- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Agoura
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Egyszer fordult elő, hogy GYU olvasás után álmodtam effélét, ez az álmom volt mind közül a legmegrázóbb!! Le is írtam az Aragorn-topicba, Kriszanának címezve, de SENKI se reagált rá!!Agoura írta: Olyan jó,hogy ilyeneket álmodsz Artemisz,én még csak 2x álmodtam GyU-val Ilyen álomk előtt GyU-t olvasol?
Csak abban nincs Elrond, csak Elladan meg Elrohir. Azért berakjam ide is?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Agoura
- Nem elérhető
Niq
- Artemisz
- Nem elérhető
Hát tudod, egész 1szerűen folyton rajta jár az eszem!Finarfiel írta: Hogy csinálod ezt Artemisz, hogy úton útfélen Elronddal álmodsz? Írigyellek.
Na, jó, azért a barátomat se hanyagolom el...
Úton-útfélen? 8O Te eddig hányról tudsz?
Vigasztalásul egy szédületes OFF: régen, butácska bakfiskoromban Backstreet Boys-fan voltam, Kevin volt a kedvencem, mégse álmodtam vele sose , csak azzal az undorító kis Nickkel!
Szóval, ne csüggedj, eljön még a Te időd is.... (hű, ez elég misztikusan hangzott.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
- Artemisz
- Nem elérhető
Már nem sok részletre emlékszem, mindenesetre Elronddal és Arwennel voltam, és beszélgettem is velük. Mintha sok helyen lettünk volna egymás után. Amire legjobban emlékszem:
Egy zöld domb tetején voltunk, én a fűben hevertem Arwennel, Elrond nekünk háttal állt, a messzi kéklő hegyek felé fordulva. Világosbarna ruha volt rajta, sötétbarna szegéllyel, és nagyon fenséges jelenség volt! Elnézett messze-messze, és halkan ezt mondta:
- Ma van ezer.. [size=9:18dbwc6o](hmm nem is tudom, mennyit mondott pontosan..)[/size] éve, hogy Celebrían elhajózott tőlem....
Rögtön összefacsarodott a szívem. Arwenhez fordultam, aki a lila ruhájában, félkönyékre támaszkodva feküdt mellettem.
- Szoktak a tündék sírni? - suttogtam félénken és nagyon halkan, bár tudtam, hogy Elrond úgyis meghallja, hisz ti is tudjátok, a tündéknek nagyon jó a hallásuk.
Arwen megrázta a fejét, hajfürtjei szétrebbentek.
- Nemigen - ennyit mondott csak, és én erre rögtön ezerfélét szerettem volna kérdezni, hogy hát akkor hogy bírják ki a sorscsapásokat, hogy könnyítenek a szívükön, meg miegymás, de ekkor azon kaptam magam, hogy a levegőnek beszélek, egy erdő fái közt robogó vonaton ülök, és se Elrond, se Arwen se közel, se távol... És nem sokkal ezután fel is ébredtem, teljes bizonytalanságban és nagyon megszeppenve. Mintha egy homályos kinyilatkoztatásban lett volna részem, aminek pontos értelmét már soha nem fogom megtalálni.
Mellesleg a könyv olvasása közben is nem1szer éreztem effélét, de akkor se volt jó!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Na, azért Tolkien csak nem akart ennyire kiszúrni szegény Elronddal!!csillaglany írta: Pedig úgy rémlik, hogy egy GYU lexikonban így olvastam!
Vagy mégis? 8O :crying: *hüpp-hüpp*
Fini, a kép SZUPERÉDES :itscool: !!! Na, még 1 film, amit meg kell nézni!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
(Tudjátok: könyvesboltba be... aztán amolyan jéezmicsodamégsosemláttam arccal minden nap belelapozni a GYU könyvekbe... )
Persze sajnálnám, ha egyik sem maradna az apjukkal - de ha esetleg mégis így történt, jó lenne tudni, hogy miért...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Finarfiel
- Nem elérhető
Hogy miért? Talán Beren vére, talán csak túlságosan szerették Középföldét.
Senkinek nem teccet a kanapés kép? Elvileg valamikor régen még a filmet is láttam, "Szigorúan piszkos ügynök" vagy valami hasonló, de már nem nagyon emléxem rá.
Itt nézet szét ékszerügyben
- Artemisz
- Nem elérhető
Mimimimimi????? 8Ocsillaglany írta: Nem furcsa, hogy Elrond mindhárom gyermeke a halandó létet választotta? Vajon miért?
Elladan meg Elrohir nem hinném, hogy halandó lett, csak 1szerűen nem az apjukkal hajóztak el! Legolas se lett halandó attól, hogy 120 évvel később ment el; Celeborn se!
Emlékszel, Aragorn a halála előtt mondja Arwennek: "már akkor tudtuk, hogy így kell lennie, mikor először találkoztunk a fák alatt Elrond kertjében, ahol ma már nem sétál senki..." !!! Ezek szerint addigra már Elladanék is elhajóztak. Én legalábbis így gondolom.
De ez jó kérdés valóban, kíváncsi lennék, a többiek hogyan vélekednek erről! :hein:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem furcsa, hogy Elrond mindhárom gyermeke a halandó létet választotta? Vajon miért?
Mondjuk Arwennél érthető, de Elrohir és Elladan? Ők is halandót szerettek meg? Esetleg belefáradtak a világba - 3000 éves kor körül már ez sem lenne olyan meglepő...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Artemisz
- Nem elérhető
VÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓ!!!! :bounce: :bounce: :bounce:
Fini, ISSTENKIRÁLY VAGY!!!!
Hol találtad ezt a képet a tiarájáról? Ezer éve 1 ilyenért csurgatom a nyálam! 1x volt is 1 olyan álmom, hogy találkozom, Sydneyben Hugóval, és nekem adja az Elrond-tiaráját. Hah, álmodik a nyomor...
A gyűrű is csodás. Valóban, hiányzott arról a gyönyörűszép kezéről, de talán elfelejtettétek, a Három Gyűrűt, amíg hatalmuk van, nem láthatja halandó! :nono:
Supersonica , less be A király visszatér-topicba! Régebben feltettem oda 1 képet "Íme a királyné"-kommentárral, Arwen koronásan. Gyönyörű! (ő is meg a korona is.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Supersonica
- Nem elérhető
Finarfiel írta: Szia Csillaglány! Várjuk a portrét. Ezzel küzdöttél?
Neked is felűnt a keze? Hiányoltam róla a Vilya-t.
ÁÁÁÁ, már rég kerestem egy ilyen fejdíszes képet róla
KÖSZIIIII
Amiről még keresnék (ha esetleg, netalántán tudjátok, hol találom), az Arwen királynői fejéke lesz, minél közelebbi, minél jobb felbontású képen... (feltett szándékom, hogy ékszerésszel elkészíttetem valamelyiket...)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ami pedig a Vilyát illeti - bevallom, nekem nem tűnt fel, ugyanis csak nemrég olvastam a Szilmarilok végén, hogy az egyik tünde-gyűrű nála van... De nagyon szép!
Az egyik évfolyamtársam épp most aranyozta be a napomat!!! Kölcsönadta a Két tornyot! (Azért sejtitek, mit fogok csinálni, ha hazaértem... - videó be, külvilág ki. A vizsgaanyag meg szemrehányóan figyel a sarokból...)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Finarfiel
- Nem elérhető
Neked is felűnt a keze? Hiányoltam róla a Vilya-t.
- Finarfiel
- Nem elérhető
Ellana, Elrond nem parancsot adott, hanem megpróbálta meggyőzni, hogy ne hagyja itt Ardát. Elrond nagyon szereti lányát, csak nem tűrhette szó nélkül...
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Most látom, hogy erre a topicra még nem toltam be a képem, holott Elrond az egyik legkedvesebb szereplőm... meg amúgy is tündebarát vagyok...
Elrondban a kifinomultsága fogott meg: megfontolt, bölcs, a mozdulatai higgadtak, mégis érezni még rajta a visszafogott szenvedélyt . (ld. pl. a harcot a Végzet Hegyének lejtőin). (Ja és fantasztikusan szép keze van!!
Hogy mit mondanék, ha hirtelen a szobámban teremne? Valószínűleg valami hasonlóan értelmes megnyilvánulásom lenne, mint a lenti álom álmodójának...
Egy biztos: eszméletlen tudása, tapasztalata lehet!
(Rajzoltam egy portrét róla, de sajnos még nincs beszkennelve - na az volt az egyetlen alkalom, amikor a tiaráját elküldtem melegebb éghajlatra... azzal vacakoltam a legtöbbet... )
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Agoura
- Nem elérhető
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... hotos.msnw
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=2
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=3
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=4
Niq
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sil írta: Elrond a RotK-ban:
lordoftherings.net/legend/galler ... mage12.jpg
Nagyon szép ez a kép Sil!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ellana, irány a ROTK-topic!!!!Ellana írta: Tényleg, vajon a RotK-ben hogy lesz? Arwen szegi meg a parancsot, és itt marad, vagy Elrond jön rá, hogy nem szakíthatja el Araragorntól?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Artemisz
- Nem elérhető
KÖÖSZ, SIL, KÖSZ, KÖSZ, KÖSZ!!!!!!! Szuper!!! De jó! Már úgyis a fene evett, vajh fog-e 1általán szerepelni.Sil írta: Elrond a RotK-ban:
lordoftherings.net/legend/galler ... mage12.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
De ezek a kártyák érdekelnek engem is.....hmmm.... istenem! Saelbeth! Hosszú idő óta ő az ...... én..... csak Thaur tudja...... na mindegy.
Hogy fizetni kelljen azokért a képekért?! Ki az! Hol van! Hadd tépjem szét! Szegény lányoknak, mint nekünk fizenti?!!! grrr......
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Sil
- Nem elérhető
Ehm... Mondjuk: Camelot, IX., Ferenc krt. 27... Egy lap ára a ritkaságától függ: gyakori lapok (jobb alsó sarkában: C, mint Common) 50 Ft, kevésbé gyakori (U, azaz Uncommon) 150-200 Ft, ritka (R, azaz Rare, a 63 lapos pakliban 3 ritka lap van): kb. 1500 Ft/lap.Artemisz írta: Ehm... Hol is van ilyen szerepjátékos bolt... mondjuk Pesten? Egy lap kb. mennyi?
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
MICSODA DISZNÓSÁG!!!Finarfiel írta: Találtam egy oldalt tele gyönyörűséges Hugo (Matrix premier) képekkel, de fizetni kellene a képekért... :triste: :bawling:
WireImage
Nem baj, azért így is szépek! És Hugo tényleg kopaszodik!! Juj, tök édi!! És ez a vigyor!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
WireImage
- Artemisz
- Nem elérhető
1000 köszi, Sil!! Már rohanok is.... Ehm... Hol is van ilyen szerepjátékos bolt... mondjuk Pesten? Egy lap kb. mennyi?Sil írta: Szerepjátékos boltokban lehet kapni, elég drága (kb. 3600 Ft egy 63 lapos pakli, szerencsére laponként is lehet venni). De amint láthatod, a lapok kidolgozása gyönyörű.
Sztem Golradir a legjobb! Lenyűgöző a tekintete, meg ált. a kisugárzása!! A többi völgyzugolyi tünde... hogy is mondjam... kissé feminin.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Szerepjátékos boltokban lehet kapni, elég drága (kb. 3600 Ft egy 63 lapos pakli, szerencsére laponként is lehet venni). De amint láthatod, a lapok kidolgozása gyönyörű.Finarfiel írta: Nagyon szépen köszönöm szépen.
Nem ismerem a kártyajátékot...
Tears unnumbered