- Köszönetek: 0
MTT Kórus
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Macskák és Képzelt Riport - netről talán Pók tud segíteniRabyn írta: Ana: Musical alapot (dzsungelkönyve, Valahol Európában, Macskák, Képzelt Riport stb) honnan tudok szerezni?
Valahol Európában ás Dzsungel könyve pedig színházban, ott ahol játszák, ha van ismerős. E két utóbbi nincs neten, sajna már én is kerestem.
Vagy a másik lehetőség, hogy Jacopoval és Pókkal egyezkedtek: Jacopóval, hogy tanulja meg zongorán az adott darabot, Pókkal, hogy adja kölcsön az új szuper szintetizátorát.
Sajnos a próbalehetőségeket nektek kell megoldanotok, mert a Zöld Macskát ez nem érdekli, és ebben sem segít.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: Figyelem népek! Jövöhéten melyik nap lenne számorokra az ideális?
Szerintem legyen minél előbb, ne hagyjuk hétvégére ha lehet.
(Nekem csak a szerda nem jó és pénteken vagy koradélután vagy este, mert 5-6 között Csepelen van dolgom.)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Figyelem népek! Jövöhéten melyik nap lenne számorokra az ideális? Ugyanis megkéne dumcsizni, hgy akkor most készülgetünk a máju7-i cuccosra avagy sem. És akkor összehoznánk egy talit (azokkal akik táncolni ahajtanak) és megbeszélnénk egyetsmást (többek között, hogy Hairra avagy Dzsungelkönyvére táncoljunk és azt hogy pontosan mit meg a probák idejét és kéne valami helyetis keresni)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gumipók
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Sajna mi nem készítünk alapot. Viszont rengeteg zenéhez van karaoke alap, amire jól lehet énekelni. Főpróba pedig április 26-án lesz, a helyszínen 17-20ig.Swanheart írta: Jó mulatságnak ígérkezik ez a musical est.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a jelentkezőknek saját maguknak kell beszerezni a választott dal alapját? Vagy lesz egy lelkes zongorakísérő, aki kottából megtanulja az összes dalt? (És akivel esetleg gyakorolni lehet legalább egy "főpróba" erejéig?) Vagy az énekeseknek csak választani kell, s Ti elkészítitek az alapot? (Idilli szituáció! )
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Azt szeretném megkérdezni, hogy a jelentkezőknek saját maguknak kell beszerezni a választott dal alapját? Vagy lesz egy lelkes zongorakísérő, aki kottából megtanulja az összes dalt? (És akivel esetleg gyakorolni lehet legalább egy "főpróba" erejéig?) Vagy az énekeseknek csak választani kell, s Ti elkészítitek az alapot? (Idilli szituáció! )
- Kincső
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Öhm izé arra lennék kiváncsi kinek lenne kedve ill ideje résztvenni egy egészen egyszerű táncban (Dzsungelkönyvére vagy Hairra táncikálnánk)
május7.ére csinánánk meg (privibe jelentkezzetek kb 10 emberre lenne szüksgésem FIUKRA IS!!)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
kriszana írta: Túlvagyunk az első Dalárdán, ami bár rendkívül kevesen voltunk, mégis nagy sikerrel zárult.
Tematika is lenne, ha kicsit többen lennénk.
És épp azok nem jöttek el, akik miatt van ez az egész (Rabyn természetesen kivétel).
Meglátjuk, jövő hónapban érdemes-e csinálni ilyet...
Legyen!!!! én nem tudtam jönni tánc miatt, de egyébként ráérek, és tökjó lenne veletek énekelni megint, már tisztára hiányérzetem van. Szal legyen lécci:))
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
kriszana írta: És épp azok nem jöttek el, akik miatt van ez az egész (Rabyn természetesen kivétel).
Én ott voltam, fantasztikus jó volt Veletek énekelni, és légyszilégyszilégyszi legyen még soksoksok, mert elvonási tüneteim lesznek! (Ezt most teljesen komolyan mondtam. )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- kriszana
- Nem elérhető
Május 7-én, az MTT keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Zöld Macska).
Várom azon lelkes emberek jelentkezését e-mailben, akik szeretnének énekelni/táncolni, valamilyen musical részletet előadni. (Ide tartoznak a Disney rajzfilmek, illetve minden egyéb rajzfilmzene, filmzene is.)
Előtte természetesen meghallgatás is lesz.
A levél tartalmazza:
A szám címét
a zeneszerzőt
az előadó teljes valódi- és nick nevét
és hogy pontosan hány perces műsor lesz.
Az e-maileket a kriszana@tolkien.hu -ra várom.
- Julcsi_
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Tematika is lenne, ha kicsit többen lennénk.
És épp azok nem jöttek el, akik miatt van ez az egész (Rabyn természetesen kivétel).
- elodyke
- Nem elérhető
bar sztem ennel tobbre is lennenk kepesek..
foleg ha valami tematikát is vinnénk a dalárdába
meg sajnalom hogy nem voltak sokan
de azert jol ereztem enis magam
foleg mikor Adammal Kaláka dalocskát tanulgattunk
köszi :nagyembereskezfogásésutánavállveregetésemotikon:
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
gillz írta: uff
lehallgattam es lekottaztam a Dzsungel konyve nyitojelenetenek tobbszolamat, szval, ha lesz alap, akkor azt meg is tudnank tanulni (mintha hallottam volna ilyeten kezdemenyezesrol..)
Padlast meg meg nehany musicalt probalunk hozni.
Óó az nagyon jó, hogy lekottáztad, köszi!!
Az alap hamarosan meglesz.
Nem tudok menni a dalárádára.
"Be the change you want to see." Gandhi
- gillz
- Nem elérhető
lehallgattam es lekottaztam a Dzsungel konyve nyitojelenetenek tobbszolamat, szval, ha lesz alap, akkor azt meg is tudnank tanulni (mintha hallottam volna ilyeten kezdemenyezesrol..)
Padlast meg meg nehany musicalt probalunk hozni.
need more brainz. yourz. now.
- elodyke
- Nem elérhető
hö hö
ludens.elte.hu/~gaabi/dalcrd.zip
sokan kerdeztetek honnan szedtem a dalos konyvemet..
na innen
es lehetne több példany is belole akkor nem kellene nyomorogni a szovegért
meg aki kinyomtatja ma estig a dalárdára az tök jó lesz mert akkor máris többen fogunk tudni szoveget..=tehát több magabiztos hang lesz =tehát szebben fogunk szolni
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Visszajottem a szabimbol.
Remelem az erdekeltek nem felejtettek el hogy penteken es vasarnap megyunk szinhazi proba latogatasra!
Talalkozzunk a Rakoczi teri villamosmegalloval szembeni Gorog non-stop elott, penteken 18.40-kor es vasarnap 12.40-kor.
Penteken 19-kor es Vasarnap 13-kor kezdodnek a probak, ugyhogy ne kessetek, nem fogunk varni senkire, mert 45-kor be kell mennunk.
Akik jelentkeztek nalam:
Szurke Gandalf
Cueddo
Kriszana
Nolindir
Ery
Laurelen
Leguanember
Nim
Rabyn
Telcontar Leli
Mau
Ringbearer
Luthin
Aranymag
Elanor
Kenza
Venia
Beleg Cuthalion
Ha valaki meg csak most kapna eszbe, az meg jelentkezhet penteken delig, ha kuld egy emailt, nem privit.
Venia, Kenza, a mailt azota is varom!!!!!
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Drizzt
- Nem elérhető
LauTG 1/a (Lau) írta: cd cd bolt
kotta kottabolt
(bármelyiket szívesen odaadom lemásolni, ha kell )
Csak nemtom hogy lehet egy kottaboltot vagy egy CD boltot lemásolni...na mindegy
wow! honnan???[/quote]
Zenekarbolt Najó nem, van egy közös ismerősöm velük...
Hja, tud valaki Padlást és/vagy Dzsungel könyvét hozni ? Egyik sincs meg
Mégis hozhatna vki Fantomot, mert most, hogy hazaérkeztem láttam csak, hogy amit én kaptam az csak a Highlights from...persze most pillanatnyilaf ez is eléd, dehát akkor is
- Laurelen
- Nem elérhető
cd cd boltFiona írta: Operaház Fantomja??? De fáj szívem, nekem is kell oylan!!! Hol szereztétek Lau???
kotta kottabolt
(bármelyiket szívesen odaadom lemásolni, ha kell )
drizzt írta: Ha valamikor később komolyabb dolgot is akarunk csinálni, én fel tudnék hajtani egy kb 30 fős zenekart is De ezt csak megjegyeztem...és ezért kédeztem a partiturát is, de hol van ez még...
wow! honnan???
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Drizzt
- Nem elérhető
Közben megszereztem Az operaház fantomját CD-n. Gillz, az alap jövő 7en lesz kész, remélem nem hiába vártunk.
Amúgy mennyien leszünk kb. hétfőn, tudja valaki ?
Az énekkari próbákkal kapcsolatban, pedig...az albitársaim azt mondták, hogy nyugodtan lehet nálunk (persze, mert még nem hallották ), de szerintem inkább csak hétvégén legyen ilyen nálunk, amikor ált nincsenek ott...a szomszédok sem szóltak a múltkori után . Ésmégeccer...mindenki szedje össze milyen alapokat ud szerezni...csak azé, hogy miről tárgyaljak másokkal.
- Ringbearer
- Nem elérhető
aki igényt tart a 3. rész kottájára, az emailben írjon és elküldöm!
Ja, és tudja valaki hogy mi az Use well the days c. szám?
mert ez is benne van, az utolsó vers szövege angolul ( Az úton
mindig várható...), és mondatok a könyvből, Annie Lenox előadásában.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Léli
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Más: igen, hozzon mindenki mindenféle kottát, amit csak tud: Léli Padlást
Áááljon meg a menet. Ki mondta, hogy én megyek hétfőn? Merthogy nemmegyek... Részben már hallotátok a korábbi indokomat, részben meg mert 4-től 1/2 6-ig énekkari próbám van Fóton.. Cóval majd egy talin odaadom valakinek a kottákat.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Fio
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
Ha valamikor később komolyabb dolgot is akarunk csinálni, én fel tudnék hajtani egy kb 30 fős zenekart is De ezt csak megjegyeztem...és ezért kédeztem a partiturát is, de hol van ez még...
LécciléccioperaházfantomjaJézuskrisztus... Szal majd írjuk össze, hogy ki milyen alapot tud hozni, szerezni, esetleg elkészíttetni (mint ahogy csináljáknekem Az operaház fantomját).
Amúgy nem akar valaki velem duettet énekelni ? Gillz-en kívül még valaki...
Tényleg Ana, kb milyen hosszú lesz ez a műsor ?
- Laurelen
- Nem elérhető
Drizzt írta: Galen, ha megvagyon neked, elhozod a Scarborough Fair kottáját ? Ugye eddig csak a felét kaptuk meg És bárki más, nem tudja vki elhozni nekem a Jézus Krisztus Szupersztárt és/vagy Az Operaház Fantomját (mármint a zenéket, és angolul)? Illetve kérdés még, hogy van-é vkinek Jézus K. Sz. partiturája, hm ? Amúgymeg remélem hétfőre mán tudok beszélni...az orvos aszonta fogok . Hja, és akkor a musical esthez mihez van alapunk ?
operaház fantomját tudok hozni. ...miért nem tudsz beszélni? 8O
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Julcsi_
- Nem elérhető
Köszíííí! Nagyon örültem!Estel Adániel írta:
Még kérned sem kellett, beváltottam magamtól is...Nólindir írta: Nos, ezt még behajtom! :biggrin2: Nem menekülsz!
Nnna: operaház fantomja ánglusul, CD-n megvan, szal azt hozok, már ha végül el tudok jönni - bár most úgy néz ki, hogy nem igazán...
argh
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Még kérned sem kellett, beváltottam magamtól is... Más: igen, hozzon mindenki mindenféle kottát, amit csak tud: Léli Padlást, Ring Dzsungel Könyvét, én Carmina Burána elejét, és tudom hozni kazettán a Fantomot is (ott volt válam Várgesztesen is, csak akkor inkább CD-ket hallgattunk...) Jézus Krisztus Szupersztár & Valahol Európában & Hegedűs a Háztetőn partitúra mind-mind volt otthon, amíg a Pécsi Nemzeti Színházban épp adták elő apámék, de sajna már lekerültek a műsorról ; azért megkérdem majd, hozzájuk lehet-e még jutni. Meg lecsekkolom a Megyei Könyvtárat is (a Nabucco-partitúrát is onnan kölcsönöztük). :deal:Nólindir írta: Nos, ezt még behajtom! :biggrin2: Nem menekülsz!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now