Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 5 hónapja #125799 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát, én elég elfogult vagyok úgy általában a tündékkel kapcsolatban, de nekem a főbb tünde-arcok nagyon bejöttek...
Elrondban szerintem nagyon jól eltalálták azt a méltóságteljességet, ami az évezredes bölcsességből ered.
Pl. az a mozdulat, amikor Frodónak int, hogy adja elő a gyűrűt... na az utánozhatatlan.
Galadriel és Arwen meg azért tetszettek, mert mindkettőben van valami szabálytalan szépség, ami távolivá, "tündéssé" teszi őket...
Celeborn már inkább furcsa volt nekem.

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125790 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Szerintem pedig egyiket sem szúrta el. Gondoljatok csak bele a tünde lét mivoltjába, s rögtön megértitek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125780 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Neframíel írta: de pölö Legsi meg Galadriel tökéletes volt a számomra.

Legolas télleg király lett, de Galadriel nagyon nem jött be. De ez már inkább a Galadrieles topic témája...

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 5 hónapja #125775 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Neframíel írta: Van egy tök cuki képem, haláljókat röhögtem rajta. Berakjam?? De lehet, hogy már láttátok.

Hát... Csak nem az Elrond ügynök? :roll: :wink: [size=9:o9q855io](Hobbits are a virus... :lol: )[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #125774 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Szerintem nem mindegyiket szúrta el. Elrond nekem se tetszett elsőre, meg Celebi is kicsit fura volt, Arwenről nem is beszélve :? [size=9:35g7226h] /bocsi a rajongóitól/[/size], de pölö Legsi meg Galadriel tökéletes volt a számomra. De ez csak magánvélemény. :wink: Abban egyetértek 7thSon-nal hogy Weavingnek tényleg nem tüncis arca van... bocsi mindenkitől, de amikor elsőnek megláttam, ugrottam egyet a székben. :lol: Azzal a morcos arckifejezéssel... amúgy imádom [size=9:35g7226h]/csak Smithként féleg kicsit tőle :roll: /[/size]
Van egy tök cuki képem, haláljókat röhögtem rajta. Berakjam?? De lehet, hogy már láttátok.

Több
21 éve 5 hónapja #125754 Írta: 7thSon

Finarfiel írta: 7thSon, Hugo játéka nem tetszett, vagy a filmbeli karakter amit el kellett játszania?

A filmbeli karakter nem teccett, Hugo egyébként nagyon jó színész. PJ minden tündét elszúrt, kivéve Legolast. Igaz, ELrond féltünde, de az ő karakterét is elszúrta (Meg azért Hugo kinézetre sem egy féltünde.). Smith ügynök viszont nagy kedvenc! Annak tökéletes!

Több
21 éve 5 hónapja #125691 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Lányok! Készült valaki fogorvoshoz mostanság?
Kellemes környezet, árnyas fogorvosi szék, időnként szellő, kedves dokibácsi, igaz kicsit véres az inge de sebaj, gondolom sor sincs ;-) ( 1 , 2 , 3 , 4 )

The Old Man Who Read Love Stories (2000)

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 5 hónapja #125687 Írta: Finarfiel
7thSon, Hugo játéka nem tetszett, vagy a filmbeli karakter amit el kellett játszania?
Mondjuk bennem sem ien Elrond élt, és hogy ez mennyire PJ hibája azt én sem tudom, Hugo saját bevallása alapján az emberi oldalát próbálta kihangsúlyozni...
Agent Smith-nek tökéletes!!! :itscool:

Több
21 éve 5 hónapja #125681 Írta: Finarfiel
A "Hálószobák és előszobák"-at még játssza a Cirko-Gejzír hétvégenként este. Nekem nagyon tetszett, de mint már írtam, homofóboknak tilos (bár annyira nem vészes, van már pozitív visszajelzésem olyantól is, aki nagyon félve ült be, de amikor én néztem ketten kimentek félóra után :-( ). Nagyon kedvesen előadott vígjáték, remek színészi alakításokkal. Sajna Hugo nem szerepel sokat :-( de amikor igen, akkor nagyon !!! ;-) Ez a két kép azóta is a kedvenceim között van: ;-) ( 1 , 2 )
Itt van egy filmajánló a port.hu-ról

Több
21 éve 5 hónapja #125655 Írta: 7thSon
Bocs, hogy nem leszek tekintettel az előző hozzászólásokra, csak véleményt szeretnék nyilvánítani Hugo-ról. Elrondként nem teccett (kérdés, ez mennyire PJ hibája), de Smith ügynökként rulez! :D

Több
21 éve 5 hónapja #125632 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Laurelen írta: Artemisz, ezek a képek nagyon tüncik! :) (nekem főleg a második adag tetszik) Ez a "Hálószobák és előszobák"...még nem szántam rá magam, hogy drága elrondot ebben, a kicsit más szerepben megnézzem... :oops:
Egyébként maga a film jó? :?:

Finit kérdezd, ő már látta! Én sajna lemaradtam róla! :evil: :x
Őszerinte isteni édes!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125485 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Artemisz, ezek a képek nagyon tüncik! :) (nekem főleg a második adag tetszik) Ez a "Hálószobák és előszobák"...még nem szántam rá magam, hogy drága elrondot ebben, a kicsit más szerepben megnézzem... :oops:
Egyébként maga a film jó? :?:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 5 hónapja #125457 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Mae govannen! :roll:
Laurelen, az a jelenet tényleg nagyon vicces lehetett, bár én nem láttam, csak a tesóm mesélte.
Nagyon meglepődtem, hogy milyen rengeteg filmben játszik, az igen! :wink:

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
21 éve 5 hónapja #125232 Írta: Finarfiel

Artemisz írta: EZT a pofit láttátok már?? KEDVENC!!!

A "Hálószobák és előszobák"-ból van! Nekem is az egyik kedvenc képem! Amikor először megláttam teljesen másra gondoltam mint, mint később kiderült a film nézésekor, ami tényleg történik. ;-) Bűbájos kép sajnos nem találtam meg még nagyobban.

A Mátrix verkfimben nekem az a jelenet teccett nagyon, mikor valamien formagyakorlatot végeztek Carrie-vel a háttérben, nagyon kis ügyi volt. :-)

Több
21 éve 5 hónapja #125217 Írta: Artemisz
Üdv köztünk, Laurelen!
Én már jóval korábban észrevettem, hogy kopaszodik, de sztem ettől csak duplán imádnivaló!
EZT a pofit láttátok már?? KEDVENC!!! A barátnőmet kiskanállal kellett összekaparni, mikor mutattam neki!
home.hanmir.com/~innoce77/othermovies.html - kulcsos kép... bocsi, de önmagában nem hozza be!
Ez se kutyafüle!!! Tünci!!!! :oops:
home.hanmir.com/~innoce77/rdcaps.html

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #125170 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

csillaglany írta: Szevasztok!
Láttátok a Mátrix verkfilmjét? Hugo tök jó fej volt benne. :lol:

olyan édes volt, amikor ezt mondta(az a jelenet ahol a statiszták beöltöznek Agentelrondnak): "Mindig szemben nézem magam a tükörben, eddig észre se vettem, hogy oldalt így kopaszodom." :lol:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 5 hónapja #125034 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Szevasztok!
Láttátok a Mátrix verkfilmjét? Hugo tök jó fej volt benne. :lol:
Egy jelenetben kap egy gyomrost, mire néhány métert megtesz ballisztikus pályán, majd miután talajt fog, vigyorogva megkopogtatja a ruha alatti védőmellényt... haláli.
Aztán meg közölte, hogy ő ritkán rúg a harcokban, inkább a jobbegyenes a specialitása. 8)

Ja, és valahol olvastam, hogy valami orbitális Terminátor3 bulira is meghívták - hja kérem, Elrondot ilyesmiből nem lehet kihagyni! :P

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 5 hónapja #124886 Írta: Sil

Artemisz írta: És még autogramcím is van!!! Hurrá!!!

Autogramcím eddig is volt... :wink: Csak 1-2 szereplőnek nem tudjuk... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124879 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Köszi Artemisz,hogy beraktad :D Köszi Kriszana,hogy összállítottad :D
Mindent meg lehet tudni róla,ami fontos és mindig jó ha tudod :D köszi

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 5 hónapja #124875 Írta: Artemisz
Egye kukac, hát berakom, hadd lássa mindenki, aki Hugo/Elrond-fan, hogy mit kaptam Kriszanától! Tessék!
És még autogramcím is van!!! Hurrá!!!

Hugo Weaving

Ausztrália legnépszerűbb színésze. Eredeti neve Hugo Wallace Weaving. A Mátrix gonosz ügynöke révén vált ismerté világszerte. Keveset tudni róla, mert féltve őrzi magánéletét, s nincsenek pletykák körülötte, ami biztos azonban, hogy ő volt Elrond, a bölcs és hatalmas Tünde Úr, akit páratlanul személyesített meg a vásznon.
1960. április 4-én született Nigériában, ahol apja egy olajtársaságnak dolgozott. Szülei egy éves kora előtt elhagyták az országot. Gyakran költöztek, ezért Dél-Afrikában és Angliában is tanult, majd 1976-ban Ausztráliában, Sydney-ben fejezte be a középiskolát. 1981-ben diplomázott Ausztráliában a Nemzeti Dráma Intézetben, s azóta is folyamatos sikereket arat filmen, televízióban és színpadon egyaránt. A Mybe this Time című filmben debütált. A következő film a Bodyline volt, ahol ellentmondásos személyiségű brit krikettjátékost alakít. Játszott a The City's Edge című filmben játszott, amely egyben az első ausztrál produkcióként foglalkozott az abo őslakosok életkörülményeivel.

Első komolyabb sikerét A Bizonyíték (The Proof) c. filmben aratta, amelyben egy vak fotográfust alakított, aki fényképek alapján próbálja kideríteni, hogy tényleg olyan-e a világ, mint azt mások mondják. Ezért a szerepért elnyerte az Ausztrál Filmintézet legjobb férfi színésznek járó díját 1991-ben.
Nemzetközileg elismert színésszé akkor avanzsált, mikor A Priscilla, a Sivatag Királynője (1994) című filmben Mitzit személyesítette meg, a transzvesztita művészt, hatalmas sikert aratva. - Ezért a szerepért az Ausztrál Filmintézet ismét jelölte a legjobb férfi színész kategóriában, és a díjat 1998-ban meg is kapta Az Interjú c. filmben nyújtott alakításáért. Ez utóbbi filmért díjat kapott a Montreali Filmfesztiválon is. A történet egy brutális rendőrségi kihallgatásról szól.
1998-ban pedig elnyerte az év színésze címet Ausztráliában.
Ő szinkronizálta Rex-et a goromba, ámde érző szívű kutyát a Babe c. filmben. A filmszínházak mellett alkalmilag persze televíziós sorozatokban is feltűnik. 1999-ben Keanu Reeves és Lawrence Fishburne oldalán egy valódi szuperprodukcióban vehetett részt. Az elsősorban lélegzetelállító vizuális effektusaival arató Mátrix révén nyert bebocsátást Hollywood legszűkebb köreibe, amely egyben megnyitotta számára az utat több, nagy várakozás övezte projekt felé is. Ilyen a Mátrix folytatása, valamint Tolkien kultregényének adaptációja, A gyűrűk ura.
Hugo Weaving így emlékezik a tündekirály megformálására: "Elrond személyiségében nem kevés szomorúság is lappang, ezért úgy döntöttem, legyen tünde, mégis kell lennie benne emberiségnek, és ezt mindvégig éreztetni akartam"

Felesége Katrina Greenwood, 1984-ben házasodtak össze. Két gyermekük született: Harry 1989-ben, és Holly 1993-ban.
Sydney Színházában sikerrel játszott Shakespeare-t: Sok hűhó semmiért. Játszott a Cseresznyéskert-ben, s láthattuk a Macbeth-ben A Melbourne-i Színházban pedig a Julius Caesart vitte sikerre.

Mint azt az eddigiek is bizonyítják, Weaving szerepei meglehetősen széles skálán mozognak: repertoárjába a tabukat döntögető független mozitól a legifjabb korosztályt megcélzó alkotásokig minden belefér.

Autogrammcím:
c/o Chris Andrews
ICM
8942 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90211
USA

Shanahan Management
129 Bourke Street
Woolloomooloo
Sydney NSW 2011
Australia

Filmográfia:

After The Deluge (Tv) 2003
Peaches 2003
A Gyűrűk Ura ; A Király Visszatér 2003
Mátrix Reloaded 2003
Mátrix Revolution 2003
A Gyűrűk Ura ; A Két torony 2002
A Gyűrűk Ura ; A Gyűrű Szövetsége 2001
Russian Doll 2001
Drama School (Tv) 2000
The Old Man, Who Read Love Stories 2000
Strange Planet 1999
Little Echo Lost 1999
Mátrix 1999
Babe: kismalac a nagyvárosban (Babe: Pig, int the City) 1998
Hálószobák és előszobák (Bedrooms and Hallways) 1998
Az interjú (The Interview) 1998
Frontier (Tv) 1997
Halifax f.p: Isn't It Romantic? (Tv) 1997
Igaz szerelem és káosz (True Love and Chaos) 1997
The Bite (Tv) 1996
Bordertown (Tv) 1995
Babe 1995
What's Going On, Frank? 1994
Exile 1994
Priscilla, a Sivatag Királynője (The Adventures of Priscilla, Queen of The Desert) 1994
Törvényes gazemberek (The Custodian) 1993
The Making Of Nothing (Tv) 1993
Seven Deadly Sins (Tv) 1993
Szigorúan piszkos ügynök (Frauds) 1993
Kerge Kelly (Reckless Kelly) 1993
Bizonyíték (Proof) 1991
Almost 1990
Bangkok Hilton (Tv) 1988
The Dirtwater Dynasty 1988
Dadah is Death (Tv) 1988
Melba (Tv) 1987
The Right Hand Man 1987
For Love Alone 1986
Bodyline (Tv) 1984
The City's Edge 1983
Maybe this time 1980

Összeállította: Kriszana

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #124874 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Finarfiel írta: Szerintetek hasonlít? :wink: (még egy kis Matrix premier)

1 & 2

Az első képen a rayz nem hasonlít rá. másik kép édes.

Több
21 éve 5 hónapja #124709 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Ery írta: Ha valaha is megnézem a Mátrix2-t, azt csak Smith ügynök miatt teszem meg majd. :lol:

Egyetértek. Mi is elmentünk, mert valaki nagyon el akart menni a családból, és bár kíváncsi voltam, meg Neo-párti is vagyok egy picit, de azzal a fölkiáltással mentem el, hogy: "Na gyerünk, nézzük meg Elrond bá'-t!".

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 5 hónapja #124702 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
ÁHhh!!! Ez már kép!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 5 hónapja #124688 Írta: Finarfiel
Szerintetek hasonlít? :wink: (még egy kis Matrix premier)

1 & 2

Több
21 éve 5 hónapja #124592 Írta: Finarfiel

Több
21 éve 5 hónapja #124580 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ha valaha is megnézem a Mátrix2-t, azt csak Smith ügynök miatt teszem meg majd. :lol:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 5 hónapja #124559 Írta: Finarfiel
Nos a film nem rossz, csak mátrix2nek gyenge... Elrond remek benne... Amikor oszlásnak indulnak Neo (bocsi, Mr. Anedrson) elrepülése után, nem kicsit vigyorogtam! Szabályosan rosszul esett mikor Mr. Anderson vele csépelte a többi magát... ;-)
Csak sajnos tényleg nincs túl sok jelenete...

Sil, kéred aviban? ;-)

Több
21 éve 5 hónapja #124520 Írta: Sil

Neframíel írta: Addig is /nem akarok ingyenreklámozni, de:/ Nézzétek meg a Mátrix2-őt!! Már csak miatta is! Hihetetlent játszik benne, én mondom. :wink:

Nézném én, nézném, ha nézhetném... :cry: Nálunk jövő héten kikapcsolják a moziban a gázt, a villanyt, stb, és egyszerűen megszűnik... :cry: (Eddig se volt egy nagy szám, hónapos késésekkel adták a filmeket, 1 filmet 1 hétig...) 40 ezres város... Mozi nélkül... Nevetséges... :cry: :bawling: [size=9:3p2zfx5z]Mit csinálok én Elrond ügynök nélkül... [/size]:cry:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124515 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ő ne játszana benne?? A legjobban kitalált karakter a filmben!! [size=9:grlj9bok]/és ezt nem elfogultságból mondom: egy felmérés szerint a londoni kritikusok 82%-a őt találta a legjobb szereplőnek!/[/size]
jahjajajj... és milyen dumái vannak! Behalok! :lol:
Pl. [size=9:grlj9bok]/azoknak mondom, akik nem látták/[/size] Vki: Úristen!!! Smith-en gúnyos kis mosoly: - Szólítson csak Smith-nek.
Vagy: van egy jelenet, amikor speckón reprodukálja önmagát /értsd: több lesz belőle :wink: / és az új "önmagának" megigazítja a nyakkendőjét. Új reppro /sznob hangon/ : -Köszönöm. Eredeti Smith: -Szívesen.
Haláli, komolyan! Fantasztikus! És az a vigyor! A hideg kiráz tőle... brrr...
Majd berakok képeket, de csak akkor, ha az egyik tár-os oldal méltóztatik "meggyógyulni". :? Addig is /nem akarok ingyenreklámozni, de:/ Nézzétek meg a Mátrix2-őt!! Már csak miatta is! Hihetetlent játszik benne, én mondom. :wink:
Pussz: Nefra.

[size=9:grlj9bok]/Khm... tartozok egy álmommal... nna, majd köv. alkalomkor :wink: /[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #124505 Írta: Finarfiel

Nilraen írta: Sziasztok!!

Én is láttam a Mátrix2-őt,és tényleg jó sok "Elrond ügynök" volt benne.... :wink: (a harmadik részben is játszik majd ugye?)

Igen, szerepel a stáblistában ;-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.616 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére