Boromir (Sean Bean)

Több
20 éve 8 hónapja #179378 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Pár képecske:
img1.photobucket.com/albums/0903 ... auty02.jpg - Fekete Szépség
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... ash/beany/ - Lady Chatterley...
www.livejournal.com/community/be ... tml#cutid1 - Sean megkapja a tetkóját
sean.mythicdesigns.net/boromir4/boromir38.jpg - Boromir
img31.photobucket.com/albums/v92 ... aravaggio/ - Caravaggio screencapek
de.f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/ ... te&.view=l - itt nézzétek meg a Boromir-t

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #178240 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #178238 Írta: Lyra
Sil: az a fölsö kép:*pocsolya a szék alatt*........................ííííííííímmmmmmmmmm/nyüszítés/ MIÉRT CSAK MÁJUSBAN?????!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!! :evil: :lol: :( :cry:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #178007 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Sil írta: Aldarion: Sean játssza Odüsszeuszt... :wink:
www.compleatseanbean.com/troy.html

Tök jó! Így csak még jobb lesz a film :D

Más lett a világ

Több
20 éve 8 hónapja #178004 Írta: Sil
Aldarion: Sean játssza Odüsszeuszt... :wink:
www.compleatseanbean.com/troy.html

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #177996 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Lyra írta: Hoppszi, hoppszi, mit látnak szemeim! SEAN A TRÓJÁBAN???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irány a mozi :lol:

8O Ez nekem teljesen új... Kiváncsi vagyok rá... :roll:

Más lett a világ

Több
20 éve 8 hónapja #177910 Írta: Lyra
Hoppszi, hoppszi, mit látnak szemeim! SEAN A TRÓJÁBAN???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irány a mozi :lol:

Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #177906 Írta: Lyra
Miről maradtam le! :cry:
Jó film volt?

Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #177262 Írta: Sil
Ma éjjel 0:20-tól a tv2-n Halálos küldetés (Bravo Two Zero), ez egy háborús dráma Sean főszereplésével...
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #176881 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Újra megnéztem a RotK-ot, és továbbra se tudok betelni Boromir ÉDES arcával, még ha mégoly fájdalmas is a halálát látni!!

Nem lehetek elég hálás PJ-nek ezért a SZENZÁCIÓSAN összeválogatott szereplőgárdáért!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176437 Írta: Gabryel
Gabryel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
g-portal.hu/portal/snake

Több
20 éve 9 hónapja #175946 Írta: Lyra
Hát, igen, az a másik kedvenc, a hobbitos-kardozós.... :roll: 8)

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #175038 Írta: Artemisz
Boromir kedvenc jelenet:
ahogy már asszem több helyen írtam, meg tudnám csókolni PJ-t ezért a jelenetért, mikor kardoznak a két hobbittal.
Ahogy NEVET!!!! Az az édes, mély hangú kacagása! Imáádom!!!!

Na meg a TTT-bővítettben, ahogy mondja:
"Remember today, little brother"
Little brother... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá! Ez olyan drága!
Sokkal több van benne így angolul.. az, hogy "öcsém", az úgy oké, de így még IGAZIBB, meghittebb...
Így még egyértelműbb, hogy Boromir számára Faramir mindig a kistestvér marad, akire vigyázni kell, meg megvédeni.
Annyira látszik, hogy szerették egymást Faramirral, hogy összetartottak.. meg milyen arcot vág, mikor az apjuk befut.. juj, az kész tanulmány!
"Hát még ilyenkor sem tud békén hagyni minket" vagy mit mond.. végigfutott a hideg a hátamon...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #174674 Írta: Gabryel
Hm... kedvenc jelenet...

Amikor a hegyen felveszi a Gyűrűt... :wink:

És mikor kardozik a két hobbittal. 8)

És mikr meghal... :(

Több
20 éve 9 hónapja #174654 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Több
20 éve 9 hónapja #174585 Írta: Lyra

Ellana írta:

Gabryel írta: Mae govannen!

(Bezzeg az ismerőseim hülyének néznek, hogy én a "rosszat" szeretem... a marhák! :evil: )

Az egyetlen szemétség szerintem vele kapcsolatban, hogy meghal.[/i]

Jah, én is hallottam már ilyet, hogy Boromir gonosz...pedig ő nagyon is pozitív figura. Hősies, meg hűséges a hazájához. Arról meg nem ő tehet szegénykém, hogy nem érti meg a Gyűrű hatalmát.

A halálával kapcsolatban: szomorú, de ez legalább nem olyan, mint Haldír halála...nem rendezői változtatás.

Egyébként Boromir végülis a filmben nefatív szként van beállítva :roll:
Mondjuk a könyvben sem a legjobb szereplő... :arrow: de mindez csak azoknak van, akik nincsenek benne teljesen Tolkien világában
Mert az nem lehet gonosz, aki nem Szauron pártján áll, csak egy kicsit gyenge a Gyűrű hatalmához képest, és az, hogy a Gyűrű ekkora hatást gyakorolt rá, az nem az ő hibája, hanem a Gyűrűé :evil:
(Na ezt most jól megaszontam :roll: )
És jóra akarja felhasználni a Gyűrűt, nem rosszra :arrow: nem lehet gonoc :wink:

Jut eszembe, nektek mi a kedvenc Bozos jelenetetek?
Nekem az, mikor az egy végén a halála előtt azt mondja Aragornnak:
"...testvérem... kapitányom, .............királyom." Akkor általában folyik a szememből a könny... :cry: de olyan szép!!!! :roll: :lol:

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #174563 Írta: Gabryel
Csak azok szerint rossz Boromir, akik vagy nem szeretik, vagy nem értik meg őt (és vagy nem akarják megérteni). Egyes emberek nem képesek mélyebbre látni, és csak a felületes ismeretek alapján levonják a következetést. :crazy:

Több
20 éve 9 hónapja #174533 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hoi.

Ez a kép nagyon ott van... /me lefolyt a fotelből... :oops: :lol:
Ami meg a rosszságát illeti Boromirnak... Szerintem nem rossz. Sőt :P
Komolyra fordítva a szót: Miért lenne rossz? Mert megtanítja vívni a félszerzeteket? (film) Mert kiemeli Frodót a hóból? (könyv) Mert nem engedi Frodót visszarohanni a balrog-Gandalf pároshoz? (film) Mert szereti az öccsét, hazáját, apját? (mindkettő)

Hmm. Belegondolva egyedul azt tudom felhozni ellene, hogy beszól Aragornnak. De ez szerintem nem hiba >:D :P
Az, hogy megpróbálja elvenni a Gyűrűt... Nos az nem rosszság vagy gonoszság, hanem legyengült akarat. Pont. :?

Tisztelettel,
-Kíra-

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
20 éve 9 hónapja #174524 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Gabryel írta: Mae govannen!

(Bezzeg az ismerőseim hülyének néznek, hogy én a "rosszat" szeretem... a marhák! :evil: )

Jah, én is hallottam már ilyet, hogy Boromir gonosz...pedig ő nagyon is pozitív figura. Hősies, meg hűséges a hazájához. Arról meg nem ő tehet szegénykém, hogy nem érti meg a Gyűrű hatalmát.

A halálával kapcsolatban: szomorú, de ez legalább nem olyan, mint Haldír halála...nem rendezői változtatás.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 9 hónapja #174521 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Lyra írta: De nagy itt a pangás...hoztam képeckét:
sean.mythicdesigns.net/boromir4/boromir35.jpg
*pocsolya*

Mit vársz? sajna Boz drága szépen elhalálozott az egyben...... grrrrrrr.......... s nehezen tud visszatérni...
aa kéééééép meg....nyáááááááááááááááááááááááá /me cseppenként lefolyik a székről :D

Álmodjatok Bozzal!! :twisted:

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 9 hónapja #174501 Írta: Gabryel
Mae govannen!

Örülök, hogy más is ennyire szereti Boromirt! :D

BOROMIR a király... izé, helytartó... jelölt.

Több
20 éve 9 hónapja #174139 Írta: Lyra
De nagy itt a pangás...hoztam képeckét:
sean.mythicdesigns.net/boromir4/boromir35.jpg
*pocsolya*

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #170383 Írta: Kira

Artemisz (Celebthil) írta: Az Anna Kareninában csak a lelke halt meg szegénynek..... :cry: :cry: :cry: *hüpp-hüpp*
Én jobban sajnáltam őt, mint Annát!

Én is... :oops:
-Kíra-

Több
20 éve 9 hónapja #170017 Írta: Artemisz
Az Anna Kareninában csak a lelke halt meg szegénynek..... :cry: :cry: :cry: *hüpp-hüpp*
Én jobban sajnáltam őt, mint Annát!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #169846 Írta: Kira

Augustíne írta: UHHHH! Tegnap megnéztem az Equilibriumot!!!! Hogy az mekkora jó film! Attól függetlenül, h sok más filmből koppintottak (Mátrix-effektek, Különvélemény, Szép új világ, stb), nagyon tetszett! Sean nem szerepel benne sokat, de jól játszik azokban a kis részekben is... :) Amúgy vicces, h ebben is meghalt!!! :roll: :lol: Az Anna Kareninán kívül volt olyan film, amiben nem halt meg???!!! :wink:

Az egy tááápos film. Én feliratosan néztem, és istenien olvassa fel benne a verset... :oops:
Amiben nem hal meg? (azért az Anna Kareninában a háborúba megy, meghalni...) A Sharpe-sorozatról tudok (ami sajnos angol kizárólag) biztosan. Másról nemigen... :( Node, asszem ezt nevezik nekrofíiliának :lol:

-Kíra-

Több
20 éve 9 hónapja #169836 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
UHHHH! Tegnap megnéztem az Equilibriumot!!!! Hogy az mekkora jó film! Attól függetlenül, h sok más filmből koppintottak (Mátrix-effektek, Különvélemény, Szép új világ, stb), nagyon tetszett! Sean nem szerepel benne sokat, de jól játszik azokban a kis részekben is... :) Amúgy vicces, h ebben is meghalt!!! :roll: :lol: Az Anna Kareninán kívül volt olyan film, amiben nem halt meg???!!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
20 éve 9 hónapja #169641 Írta: Lyra

Kira írta:

Artemisz (Celebthil) írta: az a jelenet, ahol Boromir felveszi a Gyűrűt, miután Frodó elejti:

"Ebben a jelenetben megnyilvánul az összes szereplő Gyűrűhöz való viszonya. EZ A KÖNYVBEN NEM ILYEN MARKÁNS!"

Felfogjátok, micsoda bók ez? 8O Szvsz ennél nagyobb elismerést nem kaphatott volna PJ!

Én pedig szívből igazat adok a nőnek. PJ sok mindent jobban csinálhatott volna, de EZT tökéletesen csinálta! BOROMIR RULZ!

Héj... A TTT "extended verzsön"ben ha jól emlékszem emlegetik a Gyűrűt. De meg kéne megitn néznem (csak nincsen meg.. :cry: ) - és akkor biztosabbat tudok mondani.
Boromir felveszi és visszaadja (némi kiabálás után) a Gyűrűt. Azaz, a Szövetséget választja apja (és hűbérura) helyett... És ha valaha is visszakerülne Gondorba, úgy, hogy hagyta, a Gyűrűt Mordorba menni, valószínűleg kivégeznék. (mindenesetre zuhanna az apai kegyekből)

Szóval becsület és hűség között kapták el, és nem tudom, mint kiderült, a becsületet választaná... :drool: :) Szeretem ezt a pasast...
/me lassan elolvad...

-Kíra-

Szerintem akkor éppen nem az apjára gondolt, ha a gyűrű a hatalmába kerítette. Akkor egyszerűen csak meg akarta szerezni, de Aragorn ekkor felébresztette a józan eszét...

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #169569 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
JObban szomjazna a gyürüre ? Sztem itt arról vagyon szó, hogy kicsit máshogy tálalták a dolgot...kicsit :) . És amit mi esetleg sóvárgásnak gondolhatnánk az az a vívódás, amit amiatt érez, hogy engedelmeskedjen-e apjának, akit nyilvánvalóan tisztel...és szeret, vagy a hallottak után tartson a szövetséggel...és ehhez jön hozzá a gyűrű hatása...csak gondoljatok bele...ő volt a leg nehezebb helyzetben talán... vagy nem ? Ezt most a film alapján persze...

Több
20 éve 9 hónapja #169513 Írta: Kira

Artemisz (Celebthil) írta: az a jelenet, ahol Boromir felveszi a Gyűrűt, miután Frodó elejti:

"Ebben a jelenetben megnyilvánul az összes szereplő Gyűrűhöz való viszonya. EZ A KÖNYVBEN NEM ILYEN MARKÁNS!"

Felfogjátok, micsoda bók ez? 8O Szvsz ennél nagyobb elismerést nem kaphatott volna PJ!

Én pedig szívből igazat adok a nőnek. PJ sok mindent jobban csinálhatott volna, de EZT tökéletesen csinálta! BOROMIR RULZ!

Héj... A TTT "extended verzsön"ben ha jól emlékszem emlegetik a Gyűrűt. De meg kéne megitn néznem (csak nincsen meg.. :cry: ) - és akkor biztosabbat tudok mondani.
Boromir felveszi és visszaadja (némi kiabálás után) a Gyűrűt. Azaz, a Szövetséget választja apja (és hűbérura) helyett... És ha valaha is visszakerülne Gondorba, úgy, hogy hagyta, a Gyűrűt Mordorba menni, valószínűleg kivégeznék. (mindenesetre zuhanna az apai kegyekből)

Szóval becsület és hűség között kapták el, és nem tudom, mint kiderült, a becsületet választaná... :drool: :) Szeretem ezt a pasast...
/me lassan elolvad...

-Kíra-

Több
20 éve 9 hónapja #169478 Írta: Artemisz
Nos, én arra támaszkodom, amit a TV-ben hallottam: Tolkien műveinek hivatalos kiadójának vezetője (!!!), (ebből következőleg bőven megtehette volna, hogy kígyót-békát kiabál a filmre)
azt nyilatkozta, hogy az a jelenet, ahol Boromir felveszi a Gyűrűt, miután Frodó elejti:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.762 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére