- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
olorin.papa írta: Ez azért kicsit illúzió romboló Elrond Úrtol igaz?
Szerintem nem.
Pár oldallal hátrébb beszéltünk erről a filmről, amit még mindig játszik a Cirko-Gejzír hétvégenként este. Nekem nagyon teccet, pláne Ő. Sokoldalú színész, remekül hozza a sexmániás ingatlanügynököt is, mint ahogy a Priscilla transzvesztiét is. Smithről nem is beszélve, ott szerettem bele, előtte "csak kedveltem".
Sil, hogy tudtad így kiválasztani a kedvenc képeimet?
Lányok, hogy én mien képeket találtam Erestorról? ill. Brian Montgomeryről, Ő ült Elrond jobb oldalán a tanácsban.
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Aha, csak rájöttem, hogy tényleg meg kellett volna nézni előtte az Animátrixot...Laurea Silme írta: De jó volt, igaz? A folytatást is várom.
Az az a rész, amikor a Tanácsjelenetben Samuhoz beszél.Laurea Silme írta: A képek viszont jók, de a másodikon elég furi pofát vág, nem?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laivinë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
De jó volt, igaz? A folytatást is várom.
Nagyon jó színész a mi Elrondunk. Nekem legalábbis ott is tetszett... Meg itt is.
A képek viszont jók, de a másodikon elég furi pofát vág, nem?
Laivinë Laurelassë
- Sil
- Nem elérhető
Persze mondanom se kell, hogy kinek drukkoltam... És milyen sok volt belőle...
Azért hoztam egy-két Elrondos képet is:
katt ide
meg ide
meg ide...
meg ide is...
meg még ide is...
Tears unnumbered
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Undómiel írta: Érdekes??? :hein: Az nem kifejezés!!! :eek4:
Ez most komoly???
www.astrochick.com/bedrooms.html
Min rakta be! Mármint ez onnan van!!! Azt az állat!
Ez azért kicsit illúzió romboló Elrond Úrtol igaz?
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Finarfiel
- Nem elérhető
www.alleycatscratch.com/lotr/scrapbook/Anthony/elrondrobe.jpg
www.alleycatscratch.com/lotr/scrapbook/Anthony/elrondsiting.jpg
www.alleycatscratch.com/lotr/scrapbook/Anthony/elrondsleeve.jpg
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Vivi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
beírom a novellám egy dokumentumba és elküldöm Neked.
Mit szólsz hozzá???????
Mi van az Arwen-topicban??????
- Artemisz
- Nem elérhető
Na, igen, így jár az, aki nem számítógépen "költ"!Vivi írta: Az a novella 9 oldalas!!!!!!!!!!! Iszonyú sokáig tartana beírni...
Pedig engem is roppantul érdekelne!
Anyukám csak akkor majrézik az írás miatt, ha közben nem tanulok a vizsgákra... 1ébként büszke rám! Mikor az Aragorn&Arwenes novim felkerült Kriszanáék honlapjára, akkor is nagyon örült.
Az én novellám készülget, mint a Lucaszéke.. De jól halad..
Valóban, vannak olyan disznók, akik imádott apucimat fapofának bélyegzik. Engedtessék meg itt 1 régebbi idézet a fórumról:
Nuinladien(Tünde-lány) írta: Ami a túlzott hűvösséget illeti, mikor Arwen későbbi sorsáról beszél, ne felejtsük el, hogy itt nem egy hisztis emberről van szó, annyi évvel és tapasztalattal a háta mögött ő már nem állhat úgy hozzá...
Nos, sztem ennél pontosabban nehéz összegezni! És ha vki ezen árnyalatokat nem érzékeli, hát tudom sajnálni... Csak nézzétek meg, mit művelnek az Arwen-topicban! Füstöl a Fórum!! Nem tudom, miért nem lehet mindenkit meghagyni az illúzióiban, ahelyett, hogy versenyt furkálnák a színészt/karaktert v. mindkettőt! :shake: :shake: Naon nem jó ez így! Ámbár ez a topic jelenleg a béke szigete..
[size=9:1lr0cs61]Priviüzi: Vivi, 1szerűen ráböksz a postafiókodban az "Új hozzászólás"-ra; címzett, téma megadása, semmi extra! Amúgy, asszem te nem tudod még, Elrond nekem azért apuci, mert a novellámban a fogadott lánya vagyok! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Vivi
- Nem elérhető
olyan családnál él,ahol nem szeretik.Szegény Elrond ezt megelégeli
és bánatában elindul a világba.Találkozik a tündék királyával és
boldogan él,de nem hal meg,mert a tündék örrökké élnek.
Egyébként évzáró volt a suliban.A föciszertárban ülök évzáró
után és onnan pötyögöm az üziket már vagy 1 órája.
- Agoura
- Nem elérhető
Nemcsak a tündék szemét kell figyelni,a szemekből sok mindent ki lehet olvasni.
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Vivi
- Nem elérhető
Egyébként van egy másik novellám is,az meg 14 oldalas.
MIÉRT mondják néhányan,hogy Elrondnak fapofája van?????
Szerintem egy tündének nem az arcát kell figyelni,hanem
a SZEMÉT!!!!!!Senki se nézett meg Elrond szemébe,amikor képen
látta???Olyan szomorú szeme van,hogy összefacsarodik a szívem.
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Vivi
- Nem elérhető
története".Az is tisztára depressziós hangulatú.Az anyám nem
bírja,hogy ilyeneket irogatok.
Más: Hogy kell privát üzenetet küldeni :
- Artemisz
- Nem elérhető
Nos, arra gondoltam, én mint rutinos írónő..( hehe.. a csajok tudják, miről van szó..), hogy meg kéne írnod egy cseppet költőien megfogalmazva, kicirkalmazva, kiemelve depressziókeltő-bánatos lényegét, nem csak így vázlatosan-lényegretörően, ahogy itt beírtad! De nem muszáj, mi így is értjük!!Vivi írta: Szia,Artemisz!
Esetleg lehet szó novella írásáról,de elmagyarázhatnád potosabban is,
hogy mire gondolsz (érts: tartalom)!
Egyébként az álmom után szinte egész nap depressziós voltam.
Viszonk akkor is köszi, ez a hangulat, ami elfogott, mikor elolvastam, nagy segítségemre lesz a novellám szomorú részeinek kellő átérzéséhez, és így szebb formába tudom önteni a gondolataimat!!
Szóval köszi szépen! 1ébként Nefra álmaiból is mertítettem már.. nem témát vagy epizódot, hanem HANGULATOT!! Remek!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Vivi
- Nem elérhető
Esetleg lehet szó novella írásáról,de elmagyarázhatnád potosabban is,
hogy mire gondolsz (érts: tartalom)!
Egyébként az álmom után szinte egész nap depressziós voltam.
- Artemisz
- Nem elérhető
Cegény Nefra!!Neframíel írta: Jaj, a "soksmithes" poszteremmel álmodtam... mindegyik feléledt, és meg akart támadni... jaj. Valmelyik nap meg a buszon is azt hittem, őt látom. Kezdek bedilizni..... 8O
Pussz!! Nefra. :biggrin2:
Nem vagy semmi, csajszi!!
Jaj, Vivi, te még rajtam is túlteszel! Milyen zomorú!! :bawling: :bawling: És milyen édes! Nem akarnád kissé kicirkalmazva novellává kerekíteni?
U.I.:
:bounce: :bounce:
HÉÉ, GYEREKEK, ÉN IS TOPICGAZDA LETTEM!! OLLÉ!! CSAK ÍGY TOVÁBB, TERMELJÜNK ÉRDEKES-ÉRTÉKES DOLGOKAT!! [size=9:33yasku8]Még a végén behozzuk a Legolas-topicot... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Neframíel
- Nem elérhető
Vagy a kontaktlencse... :biggrin2:
Abbahagyom... pedig naon nehéz Háát, szerintem úgyse megy el Arwen... akkor aztán tényleg elferdítené a történetet Pítőr bá'. 8O Úgyhogy szentem biztos marad valmilyen csellel. Lehet, ezt sejtette meg Elrond.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Megint megnéztem a TTT-t, feliratosan, és hát Elrond hangja nagyon jó... )
A legszebb jelenet az, amikor Arwent próbálja rávenni, hogy menjen nyugatra.
Egyébként, amikor éjjel Arwen elindul a többi tündével, Elrond olyan furcsán néz rá - szerintem megsejtett valamit a jövőből (már megint).
Szerintetek?
Üdv!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Vilya
- Nem elérhető
Most már végkép nem tudom, :eek4: mert nekem nagyon vénséges vén könyvem van 1981-s kiadás.
Az a álom, nem semmi, nagyon szomorú... nekem valami hasonló jött össze Aragornnal, de az most nem ide tartozik.
- Laivinë
- Nem elérhető
De nekem Elrond tetszett, tényleg nehezebb felismerni, de csak sikerült.
Laivinë Laurelassë
- Neframíel
- Nem elérhető
Jaj, a "soksmithes" poszteremmel álmodtam... mindegyik feléledt, és meg akart támadni... jaj. Valmelyik nap meg a buszon is azt hittem, őt látom. Kezdek bedilizni..... 8O
Pussz!! Nefra. :biggrin2:
- Vivi
- Nem elérhető
is játszik.Csak akkor kezdett rémleni valami,amikor már
több helyen is mondták.Szerintem PJ direkt szúrta el Elrondot,
mert utálja.
Nekem is volt Elrondos álmom,de nagyon szomorú volt.
Völgyzugolyban voltam és éjszaka volt.Egyszercsak hallom,hogy
valaki pityereg.Egész közel volt az a valaki.Kimentem a teraszra.
Elrond a hátát mutatta nekem.Ő sírt.Csendben odamentem
hozzá és leültem mellé.Nem vett észre,csak sírt nagyon.Nem
tudtam,hogy mi bántja szegényt.Nagyon sajnáltam.Megkérdeztem
tőle,hogy mi a baja.Nem akarta elmondani,de odabújt
hozzám vigaszt keresni.Én átöleltem és próbáltam vigasztalni.
Tíz perc múlva abbahagyta a sírást és rám nézett.A szeme
vörös volt a sok sírástól.Könnyek csillogtak a szemében.
Nagyon szomorú volt.Megsimogattam az arcát.
Utána felébredtem.
Ébren is láttam Elrond végtelenül szomorú arcát.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv!
Elrond ügynök gyűrűjét Viljának hívták, nem Vilyanak! [size=9:en3fifbg]/Az én könyvemben legalábbis így írta./[/size] [size=9:en3fifbg]A Vilya betű név jelentése: Ég, levegő[/size].
Sziasztok!
gondoltam, hogy ide, hogy lophatnám be magam , s itt a megoldás.
A Vilya (nemcsak a betűé) jelentése tényleg ég, levegő quenyául. s a Gyűrűt is így hívták, mmint Vilyának .
Finarfiel. nem hiszem az én könyvemben is Vilya van, mindenesetre lehet, hogy a legújabb kiadásban magyarosították.
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Finarfiel
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv!
Elrond ügynök gyűrűjét Viljának hívták, nem Vilyanak! [size=9:3tiy1wo4]/Az én könyvemben legalábbis így írta./[/size] [size=9:3tiy1wo4]A Vilya betű név jelentése: Ég, levegő[/size].
Hát az én példányomban Vilya. Kéznél most csak a Tolkien Enciklopédia és a Szilmarilok van, de a neten is így találtam meg. pl.:
The Encyclopedia of Arda
Lehet, hogy magyarosították?
- Vilya
- Nem elérhető
Elrond ügynök gyűrűjét Viljának hívták, nem Vilyanak! [size=9:v52rnd7k]/Az én könyvemben legalábbis így írta./[/size] [size=9:v52rnd7k]A Vilya betű név jelentése: Ég, levegő[/size].
- Finarfiel
- Nem elérhető
Mester-tanítvány kapcsolat, majd mély barátság. Elrond volt a címerhordozója az utolsó szövetség nagy csatájában. Gil-Galad neki adta át a háromgyűrű egyikét (a Vilyát) halála előtt.Vivi írta: Valaki nem tudja,hogy Gil-Galadnak
mi köze Elrondhoz?
"Még soha, senki sem mert egyetlen szót kiejteni e nyelven Imladrisban, Szürke Gandalf."Vivi írta: Nem tudja valaki,hogy Elrond mit mondott Gandalfnak,amikor az elkezdett
mordoriul beszélni?Nagyon érdekelne!
- Vivi
- Nem elérhető
1000 bocs.Tényleg sajnálom.Valaki nem tudja,hogy Gil-Galadnak
mi köze Elrondhoz?
Nem tudja valaki,hogy Elrond mit mondott Gandalfnak,amikor az elkezdett
mordoriul beszélni?Nagyon érdekelne!
- Laivinë
- Nem elérhető
Azt, hogy mi mindent lehet itt megtudni, azt a jópofa jelenetre értettem... elképzeltem.
A tünde dolgot meg arra, hogy ez a karakter, azaz Laurea Silme létezik az rpg.hu egyik játékában, és ott tényleg egy tünde. És megszoktam, hogy ott mindig a karakter nevében beszélek, kicsit átütött, bocsi..
Neframíel, Aiya, látom, jobban vagy már itthon...
én majd később megyek Balcsira, de előre félek...
Laivinë Laurelassë