Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 6 hónapja #121952 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Nagyon szépen köszönöm szépen.

Nem ismerem a kártyajátékot...

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121949 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Na, egy kis Decipheres ki kicsoda:

Völgyzugoly:
Saelbeth
Golradir
Galdor
Erestor
Silinde

Lórien:
Orophin
Rúmil
Dínendal
Calaglin
Uruviel

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121946 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Figwit:
"Frodo is grea... WHO IS THAT????!!"

Több
21 éve 6 hónapja #121944 Írta: Sil
Hogy honnan vették a neveket? A Decipheres kártyákról... :wink: Mivel ezek a hivatalos kártyajátékhoz tartoznak (és sok olyan lap is van, amin kivágott jelenetekből vett képek vannak), talán elfogadható, hogy a filmben is ez a szereplők neve...

Az egyetlen kivétel Figwit, akit a rajongók neveztek el, a neve pedig nem más, mint egy rövidítés. (Frodo Is Great... csak eddig emlékszem rá sajna...)

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #121917 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Ja, bocsi, ha csak így beméltatlankodtam a topicba. :wink:

Egy lórieni tünde??? Beméltatlankodni?? Ugye, viccelsz?!! :? Itt a helyed!!! :wink:

:wink: Köszike! :lol: Juppi! Juppi! Juppi!
Tudjátok, egyes topicokba már be se merek menni 8)

Na mindegy. Én abban a hitben éltem eddig, hogy ők Elrond fiai a filmben. Lelkileg összetörök, ha nem :cry:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja #121900 Írta: Finarfiel
Nem tudom honnan szedik a neveket, de itt még csak fel sem sorolják Őket. :-( Viszont megvannak az Arwen mögött álló tündék. Lehet éppen nem voltak otthon abban a pár napban... ;-)

Több
21 éve 6 hónapja #121898 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ők tényleg nem Elrond fiai, s ez a szereplők nevéből is kiderül. Azonban a bővített verzióban, amikor Frodóék indulnak Völgyzugolyból, akkor Arwen mögött két tünde látható. Talán ők Elladan és Elrohil. :? :hein:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #121867 Írta: Finarfiel
Néztétek már ezt az oldalt? Már nem emléxem hol hallottam, hogy Elrond tanácsában Elladan és Elrohil ott ültek apjuk mellett... szinte kikockáztam a DVDmen a jeleneteket és sehogysem sikerült "közelebbről" megfigyelni az ikreket. Ezen az oldalon végre sikerült pár képet találni róluk, de nyugtasatok meg rosszul tudom, nem Ők Elrond fiacskái...

Van valami hír arról, hogy szerepelnek e majd az ikrek a ROTK-ben?

Több
21 éve 6 hónapja #121814 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Finarfiel írta: Újabb kép a Reloaded-ból

Juj, de husi!! Ezt a vigyort!! Behalás!! :oops: :roll: Kösz, Fin!! Még egyéb érdekes nincs a tarsolyodban? Szerintem nemcsak én fogadnám örömmel! :wink: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #121813 Írta: Artemisz

Gyémánt_Hajnal írta: Ja, bocsi, ha csak így beméltatlankodtam a topicba. :wink:

Egy lórieni tünde??? Beméltatlankodni?? Ugye, viccelsz?!! :? Itt a helyed!!! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #121812 Írta: Finarfiel
Újabb kép a Reloaded-ból, és egy interjú is ugyanonnan.

Hajnal, csak nyugodtan... ;-)

Több
21 éve 6 hónapja #121723 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ahh! Pont ez az egyik legkedvesebb képem vele! Ja, bocsi, ha csak így beméltatlankodtam a topicba. :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 1 hónapja #121600 Írta: Artemisz
Ti tudtátok, hogy az ELROND név azt jelenti: CSILLAG-KUPOLA ?!! Most néztem meg a Tolkien-enciklopédiában, és majdnem elaléltam a gyönyörűségtől! Hát nem végtelenül regényes? Hihetetlen!! Ámbár imádott, bölcs tünde-urunkhoz nem is lenne méltó kevesebb! UGYE? :wink:
Ja, és itt a kép, amit ígértem! Finarfiel megoldotta a gondot, hálás köszönet érte! :hello: :itscool:
NESZTEK! :wink:
Ugye, milyen édes? Na meg hát az aláírása is fontos!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #121593 Írta: Artemisz
Fin, szuperek a fanartok! Mintha olajfestékkel lennének festve! Isteni!
Hugo a TTT premierjén :arrow:
www.domainofhugoweaving.com/phot ... ugo427.jpg

Nyilatkozata Elrond szerepéről :arrow:

www.scifi.com/scifiwire/art-film ... 12.30.film

.... Hogy a pokolba lehet floppyról képet feltenni ide!!!! A website-ot nem találom, ahonnan szedtem!! HELP!!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #121544 Írta: Finarfiel
Voltak már itt ezek a fotomanip fanartok? 1 2 3

Artemisz: szerintem is jobb jérdés lett volna a kinek nem kell... Itt mindenkinek fáj rá a foga ;-)

Több
21 éve 6 hónapja #121537 Írta: Ery

Artemisz írta: Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról? :D

Én is igényelnék egyet.

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #121433 Írta: Sil

Artemisz írta: Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról? :D Irtó sexy ám!!! :roll:

Hát, hadd gondolkozzam... Pl. én! :wink: [size=9:3u5rb9j8]Ezt inkább úgy kellett volna megkérdezni, hogy ki nem kér... [/size]:roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #121411 Írta: Artemisz

Luinefaciel írta:

Artemisz írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!

Dehogy van vörös haja! Ne izgulj, barna haja van.

Huh! Micsoda megkönnyebbülés... Nem azért, semmi bajom a vöröskékkel, sőt, tök arik, de vhogy a sötét öltönyéhez, napszemüvegéhez, stb. marhán nem illene. Amúgy tudom, az eredeti hajszíne karamellbarna (ezzel a költői jelzővel szoktam én illetni a közönségesen vöröses-szőkés-barnásnak nevezett hajszínt, aminek a színe mindig attól függ, hogy esik rá a fény + hogy milyen ruhát hord az illető, stb. :wink: )
Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról? :D Irtó sexy ám!!! :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #121403 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Artemisz (Celebthil) írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!

Dehogy van vörös haja! Ne izgulj, barna haja van.

Több
21 éve 6 hónapja #121401 Írta: Finarfiel
Egy programról én nem mondanám, hogy meghal, esetleg azt a verziót deaktiválták ;-) Most majd párhuzamosan futtatja magát :-)

Matrix Reloaded képek:
1 2 3 4 5 plakát 2

Lányok irigykedem az álmaitokra :-) Én hatalmas kuszaságokat szoktam álmodni. De hogy az ágyamban találjam Elrondot!!! Gondolom miután felismerted, már te sem akartad kihajigálni onnan... ;-)

Több
21 éve 6 hónapja #121389 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hááát.. lehet,hogy rosszul emléxem,de az 1.rész végén nem hal meg vagy vmi ilyesmi? :hein:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121387 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Ery írta: Én úgy vettem észre, hogy nem. De a 2.részben majd tömegével láthatjuk őt (mivel reprodukálja magát). :)

De jó. :? EGyéb jó ötlet még a rendezőktől?! :bawling:
Na nem baj, azért majd hozom a képeket. :wink: De sztem akkor is szörnyű!! Rossz álmaim lesznek tőle. :(
[size=9:1nv8lenr]
/Meg olyan is lesz, hogy kismillió holló repked mögötte... Brrr... meg Neo nagyon sok Smith-tel harcol... Jaj. :( /[/size]

Több
21 éve 6 hónapja #121375 Írta: Ery

Artemisz (Celebthil) írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz

Én úgy vettem észre, hogy nem. De a 2.részben majd tömegével láthatjuk őt (mivel reprodukálja magát). :)

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #121302 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Remélem majd sokan megnézitek a Matrix 2-őt!! 22.-én premier. Állítólag félelmetesebb, mint az első részben... :? Jaj. [size=9:25avunpr]/Már említettem, hogy abban a szerepében, nos... enyhénszólva rettegek tőle/[/size]

Hát hogy a rákba ne néznénk meg???!! Bár nekem előbb az elsőt kéne látnom... :D
Ide a képekkel!!!! :wink:
A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #121152 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Én is kíváncsi vagyok a novelládra!!! :D
Nefra,az az álom..és kísért 8O :D Nekem csak 1x volt ilyen,de az rosszálom volt :?
A képek jöhetnek :wink:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121100 Írta: Neframíel
Artemisz: nagyon ari volt, csak álmomban úgy égett a fejem, mint ébren sehogy. :) Pedig már átéltem egy-két rázós helyzetet...
Fanartok jóóók!! Nekem tetszettek.
Felrakjak néhány Mátrix2-ős képet? 8) /Habár lehet, hogy láttátok./

Jahj, az az álmom kb. háromnaponta "kísért"! Valahogy úgy vagyok vele, hogy hihetetlenül jó /nem olyan rossz egy Erlondot találni az ágyadon... :wink: / de közben meg olyan égő!! Nem tudok tőle elszakadni...

Remélem majd sokan megnézitek a Matrix 2-őt!! 22.-én premier. Állítólag félelmetesebb, mint az első részben... :? Jaj. [size=9:3rqxbt4p]/Már említettem, hogy abban a szerepében, nos... enyhénszólva rettegek tőle/[/size]

Novelládra kíváncsi vagyok!! :P

Több
21 éve 6 hónapja - 20 éve 8 hónapja #120760 Írta: Artemisz
ÁÁÁÁhhhh, ez hihetetlen!! Te jó ég, Te még engem is kenterbe versz, ami a fantáziát illeti! Amúgy csípem a dumádat! Szeretem, ha vki ilyen szövegeket nyom csakúgy kapásból! De csodás!!! És arra már nem emlékszel, milyen volt megérinteni? Biztos finom meleg és selymes! :roll: :roll: Húú... ez kész.. jaj... nem tudok mit mondani.. !! :oops:
Megnézted a fanartokat, amiket felraktam? Senki se reagál rájuk! Ennyire nem tetszettek?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #120756 Írta: Neframíel
Hello, elrondos napot mindenkinek!! 8)
Amit kérdezett Artemisz, az egyfajta future-fantasy, valszeg light stílusú. Közelebbről nem ismerem, de már hallottam róla. Az a lényege, hogy a meglévő fantasy-alapokat /jelen esetben Tolkien mester Gyűrűk Uráját/ továbbfejleszti, átvetítve egy másik gondolati síkra, ami a sajátja. Tehát magyarul belevett, továbbírt dolgokat a saját szájíze szerint. Ez nem feltétlenül rossz dolog, és sztem kifejezetten jól megvan csinálva, pl. nagyon jól be van szerkesztve. Amit hiányolok, az az érthető, gondolati egységesítés - a külső szemlélő /jelen esetben én/ nem sokat ért belőle első olvasásra. És hacsak nem kezd el érdeklődni a túlzott archaizálás, meg az érdekes gondolatvitel miatt, veszve a dolog. :? Tehát akkor nem olvas tovább.
Na mind1. Nem azért vaok itt, hogy elemezzek egy idegen weboldalt. A miénk jó és ez a lényeg. :)

Már régóta tartozom az álmommal. :wink: Most úgy gondoltam, megosztom Veletek, mivel kedvező visszajelzéseket kaptam azzal kapcsolatban, hogy kíváncsiak vagytok-e rá.
Nnna. Tehát. /Ez már az álomban:/

Fáradt voltam. A táska nyomta a vállamat, már alkonyodott, és különben is - mindenki hagyjon engem békén!! Beléptem a szobámba, bevágtam a sarokba a tatyóm, és üdvözülve gondoltam arra, hogy nemesebbik felem mindjárt megpihenhet. Nagyokat fújtattam - tényleg fáradt voltam.
Aztán... megtorpantam. Valami nem volt rendben. Hunyorogtam a sötétben - az ablakom üvegén néhány perce sütött be az utolsó fénysugár. Aztán rádöbbentem.
Mi az ott... az ágyamban?? Az én ágyacskámban!!
Közelebb mentem. Hunyorogva fölfedeztem valahogy a sötétben is csillogó ruhát. Majd visszatorpantam. Az nem csak egy ruha... az valaki!! Valaki, aki kényelmesen, mitöbb túl kényelmesen pihenget az ágyamon.
-Na figyelj ide, mókuska! - horkantam fel, alig tartva meg a kedves tónust. -Húzzál le léccuka az ágyamról, mert ha nem, besegítek! Különben is, ki engedett be?!
A homályban még mindig nem láttam, ki az, aztán rögtön becsuktam a számat, amikor unottan megmoccant. Beszélt valamit, ami kb. így hangzott: "esszenhjá érón".
Mijjaffranc?? Holland cserediákot hevertetnek az ágyamon?! Már készültem rá, mit mondok anyuéknak. Nem lesz egy barátságos beszélgetés.
-Na jó van hapsikám, moccanjál le onnan, és hagyd abba a kuruttyolásodat, mert semmit nem értek belőle. - mondtam mérgesen, és erélyesen odacsattogtam az ágyhoz, megfogva az ismeretlen vállát. Másik kezemmel felkapcsoltam a kis lámpát.
-Most aztán té... - a szám nyitva maradt. Elrond csillogó szürke szemei néztek vissza rám érdeklődve, kissé sértődötten. Ott álltam bambán belebámulva a képébe. Aztán lassan tudatosult, mit mondott az előbb. Essenya... Elrond! Tehát tudta, mit kérdezek... de akkor értette a többit is!
Te jó ég, itt fogdosom, a kedvenc tündémet az ágyon, miközben ékes modern szóhasználattal elküldtem enyhénszólva a fenébe.
Amikor tudatosult, hogy még mindig a vállát fogom, ijedten elkaptam a kezem.
-Bocs... -dadogtam, majd megint elvörösödtem, hogy megint rosszul szóltam. Álmomban teljesen végigéltem azt az égést, a döbbenetet, meg a hitetlenkedő örömöt, mintha valóság lenne. Hát az biztos, hogy ha megtörténne, ilyen lenne. Olyan világosan bennem maradt még most is, mintha újra átélném. A csillogó, komoly szemei!!
-Hú basszus... - suttogtam magam elé /még álmomban/ és hitetlen pislogtam rá. Felegyenesedtem, és szégyenkezve csuktam be a szám, úgy, hogy csattant az állkapcsom.
-Mért... vagy... ööö... van... itt? - dadogtam, nem tudva hogy szólítsam.
Megint elmosolyodott, felállt az ágyamról.
Ekkor kaptam életmben a legmegdöbbentőbb választ.
-Mert álmodsz, és meglátogattalak. - felelte, és én felébredtem.

Mit szóltok?? Nem semmi, mi? :wink: Dehogy ezt válaszolta!! :eek2:

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 5 hónapja #120669 Írta: Artemisz
Kössz, Sil, nagyon +nyugtattál. Már kezdtem félni, hogy van ennek vmi köze a mi Elrondunkhoz! Huh!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #120563 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta: HÁT EZ MEG MI??? TI ÉRTITEK? JUJ, DE FURA!
www.findimages.net/~pink/fk/TAGOLDAL/TMAGE.htm

Valami M.A.G.U.S.-alapú szerepjátékos oldal... Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, itt a főoldal.
Szerintem elég amatőr munka, nem sok rendszer van benne. (A nevek pedig ugye nagyrészt ilyen kölcsönvett nevek... :roll: )

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.939 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére