Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 5 hónapja #127870 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Húúú, ti aztán termeltetek.... Tudtok, ez most picit off lesz, de tudjátok, nincs Celeborn topic........ez olyan zavaró. Pedig szeretjük, és fontos személy. Nem akartok Svinnek írni, hogy legyen? :)
Pussz! :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #127761 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Üdv újra itthon Nefra!

Én se bírom ienkor a Balatont, az említett okok miatt. :-(

A haj hát igen, fúúúújt a szél na! Van ien. ;-)

A plakátért meg irigyellek ám rendesen! Melyiket kaptad meg? A pisztolyosat, vagy a sokfejeset?

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #127758 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ez a haj!! :lol: Ne haragudjatok, de akkor is nagyon vicces...
Ja, egyébként már itthon vagyok /amint gondolom rájöttetek :D / Még tegnap este hazahúztunk, mert a Balcsi meleg volt mint a pisi, a strandok fullosan telve, mindenki egy óra múlva fejfájást kapott a Naptól, és car volt a kaja is. :? Tehát amint látjátok, tök jó volt. :lol: Na mind1. Oda se megyek többet... fúeej.
DE! Kééépzeljétek eeel, mim van!!! :D [size=9:6efngbut]/most látom szinte, ahogy néhányan nekifeszülnek a monitornak, majd szépen elmorogják, hogy hovamenjen Nefrácska a szerzeményével.../ [/size]Mátrix Reloaded-es Smith poszterem!!! :dance: Jó vagyok, mi??? :D Egy ari kis mozis-sráctól kaptam, egy lepukkant kis széplaki moziból... Cegény. Gondolom mit fog kapni miattam. :twisted: Meeeg... Neós is van... :) Habár ez senkit se érdekel... :roll: 8)
De a lényeg, hoooogy.... VISSZATÉRTEM!!! :)

Több
21 éve 5 hónapja #127675 Írta: Finarfiel

Több
21 éve 5 hónapja #127664 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
JAJ!!! :oops: :oops: :oops:
A Sil által javasolt cseh oldalon a keresőbe beírtam: Elrond. [size=9:364ko8i4](na, ez még önmagában nem nagy teljesítmény... :roll: )[/size]
És a sok kép között behozott egy olyat, amin HUGO VAN A CSALÁDJÁVAL!!! (Matrix premier asszem...)
KEDVES, SZIMPATIKUS FELESÉG + 2 TÜNDÉRI SZÖSZKE GYERKŐC!!! TÖK ÉDES!!!
Mindenképp lessétek meg ti is, ha vki önmagában be tudja rakni, tegye meg, legyen olyan drága! Köszii!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #127619 Írta: Artemisz
Hühű, de aktívak vagytok nélkülem is!!! :D
Sil, a képek SZUPEREK, MINT MINDIG!
A Wanted-os plakát: :up:

[size=9:rocegunm]OFF:1.Persze, Nefrakiccsaj, nagyon fogsz hiányozni! :crying: :crying: ... nappersze.. :wink: :lol: :lol: Affene mákos, Balcsizik... sülj ropogósra!
2. Vivi nem tud priviüziket fogadni? :evil: [/size]

Supersonica írta: Hööööö, Mátrix forgatáson meg Egy Gyűrűkkel dobálozott :wink: :lol: :twisted:

8O Mmmivan? Naneizéjjémá!!! Ezt honnan szedted! (Mindenesetre jópofi... :lol: 8) )
Júj, Fini, de cukor a kéép! Eszméletlen!
NA, DE MOST ÉN KÖVETKEZEM: :wink:

Hopszi!! :D 8O Mire bukkantam itten! Nem semmi!! 8)
www.morpheus.hu/szereplok/bo/hugo.htm [size=9:rocegunm]- mit gondoltok, tudnánk a csajszin segíteni 1-2 plusz infóval? :D [/size]

Még egy!!! Minden filmek 100 leggonoszabb gonosza!
www.haon.hu/internet/internet-40146.shtm
Agent Weaving-Smith a 36. !!! Na,essesemmi! Nefrának igaza volt, úgylátszik, mások is vélekednek így!
(Ja, amúgy kedves Sir Ian III.Richárdja csak 10zel marad el mögötte!)

Tüneményes fotók tárháza ITTEN!!
shopping.yahoo.com/shop?d=d&cf=a ... 1800019597
Elég lesz? :wink: :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #127618 Írta: Finarfiel
Mire gondolsz Laurea? :wink:

Hugonk szépen elegánsan, egy kicsit morcos tekintettel. De imádnivalóan!!! ;-)

Több
21 éve 5 hónapja #127603 Írta: Laivinë
Laivinë válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Eszméletlen! :D
Hogy miket tudhati itt meg az ember..! 8O ... azaz tünde... :wink:

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 5 hónapja #127544 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Körözés nagyon jó! :lol: :lol: :lol: 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 5 hónapja #127497 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Neframíel írta: Haláljónagggyonaran!!! Honnan szedted a képet, Sil? Vannak ott még ilyenek????

Vannak, de a keresgélés kissé nehézkes, mert ugye csehül van az oldal... :roll: De ez az egyik legbővebb galéria a neten, itt a kezdőoldala:
www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp

Pl. itt a régi, jól ismert "Elrond ügynök"-kép:
katt ide

Meg egy körözés :lol: :
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #127492 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Haláljónagggyonaran!!! Honnan szedted a képet, Sil? Vannak ott még ilyenek????

/Nem tehetek róla, de erről az emiikonról mindig Elrond jut eszembe: 8) /
:lol: Pussz mindenkinek!! Legyetek jók, ha tudtok. :wink: [size=9:2j6mvkz0]Lemegyek valszeg a Balcsira, úgyhogy hétvégén nem hiszem hogy leszek. :( [/size] Bocs, offocska volt. :D Ugyi hiányozni fogok???? :twisted:

Több
21 éve 5 hónapja #127418 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta: Khmm... A témához illő kép... :lol:

Naon yó! :smokin:

Több
21 éve 5 hónapja #127361 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hööööö, Mátrix forgatáson meg Egy Gyűrűkkel dobálozott ;) :lol: :twisted:

Több
21 éve 5 hónapja #127345 Írta: Laurelen

Supersonica írta: Talán Völgyzugoly ura elkiséri Aragorn az útján Morannonba, közösen Mordor ellen harcolni?

Ezt a jelenetet szeretném látni! :D
Harcoló Elrond az olyan kis édes! :battleelrond1:

Több
21 éve 5 hónapja #127322 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta: Khmm... A témához illő kép... :lol:

Íjjj..............ez naon durva :) Még az arc is más. Elrondot fogyókúrára fogom fogni :)
Jó, csak hülyéskedek. Már maga az művészet, hogy mások arcát oda picassózzák :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 5 hónapja #127301 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #127251 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Egy új-zélandi filmes kém a héten ott volt az Aragorn és Elrond közötti utóforgatáson. Vicces elbeszélése néhány új kérdést vet fel a rajongókban.

Néhány napja egy új jelenet lett forgatva, amelyben Elrond (Hugo Weaving) az erdőjáró Aragornt (Viggo Mortensen) egy váratlan látogatással lepi meg. A jelenet alatt Elrond mélyen a fejébe húzott kapucnival lép be Aragorn sátrába. Egy izgalmas pillanat – amíg Elrond felfedi az arcát az erdőjárónak. Utána egy komoly megbeszélést folytatnak.
Valami okból kifolyólag ezt a jelenetet újra és újra fel kellett venni, mert Hugo Weaving folyamatosan eltévesztette a szövegét. Az utolsó felvételnél Hugo Weaving ismét bejött, lassan lehúzza a kapucnit az arcából, és látják, hogy a Mr. Smith-es, Mátrixos napszemüveg van rajta és azt mondja: „Jöjjön velem a Mátrixba Aragorn”.
Ekkor PJ felfüggesztette a forgatást :)

A kérdés az, hogy mely jelenetek lettek leforgatva? A csata után látogatja meg Elrond Gondor új királyált, vagy még Rohan-ban találkoznak, mielőtt Aragorn a Holtak útjára lép? Talán Völgyzugoly ura elkiséri Aragorn az útján Morannonba, közösen Mordor ellen harcolni? Mi a látogatás oka? Elrond szeretne az új királynak gratulálni, őt figyelmeztetni, a lányát a házasságra felajánlani, melléállni? Sajnos ezekre a kérdésekre majd fél év múlva kapunk választ.

Több
21 éve 5 hónapja #127196 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Vivi írta: Én előszőr nem is annyira csíptem Elrondot,de eltelt pár hét, és rájöttem,
hogy Elrond a legjobb tünde az egész filmben.Van benne valami,amit
nem lehet leírni,de engem nagyon megfogott.
:elrond1:

Ige, igazad van! :cheers: Én (előbb a filmet láttam, csak utána olvastam a könyvet) már az elején fekfigyeltem rá. És szerintem elég jól sikerült megjeleníteni azt a "kortalanságot",ahogy Tolkien leírta. Szerintem Hugo nagyon jó választás volt erre a szerepre. Igazság szerint nekem harcosként jobban tetszik, a FotR elején, de Völgyzugolyban is nagyon csíptem. :battleelrond1:

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
21 éve 5 hónapja #127159 Írta: Vivi
Vivi válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Én előszőr nem is annyira csíptem Elrondot,de eltelt pár hét, és rájöttem,
hogy Elrond a legjobb tünde az egész filmben.Van benne valami,amit
nem lehet leírni,de engem nagyon megfogott.
:elrond1:

Több
21 éve 5 hónapja #127109 Írta: Laurelen

Artemisz írta: Mi az az Ebay?

:arrow: Tudtommal "internetes piac", mindenféléket lehet rajta vásárolni, pl. videokazettát. 8)

:arrow: Július elején megyek külföldre, írjátok össze milyen filmeket nem lehet itthon kapni és utánanézek! (Külföldön a filmek (és cd-k is ) tényleg jóval olcsóbbak.)

Több
21 éve 5 hónapja #127059 Írta: Artemisz

Finarfiel írta:

Artemisz írta: Aztán mennyiért?! :twisted: Mikor vhol még a netes képekért is fizetni kell! Huh! :x

Akkor meg fox lepődni! Külföldön helyenként olcsóbbak, sőt az Ebay-en ugyan használtan, de postaköltséggel együtt is jobban ki lehet jönni...

Miffene!?!! Tökjó! Külföld=pl. Ausztria? Mi az az Ebay?
Amúgy télleg, az az éxeres honlap, amit múltkor raktál be, amerikai? Onnan vajon mennyi a postaköltség? :? 8)

EZT
www.astrochick.com/forlovealone.html
láttátok már? Iszonyúédeees!!!!!! Behalás! De nagyon KISFIÚ itt még! :oops: :oops: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #127057 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: Aztán mennyiért?! :twisted: Mikor vhol még a netes képekért is fizetni kell! Huh! :x

Akkor meg fox lepődni! Külföldön helyenként olcsóbbak, sőt az Ebay-en ugyan használtan, de postaköltséggel együtt is jobban ki lehet jönni...

Több
21 éve 5 hónapja #127056 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Mily meglepő egy kihallgatásról szól ;-) egyébként az általad berakott életrajzban szerepelnek ezek az adatok. Itten van pár kép belőle.

Jóvanna, tudom, megnéztem. :P
Ezek a képek!!! Hihetetlen!! Már nem is mondok semmit!

Finarfiel írta: Nem tudok több filmjéről, ami "idehaza hozzáférhető", de külföldről megrendelhető ez is.

Aztán mennyiért?! :twisted: Mikor vhol még a netes képekért is fizetni kell! Huh! :x

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #127052 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: Az Interview milyen film? Az se hozzáférhető idehaza?

Mily meglepő egy kihallgatásról szól ;-) egyébként az általad berakott életrajzban szerepelnek ezek az adatok. Itten van pár kép belőle.

Nem tudok több filmjéről, ami "idehaza hozzáférhető", de külföldről megrendelhető ez is.

Több
21 éve 5 hónapja #127038 Írta: Artemisz

Finarfiel írta: Itt egy szösszenet a Proofról.

Jaj, ez hihetetlen!! Borzasztó! Fantasztikus! Micsoda képek! Bele se gondolok, milyen nehéz eljátszani 1 vak embert úgy, hogy ne látsszék gúnyosnak az "előadásmód"! Hugo Weaving 5***!! A LEGJOBB!!! Ezt már tündéül is csak felsőfokban lehetne kifejezni!

Az Interview milyen film? Az se hozzáférhető idehaza?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #127036 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: Jé, aszittem, azt a Priscilláért kapta meg!
Jaj, ez a kép... :cry: :cry: :cry: *hüpp-hüpp*
Tényleg szívszaggató!

Azért "csak" jelölték, de az Interviewért megkapta még1x.

Itt egy szösszenet a Proofról.

Több
21 éve 5 hónapja #127030 Írta: Artemisz

Finarfiel írta:

Artemisz írta: (a Proof-ot kéne vhol megszerezni, vki azt mondta, csodás, szívszakasztó film! Jelölték is érte vmi díjra)

Australian Film Institute (AFI) Award for Best Actor. Nem csak jelölték, meg is kapta. Imádom belőle ezt a képet, annyira mesél... sajnos még nem láttam :-(

Jé, aszittem, azt a Priscilláért kapta meg!
Jaj, ez a kép... :cry: :cry: :cry: *hüpp-hüpp*
Tényleg szívszaggató!
Hugo a lekkirályabb színész a viláágon!!! UGYE? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #127028 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: (a Proof-ot kéne vhol megszerezni, vki azt mondta, csodás, szívszakasztó film! Jelölték is érte vmi díjra)[/color]

Australian Film Institute (AFI) Award for Best Actor. Nem csak jelölték, meg is kapta. Imádom belőle ezt a képet, annyira mesél... sajnos még nem láttam :-(

És a B&H-t is csak moziban láttam eddig, nálunk nem adták ki, még videótékában se :-(

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #127025 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Csináljunk Hugo videózást!!!!!!!

IGEN!!! IGEEENN!!!!! Ollé, ollé, király ötlet!!! :bounce: :bounce: :dance: :sungl:
Nekünk 1ébként nincs videónk, kinél lehetne megejteni?
Így jó lenne kb. ebben a sorrendben:
Szigorúan piszkos ügynök
B&H
Priscilla
Matrix
Matrix Reloaded
...aztán, ha még marad időnk, a GYU :wink:
(a Proof-ot kéne vhol megszerezni, vki azt mondta, csodás, szívszakasztó film! Jelölték is érte vmi díjra)

Finarfiel írta:

Artemisz írta: Fini, honnan tudod, hogy nem voltam moziban? 8O :D

Női lógika, már áradoztál volna róla, ha látod. ;-)

Oké, Fini, nyertél! :up: igazad van!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #127024 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: Fini, honnan tudod, hogy nem voltam moziban? 8O :D

Női lógika, már áradoztál volna róla, ha látod. ;-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.617 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére