MTT Kórus

Több
19 éve 9 hónapja #240741 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Anar írta: Sziasztok!

Tegnap (és január 3-án is :D ) hallottalak benneteket és az egyik dal (Snow white) különösen nagyon tetszett, és igazából azt szerettem volna megkérdezni, hogy ennek a dalnak a kottájához hogyan juthatnék hozzá? Nagyon köszönném a segítséget!!!

Egyébként csak gratulálni tudok nektek, így tovább!!!! :wink:

Kottánk sajnos nekünk magunknak is csak afféle házilag leszedett van; a számot Előd szedte valahonnan és linkelte be. Ha adsz egy e-mail címet, amire át lehet küldeni egy mp3 fájlt, szívesen átküldöm. ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240733 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok!
Gratulálok a kórusnak a szombatihoz!

Az "Egyszer véget ér..." szövegét elküldenétek (nem saját célra)?

nyulurege@freemail.hu vagy privát.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240716 Írta: Anar
Anar válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok!

Tegnap (és január 3-án is :D ) hallottalak benneteket és az egyik dal (Snow white) különösen nagyon tetszett, és igazából azt szerettem volna megkérdezni, hogy ennek a dalnak a kottájához hogyan juthatnék hozzá? Nagyon köszönném a segítséget!!!

Egyébként csak gratulálni tudok nektek, így tovább!!!! :wink:

Több
19 éve 9 hónapja #240653 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
:| :closed: Utoljára még visszaintegetve kívánok a 'hűségeseknek' örömet és kitartást, a leendő 'újaknak' pedig töretlen lelkesedést, és azt, hogy előzetes pozitív várakozásaik a kórussal kapcsolatban minél maradéktalanabbul valóra váljanak! :itscool: ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #240603 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Kórus,

tökjók voltunk ma Veszprémben, köszönöm a munkát, fáradtságot, amit beletettetek ebbe a dologba.
Jövő héten nincs próba, csak kórus-felvételi van csütörtökön.
Az elmenőknek integetünk fájó szívvel, és tárt karokkal várjuk az újakat.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240500 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Toma gazda/Vöröspuli írta: a busz kb 415

a vonat 350 körül van

a helyijárat jegy meg 155 a buszon

Az Elvira és a volanbusz.hu szerint, amint azt a Találkozásokban írtam:

Vonat (371Ft/diák egy útra)
Busz (471Ft/diák egy útra)

*eztet önnmoderáltam, mert közben vettem az infót :P mindenesetre megyek válogatásra, féljetek :P *

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #240461 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Kórus
a busz kb 415

a vonat 350 körül van

a helyijárat jegy meg 155 a buszon

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 9 hónapja #240399 Írta: Estel Adániel

kriszana írta: azért javasoltam a vonatot, mert az olcsóbb...

Addig olcsóbb, amíg oda nem ér. De a vonatozóknak utána még + 1 buszjeggyel számolni kell, azzal együtt pedig (legalábbis diákoknak) már nem olcsóbb... csak gondoltam, szólok. ;)

Több
19 éve 9 hónapja #240373 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus

kriszana írta: Kedves Mindenki!

Jövőhéten csütörtökön, azaz február 3-án 18.00-tól a Közgázon Kórus felvételit tartunk.
Találkozás 17.50-kor a Közgáz aulájában.
Követelmények: 1 szabadon választott, és 1 a felvételiztetők által választott dal eléneklése némi kottaolvasásal fűszerezve.

8O
Következmény ha valakit felvesztek?
Heti hány próba és mikor :?:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240370 Írta: kriszana
Kedves Mindenki!

Jövőhéten csütörtökön, azaz február 3-án 18.00-tól a Közgázon Kórus felvételit tartunk.
Találkozás 17.50-kor a Közgáz aulájában.
Követelmények: 1 szabadon választott, és 1 a felvételiztetők által választott dal eléneklése némi kottaolvasásal fűszerezve.
Aki kórustag lesz, annak heti két próbával kell számolni. Előre láthatólag hétfői és csütörtöki napokon 18.00-20.00ig a Közgázon. De a napok még változhatnak, a tagok időbeosztásától/órarendjétől függően.

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240369 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
a sorrend akkor?: valami ilyesmire emlékszem

fürdőnóta
bombadil
fiatal országút
snow white
spirit
tudode a tant
(deep river)
culloden
ego song

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 9 hónapja #240343 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Zongora van. Késői kiállításrendezés van. Korai kelés van. Rosszullét van.
Para van. Kialvatlanság van. Buszom van.
Úgyhogy nem vagytok semmivel egyedül.
Várok mindenkit.
Máb

Több
19 éve 9 hónapja #240318 Írta: kriszana
azért javasoltam a vonatot, mert az olcsóbb...
egyébként Rabyn, ne aggódj, már azon lepődnék meg őszintén, ha bárki is hajlandó lenne hajnalban kelni...

Több
19 éve 9 hónapja #240297 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Rabyn, ne aggódj, én biztos nem kelek fel 5kor, főleg, mert szvsz akkor le se fekszem inkább :mrgreen:

kinézünk buszt esetleg, és irány Veszprém. bár igazából buszon én rosszul szoktam lenni, sőt, most a gondolatára is, de ki tudom bírni.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 9 hónapja #240290 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Rabyn: mi neked a "nem hajnalban"? Ugyanis szerintem nekem is elég macerás dolog lesz felkelni. Tekintve, hogy már ma is 3:55-re állítottam be a csörgentyűt, hogy 1/2 6-kor föl tudjak kelni... és így is csak 6-kor sikerült.
Tehát, ha nincs más választás, kelek hajnalban, de ha megolható, én is inkább hajcsiznék még egy kicsit.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 9 hónapja #240270 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Emberek, csak késve, valamivel hét után tudok odaérni a próbára. Ugye a szokott helyen, a harmadikon lesztek?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 9 hónapja #240268 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Eh, nem mondok semmit. Visszafogom magam...képes vagyok rá :)
Szal vagy a déliben szállsz fel a vonatra, és Veszprémben meg leszállasz'. Vagy a népligetben a buszra, és Veszprémben leszállsz. Érdemesebb busszal menni, mert az a központban áll meg. A vasútállomástól meg vagy sokat kell gyalogolni, vagy buszozni kell. Na nem mintha ez ebbe a topicba tartozna.

Több
19 éve 9 hónapja #240258 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Igen az... Ugyanis képtelen vagyok felkelni.. nem ébredni.. kellni az ágyból ha még sötét van.. Illetve nagggyon nehezn megy.... De még mindig nemtom, hogy hogy a toszba kell majd lejutnom.. nem akarok egyedül menni..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 9 hónapja #240251 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nem tudsz olyan korán kelni ? 8O
Ez fizikai lehetetlenség ? :P

Több
19 éve 9 hónapja #240240 Írta: Estel Adániel
Végülis gitár még mindig van... :roll:

Több
19 éve 9 hónapja #240239 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Tudom, hogy lesz proba holnap meg minden, de AKI nem kell hajnalban és Bpről jön/megy az végülis hogy jut le veszprémbe??Én nem tudok olyan korán ellni, hogy hamarabb menjek le...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 9 hónapja #240155 Írta: kriszana
Igen, a zongorakíséret remek ötlet, de sajna Veszprémben nincs erre lehetőség :(
Ezért próba csütörtökön a szokott helyen metrónommal 17.50 kor.

Több
19 éve 9 hónapja #240141 Írta: Eldamyn
[size=9:38ofhe02]Eldamynnak már nem kell tanulnia... mmint a szöveget.[/size]
Estel: bocsi, de elkéstél a válasszal- nszéaszvsz. :wink:
Tehát már nem mentem.
De holnap megyek- ugyebár. Tényleg hol lesz a próba? A Fővámon?

Több
19 éve 9 hónapja #240131 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
sztem is legyen kiseret :D bar, azt nemtom, lesz erre lehetoseg Veszpremben?

jah, mindenki tanulja meg az eneek szoveget. :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 9 hónapja #240126 Írta: Estel Adániel
Ha már van 'kórusszintink', nszéaszvsz* nem ártana neki egy akkordszintű kíséret, persze áttranszformálva a jelenleg énekelt magasságnak megfelelően... adna neki egy alapot. Bevallom, én személy szerint nagyon örülnék neki! :look: :itscool:

*:[size=9:2pc6hdx1] Nagyon Szerény És Abszolúte Szubjektív Véleményem Szerint[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #240120 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Metronóm be van készítve, természetesen viszem. :D
Kérdés, a Közgázon vagy Launál lesz a próba? Más szóval legyen zongora kíséret a Cormallen-hez, vagy ne?

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 9 hónapja #240058 Írta: kriszana

Estel Adániel írta: Voltaképpen azt is írhatnám most ide, hogy az optimizmus egy nagy hátránya, hogy nem kellemes csalódások is érhetik az embert. De az az én nagy szerencsém, hogy bizonyos dolgok tekintetében már nem vagyok optimista. :) Csütörtökön lesz metronóm, mit gondoltok?

Estel, épp a töretlen optimizmusod miatt szeretünk :-)
Ha hozol magaddal, lesz metronóm, vagy ha eszter el nem felejti 8)

Több
19 éve 9 hónapja #240044 Írta: Estel Adániel
Voltaképpen azt is írhatnám most ide, hogy az optimizmus egy nagy hátránya, hogy nem kellemes csalódások is érhetik az embert. De az az én nagy szerencsém, hogy bizonyos dolgok tekintetében már nem vagyok optimista. :) Csütörtökön lesz metronóm, mit gondoltok?

Több
19 éve 9 hónapja #240019 Írta: Estel Adániel
Részemről gyors válasz: lesz, aki jön.
(Ha te is jösz, ketten már minimum leszünk. Sőt, ha gillz addig nem tudja meg, hol lesz a táborszervezői megbeszélés, talán még hárman is. Még egy tenor, és megvan minden szólam.)

Aki még a kórustagok közül effélékre kíváncsi, szvsz jöjjön oda, és meglátja!

Több
19 éve 9 hónapja #239992 Írta: Eldamyn
Gyors választ kérek szépen: Most akkor lesz, aki jön ma próbára vagy tényleg lefújva a dolog? :?: :?: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.943 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére