MTT Raktár és Helyiség
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A táncosoknak:
A színjátszóknak:Lyona írta: Figyelem, figyelem! Az MTT klubhelysége ezúton is szeretettel vár mindenkit 21-én pénteken fél 4-től 6-ig dekorálni!
6-tól átadjuk a termet a táncosoknak, de véleményem szerint 2 és fél óra elég kell legyen:)
Kincső (Thilanna) írta: ez egy egyszeri alkalom, és a Ti érdeketek is, h. a továbbiakban ne lepra kinézetű falak közt próbáljatok
Lyona írta: Szóval egyszer kérlek próbáljatok máshol, hogy végérvényesen széppé tehessük a helyet.
Nem mellékesen megjegyezném, h. a Turambar próbák időpontját nem szoktátok nyilvánossá tenni, most is Momó szólt, amikor látta a lentebbi hirdetést - szerintem megfontolandó lenne, hogy megtegyétek, kevesebb lenne a hely kettős igénylésének esélye arra az időpontra.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Kincső: nyilván - mint veztag - te is tudod, hogy milyen korlátozó feladatom lesz a KGY során. Ha úgy látod, hogy a kettő nem üti egymást, természetesen vállalom. Nem tudom, hogy volt-e, hogy nem vállaltam, pedig nem volt komoly korlátozó tényező. Különben is, ennyit már csak emberségből is megtesz az ember a pólóra éhező tömegekért, főleg, ha azok egy részét Lyona alkotja.
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- nido
- Nem elérhető
Leguanember írta: Még a foglalási sorrend módja nagy kérdés lenne, egyelőre mindeki gondolkozzon magában, ráértek még ide beírni.
gugli naptárban nem lehet olyan, h két dolog üti egymást? mert ha igan, akkor elsőre beírják így, érkezési sorrendben, aztán ha van valami elkerülhetetlen ütközés, akkor alkudoznak. esetleg lehet valami szabályt mondani, h ami két nap múlvára van, az már biztos.
a másik, h lehetne csinálni idősávokat. egy átlag program kb. 3 óráig tart, de mindenki 16:00-19:00-ra szeret szervezni, viszont így egy délutánba csak egy dolog fér be...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hiszen miénk virtuálisan az emelet hátsó frontja! Fogják a babzsákokat és néhány széket, aztán beköltöznek egy megfelelö szobába. Hátrább van egy két nagyobb is. Akár tanszékeket is alapíthatunk a különbözö MTT-s csoportoknak.Lyona írta:
Momo/Fanni írta: Úgy néz ki, pénteken f4-től legkésőbb hatig próba van. Legalábbis, ha leszünk annyian. A másik szobát, (a kisebbiket) is dekoráljátok? Lehetne azzal kezdeni?
Most tahoid leszek... Légyszi menjetek máshová próbálni... Már a táncosok miatt is megrövidült az idő, és mindenkinek limitált a szabadideje, amikor dekorálni tud menni... Szóval egyszer kérlek próbáljatok máshol, hogy végérvényesen széppé tehessük a helyet.
- Leguanember
- Nem elérhető
Leguanember írta:
fqqdk írta: csináljatok egy guglinaptárat a helyiségnek szvsz
Megfontolandó, aztán megcsinálandó.
Itt alant látható, hogy a realitás kiforogta fqqdk transzcendentális megérzését.
Ideje a tettek mezejére lépni.
szerk.: IN PROGRESS
Még a foglalási sorrend módja nagy kérdés lenne, egyelőre mindeki gondolkozzon magában, ráértek még ide beírni.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
Momo/Fanni írta: Úgy néz ki, pénteken f4-től legkésőbb hatig próba van. Legalábbis, ha leszünk annyian. A másik szobát, (a kisebbiket) is dekoráljátok? Lehetne azzal kezdeni?
Most tahoid leszek... Légyszi menjetek máshová próbálni... Már a táncosok miatt is megrövidült az idő, és mindenkinek limitált a szabadideje, amikor dekorálni tud menni... Szóval egyszer kérlek próbáljatok máshol, hogy végérvényesen széppé tehessük a helyet.
Távol álljon tőlem, hogy bárkire ferdén nézzek, és a művészetnek bármilyen formában beszóljak... Szóval ez nem, nincs benne.
SÚ! Ééééén! Kérek pólót, hejj!
Szerda nem lesz. Péntek biztos, csüt. ha Kincső vállalja.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Kincső
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Más, amit nem tudom, hogy hova írjam... Pár embertől hallottam, hogy szeretne MTT-s pólót (meg VW Pólót, de az nem tartozik ide). A KGY-re meg lehet szervezni valamiféle árusítást?
Pl. Te vállalod? Mert akkor kapsz kasszát meg nyugtát, aztán hajrá. (Én mandátumvizsgálok reggel, és a kettő együtt nem megy.)
Momó: valamennyire biztos azt is (mer' ugye a cél a foltok eltüntetése ), és lehet azzal kezdeni, bár ez nemtom miben segít sajtatok... de a próbával átmehettek bármelyik másik terembe, akár a színpadra... ez egy egyszeri alkalom, és a Ti érdeketek is, h. a továbbiakban ne lepra kinézetű falak közt próbáljatok
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Más, amit nem tudom, hogy hova írjam... Pár embertől hallottam, hogy szeretne MTT-s pólót (meg VW Pólót, de az nem tartozik ide). A KGY-re meg lehet szervezni valamiféle árusítást?
- Lyona
- Nem elérhető
6-tól átadjuk a termet a táncosoknak, de véleményem szerint 2 és fél óra elég kell legyen:)
Gyurmaragacs van a raktárban, köszi, de ne hozzatok!
Sirgon, akkor várjuk a fúrót, köszönettel!
Szög van, tipli és csavar sztem nincs, azt kell venni akkor, pontos infók holnap. Vállalná-e viszont valaki a beszerzést? Tipli, kampó plakátoknak, vetítővászonnak, esetleg polc és konzol a vetítéshez? (Csendben jegyzem, nem tudom, a 22-ei vetítést ki intézi, esetleg sikítson?)
Ha sokan ráérnek csütörtökön, tőlem lehet akkor is működni, ezzel kapcsolatban viszont Kincsőt tessék nyaggatni!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Sirgon Esgalnor írta: Szerdán nekem színház. A tőbbi időpont jó.
Fúrógépem van. Meg van egy ~diónyi gyurmához hasonló ragacs is, amivel képeket szoktak idéglenesen felerősíteni falra.
Ragacsom nekem is van
Csüt. este 8 után, és pénteken ráérős vagyok
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Fúrógépem van. Meg van egy ~diónyi gyurmához hasonló ragacs is, amivel képeket szoktak idéglenesen felerősíteni falra.
- Kincső
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
Mint tudjuk, nov. 22-én lesznek mindenféle happeningek, úgyis, mint filmezés, KGY, ilyenek.
Ezúton keresek lelkes jelentkezőket a helyiség dekorálására. A dekorációs elemek adottak, zászlók, térképek, pajzsok, pályázatra beérkezett szebbnél-szebb rajzok.
Szükség lenne viszont valakire, aki:
-hoz fúrót, mert fel kéne fúrni pár tiplit és csavart
-ráragasztgatja a képeket kartonra, hogy a rögzítés során ne menjenek tönkre a képek
-valakire, aki még véletlenül sem tériszonyos, hogy a magasabb helyekre is kerülhessen dekoráció
-bárkire, aki szívesen vesz részt a helység 'tolkienesítésében'
Lehetséges időpontok:
szerda (nov. 19.) este 6-től
csütörtök (nov. 20.) délután-este (én 8 előtt nem tudok odaérni, kell valaki, akinek van kulcsa)
péntek (nov 21.) délután fél4-től (itt viszont le kell lépjek majd)
- Rabyn
- Nem elérhető
Majd ha lesz akkor átvisszük oda, meg csinálhatunk bele szavazást is...
- Leguanember
- Nem elérhető
Nemdebár?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- keshu
- Nem elérhető
nido írta: ha nem hagyományosan könyv fölött gubbasztva töltöm, megyek.
nálam is ez a két opció lehetséges
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Oké, hogy jó könyv a GYU, de azért ennyire???nido írta:
Náda írta:
ha nem hagyományosan könyv fölött gubbasztva töltöm, megyekRabyn írta: Egyébként ki lenne aki jönne egy nagy közös mtts szilveszterre?
Leng a kezem, jelentkezem!
- nido
- Nem elérhető
Náda írta:
Rabyn írta: Egyébként ki lenne aki jönne egy nagy közös mtts szilveszterre?
Azért kérdzeem most mert még november van és ilyenkor még sokaknak nincsen programja. Meg, hogy érdemes-e szervezni.
én megyek ha lesz (hogyha lesz és kell segítség akkor megyek segíteni! )
ha nem hagyományosan könyv fölött gubbasztva töltöm, megyek. ki van zárva, h jobbat mondjanak D
- Náda
- Nem elérhető
Rabyn írta: Egyébként ki lenne aki jönne egy nagy közös mtts szilveszterre?
Azért kérdzeem most mert még november van és ilyenkor még sokaknak nincsen programja. Meg, hogy érdemes-e szervezni.
én megyek ha lesz (hogyha lesz és kell segítség akkor megyek segíteni! )
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
icke írta:
Mert akkor mondjuk ezt HNE-n meg tudom ejteni.
icke
Több, mint királyság lenne. Ez esetben remélem nem bánja a törpnép, hogy kicsit kipofozgatom a családi ereklyét.
- icke
- Nem elérhető
Az két pajzs valószínűleg a mi három csapatpajzsunkból való, a törp-írásunk meg valahol még megvan, alkalomadtán ránézek a jószágokra, és transzliterálom a feliratukat. (A fene jobban tudja már, mi volt rajtuk.) Hol vannak épp, a raktárban? Mert akkor mondjuk ezt HNE-n meg tudom ejteni.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Lyona
- Nem elérhető
Rabyn írta: Esgal: persze:) Én nem akarok valami nagy hűhót, csak olyasmit mint ami a halloweeeen volt:)
Hm, kár, hogy már elígértem magam máshová... Nyemtom, lesznek elegen? Nem szokott túlsok felé szilveszterezni a nép?
Amúgy meg... Van az a két egyforma fekete pajzs, ezüst négyzetekkel, azzal kéne segítség. Nekiestem festékkel, restaurálás 1. pont, ellenben ami rá van írva, arról nem tudom, mi. Szeretnék tehát segítséget kérni valakitől, aki kompetens a témában. Épp olyan, mint az idei törp írás, de inkább rajzolja meg nekem valaki, mint hogy én menjek át rajta ecsettel és valami totál mást írjak... Mória Rulez, vagy hasonlók. Köszi!
- Esgal
- Nem elérhető
Rabyn írta: Esgal: persze:) Én nem akarok valami nagy hűhót, csak olyasmit mint ami a halloweeeen volt:)
Privi megy
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető