- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hajrá!!!!!!!!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Raaaaaaaajta. Hol , mikor, hogyan, kinek mie van? Videotékákban én csak a már említett 3 filmet láttam, van esetleg Walakinek valami egyéb is? (természetesen a mátrixok és LOTRokon kívül)Gyémánt_Hajnal írta: Csináljunk Hugo videózást!!!!!!!
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Finarfiel
- Nem elérhető
Artemisz írta: Hú, mázlista, én is úgy megnézném a Szigorúan piszkos ügynökben! Tünci azon a képen!
A Corvin mozi videotékájában több példány is van belőle... ha jól tévedek van Kerge Kellyjük is, de sztem az elég gyenge film, áttekerni a Hugos részekig talán érdemes.
Mégse mentél el hétvégén a Cirko-Gejzírbe?
Egyébként a már többször belinkelt "Hal's Hugo Weaving Page" -ről vadászok általában, elég sűrűn frissítik.
- Artemisz
- Nem elérhető
Fini, honnan tudod, hogy nem voltam moziban? 8O
1ébként erről az oldalról már én is mazsolázgattam itt-ott, csak úgylátszik, nem elég gyakran!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Mosmá bejönnek! Tök édik!Finarfiel írta: Már át is szerkesztettem a linkeket...
Hú, mázlista, én is úgy megnézném a Szigorúan piszkos ügynökben! Tünci azon a képen!Finarfiel írta: Hugo hétvégét tartottam. Megnéztem még1x a Hálószobákat szombaton, vasárnap videotékában megleltem a Szigorúan piszkos ügynököt
Váááááá!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8OFinarfiel írta: Nézi Walaki közülünk a Hallmark Channelt?
Most vettem észre a Doktor Halifax sorozat 2 részét a műsorban. De csak kettőt és a ráadásul a tizensokadikok. Hogy műxik ez náluk? ismétlik a sorozatokat, vagy képesek csak a végét megvenni? A 11. részben Hugo szerepel... lemaradtam róla?
Itt találni pár képet róla.
Behalás!! Kéész! Esszméletlen ez a pasi! Nem találok szavakat!
Fini, ezt sose tudjuk meghálálni neked! Hol bukkansz mindig ilyen csodákra?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
Most vettem észre a Doktor Halifax sorozat 2 részét a műsorban. De csak kettőt és a ráadásul a tizensokadikok. Hogy műxik ez náluk? ismétlik a sorozatokat, vagy képesek csak a végét megvenni? A 11. részben Hugo szerepel... lemaradtam róla?
Itt találni pár képet róla.
- Finarfiel
- Nem elérhető
Hugo hétvégét tartottam. Megnéztem még1x a Hálószobákat szombaton, vasárnap videotékában megleltem a Szigorúan piszkos ügynököt (bájos benne) , hétfőn a Priscillát. (imádnivaló) Csak azt sajnáltam, hogy a videotékában csak szinkronos filmek voltak. 3 film, 3 különböző karakter, 3 Hugo Weaving. Ill. csak az egyetlen, de teljesen más
Vivi, Elrond fogságban nevelkedett fel, Maglor nagyon jól bánt a testvérekkel, utána Gil-Galadhoz került... (ha jól tévedek)
- Artemisz
- Nem elérhető
De jó, hogy te is szeressed Elrond-apucit! Rémes lett volna, ha vki olyan lesz a topicgazda, aki nem bírja! Hiszen oan kevesen szeretik!
Megígérjük, hogy jók leszünk!
Fini, nem jönnek be a képek!
Hát igen, Hugónak nem semmi humora lehet! A barátom mesélte, hogy a Mátrix után azt nyilatkozta, hogy mindig jobbegyeneseket osztogat, mert a bal keze sokkal ügyetlenebb! Édes!
[size=9:3cum6kql]Ja, amúgy a novellámból már 2 fejezet kész! Sztem egész jó! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Mint láthatjátok, én lettem kinevezve a topic moderátorának. Bár hozzászólást ide még nem írtam, azért figyelemmel követem a topic életét. Annál is inkább, mivel Hugo egyik nagy kedvencem, már jó rég óta. Elrondot is azért kedveltem meg, mert amikor elkezdtem olvasni a könyvet, már megvolt, hogy ő fogja játszani.
A moderálással kapcsolatban: szeretném, ha nem lenne sok munkám
Tehát csak így tovább! Továbbra is írjatok ilyen sokat mindenről, ami Elronddal és Hugóval kapcsolatos.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Vivi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
szó rá,hogy nagyon aranyos.Lenne egy kérdésem.Nem tudjátok,
hogy mi történt vele,amikor Feanor kölykei elrabolták szegényt?
Egyébként semmi köze nem volt az ügyhöz.Miután kiszabadították,ki
nevelte fel?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Finarfiel
- Nem elérhető
Sajnos csak most vettem észre, hogy a Hallmark Channel adja a Halifax FP sorozatot. Nézte valaki? Elvileg pár hete szerepelt benne Hugo. Remélem ismétlik majd.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Neframíel írta: Szerintetek melyik szerepét bírta jobban? A macsós ügynököt, vagy a bölcs tünci-szerepet??Állítólag a Matrix forgatásra hihetetlenül ki volt gyúrva. Szegénynek ugrálnia meg szinte röpködnie kellett... Mert pölö a Matrix1-ben azt a "repülős" jelenetet, amikor Neoval lövik egymást, meg kellett csinálniuk, csak fel voltak függesztve. Tehát nem az egész volt számítógépes. Nem semmi lehetett!
Hmm...... Szal........öhh.......cöccc........képzeljétek el, ahogy Elrond jelmezben ugrál, a levegőbe emelkedik, fenn marad, majd leveri a fejét annak, aki kekeckedik vele......
Elrondon rajta a napszemüveg, és mikor Szürkerévnél épp beszállna a hajójába, vissza fordul, és azt mondja:
Még visszatérek.
Ok! Ez már a Terminator!
- Neframíel
- Nem elérhető
Kíváncsiak vagytok egy manip képre, ahol éppen "kibújik a Rendszerből"? Félelmetes. Nna, az után álmodnál még jókat, Sil!
Szerintetek melyik szerepét bírta jobban? A macsós ügynököt, vagy a bölcs tünci-szerepet?? [size=9:3r7clkby]/Állítólag a Matrix forgatásra hihetetlenül ki volt gyúrva. Szegénynek ugrálnia meg szinte röpködnie kellett... Mert pölö a Matrix1-ben azt a "repülős" jelenetet, amikor Neoval lövik egymást, meg kellett csinálniuk, csak fel voltak függesztve. Tehát nem az egész volt számítógépes. Nem semmi lehetett! /[/size]
- Sil
- Nem elérhető
Ő ott állt velem szemben, mint Smith ügynök. És én féltem tőle. Nem volt hova menekülnöm. Nem ember voltam, hanem egy program, mint az ügynökök, de tudtam, hogy én hibás vagyok. És tudtam, hogy ő is tudja, és hogy rendszerhibának tart. Először azt követelte, hogy adjak meg valami kódot, "hogy hamarabb túl legyünk ezen az egészen", de nem is volt rá szüksége. Azt mondta: "Szóval úgy döntött, hogy egyedi lesz..." (ezt olyan megvető hangsúllyal mondta, félelmetes volt), és egyszercsak éreztem, hogy elkezd törölni. Láttam képeket - az emlékeimet -, ahogy szertefoszlanak. (A képek mind fákat ábrázoltak, és olyan kékes-szürkés árnyalatúak voltak, még az ecsetvonásokat is láttam... [size=9:31xq57qk]Ébredés után jutott eszembe, hogy ez azért volt, mert én, annak ellenére, hogy program voltam, úgy éltem a rendszerben, mint az emberek. Festő voltam, és mindig fákat meg tájképeket festettem - szóval azért csak keveredett bele némi Tolkien is...[/size]) És annyira féltem, hogy egyszercsak valahogy sikerült átjutnom a falon, és kint voltam az utcán, de Smith is jött utánam, én meg menekültem. Láttam két embert elmenni - az egyik feltűnően hasonlított Trinity-re -, de én elbújtam előlük is (tudtam, hogy Neo-ékhoz nem csatlakozhatok, mert én program vagyok...), és tudtam, hogy hiába menekülök, ő megtalál... És akkor felébredtem...
Tears unnumbered
- Vilya
- Nem elérhető
Találtam egy képet Elrond ügynökről, most éppen a csatát vezeti nem másoltatja magát.
Nem tudom lehet, hogy nektek már meg van, de azért berakom ide. Észre vettétek, hogy a kép alján ott egy kéz?! Lehet, hogy az egyik klónjáé! www.houseoftelcontar.com/gallery/lotr/stillthings/03.php?lang=
[size=9:2jdbk7s0]/Remélem sikerült a beillesztés/[/size]
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ja, a Hugo és Viggo klónok....... megvan a köv. Star Wars film!
A Klónok támadása!
- Artemisz
- Nem elérhető
Gyémánt_Hajnal írta: Öhh......öhhh.........szal.......öhh.....cööccc........ Feloszthatnánk! Mindenkinek jutna egy Hugo!
Ehhehehe! Ez jó, Hajnal! Ezt eltaláltad!
Az Aragorn-topicon is épp most folyik a témázgatás, hogy Viggot klónozni kéne, és mindenkinek jutna belőle!
De nekünk még ezzel se kéne fáradni, hisz a rendezők már megoldották!
Ide nekünk az oroszlánt is!! (meg Hugót ráadásnak!)
Fini már berakta, asszem, nemrég! De azért köszi!Neframíel írta: Jaj, az haláli mikor egymásra mosolyog magával!! Kedvencem az a rész. Az a fej!... az a mosoly!!... köhöm... Láttátok már azt a képet? Ha nem, be tudom rakni.
Laurelen, drága, egy a kérdés: MIKOR LESZ TALI?Laurelen írta: Artemisz: milyen elkövetkező talin leszel fellelhető ( a fényképalbumoddal együtt )? (Bár már láttam néhányat közülük, de szívesen megtekinteném az egészet egyben )
Brisa szervez vmi sütis teadélutánt a Margitszigetre szombaton, 14:45-kor tali a Nyugati előtt, asszem, de írj neki privit, majd megmondja biztos! Arra valszeg el fogok menni, és hozom az albumot!
(1ébként 1 mezei spirálfüzetről van szó, de eme egyszerűség mellett csak még jobban tündököl imádott Elrond-apucim! )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Laurelen
- Nem elérhető
Igen, az édes! a werkfilmben mondja is hogy a "legtöbb jelenetem önmagammal van"Neframíel írta: Jaj, az haláli mikor egymásra mosolyog magával!! Kedvencem az a rész. Az a fej!... az a mosoly!!... köhöm... Láttátok már azt a képet? Ha nem, be tudom rakni.
"Me" "You?" "No, me, me, me and me"
Artemisz: milyen elkövetkező talin leszel fellelhető ( a fényképalbumoddal együtt )? (Bár már láttam néhányat közülük, de szívesen megtekinteném az egészet egyben )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Neframíel
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Artemisz írta: Sil, asszem, ezt én is kifejtettem már 1párszor, hogy a keze.... tökély!!
Nektek is a keze tetszik? O_O Főleg a Mátrixban, amikor berakja Neoba azt a bigyót... poloskát vagy mit... :itscool:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Neframíel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv Mindenkinek!
Ma láttam a Matrixot és abban, hogy mennyi-mennyi Elrond ügynök lett. 8O
Öhh......öhhh.........szal.......öhh.....cööccc........ Feloszthatnánk! Mindenkinek jutna egy Hugo!
- Vilya
- Nem elérhető
Ma láttam a Matrixot és abban, hogy mennyi-mennyi Elrond ügynök lett. 8O
- Artemisz
- Nem elérhető
Nézd meg Kriszana összeállítását, pár sorral lejjebb!Laurelen írta: Nagyon jó pont!!! Nem tudjátok miket játszott/játszik?
Ha jól emlékszem: Sok hűhó semmiért, Macbeth, Julius Caesar. Állati klassz!
Sil, asszem, ezt én is kifejtettem már 1párszor, hogy a keze.... tökély!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Hoppá, tényleg... Akkor jobb egérgomb, cél mentése más néven, az működik...Artemisz írta: Sil, nem jön be a portré!
Hogy mit bírok Hugo-ban? Én is a sokszínűségét. Hogy tud elképesztően csúnya (pl. ha megnézitek a Priscillában...) és gyönyörű is lenni, ha akar...
Nekem először nem tetszett Elrondként. Ütközött a könyv alapján elképzelt Elrondommal, főleg az emberellenessége, és túlságosan öregnek is találtam (pl. amikor Gandalffal beszélget, és elfordul, ott nagyon látszik, ott van a legtávolabb a film elején látott Elrondtól...), de rájöttem, hogy ez szándékos. Hiszen a tündék ideje lejárt, és Elrond is közel van már az elhajózáshoz, már belefáradt Középföldébe... Ami nagyon tetszett már elsőre is, az a méltóságteljessége. A mozgása, a mozdulatai, az egész mimikája. A hangja... És a keze. Figyeltétek, milyen fantasztikus a keze? Úgyhogy nálam jelenleg (már jó ideje) Elrond stabil 2. helyezett Gorni mögött, Boromirt megelőzve...
Tears unnumbered
- Laurelen
- Nem elérhető
Artemisz írta: az is teccik, hogy színpadi színész is! Az sztem jóval nehezebb! És hogy Shakespeare-t is játszott!
[/size]
Nagyon jó pont!!! Nem tudjátok miket játszott/játszik?
(off: a harrypotteres Piton, Alan Rickman is Shakespeare színész neki is fantasztikus hangja van)
Sil: nekem tetszett az elrond-rajz!( bár nem Hugo de az én kicsit fiatalabb elrond-képem inkább ilyesmi )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető