Tolkien Levelező Verseny

Több
18 éve 1 napja #305316 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Na, harmadik verzió. :D

tlv_plakat3.jpg

Bár szerintem ez jobb lett (nem olyan szétkapott)... :roll:

(és én még akartam egy fekvő verziót is csinálni... :lol: )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 napja #305313 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Esetleg lehetne, hogy minden második képet átpakolod a jobb oldalra, akkor a bal oldal nem lenne olyan zsúfolt.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 napja #305312 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Jól van Ben, megtartunk! :D

([size=9:2mi3e2ju]Nekem olyan, mintha az MTT logó egy kicsit lelógna a képről[/size] :oops: )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 1 napja #305311 Írta: Ben
Hmm, nem lett ez így picit túlzsúfolt? :?
katt - Vagy nem így gondoltad? :oops:
Az MTT logót már nemigen tudom nagyobbra venni, illetve lehet, csak akkor belelóg másba. :roll:

Több
18 éve 1 napja #305308 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
A tudnivalóktól kicsit balra tedd és akkor a logonkat nagyíthatod sztem

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 1 napja #305304 Írta: Ben
<b>Newra:</b> Igen, mert a végét az már csak bekopiztam a word hirdetésből . Javítva.* :roll:

<b>Arannil:</b> Konkrétan milyen keretre gondolsz? Az Argonath-on gondolkoztam, hogy berakom két oldalra, de nem találtam megfelelő nagyságút. :?

<b>Tünde:</b> Na ez jogos, mea maxima culpa. Időközben rájöttem, hogy az MTT logóját is bele akartam rakni, csak elfelejtettem.* :D Abban benne van a Gyűrű. :P Viccet félretéve perpill lövésem sincs, hova lehetne még belepaszírozni, hogy ne tűnjék túlzsúfoltnak. Azért gondolkozom, de lehet ötleteni nyugodtan! ;)

Még tegnap (ma?) éjjel eszembe jutott pár dolog, csak fél egykor már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet, azóta meg a felét elfelejtettem... :P

- a jelentkezési lapra sztem ráírhatnánk, hogy sokszorosítható, mert az csak jó nekünk. :P (ld lentebb)
- Fela ha jól látom, akkor most el van havazva, találnunk kéne vkit, aki szívesen megcsinálja a tengwaros dolgokat. Alcar?

* - Javított cuccokat (jellap, plakát) ide raktam fel, esetleg ha valaki érez hozzá kedvet, fent van a plakát .psd változata is, lehet belenyulkálni. :) )
link

Több
18 éve 1 napja #305298 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Ben: ez baromi jól néz ki! :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 1 napja #305296 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
tecc :lol:
egy dolog hiányzik róla nekem: az egygyűrű... azt ismerik a legtöbben nem? vagy csak én gondolom így?
sorry a belepofért

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 1 napja #305293 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Remekbe szabott, szép darab lett!
[size=9:28nulnfj]Menéznéd azt, hogy kerettel hogy festene? több MTT-s kiadványon szerepelt szegély.[/size]

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 1 napja #305289 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Ben Kenobi írta: Na gyerekek, "alkottam". :P Ezúttal plakát-plakát, lehet kritizálni (a szöveg vsz változni fog még, a dizájn remélem kevésbé :P ),

here it is.

"Külsősök" is hozzászólhatnak, nyugodtan. :)

Az elején kijavítottad, hogy januártól júniusig, de a végén maradt a decembertől májusig. :wink:
Amúgy nagyon szép lett. Teccik a dizájn :D

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
18 éve 1 napja #305288 Írta: Ben
Na gyerekek, "alkottam". :P Ezúttal plakát-plakát, lehet kritizálni (a szöveg vsz változni fog még, a dizájn remélem kevésbé :P ),

here it is.

"Külsősök" is hozzászólhatnak, nyugodtan. :)

Több
18 éve 3 napja #305123 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Ehh... bocsi emberek, de most meg az OKTVs hiányzások miatt felhalmozódot tanulnivalóból nem látok ki... de most már napokon belül föltámadok, remélem. :roll: :oops:

Szerk.(06.11.17. 23:18 ): Holnap... becsszó. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 3 napja #305106 Írta: Panni
Nekem most is müx, meg reggel is müxött. Tessék megnézni és véleményezni!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 3 napja #305079 Írta: Ben

_Newra írta: Mivel közös blog épp meg van halódva, ezért itt.
Jelentem vannak ötletek a fejemben (újak is), amelyeket most nem fejtek ki bővebben. Remélem nemsokára feladatokat is tudok felmutatni...

Azokat, ha tudod, írd be a közösblogra. Nekem perpillanat működik.

Több
18 éve 4 napja #305036 Írta: Newra
Mivel közös blog épp meg van halódva, ezért itt.
Jelentem vannak ötletek a fejemben (újak is), amelyeket most nem fejtek ki bővebben. Remélem nemsokára feladatokat is tudok felmutatni...

Több
18 éve 5 napja #304881 Írta: Panni

dorwinion írta: Nagy tisztelettel megkérem az érintetteket, hogy lassan - értsd: gyorsan - legyenek szívesek aktiválni magukat a közösblogon, mivel arról volt szó, hogy decemberben kezdünk és nem lesz összecsapva. :nono: (Akinek nem inge, kérem ne vegye magára! :wink: )
Csak szólok, hogy november közepe lesz 2 nap múlva...

Inge és magára veszi...

Több
18 éve 5 napja #304871 Írta: Ben
Jelentem, nekem kavarog egy plakátterv a fejemben, amit hétvége magasságában (ha előbb lesz rá időm, akkor előbb nekikezdek) megpróbálok összeütni, ha van vkinek ötlete, szóljon priviben/mailben.

(hétvégém is jól el lesz cseszve, idióta szalgavató, ehh... de szerencsére csak este, ha minden igaz :roll: )

Több
18 éve 5 napja #304863 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Decemberben meg vagyok halva (és januárban is), szóval csak nagyon csekélyen számítsatok rám... :roll:

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 6 napja #304857 Írta: dorwinion
Nagy tisztelettel megkérem az érintetteket, hogy lassan - értsd: gyorsan - legyenek szívesek aktiválni magukat a közösblogon, mivel arról volt szó, hogy decemberben kezdünk és nem lesz összecsapva. :nono: (Akinek nem inge, kérem ne vegye magára! :wink: )
Csak szólok, hogy november közepe lesz 2 nap múlva...

Több
18 éve 1 hete #304418 Írta: Ben

Olorin.papa írta: Akkor, ha jól értemezem az eddigieket, közép és általános iskolásoknak lenne az egész...

Természetesen. Ez már az elején eldöntetett. :)

Több
18 éve 1 hete #304417 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Akkor, ha jól értemezem az eddigieket, közép és általános iskolásoknak lenne az egész...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 1 hete #304325 Írta: Panni
a héten én még egy kicsit passzív vagyok, de kb. péntektől tudom aktivizálni magam :oops:

Több
18 éve 1 hete #304318 Írta: Kincső

Aredhel Tulcakelume írta: Csak a postai úthoz: ha általános iskolásoknak is tervezzük, akkor sztem muszáj lennie, mert nem feltétlenül van mindenkinek netje otthon.. (márcsak magamból kiindulva.. :roll: )

ofcourse, azért postai verseny
és ha vki postai úton nevez, annak valszeg komolyabb a szándéka, míg ha csak küld egy mailt, lehet h. meggondolja magát és nem fizeti ki a nevdíjat és fölöslegesen költöttük a pénzt a levelére...
és különbenis mirevaló a postafiók :P

Több
18 éve 1 hete #304303 Írta: Aredhel Tulcakelume
Aredhel Tulcakelume válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Csak a postai úthoz: ha általános iskolásoknak is tervezzük, akkor sztem muszáj lennie, mert nem feltétlenül van mindenkinek netje otthon.. (márcsak magamból kiindulva.. :roll: )

"..and i find it kind of funy, i find it kind of sad, the dreams in wich i'm dying are the best i ever had.."

Több
18 éve 1 hete #304221 Írta: Newra
És akkor mi van, ha csak 5 fordulót csinálunk? Akkor sem dől össze a világ, nem? A filmesben meg legfeljebb a végén kicsit többet olvas. Ha elkezdi remélhetőleg nem havonta fog kiolvasni egy részt, hanem akkor már tovább halad folyamatosan.

Több
18 éve 1 hete #304199 Írta: dorwinion
Január. Tessék húzni a blogra azzal a rengeteg ötlettel!! :D

Több
18 éve 1 hete #304192 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: De attól még ne az legyen, h. most hirtelen leállunk a munkával, és egy hónap múlvakapunk észbe, h. már megint uyganolyan kevés időnk van :P :wink:

Nem is gondoltam, Isten ments! Folytatjuk tovább a munkát, csak remélhetőleg nem fogjuk összecsapni. :) Akkor részemről január. (Igaz, május-júniusban érettségizek. :P De talán több szabad időm lesz, hogy csak 3 tárgyból kell, majd meglátjuk...)

Több
18 éve 1 hete #304191 Írta: Kincső
A júniussal kapcsolatban attól félek, h. mindenki érettségizik, előrehozottérettségizik, vizsgázik, évvégihajrázik, nemtommit csinál már május végén, és akkor ki rakja össze a fordulót...
De ha vállaljátok, felőlem... :wink:
De attól még ne az legyen, h. most hirtelen leállunk a munkával, és egy hónap múlvakapunk észbe, h. már megint uyganolyan kevés időnk van :P :wink:
Szavazásra bocsátom a kérdést. :D

Több
18 éve 1 hete #304189 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Üdv!

Ben: Megkaptam a meghívót de azt nem sikerült összerakni, hogy külön regisztráljak is hozzá vagy van valami jelszó amivel fölenged.

A feladatokkal kapcsolatban én is gondolkodom pár típuson csak még nem raktam össze teljesen. Azt viszont én is támogatnám hogy januárban kezdjük el mert addig tényleg rendesen össze lehetne rakni (addig is rengeteg tennivaló van tehát fölösleges szabadidő így se lenne, de decemberig csak kapkodás lenne belőle)

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
18 éve 1 hete #304176 Írta: dorwinion
Támogatom. Meglehetne csinálni ennyi idő alatt is, de az összecsapott lenne. Inkább kezdjünk januárban, de akkor legyen minden kidolgozva! És a fordulókat is lehetne 3 hetente tartani, nem kell az 1 hónapot okvetlen kivárni. Véleményeket, plíz! :look:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.581 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére