- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem ismerem a kártyajátékot...
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Frodo is grea... WHO IS THAT????!!"
- Sil
- Nem elérhető
Az egyetlen kivétel Figwit, akit a rajongók neveztek el, a neve pedig nem más, mint egy rövidítés. (Frodo Is Great... csak eddig emlékszem rá sajna...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Artemisz írta:
Egy lórieni tünde??? Beméltatlankodni?? Ugye, viccelsz?!! Itt a helyed!!!Gyémánt_Hajnal írta: Ja, bocsi, ha csak így beméltatlankodtam a topicba.
Köszike! Juppi! Juppi! Juppi!
Tudjátok, egyes topicokba már be se merek menni
Na mindegy. Én abban a hitben éltem eddig, hogy ők Elrond fiai a filmben. Lelkileg összetörök, ha nem
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Finarfiel
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Finarfiel
- Nem elérhető
Van valami hír arról, hogy szerepelnek e majd az ikrek a ROTK-ben?
- Artemisz
- Nem elérhető
Juj, de husi!! Ezt a vigyort!! Behalás!! Kösz, Fin!! Még egyéb érdekes nincs a tarsolyodban? Szerintem nemcsak én fogadnám örömmel!Finarfiel írta: Újabb kép a Reloaded-ból
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Egy lórieni tünde??? Beméltatlankodni?? Ugye, viccelsz?!! Itt a helyed!!!Gyémánt_Hajnal írta: Ja, bocsi, ha csak így beméltatlankodtam a topicba.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Artemisz
- Nem elérhető
Ja, és itt a kép, amit ígértem! Finarfiel megoldotta a gondot, hálás köszönet érte! :hello: :itscool:
NESZTEK!
Ugye, milyen édes? Na meg hát az aláírása is fontos!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Hugo a TTT premierjén
www.domainofhugoweaving.com/phot ... ugo427.jpg
Nyilatkozata Elrond szerepéről
www.scifi.com/scifiwire/art-film ... 12.30.film
.... Hogy a pokolba lehet floppyról képet feltenni ide!!!! A website-ot nem találom, ahonnan szedtem!! HELP!!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
Artemisz: szerintem is jobb jérdés lett volna a kinek nem kell... Itt mindenkinek fáj rá a foga
- Ery
- Nem elérhető
Én is igényelnék egyet.Artemisz írta: Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról?
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
Hát, hadd gondolkozzam... Pl. én! [size=9:3u5rb9j8]Ezt inkább úgy kellett volna megkérdezni, hogy ki nem kér... [/size]Artemisz írta: Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról? Irtó sexy ám!!!
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Luinefaciel írta:
Artemisz írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!
Dehogy van vörös haja! Ne izgulj, barna haja van.
Huh! Micsoda megkönnyebbülés... Nem azért, semmi bajom a vöröskékkel, sőt, tök arik, de vhogy a sötét öltönyéhez, napszemüvegéhez, stb. marhán nem illene. Amúgy tudom, az eredeti hajszíne karamellbarna (ezzel a költői jelzővel szoktam én illetni a közönségesen vöröses-szőkés-barnásnak nevezett hajszínt, aminek a színe mindig attól függ, hogy esik rá a fény + hogy milyen ruhát hord az illető, stb. )
Ki kér 1 autogramos fotót Hugóról? Irtó sexy ám!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!
Dehogy van vörös haja! Ne izgulj, barna haja van.
- Finarfiel
- Nem elérhető
Matrix Reloaded képek:
1 2 3 4 5 plakát 2
Lányok irigykedem az álmaitokra Én hatalmas kuszaságokat szoktam álmodni. De hogy az ágyamban találjam Elrondot!!! Gondolom miután felismerted, már te sem akartad kihajigálni onnan...
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Neframíel
- Nem elérhető
Ery írta: Én úgy vettem észre, hogy nem. De a 2.részben majd tömegével láthatjuk őt (mivel reprodukálja magát).
De jó. EGyéb jó ötlet még a rendezőktől?! :bawling:
Na nem baj, azért majd hozom a képeket. De sztem akkor is szörnyű!! Rossz álmaim lesznek tőle.
[size=9:1nv8lenr]
/Meg olyan is lesz, hogy kismillió holló repked mögötte... Brrr... meg Neo nagyon sok Smith-tel harcol... Jaj. /[/size]
- Ery
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz
Én úgy vettem észre, hogy nem. De a 2.részben majd tömegével láthatjuk őt (mivel reprodukálja magát).
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Hát hogy a rákba ne néznénk meg???!! Bár nekem előbb az elsőt kéne látnom...Neframíel írta: Remélem majd sokan megnézitek a Matrix 2-őt!! 22.-én premier. Állítólag félelmetesebb, mint az első részben... Jaj. [size=9:25avunpr]/Már említettem, hogy abban a szerepében, nos... enyhénszólva rettegek tőle/[/size]
Ide a képekkel!!!!
A Mátrixban amúgy Hugónak tényleg VÖRÖS haja van??? Degáááz!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Agoura
- Nem elérhető
Nefra,az az álom..és kísért 8O Nekem csak 1x volt ilyen,de az rosszálom volt
A képek jöhetnek
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Neframíel
- Nem elérhető
Fanartok jóóók!! Nekem tetszettek.
Felrakjak néhány Mátrix2-ős képet? /Habár lehet, hogy láttátok./
Jahj, az az álmom kb. háromnaponta "kísért"! Valahogy úgy vagyok vele, hogy hihetetlenül jó /nem olyan rossz egy Erlondot találni az ágyadon... / de közben meg olyan égő!! Nem tudok tőle elszakadni...
Remélem majd sokan megnézitek a Matrix 2-őt!! 22.-én premier. Állítólag félelmetesebb, mint az első részben... Jaj. [size=9:3rqxbt4p]/Már említettem, hogy abban a szerepében, nos... enyhénszólva rettegek tőle/[/size]
Novelládra kíváncsi vagyok!!
- Artemisz
- Nem elérhető
Megnézted a fanartokat, amiket felraktam? Senki se reagál rájuk! Ennyire nem tetszettek?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Neframíel
- Nem elérhető
Amit kérdezett Artemisz, az egyfajta future-fantasy, valszeg light stílusú. Közelebbről nem ismerem, de már hallottam róla. Az a lényege, hogy a meglévő fantasy-alapokat /jelen esetben Tolkien mester Gyűrűk Uráját/ továbbfejleszti, átvetítve egy másik gondolati síkra, ami a sajátja. Tehát magyarul belevett, továbbírt dolgokat a saját szájíze szerint. Ez nem feltétlenül rossz dolog, és sztem kifejezetten jól megvan csinálva, pl. nagyon jól be van szerkesztve. Amit hiányolok, az az érthető, gondolati egységesítés - a külső szemlélő /jelen esetben én/ nem sokat ért belőle első olvasásra. És hacsak nem kezd el érdeklődni a túlzott archaizálás, meg az érdekes gondolatvitel miatt, veszve a dolog. Tehát akkor nem olvas tovább.
Na mind1. Nem azért vaok itt, hogy elemezzek egy idegen weboldalt. A miénk jó és ez a lényeg.
Már régóta tartozom az álmommal. Most úgy gondoltam, megosztom Veletek, mivel kedvező visszajelzéseket kaptam azzal kapcsolatban, hogy kíváncsiak vagytok-e rá.
Nnna. Tehát. /Ez már az álomban:/
Fáradt voltam. A táska nyomta a vállamat, már alkonyodott, és különben is - mindenki hagyjon engem békén!! Beléptem a szobámba, bevágtam a sarokba a tatyóm, és üdvözülve gondoltam arra, hogy nemesebbik felem mindjárt megpihenhet. Nagyokat fújtattam - tényleg fáradt voltam.
Aztán... megtorpantam. Valami nem volt rendben. Hunyorogtam a sötétben - az ablakom üvegén néhány perce sütött be az utolsó fénysugár. Aztán rádöbbentem.
Mi az ott... az ágyamban?? Az én ágyacskámban!!
Közelebb mentem. Hunyorogva fölfedeztem valahogy a sötétben is csillogó ruhát. Majd visszatorpantam. Az nem csak egy ruha... az valaki!! Valaki, aki kényelmesen, mitöbb túl kényelmesen pihenget az ágyamon.
-Na figyelj ide, mókuska! - horkantam fel, alig tartva meg a kedves tónust. -Húzzál le léccuka az ágyamról, mert ha nem, besegítek! Különben is, ki engedett be?!
A homályban még mindig nem láttam, ki az, aztán rögtön becsuktam a számat, amikor unottan megmoccant. Beszélt valamit, ami kb. így hangzott: "esszenhjá érón".
Mijjaffranc?? Holland cserediákot hevertetnek az ágyamon?! Már készültem rá, mit mondok anyuéknak. Nem lesz egy barátságos beszélgetés.
-Na jó van hapsikám, moccanjál le onnan, és hagyd abba a kuruttyolásodat, mert semmit nem értek belőle. - mondtam mérgesen, és erélyesen odacsattogtam az ágyhoz, megfogva az ismeretlen vállát. Másik kezemmel felkapcsoltam a kis lámpát.
-Most aztán té... - a szám nyitva maradt. Elrond csillogó szürke szemei néztek vissza rám érdeklődve, kissé sértődötten. Ott álltam bambán belebámulva a képébe. Aztán lassan tudatosult, mit mondott az előbb. Essenya... Elrond! Tehát tudta, mit kérdezek... de akkor értette a többit is!
Te jó ég, itt fogdosom, a kedvenc tündémet az ágyon, miközben ékes modern szóhasználattal elküldtem enyhénszólva a fenébe.
Amikor tudatosult, hogy még mindig a vállát fogom, ijedten elkaptam a kezem.
-Bocs... -dadogtam, majd megint elvörösödtem, hogy megint rosszul szóltam. Álmomban teljesen végigéltem azt az égést, a döbbenetet, meg a hitetlenkedő örömöt, mintha valóság lenne. Hát az biztos, hogy ha megtörténne, ilyen lenne. Olyan világosan bennem maradt még most is, mintha újra átélném. A csillogó, komoly szemei!!
-Hú basszus... - suttogtam magam elé /még álmomban/ és hitetlen pislogtam rá. Felegyenesedtem, és szégyenkezve csuktam be a szám, úgy, hogy csattant az állkapcsom.
-Mért... vagy... ööö... van... itt? - dadogtam, nem tudva hogy szólítsam.
Megint elmosolyodott, felállt az ágyamról.
Ekkor kaptam életmben a legmegdöbbentőbb választ.
-Mert álmodsz, és meglátogattalak. - felelte, és én felébredtem.
Mit szóltok?? Nem semmi, mi? Dehogy ezt válaszolta!! :eek2:
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Valami M.A.G.U.S.-alapú szerepjátékos oldal... Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, itt a főoldal.Artemisz (Celebthil) írta: HÁT EZ MEG MI??? TI ÉRTITEK? JUJ, DE FURA!
www.findimages.net/~pink/fk/TAGOLDAL/TMAGE.htm
Szerintem elég amatőr munka, nem sok rendszer van benne. (A nevek pedig ugye nagyrészt ilyen kölcsönvett nevek... )
Tears unnumbered