Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 1 hónapja #146716 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hugóról kedvenc képet találni majdnem lehetetlen vállalkozás, de azért megpróbáltam :biggrin2: :roll: .
EZAAZ!!!
A szemöldöke UTOLÉRHETETLEN!!!
Hugo volt, van és lesz... hiába, ez van!

Amúgy igen nagy várakozással nézek a Mátrix elé, hisz még nem láttam, de hát ennyi ember csak nem tévedhet....
Az a furcsa, hogy nekem még sohasem volt kedvenc színészem! Elmenni moziba kizárólag, mert xy színész játszik a filmben, ez nekem új! Anyukám szerint már ki is nőttem belőle.... :cry: :oops:
De Hugo szvsz megérdemli, hogy szeressem! Még mindig nem tettem le a reményről, hogy személyesen fogom őt látni! Majd amikor megyek Sydneybe. Hű, de jó lesz! :oops: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146709 Írta: Artemisz
Jaj, Fini.... :lol: :lol: :lol:
Ó, te szegény!! :roll:
Sil, olyat nem tudsz szerezni, ami Media Playerrel lejátszható? Nem műxik a gépen! :( :(

A Priscilla és a Szigorúan piszkos ügynök feliratos vagy szinkronos?

Emlékeztek, Gyémánt_Hajni vetette fel 1x régen, hogy Hugo-videózást kéne összehozni.
Nos, nekem sikerüüült!!! :tongue: :sungl: :twisted: :twisted: *nyenyenye*
Vasárnap Kirával, Arwenával, és Orsival (ő nem Fórumos.. még nem :wink: ) nagyszabású filmorgiát rendezünk!! Előirányzottak:
Matrix
Szigorúan piszkos ügynök
...meg ami még belefér... megpróbálom a Priscillát is megszerezni, ha tényleg a Corvinban megvan.
Ollé-ollé, de jó nekeeem!! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #146708 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Khm.... Megnéztem a "The Kiss"-t..... A munkahelyemen..... Külön szívességet kérve valakitől, mert a tűzfalunk nem engedi át a pnm protokolt..... Ők is megnézték.... Azóta is ég a képem, sűrű elnézéseket kéregetek, és legszívesebben elásnám magam.... :oops: :oops: :oops:
Ők meg röhögnek rajtam, de nagyon. :lol: :lol: :lol:

Azért nagyon örülök, hogy végre láttam!!! ;-) Köszi Sil. Azok a nézések! A hangja, meg úgy az egész pasi! Amúgy felejthető kis alkotás, de Hugo megint odatette magát, ahogy illik.

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146693 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Ahányszor nézzük, bekiabálással javítunk... :D

Hehe... igazad van! A Multiplex-mozikban főképp!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Alyr Arkhon írta: Amikor ezt először láttam-hallottam akkor bizony hátrahőköltem...
Nagyon jól csinálja... (elvégre egy program mióta nevet?)

:D :D :D :D
Most hogy mondod... ez poén!!!
Hátrahőköltél? Én mindkét karomat meg a hátizsákot is a szemem elé kaptam! :roll: :P

Fini, hatos kép RÚÚÚÚLZZZZZ!!!!
De a többi is! Nem volt vajon kellemetlen neki, hogy a kopaszodó fejecskéjén kopogott az eső? :twisted: :twisted: :tongue:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146692 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Finarfiel írta: 6

A kárörvendő nevetés...
Amikor ezt először láttam-hallottam akkor bizony hátrahőköltem...
Nagyon jól csinálja... (elvégre egy program mióta nevet?)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #146691 Írta: Artemisz
Tyű, emberek/tündék/középföldi vándorok; termelünk ám itt szépen! :D

Ebben a nagy nyüzsiben el is felejtettem üdvözölni új véleményezőnket,
Elen Laiqua-t!! :oops: Üdv a topicban, szürkerévi tünde-társ! :hello: :hello: :hello: Szívesen látunk máskor is!

Hugo-Elrond RULLZ!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146690 Írta: Finarfiel
Hirtelen ennyit találtam
whatisthematrix.warnerbros.com
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8

Hal's Hugo Weaving Page
1 , 2 , 3

És egy barátomtól
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

Több
21 éve 1 hónapja #146686 Írta: Alyr Arkhon

Artemisz (Celebthil) írta: Na, mindegy, ez már sajnos így marad, nem tudunk mit csinálni... *sóhaj* :shake: :shake: :?

De tudunk...
Ahányszor nézzük, bekiabálással javítunk... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146683 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Sztem jó a verziód. Én legalábbis nem tudok jobbat...
Esetleg egy más kifejezést lehetne használni a "szeretsz" helyet... vagy nem tudom...

Na, mindegy, ez már sajnos így marad, nem tudunk mit csinálni... *sóhaj* :shake: :shake: :?
De nagyon örülök, hogy egyetértünk! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146677 Írta: Alyr Arkhon

Artemisz (Celebthil) írta: Alyr, nem írtad meg, mi a véleményed a TTT-s szinkronverziómról! Időközben eltértünk a tárgytól. Visszanéznéd a kedvemért? Szeretném tudni!

Nem tudtam hogy tőlem kérdezed...
Mindenképpen jobb lett volna ha belemondja hogy "lányom", és amennyiben a magyar nyelv megköveteli, el lehet térni sztem az eredeti szövegtől, ha a jelentés ugyanazt fejezi ki.
Sztem jó a verziód. Én legalábbis nem tudok jobbat...
Esetleg egy más kifejezést lehetne használni a "szeretsz" helyet... vagy nem tudom...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #146676 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Amennyiben Ausztráliában az általa beszélt angolt nem értik, nyilván alkalmazkodik...

Erre gondoltam....
Alyr, nem írtad meg, mi a véleményed a TTT-s szinkronverziómról! Időközben eltértünk a tárgytól. Visszanéznéd a kedvemért? Szeretném tudni!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146672 Írta: Alyr Arkhon

Artemisz (Celebthil) írta:

Alyr Arkhon írta: Gondolom éppen azért, mert az ausztrál akcentus nehezen érthető, tanulta meg a szép beszédet. (Morpheus is szépen beszél, de nem ennyire tisztán)

Most hogy mondod... vajon otthon ő is ilyen rémesen beszél? Grrr... :x :x
[size=9:2yffk28l]*hihi*[/size] :roll: :lol:

Most hogy megtanulta?
(megpróbálom elképzelni... nem hiszem... valahogy túl értelmes arca van ahhoz semhogy visszafejlődjön)
Illetve
Amennyiben Ausztráliában az általa beszélt angolt nem értik, nyilván alkalmazkodik...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146670 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Gondolom éppen azért, mert az ausztrál akcentus nehezen érthető, tanulta meg a szép beszédet. (Morpheus is szépen beszél, de nem ennyire tisztán)

Most hogy mondod... vajon otthon ő is ilyen rémesen beszél? Grrr... :x :x
[size=9:1pfu4s15]*hihi*[/size] :roll: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146667 Írta: Alyr Arkhon
Gondolom éppen azért, mert az ausztrál akcentus nehezen érthető, tanulta meg a szép beszédet. (Morpheus is szépen beszél, de nem ennyire tisztán)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146665 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: (A Mátrixban valami kegyetlen jó Hugo... A kiejtését tanítani kéne...)

A kiejtése? No, igen! Ezt már sokszor megállapítottam, milyen klassz! Semmi idegrángásig érthetetlen ausztrál akcentus (anyanyelvi szinten beszélő unokanővéremnek 3 hónapba telt, míg nagyjából megértette, mit hadoválnak.. :? :twisted: ); CSAK KRISTÁLYTISZTA IRODALMI ANGOLSÁG!! :agree: :agree: :agree: Amit az iskolákban is tanítanak. Csodálatos! Bárki megértheti!
Ezt, mint már írtam, egyértelműen színpadi színész múltjának tulajdonítom.
Orlando Bloom is ilyen különben, szép tisztán beszél, de csak 1x mertem megdicsérni, és Kira majd leharapta a fejem... Szerinte Hugo senkihez sem hasonlítható! Bevallom, igazat adtam neki... :wink: 8)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146664 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Az biztos, hogy a Mátrix 1-ben a szinkronszínész kb. a film közepére kapta el a szerepet és jött bele a Smith ügynökös beszédbe... onnantól szuper.

Több
21 éve 1 hónapja #146663 Írta: Alyr Arkhon

Alyr Arkhon írta: (szvsz a Mátrix2ben nem volt rossz a szinkronja)

Ott is Rosta Sándor működött?

Most megfogtál, fogalmam sincs...
A Mátrix1 et legtöbbször angolul láttam, úgyhogy nem tudom...
Valószínűleg igen...

(A Mátrixban valami kegyetlen jó Hugo... A kiejtését tanítani kéne...)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #146661 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: (szvsz a Mátrix2ben nem volt rossz a szinkronja)

Ott is Rosta Sándor működött?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146660 Írta: Alyr Arkhon

Finarfiel írta: Tényleg csak szállingóznak, mindjárt keresek párat engesztelésül! ;-)
Láttam a trailert, naon jó! az az őrült vigyor! vagy a "Welcome Mr. Anderson... We missed you." IMÁDOM!!!!

Jujj... az nagyon kemény...
(az a nevetés... bár kicsit furcsán van összevágva a trailer, de kétségtelen hogy a 3. részben is Hugoé lesz a főszerep... pontosabban Hugoké... vagy hogy is van ez?
"Azt imádom magamban hogy olyan sokan vagyok..."

(szvsz a Mátrix2ben nem volt rossz a szinkronja)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #146655 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Tényleg csak szállingóznak, mindjárt keresek párat engesztelésül! ;-)
Láttam a trailert, naon jó! az az őrült vigyor! vagy a "Welcome Mr. Anderson... We missed you." IMÁDOM!!!!

Oh, semmi baj!
Drága vagy!!! Pusszollak!! :D 8)
Énnekem leginkább az a kárörvendő röhögés tetszett (tetszett.. :? majdnem összecsináltam magam.. :wink: :lol: ), de az a gyilkos, szadista gúny az általad említett beszólásban, az is szuper!

Jó lenne tudnom, te is mit gondolsz a TTT-s szinkronverziómról! Kíváncsi lennék rá!

[size=9:1vnuw1a8]Ugye nem baj, ha 1 csöppet belejavítgatok a hozzászólásaidba, ahol helyesírási hiba van?[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146652 Írta: Finarfiel

Artemisz (Celebthil) írta: Nem kell mindjárt kioktatni! :wink: :lol:

Elnézést! Pardon! Bocsánat! Nem akartalak kioktatni, azt az idióta kacsintós smiliet nem vettem észre, csak a szájhúzóst. :-( bocsi

1 kérdés mégis van: Matrix-Revolutions képek még nem szállingóznak a neten? Szerezhetnél párat! Nagyon örülnék. Láttad már amúgy a trailert?

Tényleg csak szállingóznak, mindjárt keresek párat engesztelésül! ;-)

Több
21 éve 1 hónapja #146648 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Miért ne lehetne egy "komoly apa" bevállalós? Legyen olyan, ahogy boldogan tud élni.

NÉHA KOMOLYAN AZ IDEGEIMRE MENNEK ITT EGYESEK!!! :twisted: :twisted:
Fini, az ég szerelmére, nem látszott eléggé az az emotikon ott a végén: :wink: ???!!!
Ez azt akarta jelenteni, hogy CSAK VICCNEK SZÁNTAM!!! Én is imádom Hugót, pont ezért, mert ilyen! :roll: :lol: 8) Nem kell mindjárt kioktatni! :wink: :lol:

Örülök, hogy az Elrond-dologban egyetértünk, de ez tán nem is volt kérdés!
1 kérdés mégis van: Matrix-Revolutions képek még nem szállingóznak a neten? Szerezhetnél párat! Nagyon örülnék. Láttad már amúgy a trailert?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146647 Írta: Finarfiel

Artemisz (Celebthil) írta: Szent ég... ez a pasi aztán bevállalós!
Nem gondoljátok, hogy ez vhogy nem illik férj-és-apa-imidzséhez? :? :wink:

Én is megkaptam!!! :itscool: :dance: Már én is vigyorgok! :D
Bevállalós? Határozottan! Imádom érte! :-) Nem illik az imidzséhez? Sztem de! Ez a pasi idióta is szokott lenni, látszik a nemrég ismét belinkelt mátrixos képeken is, de a napszemüveges Elrond se lehetett semmi. ;-) Nem szeretem a sztereotípiákat. Miért ne lehetne egy "komoly apa" bevállalós? Legyen olyan, ahogy boldogan tud élni.
Szerintem az embergyűlölő Smith sem illik hozzá, mint emberhez, de mint szerep félelmetesen eltalált és tökéletesen eljátszott figura.

Artemisz (Celebthil) írta: Nem tudom, ti hogy látjátok, én így gondolom. Kíváncsi lennék, mennyire egyezik a ti elképzeléstekkel!

Pontosan így látom én is. Nekem az nem tetszene, ha boldogan és dalolva engedné el a lányát.

Több
21 éve 1 hónapja #146644 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: A szinkronban az egyik legfájóbb, hogy az Elrond-Arwen párbeszédnél úgy lehet érezni mintha Elrond féltékeny lenne Aragornra...

Úgy valahogy.... :( :(
Azt hiszem ez van eredetiben [size=9:2llv8mqt](Sil, javíts ki, ha nem!)[/size]: Do I not also have your love? Erre tudsz helyesebb magyar megfelelőt?
Bár tény, ebben nincs az, hogy "ugyanúgy", csak "is". Ez meg mégse két azonos dolog!
Mondjuk úgy nem lett volna jó, hogy:
"Hát engem nem szeretsz, lányom?" - még ha ez utóbbi kitétel nincs is benne az eredetiben(enélkül, hogy "lányom", tán kissé setesuta a mondat). Arwen amúgy is aztán mondja, hogy "Apám", ez úgy összecsengett volna. Arról nem is beszélve, hogy sokkal költőibb, fennköltebb, Tolkienesebb lett volna.
Ez, ami végül lett, ez is elég esetlen duma.. sajnos... :? :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146643 Írta: Alyr Arkhon
Hát igen...
A szinkronban az egyik legfájóbb, hogy az Elrond-Arwen párbeszédnél úgy lehet érezni mintha Elrond féltékeny lenne Aragornra... (nem szeretsz-e éppúgy engem is... :x )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #146641 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Hallottam olan véleményt a "I cannot protect you anymore."-ról, hogy miért kell még "belerúgni" abba szegény lányba, nem szenved eléggé...

8O....... :evil: :evil: :x
Abba rúgnék én bele, de egy jó nagyot, aki ilyet mond!!!! Elrond talán nem szenved csöppet se??!!

Nahát, kb. itt jön be az, amit mondtam: egyesek képtelenek a finom árnyalatokat érzékelni! Az ilyenek számára nincs hely Középföldén!
Hisz pont erről van szó: abszolút nem olyan hangon mondja, hogy "Na, jól van, édes lányom, hülye vagy, kész, nem is foglalkozom veled..." Hanem mondjuk hogy: " Feladod örök életed egy halandóért. Én nem tudok vitatkozni az érzéseiddel, nem kényszeríthetem rád az akaratomat, még ha bele is szakad a szívem. Elengedlek, mert nem tehetek mást. Menj a magad útján. De úgy érzem, túl nagy árat fogsz fizetni ezért a döntésedért."

Nem tudom, ti hogy látjátok, én így gondolom. Kíváncsi lennék, mennyire egyezik a ti elképzeléstekkel!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146639 Írta: Artemisz
Mail megérkezett...
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :embarassed: :embarassed: Öhö..öhö....öhöhö.... ehh... jújajujj
Nnem kapok levegőőőt!!!! EZ FÁÁJ!!!! Hát... azti, kész vagyok, mint a házifeladat! Szent ég... ez a pasi aztán bevállalós!
Nem gondoljátok, hogy ez vhogy nem illik férj-és-apa-imidzséhez? :? :wink:

Nekem a zoknija tecc legjobban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
[size=9:2i1jejt3]Azért a teste se rossz.. sőt! :o :up: Pont amit én szeretek: izmos, de nem túlzottan, és még 1 kis pocakja is van. Aranyos! És a keze!!!! Még itt is csodaszép! [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146619 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
No, meg is van, szóval The Kiss:
www.channel4.com/film/reviews/film.jsp?id=111194
Real Player kell hozzá. Kár, hogy a nagyobbik verziónak szaggatott a mozgása... :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #146613 Írta: Finarfiel

Sil írta: Egyébként következő tervem a The Kiss c. kisfilm megszerzése... :oops:

Hopsz! Arra nekem is régen fáj a fogam! Párszor találtam hozzá nem működő linket :-(
Sil kedves! Ugye lehet majd azt is! ;-)

Több
21 éve 1 hónapja #146612 Írta: Finarfiel
Az én fülemet is bántják a szinkronhangok, de legalább pár mozi játsza majd felirattal is... lehet meg sem nézem szinkronnal. Hallottam olan véleményt a "I cannot protect you anymore."-ról, hogy miért kell még "belerúgni" abba szegény lányba, nem szenved eléggé...
Először meg sem tudtam szólalni... :-(

Kedves, drága, aranyos Sil! Ugye mi is láthatjuk azt a képet! LégysziLégysziLégyszi!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.602 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére