MTT Kórus

Több
19 éve 11 hónapja #231898 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A mai napon Mikulás-utórezgések miatt nem leszek ott a próbán, elnézéseteket kérem.

A december 22-i jelenésre úgy látom van érdeklödés. Pénteken beszélek a hölggyel telefonon. Írt eddig részvételi szándékáról ide a fórumba: Drizzt, Rabyn, Cueddo, Angwen, gillz is úgy érzem, Elöd meglátod még, Rayan, Adamo(én).
Daljavaslatok, írjuk ide, ami eszünkbe jut, két hetünk van pont, tehát új dolgot rövid szöveggel és ismert dallammal látunk szívesen gondolom.
Pl. Csendes éj, Csordapásztorok, Karácsony fája, Ó szép fenyö(ezt de utálom), stb.

ami megvan: Adventi ének ; Tél eleji szélben, Hull a hó, Fehér karácsony

Ha vállalnátok egyedül furulyán/gitáron/hangszálakon elöadást, akkor nosza, mert lesz rá mód. Persze karácsonyi énekek.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #231720 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
22-én ráérek sztem, muter is mondta, milyen szép lenne, ha eme karitatív tevékenységét megtartaná a Kórus.

Fijatalok, akinél a lálipáp kotta van, az szójjon má' be!! Légyci.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #231691 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Sil írta:

Angwen írta:

Gandalf írta: www.myprecious.us/ballad_of_bilbo_baggins.php

Ki volt ez a nagyon pihent? 8O :D

Leonard Nimoy, színész (lásd pl Spock a Star Trekből)

Wow, hát ezért volt olyan átkozottul ismerős a neve! :idea: :D

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #231636 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Angwen írta:

Leonard Nimoy, színész (lásd pl Spock a Star Trekből), filmrendező, producer. De ez mondhatni "kordokumentum"... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
19 éve 11 hónapja #231629 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jelentem, mégis ráérek 22-én, úgyhogy számíthattok rám--ellentétben a most csütörtökkel (mostmáraztándeténylegszemináriumidolgozat...).

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 11 hónapja #231628 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

nekem is jó a dec22, azthiszem. no meg szívesen is mennék. sztem spiritnek, deep rivernek, ilyesminek nagyon örülnének + amiket már felsoroltatok.
kéne tanulni 1-2 komolyabb karácsonyi éneket szvsz.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 11 hónapja #231624 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Angwen írta:

:D DDDDD

Kérdésemlenne most akkorm i lesz a 22ével?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #231613 Írta: Angwen

Több
Több
19 éve 11 hónapja #231509 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Fiatalok!

Időben szólok: előreláthatólag és minden valószínűség szerint (ha közbe nem jön valami), akkor a LEP után, január 29-én, szombaton délután 15.00-tól fellép az énekkar a Veszprémi Tolkien Napon. Bár ezt már említettem nektek szóban, gondoltam jobb, ha ide is beírom.
Az útiköltséget térítik számunkra. Ezen túl pedig remélhetőleg, jó buli lesz.
Kéretik szabaddá tenni magatokat aznapra.
Köszi

P.S. Gandalf, engem is érdekelne, hogy hol lehet ezt a dalt beszerezni kottaügyileg

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #231467 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

elodyke írta:

Laurelen írta: előd, a rózsaszín énekkaros oldalról nem engedi letölteni a vonzást (ilyen jobbegér+célmentése másnéven módszerrel sem) meg tudnád reparálni?

proba most..
:)

köszönöm!!! most jó:)

gandalf, hol lehet meghallgatni, vagy kotta vagy ilyesmi?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #231450 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Laurelen írta: előd, a rózsaszín énekkaros oldalról nem engedi letölteni a vonzást (ilyen jobbegér+célmentése másnéven módszerrel sem) meg tudnád reparálni?

proba most..
:)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #231443 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Bocs, hogy külsősként belekotyogok, de nem lenne kedvetek előadni egyszer a Leonard Nimmoy-féle "Ballad of Bilbo Baggins"-t? Hatalmas siker lehetne, ha jól megcsinálnátok! :lol: :lol: :wink:

Több
19 éve 11 hónapja #231439 Írta: Rabyn
Hát gondolom oda vihetjük az emánueles dalt, meg nem nagy cucc szerintem egy két karácsonyi éneket megtanulni. Meg szerintem mehetne oda a Glory is meg a ugy ált az énekkaros dalaink: )

Én is ráérek aznap.

Több
19 éve 11 hónapja #231429 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ugyan...gyerekeknek mindig élmény énekelni...éshát így találkozhattunk a minimikulásemberkével, aki ugye az összes gitárt elhangolta, viszont végtelenül aranyos volt :D
Én mennék fellépni 22.én, csak találjuk ki, hogy mit viszünk.

Több
19 éve 11 hónapja #231426 Írta: Laurelen
előd, a rózsaszín énekkaros oldalról nem engedi letölteni a vonzást (ilyen jobbegér+célmentése másnéven módszerrel sem) meg tudnád reparálni?

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #231326 Írta: kriszana
Kedves Kórus,

szeretném én is kifejezni hálámat a Mikulás ünnepségen való fellépésért. Szerintem jól sikerült, kellően rövid, frappáns volt. Értékeltek minket.
Végülis ez volt az első "nem emtétés", civil rendezvény, amin énekeltünk.
Szóval, köszönöm a részvételt, a munkát!
Készült néhány klassz fotó rólunk.
Ez egy nagyon jó kis csapat!

December 22-én én sajnos már nem leszek a fővárosban, így nem mehetek veletek énekelni, de ha ti úgy döntötök, jó lenne, ha elmennétek énekelni az öregeknek.

Következő próba csütörtökön, azaz dec. 9-én. 17.50 Közgáz.

Több
19 éve 11 hónapja #231271 Írta: Leguanember
A Mikulás-ünnepségen ugyanis felkértek minket, ti. az énekkart, hogy egy XVIII. kerületi Gondozási Központ (Idösek Otthona)karácsonyi rendezvényének a fényét emeljük néhány dallal, gitárral, síppal-dobbal, nádihegedüvel, és ez utóbbiakat nem viccként írtam.
Péntekig kellene dönteni, nagyon örülnének nekünk.

Az idöpont 2004. december 22-e, szerda 13 óra.

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #231258 Írta: elodyke
hát én aznap vizsgázom de még megláthatjuk..

Több
19 éve 11 hónapja #231253 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rabyn írta: 22én akkor megyünk énekelni az öregek otthonába?

szvsz megbeszéljük csütörtökön, addig is gondolkodjatok rajta, h ráértek-e...

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #231250 Írta: Rabyn
22én akkor megyünk énekelni az öregek otthonába?

Több
19 éve 11 hónapja #231030 Írta: Drizzt
Azt akarom kérdezni, hogy van-e igény egy olyan csoport létrehozására, amelyet olyanok alkotnának, akik szeretnének kezdeni valamit az ( amúgy jó :) ) énekhangjukkal.. Meghatározott időközönként lennének csoportfoglalkozások, amiken gyakorolnánk...kellene foglalkozni a hangképzéssel, légzéstechnikával...gyakorolnánk mikrofonnal énekelni, és azt visszahallgatva tudnánk értékelni a dolgot. Nya ? Hm ?
Persze ez nem pótolhatja az énektanárt...azt mindenkinek magának kell elintéznie, de sztem sokat segíthet. Cél lehetne pl egy énekes est megrendezése, ami nemcsak MTT-seknek, és nemcsak RULZ...
Jaés ez nem egy karitatív csoport lenne...olyanokra gondoltam, akiken már most is hallani, hogy van hangja.
Ha mégsem jönne össze a csoport dolog, de van olyan, aki csatlakozna hozzám nemhivatalosan, kb ugyanazt csinálni rendszeresen, mint amit leírtam, az is írjon mán nekem privit, jó?
Akkor viszek két narancsot ;)

Több
19 éve 11 hónapja #231029 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Úgy alakultak a dolgok, hogy tudok több almát hozni, és akár kölcsön adni is, főleg, ha valaki cserébe megszánna egy naraccsal... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #230979 Írta: Laurelen

Ana írta: :arrow: kéretik imádkozni, hogy Ádám gitárján egyetlen húr se szakadjon el

probléma elhárítva, gitár lecserélve.

Több
19 éve 11 hónapja #230839 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Szükségem lenne infóra a színpadi produkciók ügyében.

18.00 Beren és Finrod
18.30 MTT Kórus
18.50 Tánc Középföldén
19.00 Aredhel és Eol
20.30 Kis humoros előadás

:arrow: a darab definíciójára. Pl. dráma 2 felvonásban
:arrow: a szereplők neve. Pl. Kis Pista - Lúthien Tinúviel :mrgreen:
:arrow: és egy rövid leírás a darabról. (Pl. A szilmarilokból ismert z. és X. tragikus szerelmi történetét dolgozza fel a darab.)
:arrow: a Kórusnál és a Táncnál is kellenének a fellépő emberkék nevei, és egy rövid leírás (Pl. Tolkienei versek megzenésítve)

Priviben vagy mailben ( brisa@tolkien.hu ) várom mielőbb a szükséges infókat.

Brisa

Több
19 éve 11 hónapja #230778 Írta: kriszana
Kedves Kórus,
komoly volt a mai próba
mikor odaértem a LEP-es megbeszélésre, akkor döbbentem rá, hogy a szórólapról, csak a két legfontosabb infót felejtettem le:
az időpontot és a helyszínt :lol:

emlékeztetőül:
:arrow: Szombaton 14.50 kor találkozunk a tett helyszínén. Kérlek benneteket, hogy ne késsetek.
:arrow: öltözék: piros-fekete (NEM PULCSI!)
:arrow: kéretik a szöveget pontosan megtanulni!
:arrow: kéretik egy darab almát, és egy darab narancsot magával hozni mindenkinek
:arrow: kéretik imádkozni, hogy Ádám gitárján egyetlen húr se szakadjon el
:arrow: kéretik addig életben maradni, és nem lebetegedni - esetleg meghalni, mert akkor nem fog jól szólni a kórus :twisted:
:arrow: most több nem jut eszembe, de ha holnap virít valamit az agyam, beírom.

ana

Több
19 éve 11 hónapja #230598 Írta: Drizzt
6-ra tudok menni...csak mondom. Előbb nem.

Több
19 éve 11 hónapja #230587 Írta: elodyke
szövegek:
elodyke.atw.hu/enekkar/mikulas.html
letölthető txt:
users.atw.hu/elodyke/enekkar/mikulas.txt
bocs hogy csak txt, de igy kisebb
szóval jobbklikk cél mentése más néven..

Több
19 éve 11 hónapja #230571 Írta: Leguanember
A szövegek úton, elnézést, hogy csak most kezdhettek neki, bár remélem, csak feleleveníteni kell.

Holnapra hozol gitárt, Cueddo?

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #230565 Írta: Angwen

Rabyn írta: Angwen ha tudok/tudnék segíteni abban a dolgozatban komolyan megtenném/teszem

:oops: :D Köszönöm, most úgy néz ki, többé kevésbé egyenesben vagyok. ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.588 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére