MTT Kórus

Több
19 éve 11 hónapja #233343 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Úgy istenigazából kedvem volna hozzávágni a billentyűzetet a falhoz, de nem teszem, mert Anáé.

Nekem ne merje senki megkérdőjelezni, hogy TI lettetek a legfontosabbak. Az énekkar. Hogy minden héten azt az egy napot várom, amikor együttlehetünk... És ha nem tudok ott lenni, vérzik a szívem, de nem megyek el.

Különben is magánvélemény, ne haragudjatok érte. De ne merje senki megkérdőjelezni, mert egészben lenyelem.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #233339 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ana, Estel ássátok el légyszíves a csatabotot!

Gillz, az nagyon jó, ha kora délután van. Fél három-három óra megfelel azoknak, akik nem mentek Kismarosra? Rayan, Eszter, Angwen, jelezzetek(mentek-maradtok-jöttök?)
És gillz, köszönöm, hogy beírtad: Ha nem jön össze egy dal, illetve a húsz percünk akor hangszeres és/vagy énekes magánszámokkal készüljetek kisegíteni a bandát.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #233215 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT Kórus
csak mert sokan modntak hogy mar nem emlekszenek ra..
elodyke.atw.hu/enekkar
:)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #233185 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Estel, kár, hogy te nem élvezted a topik végigolvasását. Én remekül szoktam szórakozni főleg a te remek és értékes beszólásaidon :lol:

Hmm... azt hiszem, ez kölcsönös... :D
Hogyne élveztem volna! 8) Az persze némiképp sajnálatos, hogy írtam annak idején egy-két komolyabban veendő dolgot is... :roll: Ám ha ez neked a legjobb szórakozás; lelked rajta. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #233167 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
fhuhh. Szombatron lehetne minél koradélutánabb a próba? :roll: viszek oda hegedűt mindenképpen, meg kottát esetleges magáncucchoz. Szvsz más is készülhetne egyedül vagy ketten könnyebb cuccal, ha netán kevés a műsor.
A próba tényleg elég gyér volt, de ezt tudjuk be a karácsony előttnek.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #233154 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Drizzt, mintha azt mondtad volna, hogy nálad csak hétvégén lehet...
Artemisz - mint az most látható - leginkább basszusból/baritonból lesz hiány karácsonykor..., szoprán van elég

Estel, kár, hogy te nem élvezted a topik végigolvasását. Én remekül szoktam szórakozni főleg a te remek és értékes beszólásaidon :lol:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #233152 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nálam is lehetnek a próbák...még mindíg...meglepő módon :) .

Több
19 éve 11 hónapja #233147 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
[size=9:a8nxmsbi]Hááátöizé... :oops:

Az az igazság, hogy én pl. roppant szívesen adnék elő bármit a kedves néniknek-bácsiknak, még rá is érnék aznap, de miáltal én nem vagyok kórustag, és nem is hívott senki...

Na, mindegy... :(
[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 11 hónapja #233136 Írta: Estel Adániel
[size=9:3ew8juc3]Ó, de még mennyire vicces... épp most tettem meg a visszaolvasást, egészen a topik elejétől kezdve...
Mit ne mondjak, találtam egy-két olyan részt is, ami kevésbé volt az, de hát ízlések és ficamok... ;) [/size]

Hogy elejét vegyem a megrökönyödésnek - annak ellenére, hogy eddig itten kifejezetten azokra vonatkozott a közvéleménykutatás, akik tudnak jönni - szeretném már most jelezni, hogy 22.-ére felkészülni, és a Karácsonyi koncerten részt venni sajna én sem tudok. A lepes próbákra ez nem vonatkozik, bár az nagyon fel tudna vidítani, ha tudnánk találni egy macskaszőrmentes próbahelységet... :oops:
Mindazonáltal sikeres fellépést, és áldott karácsonyt kívánok a Kedves Énekes Brigádtársaknak! :)

Több
19 éve 11 hónapja #233132 Írta: kriszana
Tudjátok Egyetlen, Drága, Énekes Barátaim,
hogy csak azért nem törlök ki szinte soha semmit innen, mert mindig olyan vicces visszaolvasni hónapok múltával ;-)

A mai próba - amíg ott voltam - valóban pocsék volt :P
De lesz ez még így se!

A 22-i fellépés után mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT, sok mosolyt és nevetést a fa alá.

Találkozunk:
december 30-án, csütörtökön 18.00-kor nálam (jobb híjján)
január 1-én, és 2-án délután szintén nálam.
(De ha van jobb 5let, szóljatok!)

Több
19 éve 11 hónapja #233131 Írta: Estel Adániel

kriszana írta:

Estel Adániel írta: köszönjük, Ana

Mit is?

Az állásfoglalást
(ha nem lett volna elég egyértelmű...)

Több
19 éve 11 hónapja #233130 Írta: Leguanember
A mai próba elég siralmas volt -hála nekem, bocsánat érte. De mi mégis jól éreztük magunkat, hála nekünk, köszönet érte.

A gitár, velem együtt fel fog épülni, és ismét beszáll a közös munkába.
A mai próbán megbeszéltek értelmében Könyörgés az ittmaradókhoz: hétvégén szombat délután (18-a) próba nálam, 49-es busz a Moszkva térröl, a Gábor Áron útnál kell leszállni. Délutáni órák, majd pontosítok.
a mqsor egyelQre:
Glory, glory; Adventi ének; Deep River; Spirit of Life; Vonzás; Csendes éj; Kirje,kirje kisdedecske; Aranyszájú angyal; mi volt még?

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #233110 Írta: elodyke
ez már :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #233108 Írta: kriszana
én az anyukámnak köszönöm

Több
19 éve 11 hónapja #233106 Írta: Drizzt
Köszönjük az akadémiának...

Több
19 éve 11 hónapja #233104 Írta: elodyke
Köszönjük, Ádám! :D

Több
19 éve 11 hónapja #233060 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Köszönjük, Gillz! :)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 11 hónapja #233016 Írta: elodyke
bocs telleg kifakadtam ma már nem pontosan ugy latom a dolgokat. lényeg a lényeg. hogy ha teheti mindeki jöjjön el :) ha meg nem akkor ne :)
csak az ugy nem olyan jó, mintha ottlenne?
érted!? :twisted:

Több
19 éve 11 hónapja #233007 Írta: kriszana

Estel Adániel írta: köszönjük, Ana

Mit is?

Több
19 éve 11 hónapja #232940 Írta: Estel Adániel
köszönjük, Ana

Több
19 éve 11 hónapja #232925 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
uff

szerda nagyon gáz, de meglátom, ha addig megvagyok a csütörtöki leadandóval, akkor megyek próbára. azért remélem, megleszek vele.

21dike pedig a részemről oké, csak a szüleiméről még nem biztos. karácsony előtt nem biztos h két nap is elengednek (21 és 22).

Előd: szvsz mindenki a saját lelkiismerete szerint döntse el, mennyire fontos neki az énekkar. Felnőtt emberek vagyunk, mindenki képes sorrendet felállítani, és nem kell indoklás. Attól még, h fáj valakinek a torka és úgy érzi, nem képes énekelni, vagy vizsgája lesz, amit szeretne megcsinálni, és úgy érzi, h ha nem tanul rá, nem lesz jó, még lehet fontos számára az énekkar. Nem ez a fő elfoglaltságunk. Még nekem se. Bocs, h így kifakadok, de nehezen viselem az érzelmi-lelkiismereti érveket. Igazából senkinek semmi köze nincsen hozzá, h nekem mi a fontos. Ahhoz van köze, h ott vagyok-e vagy sem, de ahhoz nem, h miért.

Emellett persze igencsak kapacitálok mindenkit, h legyünk ott ma, és figyeljünk meg egyebek. Meg amikor tudunk, dehát ezzel tisztában van gondolom mindenki, h mindenkire szükég van :D . Ádám, ugye hozol gitárt? :twisted:

22.ke: gondoltam még Csendes Éjre (két szólamban is akár alátercelve), meg néhány egyszólamúra, esetleg kánonok. Ha kell, átnézem hegedű az Ave Mariát, van hozá gitárakkord-kíséret :)

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 11 hónapja #232891 Írta: Leguanember
Az én hibám is, hogy ez a kijelentésem/kérdésem a homályba veszett:
"úgy gondolom, hogy a keddi próbából húsz percet a dalok kiválasztására megengedhetünk magunknak, Ana mit szólsz hozzá?"

Karácsony közeledtével minden sürüsödik. Koncentrálódnak az emberek, a érzések, a tennivalók. Mint háborús helyzetben, megmutatkozik egy más világ, ahol a fák égig érnek és a szakadékok feneketlenek. Most fogjuk össze a hajunk, hogy ne szálljon szét a fejünk köré! Mert könyörtelen a változás szele, de a vihar izgalommal teli és utána derűt hoz az építkezés.

Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 11 hónapja #232872 Írta: Drizzt
Az az igazság Előd, hogy ezek nem kifogások. Egyszerűen leírjuk, hogy miért nem lehetünk ott. A kifogás az, amikor valami mást írunk le ahelyett, amihez több kedvünk van.

Több
19 éve 11 hónapja #232867 Írta: elodyke
csinálni kel időt..

jah én eddig egyszer irtam hogy nem tudok menni.. azt is fellépés miatt.

és azert nem irok kifogásokat.. mert az ír kifogást aki, lelkiismeretfurdalást érez, hogy nem tudm menni,
ugyanakkor, aki a legközelebbi próbára megy,
ugyanolyan intenzitással tud, és fog énekelni.
és akkor nem arra fogunk emlékezni, hogy a fórumon mindenki csak azt írja be hogy mikor nem ér rá.

Több
19 éve 11 hónapja #232851 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Előd: Hidd el szívesebben érnék rá szerdán korábban is, de ÖTIG ISKOLÁBAN VAGYOK!! És nem tudok eljönni .. tudod a középiskola kötelez és így is log a fejem fölött a kard.. (ergo nagyon ugy néz ki, hogy ki leszek csapva) utána pedig psziholgushoz kell mennem szerdán.. Nem jókedvmből nem megyek.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #232848 Írta: Drizzt
Előd az előző próbán...csak én nem láttalak ? :P Persze lehet, hogy nem volt időd...Mikulástoszon'? Más programod volt tudom én...csak azt mondom, hogy az ember akkor mondjon hozzád hasonló véleményt másokkal kapcsolatban, ha saját maga patyolattiszta'...már bocsánat. Hiányoztam én is már, amikor tanulnom kellett, mert bár sokat jelent nekem ez az énekkar...azért is, mert szeretek énekelni, meg mert ez a társaság...ZSÍR ;) , azért a jövőm mégiscsak ezektől a vizsgáktól függ bizonyos mértékben.
Nekem mákom van, én pont énekkar előtt vizsgázok, és nem halódik a hangom, és...najó marketinget kéne tanulnom tulajdonképpen, de majd nem alszom.
Haza meg kb kéthavonta megyek, ugyhogy azt hagyjuk...anyámék már meg se ismernek...
Ha ebből nem derült volna ki...én megyek holnap próbára :P
Süríteni? Így is alig élek...max plusz egy hétvégi próba.

Több
19 éve 11 hónapja #232838 Írta: kriszana
köszönöm, Előd

Több
19 éve 11 hónapja #232837 Írta: elodyke

Rayan írta: Haldoklom. Ana, tudom, hogy azt mondtam, hogy holnap leszek, de nem biztos, mert iszonyat módon halódik a gégém, megfáztam tegnap. És igyekszem, de nem tudom garantálni.

Amennyiben sz. délután próba, nemtokottlenni, egyetem miatt. De remélem, mindenki megkapja az ímélt, és szerda estére NEM szerveztek programot... (Múlthéten nagyjából lezsíroztuk. Az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket kéretik priviben/mélben elintézni velem/másokkal, NEM itt a fórumon. Köszike.)

Félisten?
Ádám:
B***-e vagy?
(bocs, csak megnéztem a nagysándort és :lol: )

Rabyn írta: Ádám: Szerdán 6ig nem érek rá.. fél hétre viszont remélhetőleg bárhova odaérek. (ha nem betegszem le)
Holnap csak hangszert tudok vinni mert se kottáim se szüvegeim nincsenek.

Galenelsil írta: Ne haragudjatok, de sajnos nem tudok elmenni holnap kóruspróbára. :oops: Tudom, hogy már sokat hiányoztam, de szerdán vizsgázom és muszáj még tanulnom rá. Gondolom, hogy a jövő heti fellépésre készültök majd, amire sajnos szintén vizsga okokból nem tudok veletek menni. :(
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok. 8)

Cueddo írta:
noshát, sajnos én sem tudok menni, azaz tudnék, csak nem látom értelmét, mivel igencsak fáj a torkom. remélem, pár napon belül elmúlik.

nos ezekhez csak annyit, mindenkinekl arra van ideje amire szán időt.
és ez nem csak ezzel kapcsolatban van így
Ha választottad az énekkart, ha benne vagy az énekkarban, ha jól érzed magad velünk, ha szeretnél fellépni LEPen
akkor légyszives gyertek el.
aznap én is vizsgázom sőt még az is lehet, hogy egyből onnan fogok betoppanni.
Csak úgy is el lehet jönnni találkozni velünk.
és nem utolsó sorban megtudhatsz infókat, (nemtudom lesz e LEP előtt PRóbánk szóval jó lenne, ha akár fáj a torkod, akűr nem, egyetemre is mész. azt pedig sztem nem szereted annyira, mint az énekkart.)
egyszóval gyertek.
Én lemondtam azt is hogy hazamenjek aznap a szüleimhez haza Kabára
Pedig megígértem nekik.
Mégis
pedig aztán nem sűrűn vagyok otthon.
És elmegyek..
mért is..
mert énekelni jó
veletek lenni jó
mi kell még?
az, hogy kevesen nem vagyunk olyan jók (és magabiztosak) (nemutolsósorban, nem biztos, hogy meg lesz minden szólam.)
ez nemjó
ti ezzel hogyvagytok?
nekem egész sokat jelent ez az énekkar.
még abban is bennevagyok, hogy, ha lehet persze , sűríteni kéne a próbákat, hogy még többet ki tudjunk magunkból hozni, és hogy fejlesszük magunkat, merthát nem vagyunk tökéletesek. :)

[size=9:vzzoij4c]legalábbis nem mindenki ;) :):D[/size]

jah ezt azért írtam mert úgylátom, hogy mindenki csak a kifogásokat keresi..
akár egyetem akár nem.. :P

Több
19 éve 11 hónapja #232822 Írta: kriszana

Galenelsil írta: Gondolom, hogy a jövő heti fellépésre készültök majd, amire sajnos szintén vizsga okokból nem tudok veletek menni. :(
Szerda este viszont, a vizsga után veletek tartok. 8)

mint már kifejtettem nem egyszer
a holnapi próba, NEM a 22-i fellépésre való próba, hanem a LEP-re.
Nyilván, ha a végén marad idő, akkor próbáltok a karácsonyi fellépésre is, de nem ez az elsődleges.

Több
19 éve 11 hónapja #232814 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

noshát, sajnos én sem tudok menni, azaz tudnék, csak nem látom értelmét, mivel igencsak fáj a torkom. remélem, pár napon belül elmúlik.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.596 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére