- Köszönetek: 0
Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
- Alina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Raia Aiwart írta:
Alina írta: Újabb hír (mivel látom, hogy itt is arat a Lost, biztos örülni fogtok): A sorozat készítői egy mozifilmmel szeretnék majd lezárni a sorozatot
bővebben: www.lostfansite.uw.hu -n olvashattok róla
Hát, az a lezárás még messze van...
És, egyébként a mozifilmet az is érteni fogja, aki nem nézi végig az egész sorozatot? Tehát "különálló" film lesz?
Mert akkor megnézem, ha már UTOLSÓ rész...
Nagyjából annyit tudok, amennyit belinkelt honlapra is írtam... Egyébként a producerek szerint a második vagy a harmadik évad végén (a nézettségtől függ) lesz ez a bizonyos film. Szerintem azok nem nagyon fogják érteni, akik nem látták a sorozatot (szvsz a karakterek és a kapcsolatok+ a "nagy titkok" megértéséhez az előzményeket is ismerni kell,de lehet, hogy az írók kitalálnak valami "az előző részek tartalmából" jelenetet )
Addig is reménykedjünk, hogy Dom karaktere kihúzza odáig
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Alina írta: Újabb hír (mivel látom, hogy itt is arat a Lost, biztos örülni fogtok): A sorozat készítői egy mozifilmmel szeretnék majd lezárni a sorozatot
Hát, az a lezárás még messze van...
És, egyébként a mozifilmet az is érteni fogja, aki nem nézi végig az egész sorozatot? Tehát "különálló" film lesz?
Mert akkor megnézem, ha már UTOLSÓ rész...
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ki, kinek a szerepét venné fel, esetleg mi történne... hmmm...?
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Maxim
- Nem elérhető
- Alina
- Nem elérhető
- Maxim
- Nem elérhető
Elvina írta: Maxim: Haláli a signature-od!
Köszi! Hát igen... a szívemhez nőtt a drága... mindig is imádtam az ilyen kisfilmes bigyókat.
Alina írta: magyar szinkronnal a jövő év közepén adja ki, állítólag az InterCom.
:agree: :itscool: :bounce: :cheers: :dance: :up:
Ha tudnék pontos dátumot, legszívesebben visszaszámolnék!!!
- Alina
- Nem elérhető
- Alina
- Nem elérhető
Nálunk, magyar szinkronnal a jövő év közepén adja ki, állítólag az InterCom (ezen információért köszönet FredT-nek, aki felvette a kapcsolatot a forgalmazóval ).
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sziasztok!
Nem Lost, de azért kapcsolódik Domékhoz:
A Ringers-Lord of the Fans c dokumentumfilm nemsokára elérhető lesz DVDn, (kettes régiókóddal is, Angliában, nem tudom, hozzánk is eljut-e?) A film azt hivatott bemutatni, hogy a történetnek milyen hatása volt a nyugati kultúrára az elmúlt 50 évben. A filmben rengeteg LOTR szereplő feltűnik, + Dom narrátor is egyben (bár gondolom ez nem új itt senkinek).
Hát nekem spec. új volt!
De jól hangzik!
Maxim: Haláli a signature-od!
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Maxim írta: A Pro7-en még nem fejezték be az első szezont, így teljesen igaz, hogy új részek lesznek, de ez mégsem a 2. szezon.
Köszi, hogy eloszlattad a homályt! Így már helyrekerültek a dolgok! És bocsi a tévedésért!
Amúgy valakinek van valami infója az első évad dvd-megjelenéséről?
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Alina
- Nem elérhető
Nem Lost, de azért kapcsolódik Domékhoz:
A Ringers-Lord of the Fans c dokumentumfilm nemsokára elérhető lesz DVDn, (kettes régiókóddal is, Angliában, nem tudom, hozzánk is eljut-e?) A film azt hivatott bemutatni, hogy a történetnek milyen hatása volt a nyugati kultúrára az elmúlt 50 évben. A filmben rengeteg LOTR szereplő feltűnik, + Dom narrátor is egyben (bár gondolom ez nem új itt senkinek).
(Ha valaki esetleg bármit tud a magyar megjelenésről, beírná?)
- Maxim
- Nem elérhető
Prisca írta: Hali!
Na most aztán elbizonytalanítottatok... a Pro7-en második évadként reklámozták, új részek stb... Bevallom én nem láttam az utolsó pár részt a németen, így
Kérdés: mi volt az utolsó esemény az első évadban? Abból meg tudom mondani, hogy a Pro7-en már megy-e a második!
A Pro7-en még nem fejezték be az első szezont, így teljesen igaz, hogy új részek lesznek, de ez mégsem a 2. szezon.
- Ilweran
- Nem elérhető
Könyörgöm, valaki aki tudja, mi a vége, írja meg nekem priviben!!!! Légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Na most aztán elbizonytalanítottatok... a Pro7-en második évadként reklámozták, új részek stb... Bevallom én nem láttam az utolsó pár részt a németen, így
Kérdés: mi volt az utolsó esemény az első évadban? Abból meg tudom mondani, hogy a Pro7-en már megy-e a második!
felkötöm én is a sarút,
- Lin
- Nem elérhető
Ne aggódj Nim, nem maradtál le semmiről! Biztos nem a 2. szezont adják, utánakerestem a neten is, a Homecoming következik majd jövő héten a Pro 7-en. A 2. szezon premierje 21-én lesz az abc-n, ahogy te is belinkelted, csak jóval ezután juthat el a Pro7re szvsz. Már "csak" két hét!!!Coralie (Nim) írta:
Korábban elkezdték mint az abc??? 8OPrisca írta: Hali!
Aki esetleg figyelemmel kísérte a Lost Pro 7-en futó első évadát, annak jó hír, hogy hétfőtől (szept. 5.) megy a második évad!!! Úgyhogy elő a legjobb német tudásotokat és vesszetek el ti is
(minden hétfőn 20.15!)
(És persze, hogy nem láttam... )
A LOST-TV írta: We have a date. Season Two of Lost will premiere in its new 9E/8C timeslot (still every Wednesday) on September 21. Mark your calendars!
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Coralie
- Nem elérhető
Korábban elkezdték mint az abc??? 8OPrisca írta: Hali!
Aki esetleg figyelemmel kísérte a Lost Pro 7-en futó első évadát, annak jó hír, hogy hétfőtől (szept. 5.) megy a második évad!!! Úgyhogy elő a legjobb német tudásotokat és vesszetek el ti is
(minden hétfőn 20.15!)
(És persze, hogy nem láttam... )
A LOST-TV írta: We have a date. Season Two of Lost will premiere in its new 9E/8C timeslot (still every Wednesday) on September 21. Mark your calendars!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
(minden hétfőn 20.15!)
A Kiskegyed szeptember 6-ai számában van egy rövid összefoglalás és ismertetés a fontos szereplőkről! Nem sok, de...
És persze egy szupi kis kép kedvenc Domunkról (milyen kedves vagyok, hogy többesszámban írtam)
felkötöm én is a sarút,
- Ízisz
- Nem elérhető
Aztán elküld egy TV2 honlapra.
A szöveget leszedték, de minden eltűnt róla.
A lap tulajdonosai (nem RTL) természetesen nem nyilatkoztak az ügyben.
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Cirmos
- Nem elérhető
adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is vártam már a LOST első részét, és nagyon tetszett. Ami azt illeti, háromszor is láttam, ugyanis felvettem videóra, és befűztem a családtagokat, így érdeklődni kezdtek a sorozat után. Az első "újrázás" a nővéremmel volt, a második a bátyámmal volt...
Ja, és egyetértek abban, hogy nem kell mindennek így kutatni az okát már most, a sorozatból úgyis kiderül. Csak türelem kell.
Én egyébként (mint azt már sokszor írtam) láttam már angolul 13 részt (10-23) szóval már én is tudok egyet s mást előre.
- Coralie
- Nem elérhető
Jó annak, aki azt értette...Maxim írta:
Nim, te meg hogy figyelsz??? Ejnye... a Special-ban megadják a választ, de ha esetleg rájöttél, akkor pszt! Itt még sokan nem tudják.Coralie (Nim) írta:
Nyugtass meg: Ugye ezt még te se tudod?Maxim írta: De idővel mindenre fény derül... így arra is, hogy hogy a fenébe került a jegesmaci a szigetre.
Egyébként nyugi, befogom a szám!
Nimrodel
- Noredhel
- Nem elérhető
Szóval hosszú? Végre lesz valami megint péntek esténként, mint régen a Dallas...
Bessszívott hobbitka.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Maxim
- Nem elérhető
Coralie (Nim) írta:
Nyugtass meg: Ugye ezt még te se tudod?Maxim írta: De idővel mindenre fény derül... így arra is, hogy hogy a fenébe került a jegesmaci a szigetre.
Nim, te meg hogy figyelsz??? Ejnye... a Special-ban megadják a választ, de ha esetleg rájöttél, akkor pszt! Itt még sokan nem tudják.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Maxim
- Nem elérhető
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
"Lehet, hogy az eleje kissé unalmas lesz, de hát a hátralévö öt évadra is kell valami"- na, ez egy hosszú sorozat lesz...
Off: De tényleg: az a jegesmedve hogy került a trópusi szigetre?
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Coralie
- Nem elérhető
A legjobb válasz mindezekre pár mondat, a sorozatból idézve:
- Ez meg hogy került ide?
- ... Ugyanazon a szigeten van, mint én...?
- Ez elég magyarázat...
Kicsit el kell rugaszkodni a földtől, ha legalább annyira érteni szeretnénk a történéseket, mint a szereplők.
Szerintem a Bermuda-háromszög túl sablonos.
A macira se hiszem, hogy rá lehetne húzni az általunk ismert biológiai és viselkedési szabályokat.
Claire meg fog majd még eleget hisztizni
Hogy mik voltak a fura hangok, ez a sorozat egyik nagy kérdése, kétlem, hogy lennének olyan szívesek, és nem az utolsó részben adnának rá választ.
Jajj, és Sayid, a kommunikációs tiszt... Azért őt is lehet majd bírni
Egyébként ma a Danubius nevű undormány rádióban egész reggel a LOSTról „beszélgettek”. A miként került a jegesmaci a trópusi szigetre témát tárgyalták ki, rendkívül degenerált módon. Se a műsorvezetőknek, se a betelefonálóknak nem volt egy épkézláb gondolata, viszont mindenki roppant poénosnak képzelte magát. Ha már egyszer erről szól ez a műsornak csúfolt reggeli agyatlanság, legalább utánajárhatott volna egy kicsit az a három (vagy mittoménhány) sültbarom!
Nimrodel
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Cirmos
- Nem elérhető
Ízisz írta: És mik voltak a fura hangok?
Biztos nem szegény maci. Lehet, hogy ő is a hangok elől menekült?
adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nelossel írta:
.Elessar király. írta: Érdekes lesz, ha majd Charile-nak elfogy az anyag.
Ez nekem is eszembe jutott.
Egyébként egy kérdés. Valszeg túl fáradt voltam a végére, hogy felfogjam. De akkor most kiderült, hogy mi az az izé, ami nem a maci? (Szegény maci... Miért kellett megölni? Különben is, védett faj!)
Tulajdonképpen tulságosan erőltetettnek tűnt, a medve addig nem támad emberre, amíg más ennivalója van... neki meg volt... úgyláttam... :down:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."