Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 1 hete #148869 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz (Celebthil) írta: SZENT GATYAMADZAG!!!
EZT lessétek meg!!

Csinosak a tengwák az oldal szélén
:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #148840 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz (Celebthil) írta: SZENT GATYAMADZAG!!!
EZT lessétek meg!!

Most éppen lusta vagyok érteni angolul, de ahogy lejjebb mentem megtaláltam Haldír tükörbenézős fényképét... 8O 8O :D :D
Ez nem ér, itten vannak körülöttem... :D

(tudom hogy ez nem a Haldír topic, de Elrond nem az a tünde aki annyit nézné magát a tükörben...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #148827 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát, az általam lelt fanfic kissé hosszú ahhoz, hogy lefordítsuk, és hát az utolsó fejezetben felmegy NC-17-re... :roll:

OK, verseket, fanfic-eket, álmokat, fanartot várom.

Nekem műxik az oldal, simán... Lehet, hogy megint valami gond volt a szerverrel. (Hopp, most nekem se jön be, de már maga az uw.hu se, szóval tuti szerverhiba... Türelem, amíg megcsinálják.)

Ez az Elf on a Shelf haláli... Milyen szövegei vannak... :lol: A Character Heads-nél, a Grimás képaláíráson majdnem leestem a székről... "Saruman! No! Not the comfy chair!" Spanyol Inkvizíció rulez! :lol:
Mondjuk a slash tartalom miatt lehet, hogy a linket ki kéne szedni... :? (Bár slash képeket nem láttam, és sehol sem megy NC-13 fölé, ahogy elnézem, szóval elég enyhe.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hete #148824 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ezt már magyarul olvastam valahol... 8) :lol:

De az a honlap! Én nem vagyok valami jó angolból, tényleg olyan gáz a tartalma, mint amilyenre első pillantásra tűnik?

Elrond fiaihoz nem igazán illik az a két színész (affranc, a nevük nem jut eszembe, bár az utóbbi határozottan tündés, csak éppen nem Elrohíros... hoppá, megvan Jude Law... szóval itt tündés feje van. :wink: ).

Meg azok a beírások az enyhe slash beütésekkel... ettől mindig falnak megyek... :x :nono: (Tolkiennél utalás sincs sehol a tündék homoszexualitására, tegyük hozzá hálistennek!)

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hete #148817 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jaj, nézzétek, mire bukkantam!! Hát nem bűbájos?? Imádom ezt a pasast!! (itt épp a stílusát :roll: :P )

Having agreed to play Elrond," says Hugo Weaving, "I realized how much had to be worked out about this character: the idea of portraying someone who is immortal, for one things; plus the fact that he is noble, wise, powerful, good - and beautiful! I began to think that he was altogether impossible to play!"

Returning to the difficulties of playing an Elf with immortality, Hugo Weaving says: "Elrond is a fount of knowledge and wisdom: he knows a great deal about the history of the Ring and understands not just what has happened, but what might happen. Elrond is well aware that whether the Ring is destroyed or taken by Sauron, the time of the Elves is almost at an end. Whatever the outcome, the Elves will leave Middle-earth and be forgotten. There is, therefore, a sadness about Elrond which made me decide that - although he is an Elf - he also needed to have humanity, and that is what I have tried to bring to my performance."

SZENT GATYAMADZAG!!!
EZT lessétek meg!!

Leltem 1 ilyen pontot is a keresőben: Naked pics of Hugo Weaving. Kissé borsódzott a hátam, de rákattintottam. Na, mi volt alatta? SEMMI!!!!!! :twisted: :twisted: A mi drága Hugónk féltve őrzi imidzsének ezt a részét.. csak akkor azt tudnám, Sil, azt a szőlős képet honnan a viharból ástad elő... :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #148814 Írta: Artemisz

Sil írta: Artemisz, mi a helyzet a fanficeddel, hogy állsz azzal az átírással?

Oh, Sil, az átdolgozás kész (Eleniel a tanúm rá :wink: ), de ez nem jelenti azt, hogy maga a regény is kész!! :roll: :oops:
DE!
Kira át fogja küldeni hamarosan nekem az ő fanficjét, meg egy csodás verset Elrondról, amire a neten bukkant angolul, de leferdítette, és szvsz mindkettő lenyűgöző!!
Apropó: az általad lelt fanfic Elrond&Celebríanról felkerül majd?
Egyébként nekem is készül 1 versem Elrondról, csak most a zh-k forgatagában félbemaradt..
Addig is Eleniel fanficje bőven elég lesz kezdetnek.. Meg ha bescanneli azt a csodás fanartját!
Ja, igaz is! Nefra egykori Elrondos álmáról meg ne feledkezzünk :!: Szvsz az is beillik fanficnek.. meg tán az én álmaim is... :wink: :roll: :wink: 8)

Még vmi: az összefoglalóm a B&H-ról lehet, hogy pár napot késni fog.. ugye nem baj? :oops:

HÉÉÉ!!! Nem műxik az oldal!! NEM JÖN BE!!! Mi van már?!!! :evil: :evil: :x

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #148797 Írta: Sil
Lehet ám a Hugo-s oldalon kicsit jobban körülnézni: a szerverrel való hosszas és hősies küzdelem után kicsit bővítettem a Galériát, és van már Fanfic meg Multimédia szekció is... (Bár ez utóbbiakra még majd ráfér némi kozmetikai átalakítás...)

Van még valakinek s.k. Elrondos (vagy akár Smith ügynökös) fanfic-je, verse, fanartja? Mert ezeket továbbra is várom... Artemisz, mi a helyzet a fanficeddel, hogy állsz azzal az átírással?

(Egyelőre beraktam mindenkinek az itteni avatárját, de majd gyártok újakat, meg lehet ám kérni is, bármit... A lényeg, hogy max. 80x80-as legyen a kép.)

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #148714 Írta: Eleniel (csillaglany)
8O Gyönyörű ez a fanart!!
Először azt hittem, hogy a viszontlátást ábrázolja, aztán lehervadt az arcomról a mosoly, amikor láttam, hogy mégse... :cry:

Elismerésem az alkotónak.

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hete #148571 Írta: Artemisz

Sil írta: Na, mi az első fanart, amit sikerült elérnem a tolkienonline elvileg nemműködő galériájából, hosszú idő után? :D
img.www.tolkienonline.com/galler ... rewell.gif

ÚRISTEN!!!!!
Ezt nee!!! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :crying:
Meghasad a szívem!!!

Ugye teszünk a Gallerybe egy külön Fanart-menüpontot is?
Frannc.. megin nem műxik az oldal... de asszem nekem floppyn van 3 bűbáj fanart... ha igen, holnapra becsusszantom őket, jó úgy? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #148529 Írta: Sil
Na, mi az első fanart, amit sikerült elérnem a tolkienonline elvileg nemműködő galériájából, hosszú idő után? :D
img.www.tolkienonline.com/galler ... rewell.gif

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #148366 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Eleniel (csillaglany) írta: Huhú, tényleg eszméletlen jók a képek!!
Úgy látom, átment Feanorba... :wink: napszemüveggel, természetesen... :D

A "csajjal" képek is elég fantáziaindítóak, különösen a 3-as... :twisted:
Tegnap megnéztem videón a Mátrix 2-t, ott vigyorogtam a Smith-es jeleneteken... eszméletlenek!

Bármerre mész, ott terem a sok-sok Smith ügynök... :D
Szvsz nagyon jól csinálja Hugo, drukkoljunk neki a 3. részben... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hete #148116 Írta: Eleniel (csillaglany)
Huhú, tényleg eszméletlen jók a képek!!
Úgy látom, átment Feanorba... :wink: napszemüveggel, természetesen... :D

A "csajjal" képek is elég fantáziaindítóak, különösen a 3-as... :twisted:
Tegnap megnéztem videón a Mátrix 2-t, ott vigyorogtam a Smith-es jeleneteken... eszméletlenek!

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hete #148115 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta: Esetleg tudnál belőle képeket kilopkodni, ha megtalálod? :roll:

Ha meglelem naon szívesen! ;-)

Ezt is szívesen megnézném élőben ;-)

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 1 hete #148111 Írta: Sil

Finarfiel írta: Nekem megvan a Revisited... de ezt a jelenetet még nem találtam meg....

"Find menu screen with Morpheus in crowd. Click sideways until Smith appears in the crowd (f the Red Dress woman appears, click sideways again). Press Enter." :wink:

Esetleg tudnál belőle képeket kilopkodni, ha megtalálod? :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #148110 Írta: Finarfiel

Sil írta: Még mindig Mátrix: megvan esetleg valakinek a Mátrix Revisited DVD? Amin van egy Hugo-s easter egg, jó kis behind-the-scenes jelenetekkel? (Meg ahol mesél az operációjáról?) Láttam belőle egy csomó képet, és hihetetlen jónak tűnik...

Nekem megvan a Revisited... de ezt a jelenetet még nem találtam meg....

Több
21 éve 2 hete #148091 Írta: Artemisz

Sil írta: És hogy tetszik David Wenham?
hugoweaving.uw.hu/gallery/russiandoll/rd11.jpg

8O 8O
Uhuhuhujujujúúúj!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Degááááz!!!!!!! Ez RÉMES!!! Hogy tudták így elrandítani!!
De emellett Hugo még édesebb!!!! :roll: *oh*
Nocsak, Sil, visszakerestél a képeimre? Ezeket én tettem fel a Fórumra még anno... Ügyi vagy! :wink: :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hete #148089 Írta: Sil
Nahát, láttam másfél percet a nagy harcból a Mátrix3-ban, behalok... :lol:

Smith: Mr. Anderson, welcome back. We missed you. Like what I've done with the place ?
Neo: It ends tonight.
Smith: I know it does. I've seen it. That's why the rest of me is just going to enjoy the show. We already know that I'm the one who beats you.

"rest of me..." Haláli... :lol:

Bár kedvenc ügynökünk kissé feltörölte a betont, azért én neki drukkolok... Végülis ez egy több mint negyedórás jelenet lesz...

Azt hiszem, holnap (azaz ma) rendezek némi Mátrix Special-t, és bővítgetem kicsit a galériát mondjuk... :wink:

Még mindig Mátrix: megvan esetleg valakinek a Mátrix Revisited DVD? Amin van egy Hugo-s easter egg, jó kis behind-the-scenes jelenetekkel? (Meg ahol mesél az operációjáról?) Láttam belőle egy csomó képet, és hihetetlen jónak tűnik...

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147825 Írta: Sil

Aldarion írta: Hm... Itt mi történik vele :?: :?:

Ez az a rész a trailerből, amikor Bane (akit ugye az előző részben megfertőzött kedvenc ügynökünk...) beszélget Neo-val:
Bane: Mr. Anderson...
Neo: Who are you ?
Bane: Look past the flesh and see your enemy. [size=9:f8dql0l3](Na, itt látja meg Neo Smith-t ebben a formában... Kb úgy, mint amikor az első rész végén látta a Mátrixot... Imádom ezt a részt a trailerben... Ja, és kb. ekkor vakítja meg Bane/Smith Neo-t... De Neo mégis lát, van neki valami második látása...)[/size]
Neo: It's impossible.
Bane: Not impossible - inevitable.

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147805 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Sil: Iszonyú jók :!: Hm... Itt mi történik vele :?: :?:

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hete #147803 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Sil! Arról a képről, amelyiken folyik az arcán a víz, nos... frankón azt hittem h fülbevalója van. :D De aztán rájöttem, h mégsem...
Jól is nézne ki... fülbevalós Erlond ügynök....

:) egyébként nagyon tecc.

Több
21 éve 2 hete #147713 Írta: Sil
Mátrix3 galéria is feltöltve...:
hugoweaving.uw.hu/gallery/revgallery.htm
Csináltam pár screencapet is... Szóljatok, ha van még kép ezeken kívül.
Most még megcsinálom a Mátrix 1-2 galériákat is (legalább nagyjából)... Nem akar valaki ismertetőt írni róluk? :roll:

[size=9:3t04tqwr](Nyüssz... Hova tűnt mindenki? Olyan kihalt a topic... :cry: )[/size]

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147528 Írta: Sil
Hát, az a 3-as kép tényleg nem semmi... 8O Az 1-es meg a Russian Doll-ból van mellesleg.

Ja, és lehet ám tanulmányozni azt a bizonyos Artemisz-féle, szoborra kívánkozó arcélt is :wink: :
hugoweaving.uw.hu/gallery/russiandoll/rd09.jpg
Itt olyan... Elrondos, nem? :roll:

A kezét figyeljétek *Sil elalél*:
hugoweaving.uw.hu/gallery/russiandoll/rd05.jpg

És hogy tetszik David Wenham?
hugoweaving.uw.hu/gallery/russiandoll/rd11.jpg

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147520 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hú, a 3-as nagyon szexi... 8O
Tetszik :biggrin2: Egyébként az már nekem is eszembe jutott, mint Artemisznek... úgyhogy nem vagy perverz, Celebthil! :) De hála vala, nőkkel is vannak olyan jelenetei...
Mondjuk tök mind1. Ez úgyis csak színészkedés, ezt sohase szabad elfelejtenünk! Először szerettük meg az általa alakított szereplőt / legyen az akármelyik / és csak utána kezdett minket érdekelni ő maga. ;) Vagy nincs igazam?... :?:

Üdv mindenkinek!! ;)
Nefra.

Több
21 éve 2 hete #147519 Írta: Finarfiel

Sil írta: Na, felbirkóztam némi infót (meg képeket) kezdetnek a Russian Doll-ról. Vélemény? :roll:

Elállt a szavam! Nagyon profi!!! :itscool: :hello:

Több
21 éve 2 hete #147514 Írta: Finarfiel

Artemisz (Celebthil) írta: Lehet, hogy perverz vagyok kissé [size=9:2wa8mj0i](szőlős kép óta talán nem csoda) :oops: :wink: [/size], de van Hugónak olyan filmje, ahol csajjal van jelenete? A Russian Doll olyan film? Ki tudja?

Mit értesz azon, hogy olyan?

hirtelen ezeket a "nővel" képeket találtam, sajnos elég rossz a minőségük :-(
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15

Több
21 éve 2 hete #147509 Írta: Sil
Na, felbirkóztam némi infót (meg képeket) kezdetnek a Russian Doll-ról. Vélemény? :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147406 Írta: Sil

Szép Gilraen írta: Mikor van a szülinapja? (év, hó, nap...)

Azért ez a rész már műxik a mi kis Hugo-s oldalunkon :roll: :
hugoweaving.uw.hu/
Amúgy 1960. április 4-én született, Nigériában.

Közérdekű közlemény: most már a Fórum menüpont is elérhető, meg lehet nézni. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147393 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Aiya! :eowyn1:

Mikor van a szülinapja? (év, hó, nap...)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hete #147339 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Milyen film lehet hogy ilyen későn adják?

Alyr feltűnt már neked, hogy a LEGJOBB filmeket mind ilyenkor adják? :? Legalábbis a TV2-n meg az RTL-Klubon, a hülye tahóság-show-k meg más effélék miatt... :evil: :roll:

De meg mi akkor Halloweenezünk! Nna, affrancennémeg! Mindegy... majd a lyánykák elmesélik, milyen volt...

Lehet, hogy perverz vagyok kissé [size=9:3ljn1qcp](szőlős kép óta talán nem csoda) :oops: :wink: [/size], de van Hugónak olyan filmje, ahol csajjal van jelenete? A Russian Doll olyan film? Ki tudja?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hete #147318 Írta: Finarfiel

Sil írta: Hugo egyik filmje lesz a Duna TV-n, A Számkivetett címmel, okt. 31-én 23:20-tól! :hello:

Navégre! :hello:

Szakállas benne :-( Azért így is szeretjük ;-)
Egy kicsit bővebb review

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.733 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére