, vagy bebukás, a hang eláll! és addig is sokat fogunk énekelni együtt!!
uff-gör-gör

kriszana írta: ha addig bárki is hallana valami kedvező próbalehetőségről, ahol elférünk, nincsenek macskák, és nem kerül túl sokba - jelezze felém)

tünc dolgozik a projekten

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #188272 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: (Csakhogy mikor én érettségiztem, akkor a második májusi hétvége az 15-16-a körül esett - 1998-ban)

OFF
Hát, igen...
A boldogult óidőkben még lassabban csordogált az élet patakja...
:lol:
ON

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #188238 Írta: kriszana
Estel, nagyon sajnálom, hogy benned ilyen törést okozott ez, hogy lefújtuk a musical estet.
De be kell látni, hogy túl azon, hogy kevesen tudtak készülni, az időpont sem a legmegfelelőbb. Mikor lefoglaltam az időpontot arra figyeltem, hogy ne legyen az érettségi után, sem pedig vizsgaidőpontban. (Csakhogy mikor én érettségiztem, akkor a második májusi hétvége az 15-16-a körül esett - 1998-ban) Álmomban nem gondoltam volna, hogy 7-én már ballagások lesznek, és 10-én írásbelik.
Eredetileg április végére terveztük, de a konferencia közbeszólt...
Tényleg bocsáss meg, nem akartam a munkádat semmibe venni. És roppant mód örülnék, ha nem fordítanál nekünk hátat, hanem ősszel is része lennél ennek a kis kompániának. Nincsenek ám olyan sokan, akik ilyen fantasztikus hanggal tudják megörvendeztetni a népet! :wink: Nagy kár lenne, ha nem lépnél fel :!:

A többieknek köszönöm a megértő hozzáállást. Ősszel folytatjuk. A nyárra valószínüleg felfüggesztjük a hivatalos kórus próbákat. Ez annyit tesz, hogy összejöhetünk énekelni, de senkinek nem "kötelező" ott lennie. Szeptembertől újra folytatjuk, heti rendszerességgel. (ha addig bárki is hallana valami kedvező próbalehetőségről, ahol elférünk, nincsenek macskák, és nem kerül túl sokba - jelezze felém)

Több
20 éve 7 hónapja #188111 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Estel te tudod, bár azt azért tudod ugye, hogy nélküled egy csomó mindent nem lehet majd megcsinálni...
Én személy szerint nagyon sajnálnám, ha nem veled adhatnék elő a Jézus Krisztusból és az István a királyból...meg egyébként is.
Persze a te döntésed...
Dejazért a kórussal énekelsz tovább ugye, akkor is, ha nem gondolnád meg magad ezzel kapcsolatban ? Hm ?

Több
20 éve 7 hónapja #188105 Írta: Estel Adániel
Könnyen lehet, hogy minden sokkal szuperebb lesz ősszel. De nélkülem. Elég volt ebből egy... Úgy kell nekem.

Több
20 éve 7 hónapja #188103 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hát... sajnálom is, meg nem is.
Tudjátok, önző görény indok, hogy őszre kész lesz a táncink a másik önző görénnyel...

Estel, ne búsulj! :wink:

Nólindir

argh

Több
20 éve 7 hónapja #188094 Írta: Rabyn
És nem utolsó sorban meg tudjuk majd csinálni a táncocskát meg még pár dolgot meg tudunk majd csinálni:))

Több
20 éve 7 hónapja #188084 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
uff!

azt hiszem, egyetértek Anával. ha most elekzdünk készülni, akkor egy őszi alkalommal profi előadásokat fogunk tudni szinre vinni... sőt, egy kicsit kő gördült le most :roll:

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 7 hónapja #188083 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
szerintem jó hogy nem tartjuk meg most, félek kicsit összecsapottra sikeredett volna.(önző-görény indok:én sem tudtam készülni semmivel) és tényleg rossz időpontban volt - ballagás előtt egy nappal, szerenád alatt, éretségi előtt pár nappal - és ezek a programok most nagyon sokunkat érintenek.
de mindenképpen megcsináljuk ősszel! - sokkal nyugodtabb légkörben

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #188078 Írta: Drizzt
Estel, mindenki csalódott, aki készült hidd el. Viszont őszig nagyon sokat tudunk majd gyakorolni...még azt is hogy mozgunk majd a színpadon (mert erre ugye csak Rabyn/Ring/Ladi tettek kísérletet a Hairnél) meg minden...
Pl. megpróbálok alapot szerzeni, ahhoz, amit énekelni akartunk...hm ?

Több
20 éve 7 hónapja #188069 Írta: Estel Adániel
:eek2: 8O :eek4: :embarassed: :o :dead: :? :o h: :x :crazy: :down: :mad2: :evil: :rmad2: :disagree: :P :triste: :crap: :closed: :confused2: :crying: :cry: :bawling: :( :shake: :mrfrodo:
[size=9:yuzwxuew]Sebaj, Ana, mi azért szeretünk Téged... De én a magam részéről aligha fogom ősszel mégegyszer bevállalni ezt a koppanósdit. Szintén sajnálom.[/size]

Több
20 éve 7 hónapja #188056 Írta: kriszana
Sziasztok,
ma 20-a van. És igaz ugyan, hogy tegnap még érkezett Drizzttől és Esteltől is műsor, ez mégsem elég ahhoz, hogy létrejöjjön most a musical est. Mégis köszönöm mindenkinek az áldozatkész és odaadó munkáját ez ügyben. S - mivelhogy azért jó páran készültetek - valamikor ősszel, talán egy nagyobb helyen megcsináljuk.
A lényeg MUSICAL EST ELMARAD! A termet, és a próbaidőpontot is visszamondtam már. Sajnálom, hogy így alakult.

Több
20 éve 7 hónapja #188021 Írta: Drizzt
Először is örülök, hogy azért páran eljöttek a vasárnapi próbára, de...
Nekem is lett volna mit csinálnom helyette (pl. hazamenni Ajkára a családhoz, amit egyre ritkábban tehetek meg...van, hogy hónapokig nem, vagy készülni a szerdai marketing vizsgára), és mégis...persze lehet, hogy csak én veszem túl komolyan ;) .
A másik a musical estre vonatkozik...én nem kétlem, hogy meg tudjuk csinálni 7.-én, de minőség terén maximalista vagyok, így azt kell mondjam kissé amatőr jellege lesz...tudom tudom nem hallottam az egészet, de azért van némi rálátásom a dologra ;) . A másik, hogy egy csomó embernek necces, hogy el tud-e jönni (ballagások, szerenádok, ilyesmik...). Angwennel arról bezéltünk, hogy mennyivel jobban meg tudnánk csinálni ősszel...meg Anával is egyetértek, hogy tudnánk csinálni egy nagyon színvonalas farsangi műsort is (nemmintha az idei nem lett volna jó, de mindent lehet fokozni).
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most ne legyen (bár ez is egy megoldás), csak azt, hogy sokkal komolyabban kellett volna venni, és kell majd venni, ha később lesz ilyen.
Én most megírom majd Ana, hogy mivel készültünk...illetve mivel fogunk elkészülni 7.-éig...és még mindig nem irtad meg milyen alapokhoz tudsz hozzájuttatni, szólj ha meggondoltad magad vagy valami, és akkor nem kérdezgetem...de leírom ide is.
Tehát:
-The phantom of the opera /A.L.Webber/
-Hosanna (ha kell)
-Elkésett a békevágy (ha megfelel ugy is, hogy élő gitáros kíséret van)
-ha az előző nem jó vagy kell ez is, akkor ugyanabból: Oly távol (dejez szerdára még nem lenne kész teljesen)
A pontos adatokat és neveket majd megírom...
Még mindíg nem találtam meg a KGY-n felejtett Nightwish CD-k gazdáit...hmph :)

Több
20 éve 7 hónapja #187633 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Drizzt írta: Tudtommal még az érvényes, hogy 3/4 4kor a 7es busz keleti melletti megállójában, és nálam lészen...ha nem akkor azt mondjátok azé meg nekem is :)

Köszi szépen! Ott leszek!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #187630 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hát, tegnap is mondtam, de azér ide is beírom, hogy nem tok menni.
De egy próba nálam? nekem hétfő, péntek, ha nagyon muszáj
csütörtök, de talán a szerda is jó. a hétfő a legjobb.
csak nagyon messze lakom, az Örstől fél-háromnegyed óra mire kiértek.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #187628 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jelentem, nem tudok menni... Nem csak hogy annyi írnivalóm van (ti. házidogák), mint állat, de a tetejébe összeszedtem vmi jó kis vírust is, lázzal, miegymással, fertőzni meg nem akarok. Bocsi. :closed:

Előd jobbulást!!!

Több
20 éve 7 hónapja #187606 Írta: Drizzt
Tudtommal még az érvényes, hogy 3/4 4kor a 7es busz keleti melletti megállójában, és nálam lészen...ha nem akkor azt mondjátok azé meg nekem is :)

Több
20 éve 7 hónapja #187588 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Emberek, valaki valahogy sürgősen adja tudtomra a pontos infókat a holnapi kóruspróbáról (hol és mikor????), vagy nem megyek, és kész! Ha holnap reggelig valaki beírja, az például tökéletes!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #187577 Írta: Rabyn
Előd: Gyógyujjá mög! (vidd el a lábodat a dokornénihezbácshoz) biztosan nem vágják le!

Kórushoz és Anához idéznéma kérdést.
Apáéknak a Fikszrádióal lesz kint színpados sátra a szigeten. A kérdésem az,hogy lenne-e majd kedvetek ott fellépni. (és persze a szinjátszóoknak is)

Ha esetleg nem kapunk sátrat és nem akartok velük egy sátorba lenni (mert erre is van lehetőség)
Mertugye a szigetre mindenképpen ki kéne jutni4!)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.642 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére