Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 4 hónapja #132541 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Gyémánt_Hajnal írta: Jó van gyerekek, családi fotó album :) hehe :) oan arik :)

Jaj, Elf: azok a képek....nem azért sok, mert durvák.... tudod mi láttunk már sokkal hmmm.......... fantáziadúsabbat............. fórró képeket :D :D :D

Ugye gyerekek? :D :D :D :D

Léci linkelj be 1-2t a forróbb képekből:DDD

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #132538 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
moziba hárman voltunk a filmről igy mást nem naon tok mondani meg kell nézni :)

Gyémánt neked ez sok ???? nekem van durvább monjuk aból egy rajzolt de az... :oops: :roll:
meg van még ijen jobb grafikájú :)

1. :roll: :)
2. ezen nem sok láccik belöle
3. :oops: :oops:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #132517 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jó van gyerekek, családi fotó album :) hehe :) oan arik :)

Jaj, Elf: azok a képek....nem azért sok, mert durvák.... tudod mi láttunk már sokkal hmmm.......... fantáziadúsabbat............. fórró képeket :D :D :D

Ugye gyerekek? :D :D :D :D

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #132510 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

elf írta: fürdőnacis 1: :oops: :roll:
2: az mellette a felesége?
3: terhesen??!

1: ez ari
2: no comment...

2: nem, Ő Carrie-Anne Moss
3: igen

Felesége itt látható a háttérben (hirtelen nem találtam jobbat), és a itten vannak a gyerkőcök .

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 4 hónapja #132503 Írta: elf

Finarfiel írta: Lányok nem írnátok kicsit bővebben a mozizásról? Végül is hányan voltatok? Film hogy tetszett?

Találtam fürdőnacis képet ;-) : 1, 2, 3

Még ezeket sem láttam eddig: 1, 2

fürdőnacis 1: :oops: :roll:
2: az mellette a felesége?
3: terhesen??!

1: ez ari
2: no comment...

Több
21 éve 4 hónapja #132493 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Lányok nem írnátok kicsit bővebben a mozizásról? Végül is hányan voltatok? Film hogy tetszett?

Találtam fürdőnacis képet ;-) : 1, 2, 3

Még ezeket sem láttam eddig: 1, 2

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 4 hónapja #132478 Írta: Vivi
Vivi válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Én is láttam azt a képet. Eléggé durva, attól függetlenül, hogy alig láttam belőle valamit.

Több
21 éve 4 hónapja #132475 Írta: elf

Gyémánt_Hajnal írta: Huu, gyerekek, nekem ez a kép már sok.......ja az Legolas mellette..de alatta............. 8O

nekem tetszettek

Több
21 éve 4 hónapja #132409 Írta: Arwena
igen Nefra az a tükörképe mivel vizben vannak és szerintem lesz majd videón :wink: pár hónap :roll:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132407 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Az a tükörképe. :) Szerintem... :roll:
Videón vajon lesz valmikor Hálószobák és Előszobák??

Több
21 éve 4 hónapja #132405 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Huu, gyerekek, nekem ez a kép már sok.......ja az Legolas mellette..de alatta............. 8O

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #132330 Írta: elf
Megnéztem a képeket. Nekem tetszenek.

Több
21 éve 4 hónapja #132297 Írta: Neframíel
Hello mindenkinek. Örülök, hogy jól éreztétek magatok. :) Én meg két napig nem tudtam, mikor utazok... ma derült ki hogy 18.-án... :? Úgyhogy 18-tól másodikáig mellőznöm kell Benneteket, és a topicot. Na meg az oldalt. :( Szomi.
Na de! Felbátorodva, hogy néhányotoknak tecc. az a kép, amit beraktam :roll: néhányotoknak meg megdöbbenés volt :) [size=9:scui9dlb]/ugyi, Vilya?? :P /[/size] így most rakok be még egyet, ha nem baj... a napokban kaptam mail-en. Tehát.
... ha megtalálom... :?
izé... asszem ez... Igen,igen. Felkészülni. :twisted:
kep.tar.hu/neona/images/pic2731122.jpg
Mielőtt kérdeznétek, nem tudom, ki az ott mellette... :roll: Na de aki olyan filmet látott, mint ti!! :twisted:

Több
21 éve 4 hónapja #132290 Írta: elf

Arwena írta: Hálószobák és előszobák :)

nah ez télleg úgy hangzik...

Több
21 éve 4 hónapja #132280 Írta: Arwena
Hálószobák és előszobák :)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132278 Írta: elf
Megkérdezhetem, hogy melyik filmről beszélgettek?

Több
21 éve 4 hónapja #132270 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Arwena írta: na látod mtz hagytál ki? mi már igen najó egy alsógatya azé volt rajta de a vizben ha jól láttam akkor ott az se.. jól láttam kira?

Jól láttad! De sztem 1 pasi alsógatyeszban még szexibb, mint meztelenül....
Ami a filmet illeti....
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O [size=9:3l3mddqx]*ehh-ehh-ehhh... levegőőt!!*[/size]
nos, néhol két kézzel kellett befognom a szám, hogy ne sikítsak... :oops:
Arwena és Kira kétfelé is jól szórakoztak: a filmen meg énrajtam.. :lol: :lol:
A hangja (isteni volt, hogy hallhattam eredetiben!!! :!: :agree: ÉDEEES!!!!)... a szeme... ahogy néz... a szemöldöke... az arckifejezései kimeríthetetlen tárháza... Jaj, szent ég.. hihetetlen volt! 1szerűen imádnivaló!!
Anyukám hazamenet kérdezte: Nem volt kiábrándító?
Méghogy kiábrándító!! Inkább tünemény! Sose hittem volna, hogy két fiú *khmm-khmm..* szóval ilyen aranyosnak fogom találni!! De annyi szent, hogy én is szívesen csináltam volna vele azt, amit ő azzal a kis nyikhaj Darrennel... hallotatok már arról, hogy létezik nyusziprémes bilincs is? :oops: :oops: :oops: :D [size=9:3l3mddqx]hehh.... kész vagyok![/size]
Csakhogy én tutira nem kötöttem volna be a szemét.. hogyisne, az a szép kék szeme!
1ébként még nem is említettem, a Jeremy a 3. legkedvencebb angol férfinevem! :wink:
Összegezve: százezer köszönet Kirának, hogy utánanézett ennek, és összehozhattuk a talit!! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek! :itscool: :cheers:

Na de ha belegondolok, hogy már nős volt, meg gyerekei voltak, mikor ezt forgatta! Tyűha...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 4 hónapja #132237 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
na, csajok milyen volt a mozizás? 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 4 hónapja #132201 Írta: Arwena
nészd meg eszt:)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132198 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Arwena írta:

Vilya írta:

Neframíel írta: Vilya: persze hogy nem :) mondom hogy manipos kép. De attól még szerintem tök jó... :wink: Van egy ennél egy fokkal "durvább" is, :roll: de azt még csak Arwena látta. De ha már ezen megbotránkoztok! :D

Jól van na! 8) :D Csak úgy hirtelen ért, mert életemeben nem láttam még Elrond testét ruha nélkül. :evil: :wink:

na látod mtz hagytál ki? mi már igen najó egy alsógatya azé volt rajta de a vizben ha jól láttam akkor ott az se.. jól láttam kira?

Akkor legközelebb elvisztek magatokkal egy hasonló filmre, amiben Elrond alsógatyában van. :) :wink: Van még ugye ilyen filmje?? :)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #132197 Írta: Arwena

Vilya írta:

Neframíel írta: Vilya: persze hogy nem :) mondom hogy manipos kép. De attól még szerintem tök jó... :wink: Van egy ennél egy fokkal "durvább" is, :roll: de azt még csak Arwena látta. De ha már ezen megbotránkoztok! :D

Jól van na! 8) :D Csak úgy hirtelen ért, mert életemeben nem láttam még Elrond testét ruha nélkül. :evil: :wink:

na látod mtz hagytál ki? mi már igen najó egy alsógatya azé volt rajta de a vizben ha jól láttam akkor ott az se.. jól láttam kira?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132194 Írta: Vilya

Arwena írta: Vilya: bu*i ingatlanügynök...

kielégítő a válasz?

Igen, köszönöm! Most már tudom, hogy miért voltál úgy megdöbbenve, mert sikerült átéreznem. 8O :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #132190 Írta: Arwena
Vilya: bu*i ingatlanügynök...

kielégítő a válasz?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132189 Írta: Vilya

Agoura írta: Jó mozizást!!
Láttátok már ezt? A szeménél az a zöld,olyan furi.

Jaja! Lehet, hogy csipás a szeme... 8O :wink: Na jó, csak vicceltem. :wink:
Miről szólt a film? Milyen szerepet töltött be Elrond?[size=9:oozvs69s] /Jó vagy gonosz :arrow: ilyenre gondolok./[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #132188 Írta: Arwena
ez meg az első hozzászóás mozi után:
öööööö 8O 8O 8O 8O

:D :D :D :D

de jó volt:)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #132028 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jó mozizást!!
Láttátok már ezt? A szeménél az a zöld,olyan furi.

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 4 hónapja #131976 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hi,

Utolsó hozzászólás mozi előtt:

:arrow: 18:30 körül találka a mozi előtt.
Legyen ott mindenki :)

:elrond1: :cheers: :elrond1:

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
21 éve 4 hónapja #131946 Írta: Vilya

Több
21 éve 4 hónapja #131861 Írta: Neframíel
Na ugye... örülök, hogy tecc. :wink: Van még egy... :roll: de azon még én is elpirultam... :D Na csak semmi "nagyonrosszra" gondolni. Épp a megfelelő helyen vannak az árnyékok. ;) Tehát nem kell azt hinni, hogy "meg akarom rontani" a társaságot a képecskéimmel. :) Semmi "meztelen" nincs rajta... jobban mondva van, csak nem látszik. :oops: jaj. eléggé furin hangozhat... na mind1.
Tali?? Háát, nem tom. Oan hülye időszak van mostanában... azt se tudom, mikor indulunk újra. :( szori... azért érezzétek jól magatok!! :wink:

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #131803 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Hihh.. a rajzok kissé gázosak... :roll: :roll: De a képek... :agree:

Kira írta: Nem az a lényeg, hogy mezítelen, és mennyi árnyék van rajta (najó az is! :oops: :P ), hanem, hogy a test, ami valószínű egy bodybuilder-é nem illik hozzá...

Nos, nem tudom, emlékeztek-e a könyvre:
"tiszteletet parancsoló, mint egy sok-sok tél koronázta király, de tagbaszakadt, akár a sokat próbált harcos, ereje teljében.."
Szal sztem ez a kép pont jó!! :wink: :roll: Mi több CSODÁLATOS!! 1000 köszi, Nefra!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.716 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére