Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 5 hónapja #126129 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hugóban mit bírunk?
Én személy szerint:
:arrow: iszonyúan sokoldalú színész
:arrow: az arcjátéka olyan árnyalatokat fejez ki, amire csak a "nagyöregek" képesek (Pierce Brosnan, Harrison Ford, Sidney Poitier, stb.)
:arrow: tetszik, hogy nem teregeti ki a magánéletét, és hogy majd 20 éve házasságban él ugyanazzal a nővel!
:arrow: a nyilatkozatai alapján is nagyon szimpatikus. Tényleg nagy hivatástudata lehet
:arrow: az is teccik, hogy színpadi színész is! Az sztem jóval nehezebb! És hogy Shakespeare-t is játszott!
Csöpögés :D :
:arrow: a szemöldökét, a szemét, a száját
:arrow: azt a gyönyörű erős kezét
:arrow: azt, hogy nem szégyelli, hogy kopaszodik! :D
:arrow: azt, hogy ahogy idősödik, úgy lesz egyre szexibb, úgy mélyülnek el a mosolyráncok az arcán (mint pl. Hugh Grant esetében is...)
Na, röviden ennyi.... [size=9:40dhvyfj]röviden? :lol: 8)[/size]

Sil, nem jön be a portré! :(

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #126127 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
nos, sztem ha képek, és Elrond, akkor nem off........ igazatok van, vannak itt kicsik is......... :)
Na, hogy is volt azzal a Hugo dologgal? Ti mit bírtok még benne? :lol:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #126126 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
On: Egy rajz:
www.geocities.com/nellas_of_dori ... rtrait.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #126120 Írta: Artemisz

Sil írta: [size=9:1uz4nukw]Látom, igencsak kezdünk eltérni a témától... [/size]:roll: Off vége... (Izé, itt nincs topicgazda? 8O )

Nemtom, Sil, mi itt már hosszú ideje kedvünkre bomolunk a csajokkal! De azért ez már kissé tényleg túlzás, elismerem! ([size=9:1uz4nukw]nna, eztet megin jól megasszontam... :D !)[/size] :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126119 Írta: Sil
:lol: :lol: :lol:
De a legdurvább, amit valaha láttam, egy Aragorn/Boromir... :oops: Minerva mutatta... :roll:
[size=9:29cabcdq]Látom, igencsak kezdünk eltérni a témától... [/size]:roll: Off vége... (Izé, itt nincs topicgazda? 8O )

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #126118 Írta: Artemisz
Sztem álljunk le, Hajnal, mert ha Svindler meglátja, úgy szétcsap köztünk, hogy na!! :twisted: :roll: :wink:
Elvégre itt leledzenek kiskorúak is!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126117 Írta: Gyémánt_Hajnal
Na, Artemisz, a te oldaladról, meg találtam egy olyat, ahol Elrond és Legsi.....öhhhöhhhööö......cöcccccccc

Több
21 éve 5 hónapja #126116 Írta: Artemisz

Sil írta: Artemisz: bizony, ennél jóval durvábbak is vannak... :roll: :oops: [size=9:1v8pf879]Pl. a Theban Band-on... Legolassal kettesben... [/size] :oops:

Ezen az oldalon, ahonnan lenyúltam az Elrond-aktot, van Aragorn&Legsie is! szóval, már én is láttam egyet-mást! :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126115 Írta: Gyémánt_Hajnal

Sil írta: Artemisz: bizony, ennél jóval durvábbak is vannak... :roll: :oops: [size=9:qfuovmz0]Pl. a Theban Band-on... Legolassal kettesben... [/size] :oops:

Azokat küldtem el neki priviben :) Artemisz, csak rá kell kattintanod a nagyképre, több helyen lehet, mert fel van osztva.....húú.... van egy Éomer&Haldír........jújjjjjjj (na ez egy pic off vót)

Több
21 éve 5 hónapja #126114 Írta: Gyémánt_Hajnal
Na, én elküldtem :) Lehet, hogy már ismerlek, de nem kíméltelek :)

Az a jó Hugoban, hogy engem már a kezdetektől megfogott. Van benne valami különös. :)

Több
21 éve 5 hónapja #126113 Írta: Sil
Artemisz: bizony, ennél jóval durvábbak is vannak... :roll: :oops: [size=9:1x04aur5]Pl. a Theban Band-on... Legolassal kettesben... [/size] :oops:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #126111 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Át tudom neked venn ieredeti nyelven, ha kell a LOTR :)

Áhh, ez a kép! Totál behalás! Kihaltam! Kész! Végem! Tudod, nekem vannak még ilyen képeim, de le a cenzúrával!!!!!!!!

Tök édi vagy! Klassz lenne!
Cenzúra? Ide a képeket priviben, felkeltetted a kíváncsiságomat!! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126108 Írta: Gyémánt_Hajnal

Artemisz írta: Most már nem érdekel, de beteszem! Nem bírom ki, hogy ne! Muszáj látnotok, főleg Neked, Hajnal, ha így szereted Elrondot!
Fini azt mondta, ne tegyük, de ez se súlyosabb, mint a Bedrooms&Hallways képei!
Íme: Elrond, ahogy még sohasem láttuk :arrow: *behalás!!!*
www.nakedessence.com/gallery/nightsair.jpg
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
Remélem, teccik! :wink:

Át tudom neked venn ieredeti nyelven, ha kell a LOTR :)

Áhh, ez a kép! Totál behalás! Kihaltam! Kész! Végem! Tudod, nekem vannak még ilyen képeim, de le a cenzúrával!!!!!!!!

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #126100 Írta: Artemisz
Most már nem érdekel, de beteszem! Nem bírom ki, hogy ne! Muszáj látnotok, főleg Neked, Hajnal, ha így szereted Elrondot!
Fini azt mondta, ne tegyük, de ez se súlyosabb, mint a Bedrooms&Hallways képei!
Íme: Elrond, ahogy még sohasem láttuk :arrow: *behalás!!!*
www.nakedessence.com/gallery/nightsair.jpg
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
Remélem, teccik! :wink:

7thSon írta: Nem tudom, én emlékszem-e rosszul, de nekem úgy rémlik, hogy a tündék külsején nem igazán fogott a kor, csak a szemükön látszott a koruk, vagy valami ilyesmi...

A könyvben kb. ez volt:
Galadriel&Celeborn: "...de az öregségnek semmi jele rajtuk, hacsak mélyen ülő szemük nem, mert tekintetük éles volt, mint a kard a csillagfényben, és mégis mély, mint az emlékek kútja...."
Elrond: "Elrond arca kortalan, se nem fiatal, se nem öreg; bár emlékezetébe már sok mindent beleírt az idő, örömöt és bánatot egyaránt."

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126099 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Agoura írta:

Laurelen írta: szvsz lehetett volna "szebb" meg egy kicsit fiatalosabb 8) (mint amilyen a Végzet-hegyi jelenetben :D )

Hááát nem tudom,szerintem így volt jó,mert azért sok1000 évesen ne nézzen ki olyan fiatalosan,mint előtte 1 korral,nem?[size=9:jmsxdas2]A számokat csak hasamra ütöttem és gépeltem,nem néztem utána :oops: [/size]

Nem tudom, én emlékszem-e rosszul, de nekem úgy rémlik, hogy a tündék külsején nem igazán fogott a kor, csak a szemükön látszott a koruk, vagy valami ilyesmi...

Neframíel írta: Celebi, a kis papucs? Na jó, nem bántom. De akkor is olyan volt sokszor.

A filmben télleg olyan volt egy kicsit, de azér nem kell bántani! Nézd meg Celeborn naplóját a Humor topicban! :wink:

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 5 hónapja #126094 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Nos, az igazi hangja nekem nagyon bejön, de a szinkronhangja is szerintem nagyon illik hozzá. Nekem jöhet akárhogy a Hugo :)
Óhh, a keze! De őszintén ami engem a legjobban megfogott, az az orra és a szája...... olyan érdekes és cuki.......

ok, befejezem a csöpögést :)

Láttad az eredetit? Óh, a mákos! :roll:
Milyen ott a hangja? Na már persze, ha le tudod írni szavakkal... :wink:
A szája... nos, ami azt illeti, én ahogy először megláttam, rögtön feltűnt. Az álla meg a szája.. amit én ált. elsőnek nézek meg 1 fiún. Csak egy a baj, hogy pont ez az ami emlékeztet benne egy fiúra, akibe anno rettentően bele voltam zúgva, és ezt most már a kedvesem miatt nem szívesen emlegetem... :oops: :oops: De valóban imádnivaló!
Már miért ne csöpögnénk? Nem arra való a topic? :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126089 Írta: Gyémánt_Hajnal

Artemisz írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Ami engem illet, én még a hangját szeretem nagyon.

Melyiket? Az eredetit, vagy Rosta Sándor hangját?
Nekem egyébként úgy a mindenem Elrond, ahogy van, de én a kezét imádom nagyon! Na, azon tényleg látszik, hogy régen ő is forgatta a kardot, nem is kicsit! Csodás!

Nos, az igazi hangja nekem nagyon bejön, de a szinkronhangja is szerintem nagyon illik hozzá. Nekem jöhet akárhogy a Hugo :)
Óhh, a keze! De őszintén ami engem a legjobban megfogott, az az orra és a szája...... olyan érdekes és cuki.......

ok, befejezem a csöpögést :)

Több
21 éve 5 hónapja #126088 Írta: Artemisz
Isteni a kép! Sztem kettőnkön kívül nem túl sokan vannak oda az ilyen fanartokért, de csodás! (a Haldír- és Aragorn-topicban majd leharapták a fejemet ilyen képek miatt!)
Ráadásul még jól is jön a novellámhoz! Most legalább könnyebben magam előtt látom a fogadott bátyuskáimat! :wink: :D
A másik kép már volt asszem, de az se rossz!
Az álmod.... Hűű, nem semmi! Törióra.. nohiszen! :D Én az angol polgári forradalomból érettségiztem, elég is volt! :roll: :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #126085 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Na hello, itt vaok újra. Artemisznek csomó dolgot ígértem :) néhányat most berakok. :wink:
Az ötlet onnan jött, hogy ezt a képet betegyem, hogy olvastam a hozzászólásokat Elrond öregségéről/fiatalosságáról. Nna most figyuljatok!! ;) Remélem még nem sokan látták, már sajna nem tudom honnan szedtem le :? de ez egy manip változata a filmből meg nem ismert Elladannak és Elrohirnak. Hát ha szerintem megnézitek az elsőt /nem tudom melyik melyik/ ilyen lehetett Elrond "kamasznak", vagy fiatal férfinak. Szerintem nagyon cuki! Csak próbáljatok eltekinteni attól, hogy számítógépes. :wink:
kep.tar.hu/neona/images/pic2456102.jpg

A mááásik... nos ez az egyik kedvencem, olyan kis "dilis" rajta. :lol: Senki nem mondaná meg onnan, hogy ő a "félelmetes Smith ügynök".
kep.tar.hu/neona/images/pic2456104.jpg
Haláli. :twisted: [size=9:102rx0xi]/cegényt milyen "kis fogyinak" nézi Reeves. :) /[/size]

Nna, ezek a képek.
Most az álmom. Eléggé gáz... na mind1. Mikor fölébredtem, elkezdtem nagyon röhögni. :D
Tehát, úgy kezdődik, hogy jövök ki a sulimból. Egyszer csak lefékez egy éjszínű Buick /olyan nagyjából mint a Mátrix1-ben/ és kiszáll... khm... tünciruhában... fején napszemüveg... És elkezd velem kiabálni, hogy már megint nem tanultam meg a töritételeket. :D Ez semmi, mert el is kezd üldözni! [size=9:102rx0xi]/ugye, Smith-beütés :? /[/size] Erre menekülök, be a sulimba. Mikor úgy tűnik, tiszta a levegő, beülök töriórára. Már előre parázok, hogy úristen, nem tudom a tételt; erre ki jön be tanítani?? Hát ő. :? :lol: Szörnyű volt!! Kérdezte az angol polgári forradalmat, a felvilágosodás ipari hatásait, mindent! Még az esszé kérdésére is emlékszem: A felvilágosodás előfutárainak és a vallási dogmák összeütközése a XVIII. sz. elején... Jaj... tehát elég rossz volt. Aztán, amikor látta hogy nagyon keveset írok; fura arccal kezd közeledni /tünciruhában, napszemüvegben/, majd odahajol, és azt sziszegi tünci-ügynök stílusban: "-Ha nem leszel az ügynököm, a németalföldi romantikát is kikérdezhetem!!" Jaj... :roll:
Csak akkor röhögtem, amikor felébredtem. :D Közben eléggé szörnyű volt...

Pussz: Nefra.
KÉPEKRE VISSZAJELZÉST, LÉCC.!

Több
21 éve 5 hónapja #125937 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Juuuj,az Artemisz albuma nagyon szép,és teljes is lesz,ha kész lesz.
Leírom,képzelj el egy Elrondról készült képet,de nem interneten keresztül,hanem fénykép formájában.Valahogy nekem a színek is máshogy hatottak.Plusz dolog benne a kép alatti idézetek 8)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 5 hónapja #125935 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Ami engem illet, én még a hangját szeretem nagyon.

Melyiket? Az eredetit, vagy Rosta Sándor hangját?
Nekem egyébként úgy a mindenem Elrond, ahogy van, de én a kezét imádom nagyon! Na, azon tényleg látszik, hogy régen ő is forgatta a kardot, nem is kicsit! Csodás!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125934 Írta: Gyémánt_Hajnal
Szerintem azért tényleg fiatalították egy picit :) De az se baj :) Nagyon édes volt :) Ami engem illet, én még a hangját szeretem nagyon.

Több
21 éve 5 hónapja #125933 Írta: Artemisz
Jahm, igen, az Utolsó Szövetség idején kb. 3500 éves volt a drágám, és a Gyűrűháború idejére öregebb lett még 3000 évvel!
Én nem győzöm csodálni, milyen ügyesen öregítették-fiatalították meg a filmben!
Ago, meséld már el nekik, milyen csodás a fényképalbumom! :D (ámbár Te is csak félkészen láttad.. :roll: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125932 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Laurelen írta: szvsz lehetett volna "szebb" meg egy kicsit fiatalosabb 8) (mint amilyen a Végzet-hegyi jelenetben :D )

Hááát nem tudom,szerintem így volt jó,mert azért sok1000 évesen ne nézzen ki olyan fiatalosan,mint előtte 1 korral,nem?[size=9:2zdc2hwb]A számokat csak hasamra ütöttem és gépeltem,nem néztem utána :oops: [/size]

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 5 hónapja #125927 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
szvsz lehetett volna "szebb" meg egy kicsit fiatalosabb 8) (mint amilyen a Végzet-hegyi jelenetben :D ) De a mozdulatai, és a mimikája tökéletes volt (olyan jószándékuan cinikus)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #125920 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Nem tudom. Nekem, mint tünde is nagyon bejön. Van benne méltóság és ami nagyon fontos, tartás. Én nem tudnám másként Elrondot elképzelni.

Hajnal:
:itscool:
Maximálisan 1etértek! Tartás! Igen, ez a legmegfelelőbb szó!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125914 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nem tudom. Nekem, mint tünde is nagyon bejön. Van benne méltóság és ami nagyon fontos, tartás. Én nem tudnám másként Elrondot elképzelni.

Viszont Smith rrúúúúúllllllllzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz, Thaur elnevezett Smith-nek. Ehhe-ehhe :twisted:

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 1 hónapja #125910 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Lányok! Készült valaki fogorvoshoz mostanság?
Kellemes környezet, árnyas fogorvosi szék, időnként szellő, kedves dokibácsi, igaz kicsit véres az inge de sebaj, gondolom sor sincs ;-) ( 1 , 2 , 3 , 4 )

The Old Man Who Read Love Stories (2000)

:eek2: :eek2: :eek2:
JAJMAMIIII!!!!!!!! Segítséég!!!!!
Fini, te újfent kiteszel magadért!! Fantasztikus!
Tök jó, hogy még játsszák a B&H-t a moziban! Lehet, hogy most hétvégén elmegyek felüdülésképp vizsga után.
Ami az évezredes bölcsességet illeti, Hugo azt tényleg maximálisan megjeleníti, az, hogy Elrond karaktere kissé el lett ferdítve, ez már PJ sara, de ezt nemegyszer kiveséztük már, igaz?
Most dicsekszem 1 kicsit: :tongue: :sungl: :P
Előhívattam floppyról az itt leszedett képeket (ja, mindenkinek 100ezer köszi, aki valaha is rakott be!!! :itscool: ) és most van 1 halom FOTÓM Elrondról, csinosan albumba rendezve, a könyvből vett idézetekkel fűszerezve! Isteni lett! Ha akarjátok, megszervezünk 1 talit, és elhozom megmutatni! Nos?
És mivel 25 kép felett rendeltem, most
EBBŐL
a képből ajándékba kaptam egy A4-es posztert! Hát nem gyönyörű?
Nefra, mi van az álmoddal? Nem felejtettük ám el! :twisted:
A képet meg rakd be!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125871 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát hogyne! :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 5 hónapja #125847 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Celebi, a kis papucs? :lol: Na jó, nem bántom. De akkor is olyan volt sokszor.
A kép? Hm... olyan hogy egy Mátrixos interjúból van, de nagyon király. :) Látszik rajta, hogy azért Hugo nem teljesen százas. : ))) /persze csak jóértelemben :wink: / Cegényt lököttnek nézi Reeves... látszik a fején.
Berakjam??

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.607 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére