MTT Kórus
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nekem ne merje senki megkérdőjelezni, hogy TI lettetek a legfontosabbak. Az énekkar. Hogy minden héten azt az egy napot várom, amikor együttlehetünk... És ha nem tudok ott lenni, vérzik a szívem, de nem megyek el.
Különben is magánvélemény, ne haragudjatok érte. De ne merje senki megkérdőjelezni, mert egészben lenyelem.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leguanember
- Nem elérhető
Gillz, az nagyon jó, ha kora délután van. Fél három-három óra megfelel azoknak, akik nem mentek Kismarosra? Rayan, Eszter, Angwen, jelezzetek(mentek-maradtok-jöttök?)
És gillz, köszönöm, hogy beírtad: Ha nem jön össze egy dal, illetve a húsz percünk akor hangszeres és/vagy énekes magánszámokkal készüljetek kisegíteni a bandát.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- elodyke
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Hmm... azt hiszem, ez kölcsönös...kriszana írta: Estel, kár, hogy te nem élvezted a topik végigolvasását. Én remekül szoktam szórakozni főleg a te remek és értékes beszólásaidon
Hogyne élveztem volna! Az persze némiképp sajnálatos, hogy írtam annak idején egy-két komolyabban veendő dolgot is... Ám ha ez neked a legjobb szórakozás; lelked rajta.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- gillz
- Nem elérhető
A próba tényleg elég gyér volt, de ezt tudjuk be a karácsony előttnek.
need more brainz. yourz. now.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Artemisz - mint az most látható - leginkább basszusból/baritonból lesz hiány karácsonykor..., szoprán van elég
Estel, kár, hogy te nem élvezted a topik végigolvasását. Én remekül szoktam szórakozni főleg a te remek és értékes beszólásaidon
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Drizzt
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Az az igazság, hogy én pl. roppant szívesen adnék elő bármit a kedves néniknek-bácsiknak, még rá is érnék aznap, de miáltal én nem vagyok kórustag, és nem is hívott senki...
Na, mindegy... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mit ne mondjak, találtam egy-két olyan részt is, ami kevésbé volt az, de hát ízlések és ficamok... [/size]
Hogy elejét vegyem a megrökönyödésnek - annak ellenére, hogy eddig itten kifejezetten azokra vonatkozott a közvéleménykutatás, akik tudnak jönni - szeretném már most jelezni, hogy 22.-ére felkészülni, és a Karácsonyi koncerten részt venni sajna én sem tudok. A lepes próbákra ez nem vonatkozik, bár az nagyon fel tudna vidítani, ha tudnánk találni egy macskaszőrmentes próbahelységet...
Mindazonáltal sikeres fellépést, és áldott karácsonyt kívánok a Kedves Énekes Brigádtársaknak!
- kriszana
- Nem elérhető
hogy csak azért nem törlök ki szinte soha semmit innen, mert mindig olyan vicces visszaolvasni hónapok múltával
A mai próba - amíg ott voltam - valóban pocsék volt
De lesz ez még így se!
A 22-i fellépés után mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT, sok mosolyt és nevetést a fa alá.
Találkozunk:
december 30-án, csütörtökön 18.00-kor nálam (jobb híjján)
január 1-én, és 2-án délután szintén nálam.
(De ha van jobb 5let, szóljatok!)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Az állásfoglalástkriszana írta:
Mit is?Estel Adániel írta: köszönjük, Ana
(ha nem lett volna elég egyértelmű...)
- Leguanember
- Nem elérhető
A gitár, velem együtt fel fog épülni, és ismét beszáll a közös munkába.
A mai próbán megbeszéltek értelmében Könyörgés az ittmaradókhoz: hétvégén szombat délután (18-a) próba nálam, 49-es busz a Moszkva térröl, a Gábor Áron útnál kell leszállni. Délutáni órák, majd pontosítok.
a mqsor egyelQre:
Glory, glory; Adventi ének; Deep River; Spirit of Life; Vonzás; Csendes éj; Kirje,kirje kisdedecske; Aranyszájú angyal; mi volt még?
Minden más hiábavalóság.
- elodyke
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- elodyke
- Nem elérhető
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- elodyke
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
szerda nagyon gáz, de meglátom, ha addig megvagyok a csütörtöki leadandóval, akkor megyek próbára. azért remélem, megleszek vele.
21dike pedig a részemről oké, csak a szüleiméről még nem biztos. karácsony előtt nem biztos h két nap is elengednek (21 és 22).
Előd: szvsz mindenki a saját lelkiismerete szerint döntse el, mennyire fontos neki az énekkar. Felnőtt emberek vagyunk, mindenki képes sorrendet felállítani, és nem kell indoklás. Attól még, h fáj valakinek a torka és úgy érzi, nem képes énekelni, vagy vizsgája lesz, amit szeretne megcsinálni, és úgy érzi, h ha nem tanul rá, nem lesz jó, még lehet fontos számára az énekkar. Nem ez a fő elfoglaltságunk. Még nekem se. Bocs, h így kifakadok, de nehezen viselem az érzelmi-lelkiismereti érveket. Igazából senkinek semmi köze nincsen hozzá, h nekem mi a fontos. Ahhoz van köze, h ott vagyok-e vagy sem, de ahhoz nem, h miért.
Emellett persze igencsak kapacitálok mindenkit, h legyünk ott ma, és figyeljünk meg egyebek. Meg amikor tudunk, dehát ezzel tisztában van gondolom mindenki, h mindenkire szükég van . Ádám, ugye hozol gitárt?
22.ke: gondoltam még Csendes Éjre (két szólamban is akár alátercelve), meg néhány egyszólamúra, esetleg kánonok. Ha kell, átnézem hegedű az Ave Mariát, van hozá gitárakkord-kíséret
need more brainz. yourz. now.
- Leguanember
- Nem elérhető
"úgy gondolom, hogy a keddi próbából húsz percet a dalok kiválasztására megengedhetünk magunknak, Ana mit szólsz hozzá?"
Karácsony közeledtével minden sürüsödik. Koncentrálódnak az emberek, a érzések, a tennivalók. Mint háborús helyzetben, megmutatkozik egy más világ, ahol a fák égig érnek és a szakadékok feneketlenek. Most fogjuk össze a hajunk, hogy ne szálljon szét a fejünk köré! Mert könyörtelen a változás szele, de a vihar izgalommal teli és utána derűt hoz az építkezés.
Minden más hiábavalóság.
- Drizzt
- Nem elérhető
- elodyke
- Nem elérhető
jah én eddig egyszer irtam hogy nem tudok menni.. azt is fellépés miatt.
és azert nem irok kifogásokat.. mert az ír kifogást aki, lelkiismeretfurdalást érez, hogy nem tudm menni,
ugyanakkor, aki a legközelebbi próbára megy,
ugyanolyan intenzitással tud, és fog énekelni.
és akkor nem arra fogunk emlékezni, hogy a fórumon mindenki csak azt írja be hogy mikor nem ér rá.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Drizzt
- Nem elérhető
Nekem mákom van, én pont énekkar előtt vizsgázok, és nem halódik a hangom, és...najó marketinget kéne tanulnom tulajdonképpen, de majd nem alszom.
Haza meg kb kéthavonta megyek, ugyhogy azt hagyjuk...anyámék már meg se ismernek...
Ha ebből nem derült volna ki...én megyek holnap próbára
Süríteni? Így is alig élek...max plusz egy hétvégi próba.
- kriszana
- Nem elérhető
- elodyke
- Nem elérhető
Rayan írta: Haldoklom. Ana, tudom, hogy azt mondtam, hogy holnap leszek, de nem biztos, mert iszonyat módon halódik a gégém, megfáztam tegnap. És igyekszem, de nem tudom garantálni.
Amennyiben sz. délután próba, nemtokottlenni, egyetem miatt. De remélem, mindenki megkapja az ímélt, és szerda estére NEM szerveztek programot... (Múlthéten nagyjából lezsíroztuk. Az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket kéretik priviben/mélben elintézni velem/másokkal, NEM itt a fórumon. Köszike.)
Félisten?
Ádám:
B***-e vagy?
(bocs, csak megnéztem a nagysándort és )
Rabyn írta: Ádám: Szerdán 6ig nem érek rá.. fél hétre viszont remélhetőleg bárhova odaérek. (ha nem betegszem le)
Holnap csak hangszert tudok vinni mert se kottáim se szüvegeim nincsenek.
Galenelsil írta: Ne haragudjatok, de sajnos nem tudok elmenni holnap kóruspróbára. Tudom, hogy már sokat hiányoztam, de szerdán vizsgázom és muszáj még tanulnom rá. Gondolom, hogy a jövő heti fellépésre készültök majd, amire sajnos szintén vizsga okokból nem tudok veletek menni.
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok.
nos ezekhez csak annyit, mindenkinekl arra van ideje amire szán időt.Cueddo írta:
noshát, sajnos én sem tudok menni, azaz tudnék, csak nem látom értelmét, mivel igencsak fáj a torkom. remélem, pár napon belül elmúlik.
és ez nem csak ezzel kapcsolatban van így
Ha választottad az énekkart, ha benne vagy az énekkarban, ha jól érzed magad velünk, ha szeretnél fellépni LEPen
akkor légyszives gyertek el.
aznap én is vizsgázom sőt még az is lehet, hogy egyből onnan fogok betoppanni.
Csak úgy is el lehet jönnni találkozni velünk.
és nem utolsó sorban megtudhatsz infókat, (nemtudom lesz e LEP előtt PRóbánk szóval jó lenne, ha akár fáj a torkod, akűr nem, egyetemre is mész. azt pedig sztem nem szereted annyira, mint az énekkart.)
egyszóval gyertek.
Én lemondtam azt is hogy hazamenjek aznap a szüleimhez haza Kabára
Pedig megígértem nekik.
Mégis
pedig aztán nem sűrűn vagyok otthon.
És elmegyek..
mért is..
mert énekelni jó
veletek lenni jó
mi kell még?
az, hogy kevesen nem vagyunk olyan jók (és magabiztosak) (nemutolsósorban, nem biztos, hogy meg lesz minden szólam.)
ez nemjó
ti ezzel hogyvagytok?
nekem egész sokat jelent ez az énekkar.
még abban is bennevagyok, hogy, ha lehet persze , sűríteni kéne a próbákat, hogy még többet ki tudjunk magunkból hozni, és hogy fejlesszük magunkat, merthát nem vagyunk tökéletesek.
[size=9:vzzoij4c]legalábbis nem mindenki [/size]
jah ezt azért írtam mert úgylátom, hogy mindenki csak a kifogásokat keresi..
akár egyetem akár nem..
- kriszana
- Nem elérhető
mint már kifejtettem nem egyszerGalenelsil írta: Gondolom, hogy a jövő heti fellépésre készültök majd, amire sajnos szintén vizsga okokból nem tudok veletek menni.
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok.
a holnapi próba, NEM a 22-i fellépésre való próba, hanem a LEP-re.
Nyilván, ha a végén marad idő, akkor próbáltok a karácsonyi fellépésre is, de nem ez az elsődleges.
- Cueddo
- Nem elérhető