- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Címe: Ainagil, a Fényhozó
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celebrían o Imladris
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mára mesta!
Celebrían
- Penngaladiel
- Nem elérhető
classic.winamp.com/skins/detail. ... tId=114884
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
elfwood.lysator.liu.se/fanq/n/a/ ... t.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/fanq/b/r/ ... d.jpg.html
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ery
- Nem elérhető
Sil írta: Nimrodel, Ery: Hát, ezek a képek már az első rész előtt keringtek, lehet, hogy csak sajtófotó... Vagy valami kihagyott jelenet.
Óh ez nem jelent semmit, mivel egyszerre vették fel a filmet. Láttam én képeket a 3. részből is, még az első rész előtt.
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/loth/z/e/ ... n.jpg.html
Nimrodel, Ery: Hát, ezek a képek már az első rész előtt keringtek, lehet, hogy csak sajtófotó... Vagy valami kihagyott jelenet.
Tears unnumbered
- Ery
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
www.jo.spacia.org/elrond/pics/group04.jpg
Ez mikor van?
Ha minden igaz, akkor a TTT bővített verzióban.
Καναπή!
- Coralie
- Nem elérhető
Ezen a képen szörnyen fura, valószínűleg a haja miatt.
www.jo.spacia.org/elrond/pics/group04.jpg
Ez mikor van?
Háttérképek és ikonok
www.jo.spacia.org/elrond/downloads.html
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Vilya
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
Azért kaptam ezt a nevet, mert nem jutott semmi aznap az eszemben (igaziból jutott, de azok a nevek mind foglaltak voltak) és felmentem a chatre. Ott mondta Namarie a Vilyát és ez a név nekem nagyon megtetszet.
- Kira
- Nem elérhető
Vilya írta: Kira: A Gyűrűk Urában szereplő tünde- gyűrű neve fogott meg, ami történetesen Elrond gyűrűje, vagy hirtelen rám gondoltál és kíváncsiságból megnézted, hogy létezik-e ilyen név. .Vagy esetleg csak úgy?
[size=9:3hdtrith]/Ha mégis az én nevem ihletett meg, akkor becézhetek Viljácskának./ [/size]
Oh.. Izé.. Be kell valjam Elrond gyűrűjéből indultam ki, jobban mondva lapozgattam az utónévkönyvet simán. És megakadt a szemem rajta.
Felteszem téged is Elrond gyűrűjének neve ihletett az álneved választásakor... [size=9:3hdtrith] Ha tévednék javíts ki [/size]
Bye
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Vilya
- Nem elérhető
[size=9:3klzp7o5]/Ha mégis az én nevem ihletett meg, akkor becézhetek Viljácskának./ [/size]
- Kira
- Nem elérhető
csillaglany írta: Micsoda?
Ki ne találják már, hogy Elrond nem volt szomorú, amikor Celebrían elhajózott!!
Na jó, ha mondjuk Elrond biztos lehetett volna abban, hogy végül újra találkoznak, akkor talán legyőzi a szomorúságot az a gondolat, hogy ott Celebrían ismét boldogságot talál...
De ebben szerintem még ő sem lehetett biztos, hiszen tudhatta, hogy milyen sötét idők jönnek!
Egyetértünk. Én is nagyokat néztem, amikor olvastam a dolgot...
Elrond biztos hiányolta a nejét amikor az elhajózott. De szerintem ott nem csak a távolság-dolog játszott közre. Celebríannak lelki sebei voltak, amik nem biztos hogy gyógyulnak. Elrond nem mehetett vele, kötelességei voltak. Közép-Földének. Ha Sauront nem győzik le, Elrond igen nagy valószínűséggel találkozik Mandosszal, ahonnan Lúthienen kívűl senki nem jött vissza (Glorfindelről nem tudjuk biztosra, ámbár utalás van bőven).
Meg egy csomó minden más oka is lehetett, hogy ne tekintse olyan biztosnak azt a boldog egymásratalálást...
Sziasztok!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ki ne találják már, hogy Elrond nem volt szomorú, amikor Celebrían elhajózott!!
Na jó, ha mondjuk Elrond biztos lehetett volna abban, hogy végül újra találkoznak, akkor talán legyőzi a szomorúságot az a gondolat, hogy ott Celebrían ismét boldogságot talál...
De ebben szerintem még ő sem lehetett biztos, hiszen tudhatta, hogy milyen sötét idők jönnek!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Kira
- Nem elérhető
Ez az izé autómatice kilép egy idő után, és nem érdekli, hogy éppen akkor nyomtam le a 'megnéz' billt...
Mindegy..
Amit az immár nemlétező hozzászólásomban írtam az kb ez volt:
A fórum eddigi témái: nyál linkek képekre, amit nyáladzás követ
kérdés-felelet néhány hozzászóláson keresztülívelve esetleg, nomeg a szerencsés kevesek álmai.
Egy nagyon érdekes thread volt a Celebríanos (értsd vajh' szomorú volt-e Elrond, miután elhajózott a neje?). Tisztára meglepő módon az akkori hozzászólók mindegyike szerint nem volt az 8O Ami vélemény teljes egészében ütközik az enyimmel..
Lehet bennem a hiba, de szerintem senki sem tekint szomorúság nélkül az elhajózókra - főleg nem akkor, ha a lelkét gyógyítandó megy el, mert 'nem talált több örömet a világban'.
Eh... Levélhosszúságúak a hozzászólásaim, pedig lenne még mindenféle teóriám, meg véleményem, amit megosztanék, de inkább nem. Nem akarom elárasztani ennenmagammal a topicot. (asszem már késő
Bye...
- Kira
- Nem elérhető
Nézegettem a nálam lévő Magyar Utónévkönyvet (sajna nincs meg az új, ez 1990-es), és hirtelen felindulásból megnéztem a női neveket a V-nél, hátha...
Nos, amit találtam :up: :
Vilja (elfogadható) Ősi finn női név átvétele. Jelentése: gazdagság, jóság. -- Becézés: Vilcsi(ke), Vili(ke), Viljácska, Vilus(ka). -- Névnap: aug.27. :hello:
bye~
[size=9:18cujffg]Nem is értem eddig miért nem jutott eszembe ez.. Pedig szinte minden más nevet megnéztem... [/size]
- Kira
- Nem elérhető
/off
1. Miert nincs itt senki? Mikor vagytok online, hogy en isakkor legyek?
/endoff
Atneztem a forum 32 oldalabol 22-t... Jujj.. 80 (plusz az utolso kettot vagy harmat, miota fenn vagyok..)
Kicsit tomenyen aramlott az informacio eddig, meg a kepek, es a kepek, meg emlitettem a kepeket?
Majd roviden osszefoglalom,hogy mit irtatok ti eleddig (Marmint ami megmaradt az informaciomennyisegbol.. )
Bye~
(De most tenyleg.. Miert nem ir rajtam kivul senki? Ne csak linkeket, pls.. )
- Minerva
- Nem elérhető
members.lycos.co.uk/webweaving/03_eyes.jpg
members.lycos.co.uk/webweaving/mj_long_sit.jpg
members.lycos.co.uk/webweaving/mj_long_black.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Kira
- Nem elérhető
Visszatértem balatoni fogságomból, ahová rögtön mozi után száműztek..
A filmről, mert ahogy láttam, nem sokat foglalkoztak vele a csajok :
Hugo Weaving enyhén szólva is végigparádézta a filmet, szerintem elhomályosítva még a főhősöket is.. Persze lehet hogy csak elfogult vagyok. Sőt, biztos.
Ahogy Arwena ( vagy Artemisz?) már írta a filmben egy ingatlanügynököt játszott, aki az általa felmért/eladandó házakat használja fel a légyottok helyszínéül. (én is szívesen odaadnám neki a kulcsot, de nem mennék el itthonról... )
A filmeben semmilyen durva jelenet nincs, csupán az utalások finom hálója... (Najó... Talán az úszómedencés jelenetben, ha kikockáznánk, meglenne a napi betevő meztelen Hugónk, amit _nem_ takar a gumimatrac... De ez nem biztos )
Ámbár 18 év alatt nem ajánlanám megnézésre, és prűdeknek se
A film arról szól, hogyan keresi magát és társát a 30 éves főhős illetve barátai. Nem csak Hugo Weaving miatt érdemes megnézni
A filmen egyébként hárman voltunk Arwena, Artemisz és én, meg még egy csomó ismeretlen fiatal, akik állandó jelleggel lepisszegtek minket..
A moziban nem volt teltház, mindenki odaült, ahova tudott/akart.
Hmm..
Kérdezzetek és válaszolok szívesen, de ha jól emlékszem, most hétvégén is ment a film, és még ma este 19^h-kor is megy... De a port.hu biztosabb ilyen téren, mint a memóriám...
bye..
Apropó képek: Tök jók! A mostani képmanipuláció ilyen érdekes... Nemtudom, nekem még mindig nem szimpatikus módszer... Talán bennem a hiba.
- elf
- Nem elérhető
Finarfiel írta: Frissítették a "Web Weaving" oldalt
Van pár nagyon jó kép is
pölö
Megnéztem az a pölöt, sztem nagyon cool!!
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Finarfiel
- Nem elérhető
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Neframíel írta: Szerintem azt ne kérd... Hogyha Hajnal arra gondol, amire gondolok, hogy gondol... Gondolom a theban-osak... Vagy nem??
Nekem van még egy... nem olyan súlyos, de inkább emllékelem innen
jaj gyerekek, a sok-ot azt nem értitek. Inkább nem megyek bele a magyarázásába.
Jaja, arra gondolok! Csak a jó édes Arwenbe, újra lett téve a gépem és elveszejtettem a linket. AKi tudja, kügggye má él priviben a címet!
Én imádom azokat a képeket és bizti vannak újak azóta hehe
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Neframíel
- Nem elérhető
[size=9:3u315bvd]Ne is figyeljetek rám. Csak a féltékenység, meg az utazás előtti dili beszél belőlem... [/size]
Nna, de ha majd visszajöttem!! mien képeket fogtok ti még kapni!! [size=9:3u315bvd]/Na csak semmi perverzre gondolni... /[/size]
Pussz evribádi: Nefra.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Megnéztem a body-s képet, kicsit fura, de nem igazán az izom miatt, hanem mert az arányokat nem hozták össze. Arányaiban kisebb maradt a feje.
Ami pedig azt illeti, hogy Elrond tagbaszakadt... Hát, minden fordítás kérdése. Én nem igazán tudom elképzelni, hogy egy tünde izomkolosszus legyen. Arányosan izmos, az igen...
A másik képen tényleg a tükörképe látszik alatta, de mellette... az tuti, hogy nem Legolas. Nem is hasonlít.
(A durvább képeket egyelőre nem merem megnézni. Kicsit tartok a kiábrándulástól... de azért kíváncsi vagyok. Hátha mégis... )
Carrie-Ann Moss pedig miért ne mehetne strandolni vele? Kollégák.
Nem hinném, hogy a felesége kiakad ezen.
Vagy feltételezitek, hogy a terhes Carrie, meg a kétgyermekes Hugo tiltott terepre tévednek...? Ugyan...
Üdv!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Arwena
- Nem elérhető
amúgy meg aki birja az ieneket az én oldalamon is van egy "kis" gyüjtemény (alig 150 db ) inenn onnan összegyüjtve főleg Legolas- Argorn van de van más is az oldal meg elérhető a kis www jellel a hozzászólásaim alatt
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Neframíel
- Nem elérhető
Nekem van még egy... nem olyan súlyos, de inkább emllékelem innen...
Carrie-Ann Moss??? Az Trinity, nem??? Mit keres Hugo mellett Moss?? 8O Így fürdőcskéznek, meg minden... Nekem ez nem tecc. Na jó, nem féltékenykedek... A gyerkőcök meg édik.