Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 1 hónapja #143983 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz írta:
Cukiiii!!!! :roll: :lol: 8)

Hopp, megvan!!! Őróla beszéltem! Sztem totál úgy néz ki, mint 1 jobbfajta apacs indián!!! :D
Golradir

Hááááát... Nekem MÁS jut róla az eszembe... (de nyilván megint csak rosszindulatú vagyok)

[size=9:2ssby76v]Hogy lehet egy RONDA embert tündének berakni?????[/size]

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #143976 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jahajjj...
Most végre láttam a RoTK előzetesét, hanggal. Olyan szívfacsaró, amikor azt mondja, hogy "Én már nem tudlak megóvni." És ahogy felénk jön, olyan megtört... nem bírom... kész. :cry: :oops:

(Hogy valami vidámabbat is mondjak: a Kalózok előtt én is láttam a Mátrix előzetest - az a beröhögés, az verhetetlen... :lol: )

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #143718 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta: Viszont vannak vadiúj Mátrix plakátok, és ami minket érint :wink: :
www.hardwired.hu/img.hw?id=21659

Cukiiii!!!! :roll: :lol: 8)

Hopp, megvan!!! Őróla beszéltem! Sztem totál úgy néz ki, mint 1 jobbfajta apacs indián!!! :D
Golradir

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #143665 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
No, akkor ez egyelőre rejtély marad...

Viszont vannak vadiúj Mátrix plakátok, és ami minket érint :wink: :
www.hardwired.hu/img.hw?id=21659

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #143594 Írta: Eleniel (csillaglany)

Sil írta: www.theonering.net/scrapbook/view/8802
De az első szvsz tuti, hogy Elrond. Szerinted?

Hát... ezen a képen szerintem sem Elrond, sem Arwen nincs rajta...
(Vagy nem itt kéne néznem? Akkor bocs... :oops: )

A trailerből meg csak azt a kínait tudom lejásztani, azon meg nem látom az efféle finomságokat... sajnos. :evil:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #143589 Írta: Sil
Indiános fejű? 8O Nem ugrik be, mutass róla képet...

Azért mondom, hogy Elrond, mert ha ott kimerevíted a képet, akkor elég tisztán látszik, és Elrondnak van egy szvsz összetéveszthetetlenül tipikus orra, és ahol a szemöldöke találkozik, az is egy nagyon jellegzetes rész... Nem?

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143581 Írta: Artemisz

Sil írta: De az első szvsz tuti, hogy Elrond. Szerinted?

8O 8O
Khmm..khmm... :? :?
Bizti nem az a másik barna hajú tünde? Tudod, az az indiános fejű... a nevére nem emlékszem... :oops:
De jó lenne, ha Elrond lenne!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #143580 Írta: Sil
Artemisz: Nézd csak meg! A legjobb, ha kikockázod annál a résznél, de itt van pl. egy összehasonlítás (bár nem túl jól sikerült screencap-ek) a két kovácsról (a második vagy Figwit, vagy Arwen... Eredetileg Figwit-párti voltam, de miután megnéztem nagyban, kockánként, a tesóm gépén, már kezdek hajlani arra, hogy az Arwen tükörképe...):
www.theonering.net/scrapbook/view/8802
De az első szvsz tuti, hogy Elrond. Szerinted?

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143576 Írta: Artemisz

Sil írta: Láttátok a kovácsot a trailerben? (Nem aki a vízben tükröződik, hanem a másik.) Szvsz az bizony Elrond. :D

8O Tyű, de dili!!! Ez poén!!! :lol: :lol: PJ fantáziája határtalan!

Felagund: Nem gondolsz arra, hogy Aragorn Elrond nevelt fia? Szvsz elég jól ismerte!!! :roll: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #143567 Írta: Sil
Láttátok a kovácsot a trailerben? (Nem aki a vízben tükröződik, hanem a másik.) Szvsz az bizony Elrond. :D

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143278 Írta: Felagund
Hát, azért szó-mi-szó a világ legszebb lányáról van szó... Azért ha ilyen lányod lenne, te se adnád minden "jövő-menőhöz" :D

Több
21 éve 1 hónapja #143259 Írta: Artemisz
Naa, de azért igazán vághatna valami barátságosabb fejet Aragornnal szemben! És a lányával se kéne ilyen lekezelő reménytelenséggel bánnia!! Még ha a tündék ideje lejárt is, meg bármennyire elege van már a világból! A könyvben nem ilyen volt sztem!
Elrond-apuci minden filmmel egyre barátságtalanabb! Muszáj ezt? :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142737 Írta: Sil
Mátrix trailer? Már töltöm is... :D

Ja, itt megtaláljátok, jobb egérgomb, cél mentése más néven (47,7 MB, Quick Time kell hozzá):
www.hardwired.hu/dl2/2/9/rev_the ... 640_dl.mov

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142736 Írta: Felagund
Nos, így elnézve Arwen búcsúzkodik Elrondtól... :D

Több
21 éve 1 hónapja #142731 Írta: Artemisz
Jajanyáám!! Mi a fene ez??!!! Miféle jelenet??? Ti tudjátok? :hein: :hein:
orlandomultimedia.net/images/scr ... ad_003.jpg

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142728 Írta: Artemisz
Júj, gyerekek, megnéztük a Kalózokat Hajnallal, és előtte volt Matrix Revolutions-trailer!!!
Agent Smith közelképben, iszonyatos kárörvendő röhögéssel!!
Mindkét karommal eltakartam a fejem,és legszívesebben felsikítottam volna: Mamiiiii!!!!!!
Őrület! Félelmetes!!! És még így is van benne valami eszméletlen vonzó! Akár a kobra szeme!!!
Hugo Weaving RULLLZ!!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142726 Írta: Artemisz

Sil írta: Elrond viszi a kardot! :dance: :hello: :bounce: Ahogy megmondtam! :D

Hollé, hollé, jippijéééé!!!! Éljen Elrond!!!! :hello: :hello: :hello: :up:
Ezer köszi, Sil!!! Hihetetlen jóóóó!!! PJ, ez isteni húzás volt!!! Végre!!! Végre az igazi, imádott Elrondunk!!!

Sil, ide a fanficcel! :D :P Alig várom!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142717 Írta: Sil
Áááááá!!!!! Nézzétek meg az új trailerrészletet!
www.theonering.net/perl/newsview/7/1064534622
Elrond viszi a kardot! :dance: :hello: :bounce: Ahogy megmondtam! :D

És ahogy azt mondja Gorninak, hogy "Become who you were born to be"... :mrgreen:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142652 Írta: Sil
Hogy miről szól? Ahogy a címe is mutatja: Elrond és Celebrían története, attól kezdve, hogy Elrond beleszeretett (az első Tanács idején, lásd Gyűrű keresése), egészen addig, hogy újra találkoznak a Tengeren túl. Szinte tökéletesen kánonhű (bár a vége felé kissé elrugaszkodik tőle...), még a tünde esküvő egyetlen ismert leírását is felhasználja. Benne van minden, ami kell, a történelem, a politika, a helyszínek... (Hiába na, én imádom, ha nem alternatív univerzumos egy fanfic...) Aragorn és Arwen története is benne van természetesen. [size=9:j20jbapk](Jut eszembe, pár napja olvastam két szenzációsan jó Arwenes fanficet is.)[/size] És persze Elrond, akiről kiderül, hogy van azért másik oldala is, mint amit ismerünk... El tudjátok képzelni szerelmesen pl? :wink:
A nyelvezete nem nehezebb, mint bármely más fanficnek, de jóval hosszabb, már-már regénynek is beillik, mert 23 fejezet.
Viszont a legutolsó fejezet vége felé van egy rész, ami minimum egy NC-17 besorolást érdemelne - ezért aztán mégsem linkelem be ide -, mert van benne egy eléggé részletezett szexjelenet (ami ráadásul szvsz nagyon nem is hiányzik oda...)... Tulajdonképpen az utolsó fejezetet egy-az-egyben fölöslegesnek tartom.
Egyébként nekem ez a kép jutott eszembe róla:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... ge/ec1.jpg , és érdekes módon a szerző a végén a köszöntenyilvánításoknál Darkmage-nek is köszönetet mondott valami illusztrációkért (bár a belinkelt oldal nem működött), úgyhogy lehet, hogy nem is tippeltem rosszul, hogy ennek a képnek van valami köze a történethez... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142622 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Sil: Nagyjából miről szól? Milyen a stílusa?
Az nem feltétlenül baj ha angolul van, csak könnyű legyen a nyelvezete. (kb. mint a H.P.-nek)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #142386 Írta: Sil
Képzeljétek, épp egy fanfictiont olvasok, a címe: A Tale of Elrond and Celebrían. :D
Sok fanfictiont olvastam már, sokféle műfajban, és elég ritkán fordul elő, hogy ennyire lenyűgöz egy történet. (Azt hiszem, ez a "hogy lehet valaki ennyire tehetséges"-érzés eddig csak Dwimordene egy-két írásával kapcsolatban fordult elő.)
Még csak most kezdem a 3. fejezetet a 22-ből, és nem tudom abbahagyni. :roll: Azt hiszem, ezt be fogom linkelni, ha elolvastam. :wink: Igaz, angolul van...

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142153 Írta: Eleniel (csillaglany)
Nekem a múltkor nem akarta megnyitni a gép a kártya-képeket, de most igeeeen! :dance:
Az első tetszett a legjobban... meg a Végzet Hegye-kép.
(Eltökélt Elrond és Harcos Elrond... 8) )

Ezeken a képeken mutatkozik meg rajta az egyébként mélyen megbújó szenvedély, nem?
Mert Elrondot úgy általában hallgatag, filozofálásra hajlamos, méltóságteljes tündének képzelem el, aki alapvetően nyugodt, békés jellem. De ha egyszer előbújik belőle a harcos! :twisted:
Egyszóval: ne ébreszd fel az alvó Elrondot!
(Illetve dehogynem... :wink: )

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #142125 Írta: Artemisz

Sil írta:

Artemisz írta: 6.: Igen, mint említettem, engem itt Odüsszeuszra emlékeztet! Hogy megüli a lovat! Csodás!

Öööö... Milyen lovat? :?:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Cöcö.... persze, ott nem is lovon ül.... DE AKKOR IS ÚGY NÉZ KI, MINT ODÜSSZEUSZ!!!! :wink: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142029 Írta: Sil

Artemisz írta: 6.: Igen, mint említettem, engem itt Odüsszeuszra emlékeztet! Hogy megüli a lovat! Csodás!

Öööö... Milyen lovat? :?:

Artemisz írta: Na, és ezek közül vajon melyik a ritka... :? :roll: :| :|

Persze, hogy az 1. az. (Kedvenc jelenetem a TTT-ből.) :bawling: Meg a 4.

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #141873 Írta: Artemisz
Kösz, kösz, Fin, szupi vagy!!! Oltári jók!!!

Finarfiel írta: mit is kell csinálni?

ÁÁÁÁÁ!!! Ez a legtüncibb!!!! De fiatal még......
Asszem lassan mi is a Viggoisták álláspontjára helyezkedve feltehetjük a kérdést: vajon a fia is ilyen édes lesz, ha megnő? A kis Harry épp egyidős az unokaöcsémmel! :P :roll:
Fini, olvastad a "Találkozás Hugóval"-story kiegészítését?

[size=9:pkdxskif]Nnini! Hajni visszajött! Sikerült visszacsalnom!! Hollé!!! :cooljump:
Sirály az új avatarod! Naon illik!![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #141682 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jó van gyerekek, jó kis képek :) Isten de rég jártam itt.... (idő híány miatt)
Az a szemöldök huzogatás naon sirály :D :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #141600 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Finarfiel: Fergetegesek :wink:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #141596 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 1 hónapja #141587 Írta: Felagund
Na, azért a maga körében Denethor is volt akkora úr mint Elrond, sőt, az emberek közt talán nagyobb is, mint Elrond a tündék közt (lsd Galadriel). De Denethor nem volt beképzelt, csak kicsit mániás :D (de ennek is megvolt a maga [kevéssé vicces] oka)

Felagund

Több
21 éve 1 hónapja #141542 Írta: Artemisz

Aeglos írta: Elrondnak pedig nem sok oka volt a beképzeltségre, és elég sok hányattatáson ment keresztül ahoz, hogy tisztán lásson.

:agree: :agree:
Na, de vkinek sajna ez se elegendő.... :roll: :heu: (pl. Denethor)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.612 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére