Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 3 hete #146608 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Artemisz: mail ment a szőlős képpel... :wink:
Egyébként következő tervem a The Kiss c. kisfilm megszerzése... :oops:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #146574 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát azt már most tudom, hogy Elronddal nem leszek megelégedve a RotK-ban. Helyesebben a hangjával. Annyira megszoktam Hugo fantasztikus hangját, hogy már a legjobb szinkron se nyerné el a tetszésem...
Szvsz képtelenség kifejezni azt a temérdek érzést, azt az erőt, amit Hugo belevisz a mondataiba!! Ismét ezt mondom: NÜANSZOKAT képes érzékeltetni vele! A híres

"I cannot protect you anymore."
-ban is annyi de annyi érzés van: veszteség, elkeseredés, reménytelenség; hősies nyugalom és beletörődés; s rejtett, de világosan érezhető mérhetetlen fájdalom és magány. Mindez pedig Hugonak azon a csodás, zengő, hajlékony, igazi tündehangján!
Gondoljátok, hogy Rosta Sándor ezt mind képes lesz visszaadni? :roll: :?
Kötve hiszem!! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #146570 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Csöpp-csöpp, valaki mindjárt elfolyik itt, úgy érzem... :biggrin2:

NNa, jóvan, Nefracica, elmész ám a tudod hova!!! :lol: 8)
BAGOLY MONDJA VERÉBNEK, HOGY NAGYFEJŰ!!! :twisted: :twisted: :wink:
A képeket meg lökjed gyorsan! Várjuk!!!

Sil.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Legalább priviben küldd el!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146538 Írta: Sil
Na, milyen képet láttam Hugo-ról? :mrgreen: :evil3: :dance:
[size=9:3rw4alq0]Csak annyit mondok: szőlő... :oops: Majd' kiköptem a kólát... :roll: :lol:
És az a vigyor... meg a napszemüveg... :lol: 8)

*Sil félórája vigyorog, mint aki bolondgombát evett...*[/size]

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #146485 Írta: Elen Laiqua
Elen Laiqua válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Finarfiel írta:

Finduilas írta: És nagyon szőkén. Nekem ott tetszett meg. Nem értettem, hogy Nicole Kidman miért nem szeret bele a filmben...

Hát azt én sem! Ugyan, akkor még nem jegyeztem meg a nevét, de már akkor is figyelemreméltónak találtam (akkoriban még a szőkék voltak a gyengém ) Nekem sem teccet igazán a sorozat, csak annyi maradt meg belőle, hogy túl sokat nyűglődnek benne. Ma "érettebb fejjel" lehet jobban értékelném a drámát mögötte

Bevallom, nekem akkor egyáltalán nem tetszett - most viszont már nagyon jó hapsi lett belőle. Van, akinek jót tesznek az évek :wink:

Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.

Több
21 éve 3 hete #146478 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz írta:
Egy biztos: az arcéle valóban szoborra kívánkozik!! Vadítóan édes!! :oops:

Csöpp-csöpp, valaki mindjárt elfolyik itt, úgy érzem... :biggrin2:
Még én beszélek... :roll: [size=9:u1b1hiyv]/ mikor a metróból kilépve megláttam a matrixos ügynökplakátját, megtorpantam, és egy kisebbfajta tömegközlekedési dugót okoztam... :roll: úgy rángattak el onnan... /[/size]
Na mind1. Hétvégén felrakok még néhány ilyen képet a tar.hu-ra, úgyhogy jövőhéten számíthattok rá... :wink:
[size=9:u1b1hiyv]/az egyik képre... khm... az egyik ismerősöm azt hitte, hogy izé... :roll: épp Neót akarják megerőszakolni... :twisted: tudjátok, amikor az első részben beadják neki a hasába azt a bigyót... ő meg tiltakozik... na, hát a forgatási képen kicsit félreérthető a jelenet. :lol: Majd megmutatom, melyik kép ez. ;) /[/size]

Addig is pá mindenkinek!!
Nefra.

Több
21 éve 3 hete #146411 Írta: Artemisz

csillaglany (Eleniel) írta: A fotók alapján víg kedélyű fazon, jó lehet együtt dolgozni vele...

Hajaj, ne is mondd!!! :roll: :roll: :wink:

csillaglany (Eleniel) írta: Az uccsó Mátrixos képen olyan kis elgondolkodó fejet vág, mint Elrond... :)

:D :D
Tényleg!!!
Egy biztos: az arcéle valóban szoborra kívánkozik!! Vadítóan édes!!
:oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146396 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Tök jók ezek a Mátrixos képek Nefra!! :lol:
Vidám Smith ügynök! Annyira jó! :up:
A fotók alapján víg kedélyű fazon, jó lehet együtt dolgozni vele...

Épp azon gondolkoztam tegnap, hogy felhajtok ide néhány Bangkok Hiltonos képet, de Fin megelőzött... Annyi baj legyen! :wink:

Az uccsó Mátrixos képen olyan kis elgondolkodó fejet vág, mint Elrond... :)

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 3 hete #146379 Írta: Artemisz
Üdv, Nefrácska!!! Hiányoztál! Örülök, hogy újra ilyen aktív vagy!
Képek SZUPER!!! Jót kuncogtam rajtuk. Ez a pasi olyan imádnivaló!
Rakd be aztán a többit is!

Fini: IRTÓ CUKI!!! Milyen fiatal volt itt még!! És milyen ÉÉÉDEEES!!! :roll: :roll: :oops: ÁÁÁhhhhhh....
******************************************** és még 100x ennyi puszi arra az édes kis pofácskájára!!
Tök furcsa, hogy itt még ilyen "szöszi". Hát ugyebár az ausztál napsütés...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146330 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Sziasztok!!
Itt vannak a régóta ígért képek. ;) /habár nem hallottam, h vki hiányolta volna őket... :? pedig néhány hózzászólással ezelőtt említettem ilyesmit... / na mind1. Most itt vannak. ;) Mátrix1-ből vannak, a forgatásról.
Bocsi a kép homályosságáért, meg tettem ami tőlem telt a képszerk-vel, dehát... :? tudjátok, Windows-program... :)

< img src = kep.tar.hu/neona/images/pic3570633.jpg >
< img src = kep.tar.hu/neona/images/pic3570634.jpg >
< img src = kep.tar.hu/neona/images/pic3570635.jpg >
< img src = kep.tar.hu/neona/images/pic3570636.jpg >
< img src = kep.tar.hu/neona/images/pic3570637.jpg >

Mondjátok meg, hogy tecc.!!! Van még néhány... van egy különösen poénos... :roll: :)

Több
21 éve 3 hete #146303 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Finduilas írta: És nagyon szőkén. :D Nekem ott tetszett meg. Nem értettem, hogy Nicole Kidman miért nem szeret bele a filmben... :lol:

Hát azt én sem! :wink: Ugyan, akkor még nem jegyeztem meg a nevét, de már akkor is figyelemreméltónak találtam :D (akkoriban még a szőkék voltak a gyengém :wink: ) Nekem sem teccet igazán a sorozat, csak annyi maradt meg belőle, hogy túl sokat nyűglődnek benne. Ma "érettebb fejjel" lehet jobban értékelném a drámát mögötte.
Itten egy kép Kidman nénivel

ill. az egész "képtár"

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 3 hete #146288 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

csillaglany írta: Bezony... A csajt egyébként Nicole Kidman játssza, Hugo pediglen az ő védőügyvédje, öltönyben, napszemüveg nélkül és kicsit több hajjal, mint a Mátrix-ban... :lol:

És nagyon szőkén. :D Nekem ott tetszett meg. Nem értettem, hogy Nicole Kidman miért nem szeret bele a filmben... :lol:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 3 hete #146276 Írta: Eleniel (csillaglany)
Bezony... A csajt egyébként Nicole Kidman játssza, Hugo pediglen az ő védőügyvédje, öltönyben, napszemüveg nélkül és kicsit több hajjal, mint a Mátrix-ban... :lol:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #146242 Írta: Sil
Csatlakozom az előttem szólókhoz... :wink:

A Bangkok Hilton egy tévésorozat volt, anyám nézte mindig, én utáltam... (Bár ha kibírtam volna, amíg Hugo megjelenik, lehet, hogy megváltozott volna a véleményem... :roll: ) Valami nőről szól, aki utazik valahová, és egy repülőtéren összehaverkodik egy pasival, aki ráveszi, hogy vigyen át egy csomagot a vámon. A csomagban kábítószer van, a nőt letartóztatják és halálra ítélik. És valami nagyon brutális börtönbe kerül. Asszem. :roll: *Silnek mégiscsak kezd derengeni valami igencsak ismerős figura...*

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #146239 Írta: Artemisz

csillaglany írta: meg amikor azt mondja, hogy "You gave away your life's grace... I cannot protect you anymore..." :cry:
Ebbe mindig belehalok egy kicsit... :oops:

Akárcsak én!!! :cry: :cry: :cry: Leírhatatlan!

A Bangkok Hilton milyen film? Mit játszik benne Hugo?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146207 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hát igen, a hangja az tényleg felülmúlhatatlan!!
Sajnos én sem tudtam felvenni eredetiben:cry: , de a TTT úgy van meg...
A trailerben pedig nekem a másik két beszólása tetszett a legjobban.
A híres kardátadós jelenet :wink: , meg amikor azt mondja, hogy "You gave away your life's grace... I cannot protect you anymore..." :cry:
(Remélem jól írtam... :roll: )
Ebbe mindig belehalok egy kicsit... :oops:

Egyébként én régebbi filmjei közül csak a Bangkok Hiltonban láttam, de ott már akkor is tetszett!

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #146174 Írta: Artemisz
Köszi, Sil!!! Ez nagyon széép! :cry: :cry: *hüpp-hüpp*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146083 Írta: Sil

Artemisz írta: Aztat én még nem láttam!!! Nem fair!! :bawling: :bawling:
Pedig de cép lehet!! Miket mond neki?

Elrond: Anirne hene beriad i ch

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #146079 Írta: Artemisz
Nos... elolvastam a cikkeket.
8O 8O 8O 8O :P
Hűazannya!!! Nem semmi... főleg, amit Hugóról írnak.... :oops: :oops: :oops: Sztyupp...... nyami-nyami-nyami.......

Ez teccett, amit az egyik színész beszólt:
"No, I wasn't nervous at all," he said. "I'm an actor."
Szvsz Hugo is pont így gondolkodik... :lol: :lol:

Ha nem lenne jó ritmusérzéke, bizti nem tudott volna táncolni azzal a randa csajcikával (féltékeny vagyok, mert a csaj, hiába jó alakja van, nemcsak ronda, de még öreg is!! Grrr.. :evil: :x :evil: )
Emlékeztek?

Én a minap arról ábrándoztam, de lenyomnék vele 1 denszet Shakira Tango c. számára!! Őrületes pörgés, jejeje... :dance: Vhogy olyan stílusban, mint Banderas és C. Zeta-Jones táncolt a Zorro álarcában.. áááhhhh.... :roll: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #146078 Írta: Artemisz

Sil írta: Amikor Gornival beszélget Gilraen sírjánál... *sóhaj*

Aztat én még nem láttam!!! Nem fair!! :bawling: :bawling:
Pedig de nagyon cép lehet!! Miket mond neki?
Olyan vacak, hogy nincs videónk!!! Ahol egyedül a családban található házimozirendszer, ott meg nem épp GyU-fan a háznép... hogy finoman fogalmazzak... :shake: buh!

Sil írta: [size=9:3a1mjcg0]Igaz, ma már legfőképpen a piszkos fantáziámmal birkóztam, mert olvastam egy bizonyos fényképről, ahol Hugo bizonyos... khmm... stratégiai pontját... mindössze egy fürt szőlő takarja... :oops: És nem tudom kiverni a fejemből, pedig nem is láttam magát a képet... :oops: *pervy Lord of Rivendell fancier*[/size]

Öhöm.... :oops: :oops: :oops: :oops:
c-c-c-c... hehe... Ne is mondd!!! :twisted:
Lehet, hogy fel kéne kutatni a képet? Hmmm... nem is tudom... Talán meg kéne próbálni... :wink: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #146077 Írta: Sil
Artemisz: 100%-ig egyetértek... Imádom a hangját (is)... Tegnap is azt sajnáltam legjobban, hogy az HBO-n nem a bővített verziót adták le feliratosan, mert abban van a kedvenc jelenetem... Amikor Gornival beszélget Gilraen sírjánál... *sóhaj*

[size=9:1xcbglla]Igaz, ma már legfőképpen a piszkos fantáziámmal birkóztam, mert olvastam egy bizonyos fényképről, ahol Hugo bizonyos... khmm... stratégiai pontját... mindössze egy fürt szőlő takarja... :oops: És nem tudom kiverni a fejemből, pedig nem is láttam magát a képet... :oops: *pervy Lord of Rivendell fancier*[/size]

Ja, és az ígért cikkek :wink: :
www.geocities.com/tanathir_canathel/cossies.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #146056 Írta: Artemisz
Azt hiszem, még nem áradoztunk eleget arról a témáról, milyen CSODÁS ÉS SZENZÁCIÓS ÉS MAGÁVAL RAGADÓ Hugo eredeti hangja Elrondként! A szinkronhangja (Rosta Sándor) se rossz, de az az erő, az a dallamosság, az a zengő áradás, ami Hugo hangjában van - egyértelműen hallani rajta, hogy színpadi színész is... - LETAGLÓZÓ!!!!

"The Enemy would never let Aragorn to come to the Throne of Gondor!"

ÓÓÓóóóó!!! :oops: :oops: :roll:
Kész! Legalább ötször visszapörgettem a traileren, és még asszem vissza is fogom párszor! Hihetetlen! Nem bírok betelni vele!! Annyira IGAZI!!! Igazi Elrond!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #145996 Írta: Finarfiel

Felagund írta: Háááát...

Megnéztem azt a képet...

[size=9:35dtfdeb]Ennyi elég???[/size]

Nem. ;-)

Mi köze a képeknek hozzánk? Miért rólunk van meg a véleményed a képek láttán? :twisted: :twisted: :twisted:
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :wink:

Több
21 éve 3 hete #145995 Írta: Finarfiel

Sil írta: Hát, a Priscilla épp kölcsön van adva... valakinek... :roll: Megpróbálom kideríteni, hogy kinél is van...

A Corvin mozi vidotékájában bizos van. Én onnan kölcsönöztem ki pár hónapja.

Több
21 éve 3 hete #145994 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: Tyű, Fini, az az uccsó két kép tényleg nagy gááz!!! 8O 8O :P
Eléggé.... khm.... na, mindegy. Erre már nemigen van szavam. Nem mondom azt se, hogy tecc, se azt, hogy nagyon nem tecc. Furcsa. Az az 1. kép nemigen illik hozzá... :?
Felagundnak tán igaza van: vhol meg kell húzni a határt. Ez már kicsit túlment azon. Más az, ha poénkodsz és más, ha színről-színre látod! Pláne, a kedvenc színészed személyében!!! :D

Artemisz! Ez szerep. Meg kell húzni a határt? Miért? Nem illik hozzá? Na és! Ezért SZÍNÉSZ, így csupanagybetűvel. Láttad már a filmet? Videjótékákban fellelhető. Remekül hozza a kívánt karaktert, pedig állítólag úúútálta a ruhákat. Egyébként nem igazán szeretem a transzvesztiket, semmi bajom velük, találkoztam is párral, az egyik idióta volt a másik édes de ennek semmi köze a külsőségekhez.
A film remek! A színészek zseniálisak, rendezés nekem nagyon tetszett. Egyszer ezt is begyűjtöm DVDn ;-)

Hogy a filmekből kiragadott képek mennyire illenek az emberekhez, az meg legalább 3 külön dolog. ;-)

Több
21 éve 3 hete #145958 Írta: Sil
Hát, a Priscilla épp kölcsön van adva... valakinek... :roll: Megpróbálom kideríteni, hogy kinél is van...

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #145944 Írta: Artemisz

Sil írta: És én pl. imádom a Priscillában... Tényleg nagyon cukor... :wink: És az a gyantázott lába, azon végképp kihaltam... Meg látnátok a mozgását, milyen nőies... :mrgreen: Meg a zöld ruhás jelenet... :lol: Iszonyat jó film... (Kár, hogy csak németül van meg...)

Nem adod kölcsön? Vasárnapra Hugo-filmorgiát tervezünk Érden, Kiráékkal. Szigorúan piszkos ügynök; Matrix; GyU.... Jó lenne még ez is...

Sil írta: És valahogy minden cikkben külön kiemelték Hugo-t, hogy ő volt a legjobb, mert csak neki volt ritmusérzéke, meg hogy milyen jó az alakja ("csupa izom", vagy valami ilyesmi...), meg hogy neki volt a legnagyobb... khmm... :roll: :oops:

Hogy micsoda?????!!!!
8O 8O
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
*Artemisz céklavörös, nem kap levegőt*
Tényleg totál pucérra vetkőztek??? Jézus, Mária, Szent József!!! Megdöglök!!!
Nem szednél le 1pár cikket? Plíííz!!!!!!
Hát, igen, a szegényekért mindent!!! Óóóhhh, egek!!!! Hát ezt végképp nem hittem volna! :roll: :roll: :P
HUGO RULLLZ!!!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #145933 Írta: Sil
Csak nem bántani Hugo-t! :evil: Igenis, hogy jól áll neki a borosta... Meg ahogy nézni tud... :D

És én pl. imádom a Priscillában... Tényleg nagyon cukor... :wink: És az a gyantázott lába, azon végképp kihaltam... Meg látnátok a mozgását, milyen nőies... :mrgreen: Meg a zöld ruhás jelenet... :lol: Iszonyat jó film... (Kár, hogy csak németül van meg...)

Egyébként tegnap olvastam pár cikket róla, pl. egy bizonyos jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, amikor is híres ausztrál színészek Alul semmi -módra gyűjtöttek pénzt jótékony célra... Azaz sztriptízzel, és a végén tényleg levetkőztek... :oops: És valahogy minden cikkben külön kiemelték Hugo-t, hogy ő volt a legjobb, mert csak neki volt ritmusérzéke, meg hogy milyen jó az alakja ("csupa izom", vagy valami ilyesmi...), meg hogy neki volt a legnagyobb... khmm... :roll: :oops:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #145927 Írta: Artemisz
Tyű, Fini, az az uccsó két kép tényleg nagy gááz!!! 8O 8O :P
Eléggé.... khm.... na, mindegy. Erre már nemigen van szavam. Nem mondom azt se, hogy tecc, se azt, hogy nagyon nem tecc. Furcsa. Az az 1. kép nemigen illik hozzá... :?
Felagundnak tán igaza van: vhol meg kell húzni a határt. Ez már kicsit túlment azon. Más az, ha poénkodsz és más, ha színről-színre látod! Pláne, a kedvenc színészed személyében!!! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #145925 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Háááát...

Megnéztem azt a képet...

[size=9:1nbnp92s]Ennyi elég???[/size]

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.692 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére