- Köszönetek: 0
Lassi Laurië szerkesztőség
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tudnivalók ITT
Ha ez sikerül, akkor a Lassival többet nem lesz gond.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Orsie
- Nem elérhető
ezt linkeltem én isGandalf írta: Eddig összesen 10 Lassi jelent meg:
tolkien.hu/category.php?m=35 (képekkel)
Orsie / Fraktál írta: itt az összes megjelent Lassi és a III. évfolyamból csak 1 szám van: www.tolkien.hu/category.php?m=35
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Ez a kettő szerintem nem volt sose (hacsak nem valami Lassi Tittë lett így beszámozva). A 2005 májusi IV/1-ben szó van róla, hogy az előző szám megjelenése óta több mint 1 év telt el, és a 2004-es táborról is ebben a számban van beszámoló. Ezenkívül Brisa mondta 2004 decemberben, hogy addig 5 szám jelent meg összesen - és pont a III/1. az ötödik, ha megnézed.Tünde írta: III. évf/ 2. szám - nem rendelhető, elfogyott, utánnyomás nincs
III. évf./ 3.szám - nem rendelhető, elfogyott, utánnyomás nincs
Tears unnumbered
- Orsie
- Nem elérhető
nekem a "mi első számunk" word-ös verziója van meg, de az csak szöveg. a kész újság képekkel, tördelve Corel programmal készült és Nodleenál lehet róla érdeklődni.
az előző szerkesztőség munkájáról nem tudok semmit.
Sil, akkor tudnál segíteni, megoldható lenne, hogy ma szkennelj és elküld Tündének? persze ha tisztáztátok, hogy pontosan melyiket.
itt az összes megjelent Lassi és a III. évfolyamból csak 1 szám van: www.tolkien.hu/category.php?m=35
Gandalfék pedig csak megmondják, hogy hogyan lehet egyezkedni a szakdolgozóval
köszönöm!
- Tünde
- Nem elérhető
A rendelésnél ezt az infót kaptam
I. évf./ 1.
II. évf./ 1. szám - nem rendelhető, elfogyott, utánnyomás nincs
II. évf./ 2.
II. évf./ 3.
III. évf./ 1.
III. évf/ 2. szám - nem rendelhető, elfogyott, utánnyomás nincs
III. évf./ 3.szám - nem rendelhető, elfogyott, utánnyomás nincs
IV. évf./ 1.
IV. évf./ 2.
V. évf./ 1.
VI. évf./ 1.
VII. évf./ 1.
Akkor valaki segítene a nem rendelhetőben tisztázni, hogy mi az ami sose volt, és ami volt, és megvan valakinek, de nálam nem rendelhető, akkor szkenben megkaphatnám, vagy kölcsön és beszkennelem?????
Előre is örök hála mindenkinek.
Azt mondjuk nem értem, miért nincsen meg a wordos változat az előző szerkesztőség munkája. Nincs nekünk semmi archiválásunk semmiről? OK, nem nektek morgok, hisz nem ti tehettek róla.
- Orsie
- Nem elérhető
bocs Sil, igazad van, Galadriel és Frodós nekem nincs is meg. nekem 2003 áprilisi és októberi van, ezt jól írtam az előbb is. nekem sincs meg mindegyik szám.Sil írta: A II/1 az a 2003 januári (Galadriel+Frodó)...
- Sil
- Nem elérhető
III/2? 8O Annak mi van az elején? :keres: Nekem elvileg mind megvan, de ilyet nem találok...Tünde írta: II/1 szám, III/1-2 szám
(Szerk.: A 2005 májusiban, ami a IV/1, van beszámoló a 2004-es táborról, és több mint egy évvel az előző szám után jelent meg, szóval jelenleg eléggé kétlem, hogy lett volna III/2... És 2004 decemberben mondta Brisa ebben a topicban, hogy eddig 5 Lassi jelent meg.)
Ha kell, szkennelni is tudok holnap, csak szóljatok, mi az, ami már megvan.
A II/1 az a 2003 januári (Galadriel+Frodó)...Orsie / Fraktál írta: nekem bescannelve a 2002 októberi van, illetve a 2003 április és október. tehát I/1, és II/1 és 2. szóval a II/1 megvan, a III/1-2 még nincs...
Tears unnumbered
- Orsie
- Nem elérhető
viszont szép sorban be fogok scannelni mindent, és akkor hozzáférhetővé tudom tenni. (tehát kb 1-2 hónapon belül.)
- Tünde
- Nem elérhető
ha valaki ideadja nekem 1-2napon belül, beszekennelem, de csak jpg-ben
vállalkozó? kedd, szerda, 15-20ig a ferenciek terén dolgozom :szépennéz:
- Panni
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Panni írta:
Gandalf írta: Mivel a Lassi minden tag számára járnának ingyen
Ez a pártoló tagokra is érvényes, vagy csak a rendes tagokra?
Megnéztem az alapszabályt, és nem találtam benne konkrétan, csak az, h. a pártoló tagot "korlátozott mértékű" kedvezmények illetik meg. Én eddig úgy jártam el, h. csak 5% kedvezményt adtam nekik a Lassi árából, mivel ha még az évi 2 db Lassit is ingyen hozzájuk vágjuk (az teljes áron 2*500=1000 Ft), akkor már a teljes évi tagdíjukért kaptak ellenszolgáltatást, és akkor még plusz a tábori kb. 1500 Ft kedvezmény ami Lassi nélkül is több a pártoló tagsági díjnál, plusz ha jönnek más rendezvényre... na ne, azért szerintem nem jótékonysági egylet vagyunk, hogy még mi adjunk nekik pénzt, annyival többet nem nyerünk a pályázatokon attól, hogy több a tagunk...
Ezt most a "pénzügyi vezető szájaként" (kezeként?) mondtam, de a pü. vez tudta nélkül, szal a száj (/kéz) önálló életre kelt
Köszönö, a választ!
Igazság szerint már 1000 éve meg akartam ezt kérdezni, mert az alapszabályban én sem találtam bővebb infókat, de mire idáig jutottam, valahogy mindig kiment fejemből
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Más kérdés, h. a Tolkien.hu rendszerében mindhárom tagsági forma egy csoportnak számít, és ha csak MTT-tagoknak tennénk hozzáférhetővé a bedigizett újságokat, azt pártoló tagok is látnák...
Szerintem a bedigizett újság egy dolog, a nyomtatott meg egy másik. Az előbbi ugyanis előellításilag is ingyen van és talán aki elolvassa digitálisan, az utána kézzelfogható formában is meg akarja szerezni
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Panni írta:
Megnéztem az alapszabályt, és nem találtam benne konkrétan, csak az, h. a pártoló tagot "korlátozott mértékű" kedvezmények illetik meg. Én eddig úgy jártam el, h. csak 5% kedvezményt adtam nekik a Lassi árából, mivel ha még az évi 2 db Lassit is ingyen hozzájuk vágjuk (az teljes áron 2*500=1000 Ft), akkor már a teljes évi tagdíjukért kaptak ellenszolgáltatást, és akkor még plusz a tábori kb. 1500 Ft kedvezmény ami Lassi nélkül is több a pártoló tagsági díjnál, plusz ha jönnek más rendezvényre... na ne, azért szerintem nem jótékonysági egylet vagyunk, hogy még mi adjunk nekik pénzt, annyival többet nem nyerünk a pályázatokon attól, hogy több a tagunk...
Ezt most a "pénzügyi vezető szájaként" (kezeként?) mondtam, de a pü. vez tudta nélkül, szal a száj (/kéz) önálló életre kelt
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Gandalf
- Nem elérhető
Mivel a Lassi minden tag számára járnának ingyen (igaz, csak a belépéstől számítva, de mivel ezt nem lehet technikailag megoldani itt, az újonnan belépők is láthatják a régebbi számokat), ezért a Tolkien.hu-ra a régi számok feltölthetőek CSAK MTT-tagok számára hozzáférhetően. Mivel azonban sem ideje, sem energiája nem volt senkinek a digizéshez, ebből nem lett semmi.
Én nagyon szépen megköszönném, ha ezt a munkát valamelyikőtök megoldaná, és beállítaná, hog csak MTT-tagok láthassák.
A szakdolgozóval nem tudom, tehetünk-e kivételt, amennyiben nem MTT-tag, és megengedjük-e neki, hogy ő is lássa. De szerintem nem lesz belőle gond.
Mindazonáltal majd megkérdem Ankalimont is.
- Gumipók
- Nem elérhető
Szívesen készítenék pdf-et a nyomdakész digitális verziókból, de az elmúlt pár szám kivételével a régebbiek nincsenek már meg sajnos.
- Tünde
- Nem elérhető
(Póknak szóltam msn)
- Orsie
- Nem elérhető
kérdés, mikorra kéne, és pls valaki okos hozzáértő mondja meg, hogy elektronikus formában odaadhatom-e őket egyáltalán (ingyen), nehogy baj legyen belőle hogy itt simán odaígérem.
- icke
- Nem elérhető
A raktáron lévő számokból majd valami úton-módon beszerzek (elkérem kölcsönbe, horribile dictu megveszem, az úgyse árt = ), de valószínűleg kéne majd egy teljes referencia, azok a számok is, amelyek már nincsenek készleten, ezért köhögtem ide ezt az alábbit =
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Tünde
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Ha így szóba került, ez engem is érdekelne, én ugyanis magából a Lassiból írok szakdolgozatot =
icke
és neked is csak ez hiányzik?
- icke
- Nem elérhető
Ha így szóba került, ez engem is érdekelne, én ugyanis magából a Lassiból írok szakdolgozatot =
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Tünde
- Nem elérhető
Van egy megrendelő, aki a nem kapható számokból is szeretne, mert szakdolgozatot ír a fantasyból és Tolkienből. Esetleg megvan valakinek elektronikus formában? Mert akkor nem kellene fénymásolgatni illetve postázni egy csomó költséggel.
II/1 szám, III/1-2 szám
Köszönöm
- Orsie
- Nem elérhető
a következő Lassi várható megjelenése július eleje-közepe, tehát a Táborban tudjátok majd a legtöbben kézhezkapni az újságokat. (ennek a logisztikájával kapcsolatban majd megkeresem az illetékeseket.)
voltak akik szerették volna a május 1-et a KGY-n: mi is gondoltunk rá, de nem kivitelezhető, mert nincs rá elég idő és nem szeretnénk, hogy a minőség rovására menjen a dolog. legutóbbi alkalommal is hónapokig dolgoztunk rajta mi szerkesztők és a cikkírók is, tehát kérlek fogadjátok el a döntést.
a közeljövőben fogjuk megkeresni a cikkírókat az ötleteinkkel.
akinek már most van ötlete, irománya amit szeretne, hogy megjelenjen, az kérem a lassi'kukac'tolkien.hu címre küldje el.
köszönjük.
- Orsie
- Nem elérhető
nagyon köszönjük! igyekeztünk..
került bele sajnos pár tipográfiai baki, amikért elnézést kérünk. (nem részletezem hol vanak és mik azok, mert ha nem veszitek őket észre, akkor mázlink van )
viszont Nodlee most tanulta ki a szakmát és elsőre nagyon klassz munkát végzett, úgyhogy ezt a pár dolgot pls nézzétek el!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!