MTT Kórus

Több
18 éve 9 hónapja #286372 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hát izé. Szóval, a farsangi fellépéssel kapcsolatban: egy nagy hibát emelnék ki amit én belülről hallottam. Az egyik az, hogy voltak akik rettentően túlénekelték a többieket és elég sűrűn hamisan is. Könyörgöm énekelni kell nem kiabálni...
Egyébként állítólag aranyosak voltunk... azé legközelebb ha kitaláljuk, hogy fellépünk könyörgömigyekezzünk többet próbálni. rajtam nemmúlik

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #286277 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Kórus

GalenEszter írta: Sikerült megoldanom, hogy a két helyből egy legyen. Szóval ott leszek kettőkor az Ajtósin. :)

előre várom a jelenetet amikor kortárstánc galambkapdosás közben zulu spirituálékat énekelsz :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #286276 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Jegyezve! Köszönöm a készségességet(isteni ez a szó, nem hagyhattam ki)!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #286260 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
késve érek oda a gép szállítmányozása miatt.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 9 hónapja #286257 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sikerült megoldanom, hogy a két helyből egy legyen. Szóval ott leszek kettőkor az Ajtósin. :)

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 9 hónapja #286212 Írta: Leguanember
Így van, péntek 14 órától. Akkor végül is Glory,glory; Every time I; Lollipop; Asikhatali.

Galen, úgy tudom, máshol kell lenned ekkortájt. Ha lehet, legyél egyszerre két helyen, de a táncpróba után mindenképpen el kell jönnöd!

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #286141 Írta: Rabyn
én újfent csak háromra érek majd oda... Sajnos a héten történt egy kis güzmi amit megkell beszélni az ofő óránk ülönben verekedés lesz belőle

Több
18 éve 9 hónapja #286029 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Péntek 14:00-16:00 Ajtósi, igaz? :wink: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #285984 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Rayan írta:

Artemisz (Erenya) írta:

Rabyn írta: Drizztet és Rayant kihagytad

Nem úgy volt, hogy ők nem jönnek? :?

Mé', ennyire szörnyűek vagyunk?

Én amúgy nem mondtam és nem ígértem olyat, hogy fellépek a kórussal.

Dehogy vagytok szörnyűek... :oops: de én is úgy emlékeztem, hogy nem mondtad, hogy jössz.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 9 hónapja #285983 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Artemisz (Erenya) írta:

Mé', ennyire szörnyűek vagyunk?

Én amúgy nem mondtam és nem ígértem olyat, hogy fellépek a kórussal. Drizztet nem tudom, majd ő mondja, ha úgy érzi.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 9 hónapja #285974 Írta: Artemisz

Ezer bocs meg egy anyamedve...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 9 hónapja #285973 Írta: Leguanember
Ma este van próba, tkp a meghallgatás egyben. Ott fog bomlani mindenki az Ajtósin, hattól gyűlünk, amint megvagyunk, lehet nyomulni.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #285968 Írta: Kincső
Holnap hánytól próbálunk? :)
Én ott leszek mindenféle farsangi ügyekben f4-től, szal :wink:
de hátha vkit érdekel :P

Több
18 éve 9 hónapja #285922 Írta: Rabyn
Drizztet és Rayant kihagytad

Több
18 éve 9 hónapja - 18 éve 9 hónapja #285907 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én is köszi a listát, a rajta szereplő emberkéknek az alábbi sorrendben elküldtem a profiljukban megadott címükre a cuccost, amennyiben valaki úgy érzi, kimaradt, kiabáljon. ;)
[size=9:1vyivi9f](utólagos kiegészítés: Forwardoltam nekik is, köszi, Rabyn :!: )[/size]

Szívesen, máskor is. :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 9 hónapja #285903 Írta: Artemisz

Estel Adániel írta: Midi-fájlok elkészültek, tudna valaki egy névlistát beírni a tervezett köremailhez?

Kincső
Galeneszter
Leguanember
Cueddo
Angwen
Rabyn
gillz
Artemisz.

Köszönjük szépen! :)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 9 hónapja #285901 Írta: Estel Adániel
Midi-fájlok elkészültek, tudna valaki egy névlistát beírni a tervezett köremailhez?

Több
18 éve 9 hónapja #285742 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Figyelem! Szolgálati közlemény minden potenciális, eddig jelentkezett, és ezután jelentkezni vágyó fórumlakónak!!!!! Aki kedden jön, hogy megnézzem (ugye mindenki megteszi? :D ), és esetleg a produkciója alatt van zene, az hozza magával, lehetőleg audioCD-n, az mp3-at nem tudom akkorra garantálni! Ha lehet, ez egy olyan CD legyen, amit akár itt is hagyna nekem a delikvens farsangig.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 9 hónapja #285661 Írta: Kincső
Nem, mert 4-től színkör ami többünket érint.

Több
18 éve 9 hónapja #285659 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sziasztok!
Nem lehetne a közgázon a próba holnap?

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 9 hónapja #285572 Írta: Esgal
Ha hatig van órád, és odaérsz mondjuk egy órán belül, akkor még simán benne vagy az időben ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 9 hónapja #285569 Írta: Estel Adániel
[size=9:3ab3sgt8]Jóisaz. Úgyis hatig van órám aznap... :?
...eh, sebaj, ha a meghallgatáson szépen szóltok nélkülem is, azon már remélhetőleg én se fogok nagyot rontani farsangon. ;) Hajrá! :) [/size]

Több
18 éve 9 hónapja #285476 Írta: Esgal
Figyelem! Szolgálati közlemény minden potenciális, eddig jelentkezett, és ezután jelentkezni vágyó fórumlakónak!!!!!

Jövő kedden lenne egy meghallgatás - csak hogy lássam, hogy állnak az eddigi műsorok. Aki táncolna, énekelne, humorkodna, jelenetezne, azt mindenképp várom, lehetőleg a szavalókat is, de az nem annyira gáz, ha valaki nem ér rá. Minden mást szeretnék látni, ha nem az egészet, legalább azt, ami eddig megvan, csak lássam, hogy áll valahogy.

Tehát. Időpont: 1/2 6 - 6-tól ameddig lehet. Hely: valsz, az ADS. Ha nem, akkor megpróbálom megszervezni a BA-t az Oktogonon.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 9 hónapja #285460 Írta: Estel Adániel
Amikről lett tegnap kottám, azokról hétfőn küldöm a mid-eket köremailben. (Addigra remélem, mindenki eldönti, jön-e, és jelentkezik értük.) ;)

Több
18 éve 9 hónapja #285457 Írta: Leguanember
Köszönöm a lelkes és hatékony részvételt! Ismételtük, amit lehetett, estel és Artemisz megtanulta, amit lehetett. Estel hazautazik pénteken korán, ő nem lesz aznap. A többi basszust majd éneklem pénteken, Előd nagyban utazik, sajnos nem tud velünk dalolni.

A keddi próbán Glory, glory remek volt, Lollipop az csúszósan, de átismételve, Every time I majdnem megvolt, Fallalával nem tudtunk mit kezdeni (a basszust átvettük Estellel). Az új jelölt pedig azAsikhatali kezdetű zulu dalocska, Galen, Te már hallottad. Kottát viszek, a régieket is.

PÉNTEK 14 ÓRA, AJTÓSI

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #285385 Írta: Kincső
Halihó nép!

Zshír próbát hoztunk össze így öten, köszi aki ott volt: Artemisz, Ádám, Estel, Rabyn! 8) [size=9:l0b0kvrt](abc-rendben :P ) [/size]Kellett már ez a danolászás így közösen! :)
Többiek meg gyertek pénteken, érdemes!!! :wink: :D

Kincső

Több
18 éve 9 hónapja #285380 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Kórus

sziasztok!

nekem sajnos minden estém foglalt, de most pénteken kettőre ottleszek ADSen ;) aztán majd meglátjuk a továbbiakat.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 9 hónapja #285332 Írta: Rabyn
Ádám te drága tündér... én 14:15ig iskolában vagyok és onnan kb még jó fél óra az ajtósi szóval én biztosan nem érek oda kettőre...
Persze ha írtok nekem kikérőt :roll: :D

Több
18 éve 9 hónapja #285330 Írta: Leguanember
ne fáradj, gillz, majd mi főbe lövünk!
egyébként nem tragédia, mert úgy nézem, minden szólamot képvisel valaki, és többen is mondták, hogy péntekig egyedül gyakorolnak. Viszont ha pénteken az Ajtósin nem állunk össze, akkor fújhatjuk.
Szóval MA 18.30, FÉL HÉT, KÖZGÁZ ALJA,
PÉNTEKEN 14.00, KÉT ÓRA, AJTÓSI.

Adamo

Fénymásoltam kottákat.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #285287 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
vááááá, uhh, hogymérnem jut eszembe telefonon, h most próba van... bocsánat, táncpróbám is lesz hattól... ihajj. Riiiiiiingggg.... :oops:

szóval én nagyon nem vagyok biztos. :főbelővi magát nyilvánosan:

need more brainz. yourz. now.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.596 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére