MTT Kórus

Több
19 éve 1 hónapja #274475 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Pls írjátok be mi volt szerdán. :o
:roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #274347 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok, sajnos én is kb. hasonlókat tudok mondani. Úgy kezdtem el az egyetemet, hogy 2 fontos tárgyból kb. 6 évvel le vagyok maradva (matek, kémia), aligy győzöm pótolni. Most hétfőig pl. mindkettőből lesz zh, tehát sajnos most nem tudok menni, és mivel ez többször is elő fog fordulni, én sem tudom nyugodt szívvel azt mondani, hogy rendszeresen tudok járni ... de sebaj, csak idő kérdése, hogy melyik félévben vágnak ki :roll: :twisted: úgyhogy ha akkor lesz kórus... nagyon szívesen járok megint...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hónapja #274335 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok! Mivel nem leszek ott ma, és jövő héten sem a két első alkalmon, ez azt jelzi számomra, hogy nem vállalhatom a további kórustagságot. Idén nem teszem magam rendszeres közösségi munkára alkalmassá, mert számomra most fontosabb ez az év az egyetemen.
Kérem megértéseteket, idénymunkát esetleg vállalok.

ÉS NE HAGYJÁTOK!

Keserű szájízzel: Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 1 hónapja #274330 Írta: Kincső
Cucczbigyó...
Nem tudom, tudok-e menni holnap... nagyon sokat agyaltam, mi a helyes döntés, de nem biztos, h. ott tudom hagyni az Aldarionpróbát... t.i. már teljes elsőfelvonást próbálunk elvileg, és nem szeretném hátráltatni a többieket, és ha az előbb eljövetelem ezt okozza, akkor nem jövök el. :roll: Sorry. :(
Minden időpont jó, amikor nincs Aldarionpróba - ez egyelőre szerda f5-f8 és csüt 4-7, tehát ezekben az időpontokban NEM fogok tudni járni (najó, a csütörtöknek még van esélye, 6-8 között, kecske-káposzta alapon :idea: ).
Én mindenesetre nagyon szeretnék járni, és azt hiszem az altba sosem árt mégegy hang. :P :wink:

Jó döntést! :twisted:

Több
19 éve 1 hónapja #274323 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nekem se kifejezetten jó.

Több
19 éve 1 hónapja #274284 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kinek NEM jó még a szerda?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 1 hónapja #274263 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
az ciki...akkor ketté leszünk szakadva ezen a téren...thimie

Több
19 éve 1 hónapja #274123 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nekem szerdán este német órám van, így nem tudok ott lenni a megbeszélésen sajnos.
Úgy néz ki, hogy kedd vagy péntek délután-este lenne jó nekem kóruspróbára.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 1 hónapja #274115 Írta: Rabyn
SZERDÁN HATTÓL MEGBESZ/PRÓBA VAN A KÖZGÁZON A SZOKOTT HELYEN!! (fent) Ne felejtesétek el pls!!!

Több
19 éve 1 hónapja #274035 Írta: Rabyn
Gondolom igen.
Bár én valszeg ráérek már háromtól:)

Több
19 éve 1 hónapja #273994 Írta: Kincső
Tudom, nemszép 2 hsz egymásután, de másképp félek nem veszitek észre: megbesz hánytól? 6-tól?

Több
19 éve 1 hónapja #273689 Írta: Kincső
Szvsz ez nem ilyen egyszerű, de majd meglátjuk. :P

Több
19 éve 1 hónapja #273518 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
szóval jövő héten szerdán megbeszélés. addig is lehet gyűjtögetni kottát :D

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 1 hónapja - 19 éve 1 hónapja #273514 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Najó, bepofátlankodom, mint rendező vagy mi.
Kincső: ha szerdán van a kórus, menj akkor nyugodtan, felmentelek a szerdai próba alól. Mégpedig, mert:
-a szerdát úgyis nélkülem csinálnátok, tehát kvázi csak gyakorlás
-elsősorban azért találtuk ki, h Estel is tudjon gyakorolni, tehát azokon a napokon inkább ő, meg Cue, meg Artemisz meg Eruntale a kulcsemberek. Ha szerdán nem tudsz próbálni, az egyáltalán nem gáz.
:arrow: menj nyugodtan énekelni szerdán. Ha jössz rendesen csütörtökön és szombaton, akkor nem gáz.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 1 hónapja #273512 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
A madárcsiripelés jó dolog, kivéve ha információforrásnak tulajdonítjuk... :mrgreen:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 1 hónapja #273507 Írta: gillz
hémár.
Kincső: azt az időpontot fogjuk választani, ami a többségnek jó. Regisztráltam, h te nem érsz rá szerdán. Egyelőre. :D Mert olyat csiripeltek a madarak, h hamarosan nem lesz szükség a szerda próbátokra :roll:

Több
19 éve 1 hónapja #273492 Írta: Rabyn
Jaj....
Tudom, hogy nem könnyű időpntot egyeztetni...
De ha a többségnek a szerda lesz a jó akkor bizony szerdán lesznek a próbák. (nekem spec este hattol mindennap jó a péntek kivételével.)

Több
19 éve 1 hónapja #273491 Írta: Kincső

Rabyn írta: Kincs az a gond, hogy a szerdán kivül viszont nem jo senkinek sem. Én kedden ötig iskolában vagyok (csütörtökön nulladik órám van, de az lényegeteln fel tudok rá kelni)
A hétfő se jó a tübbségnek, a péntekről nem is szólva. Hátmég a csütörtök. Tegyétek át az Aldarion próbát.. :twisted:

Miért gondolod, hogy az Aldarionosoknak könnyebb időpontot egyeztetni?... A szerda eddig a legjobb időpontunk.
Szerintem ez nem fer, h. az egész kreatív emtétés közösség idei legnagyobb munkájával ütközzön a kórus. (De ha vki tud még 2órás nagyprodukciót a LEPre bármely ágban, az szóljon :roll: )

Nemmellesleg értékeltem volna, ha netán nem utólag értesülök majdnem fixen erről. Nem tudom, mikor volt ez a megbeszélés, de nem emlékszem, h. a hétvége folyamán bármikor megtalálhatatlan helyen tartózkodtam volna, h. ne lehessen szólni. :?

Több
19 éve 1 hónapja #273490 Írta: Rabyn
Kincs az a gond, hogy a szerdán kivül viszont nem jo senkinek sem. Én kedden ötig iskolában vagyok (csütörtökön nulladik órám van, de az lényegeteln fel tudok rá kelni)
A hétfő se jó a tübbségnek, a péntekről nem is szólva. Hátmég a csütörtök. Tegyétek át az Aldarion próbát.. :twisted:

Több
19 éve 1 hónapja #273477 Írta: Kincső
Gillz mondta hogy szerda van tervbe véve... :roll:
Nagyon kérnélek Benneteket, hogy ne ütköztessétek már az Aldarionnal!... Elvégre egyazon Társaság/Közösség részei vagyunk. :idea:
Szerda 6-8 és csüt 4-7 Aldarionpróba az Ajtósin, ekkor ha lehet NE legyen kórus. Mindenkinek vannak a hét során saját okból rossz időpontjai, de nehogymár pont egy MTT-s dologgal ütközzön...
Azt hiszem a legutóbbi megjelenésen való megbeszélésemmel (és remélhetőleg nem csak azzal) bizonyítottam, h. fontos nekem a kórus. A héten nekem minden egyéb időpont jó, ami nem ütközik az Aldarionnal (no meg persze a színkörrel, de ez gondolom nem jött szóba). :idea:

Több
19 éve 1 hónapja #273467 Írta: Rabyn
előreláthatólag Két hét múlva szerdán tehát 19.-én délután megbeszélés/próba leszen. Valszeg a KÖZGÁZON.
Van valaki akinek nem jo?

Több
19 éve 1 hónapja #273176 Írta: Rabyn
nekem jó ha ott megbeszélünk.
Igényem is van nagyon nagy... :)

Több
19 éve 1 hónapja #273145 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Nagyjából mindenki.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 1 hónapja #273129 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Igényem nekem is lenne, de mintha kevesen lennénk...
Őszi találkozón valami megbeszélés? Kik jönnek a kórusból?

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
19 éve 1 hónapja #273081 Írta: Rabyn
Nekem lenne: )
Kedd és péntek kivételével (ezen a héten) jó.

Több
19 éve 1 hónapja #273056 Írta: gillz

Drizzt írta: én kedden nem érek rá...aaaaz biztos, igény amúgy van a dologra ?

Neked van rá igényed? :mrgreen: [/list]

Több
19 éve 1 hónapja #272979 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Gondoltam ide is beírom: van egy kórusunk suliban, és már unjuk hgy mindig ugyanazt énekeljük ( a magyar dalokat), nem tudna valaki ajánlani pár dalt, amit kórus énekelehet nem túl bonyolult szöveggel. A tanárunk szlovák (persze tud magyarul) de mégse ismeri ki magaát nagyon a magyar zenében. Előre is köszi :) Ja és lehetne minnél hamarabb? Ugyanis karácsonyig már nem sok időnk van betanulni, meg még 10-én is lesz egy előadásunk(a szülőknek:P), köszi :) Ja és nem feltétlenül karácsonyi dalok kellenének, bármi ami jó, ezt már rátok bízom :D

Több
19 éve 1 hónapja #272933 Írta: Kincső
Ne ütközzön Aldarionpróbával (azaz szerda 6-8, csüt 4-7) ill. színkörrel (péntek 4-7), meg ne hétvégén, amúgy ráérek.

Több
19 éve 1 hónapja #272919 Írta: Rabyn
Én ugy tudom van. nekem a kedd-szerda nemjó a többi igen.

Több
19 éve 1 hónapja #272915 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Kórus
én kedden nem érek rá...aaaaz biztos, igény amúgy van a dologra ?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.577 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére