- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Lili
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Itt van néhány kérdés az IM-ből:
Ha nem színészek lennétek,akkor mivel foglalkoznátok legszívesebben?
Lij:Titkos ügynök,mert az olyan izgi!Komolyra fordítva a szót,ez nehéz kérdés,mert nem tudom elképzelni ,hogy máshoz is értenék.A filmrendezés nagyon érdekel,és remélem,hogy egyszer majd rendezőként is kipróbálhatom magam.
Nemrég azt olvastam rólatok,hogy egyikőtöknek sincs barátnője.Ez tényleg így van vagy azóta már változott a helyzet?
Lij:Még nagyon új a dolog,de hosszú-hosszú idő után végre úgy néz ki,hogy rábukkantam egy csodálatos lányra aki viszont szeret engem.(ez tök aranyos )A legutolsó munkám a Try Seventeen című romantikus vígjáték forgatása közben találkoztunk,amelynek az egyik főszerepét Franka Potente játssza...A forgatás végére rendesen egymásba gabalyodtunk.
Most milyen filmet forgattok?
Lij:Most éppen nem forgatok,mert az utóbbi időben csak a munkámra koncentráltam,így a magánéletem teljesen háttérbe szorult.Most adtam magamnak egy kis pihenőidőt,és a barátnőmmel megpróbáljuk maximálisan kihasználni a szabadidőnket:kirándulni járunk,megnézünk egy-egy kosármeccset,bulizunk,étterembe,moziba megyünk,vagy csak kiveszünk egy jó kis videót.A munka tehát most egy cseppet sem hiányzik.
Remélem nem baj,hogy csak Lij válaszait írtam le...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
látom nem tolongunk (de még csak 6 óra van)
Lili:szívesen felveszem neked, csak majd hogy juttatom el hozzád?, talizzunk v.hol?
nyulhopsz:csak nyugottan hord a pólót!!!én is hordanám, ha lenne!(de nincs ), amugy Lij van rajta, vagy Frodesz?
v.ki, akinek megvan már az IM, lécci írjon pár sort ide az interjúból8le vagyok égve, mint állat )
thanks
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lili
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
miért?mi van az IM-ben? (maradi kiscsaj... ez a zsoffija,nem hal a korral)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- manó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jajj már meg sem próbálom behozni a lemaradásomat,olyan rég voltam.
Na asszem telefonálok anyukámnak hogy hazafelé ejtsen útba egy újságost
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
És Nyulhopsz és Timi néven írtam, ha jól emléxem. Elég rég volt, asszem átnézem a ládámat.
És igeni hordani fogom a pólót! És csinálok még több mintát, és azt felteszem a netre. Csak az a gáz, hogy .doc lesz, mert most nincs semmilyen képszerkesztőm, és ha a worddel csinálom bizti akkorára lesz kinyomtatva, mint szántam...
- naughty
- Nem elérhető
sziasztok!!!
Erendil...
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Na jó, lehiggadok, elvégre most fog még csak kifejlődni az ízlése, elvégre anno x én is helyesnek találtam Lejonáró Dikáprijjót...
- Undómiel
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Milyen néven futsz ott? Asszem kivételesen (miattad) megveszem az im-et!!!
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Kipróbáltam bevetésen a Lij pólót.
Hát nos...
Az egyik osztálytársam ránézett, és azt mondta *fúúúúj*. Én meg visszaszóltam neki... mindegy.
Aznap ugyanaz a gyerek megkérdezte baromi hangosan, hogy miért nem a Molnár képét rakatom a pólómra??
Aztán délután egy kis büdös p*csa 6.os tökmag, aki még a vállamig se ér szintén lefujjozta. No comment, aki hülye, az hülye...
- naughty
- Nem elérhető
ezexerint lehet,hogy értelmes kérdések lesznek???
de majd szóljatok,ha valakinek a kérdése benne lesz ,innen a fórumról!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
naughty írta: Szia Lili !! ezt honnan tudod??? A popmailben??
az azt jelenti ,hogy egy csomó hülye kiscsaj, csomó hülye kérdést fog föltenni nekik!!! (najó, végtére is mi is,ilyen kiscsajok vagyunk!)
én a szülinapomra ,ami mindjárt lesz, felfújhatós fotelt fogok kapni anyámtól,de a barátaimtól biztos vmi GYU-s cuccot!!!
Naughty ne félj! Az én ötletem volt a fórumomon, hogy minnél többen írjanak Lijhoz kérdéseket!
- Undómiel
- Nem elérhető
Üdv Hódica, jó hogy egy darabban kaptunk vissza!!!
Gyerekek, ne becsüljétek le magatokat! Olyan hozzászólásokat írtok, hogy néha egy felnőtt sem tudna különbet!!! És az im-ben (amíg olvastam) Tényleg gagyik voltak a kérdések!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Én is elcipeltem Anyukámat egyszer, hátha megérti, de ő rettenetesen földhözragadt. A legjobb beszólása, amint éppen gyalogoltunk a film után hazafelé: "De miért az a címe, hogy a Gyűrűk Ura? Csak valami Gyűrűhordozóról volt szó!"naughty írta: szia hód!!
én 4x néztem meg moziban, mondjuk az én anyám is kivan már !!
negyedszerre vele néztem meg, de megesküdtem ,hogy soha többet egyetlen egy GYU-t sem!!!
szörnyű volt!! olyan hülyeségeket mondott közben pl.,amikor móriában GAndalf a botjával megvilágította a csarnokot anyám ilyet szólt:
-hmm, praktikus ez az elemlámpa!!!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lili
- Nem elérhető
hódica:nagy kérés lenne,ha nekem föl kéne venni a Movie Awardsot?
Csak mert nem igazán tudok kit megkérni,ugyanis a barátnőimnek sincs MTV-jük...
Én meg pont most vasárnap láttam hatodszorra,de már az egész család kivan akadva a hülyeségemtől...
- naughty
- Nem elérhető
de azér köszi, bár tudom ,hogy nem csak nekem szólt!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
én 4x néztem meg moziban, mondjuk az én anyám is kivan már !!
negyedszerre vele néztem meg, de megesküdtem ,hogy soha többet egyetlen egy GYU-t sem!!!
szörnyű volt!! olyan hülyeségeket mondott közben pl.,amikor móriában GAndalf a botjával megvilágította a csarnokot anyám ilyet szólt:
-hmm, praktikus ez az elemlámpa!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- hódica
- Nem elérhető
Amugy, akinek nincs MTV-je, annak én szívesen felveszem a Movie Awards-ot.
naughty:szia! , nekünk is a mindenkinet csomag van, ugyhogy mi is megszívtuk(gondolom sokan mások is)
- naughty
- Nem elérhető
az azt jelenti ,hogy egy csomó hülye kiscsaj, csomó hülye kérdést fog föltenni nekik!!! (najó, végtére is mi is,ilyen kiscsajok vagyunk!)
én a szülinapomra ,ami mindjárt lesz, felfújhatós fotelt fogok kapni anyámtól,de a barátaimtól biztos vmi GYU-s cuccot!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- hódica
- Nem elérhető
Lili:kép lesz róluk, vagy v.mi interjúféle?
Én nem kaptam semmit gyereknapra. (de ez ugysem érdekel senkit, de azért elmondtam)
Én már a GYU videókazira gyűjtök, mert anyu nem fizeti ki, mert szerinte az is túlzás hogy 2x megnéztem moziban, meg higy veszem az újságokat, amik a GYU-val foglalkoznak, fenmaradtam Oscaron, meg stb.(tudom, hogy ez sem érdekel senkit, de azért én elmondtam )
sorry
- Undómiel
- Nem elérhető
- naughty
- Nem elérhető
én sem tudom mi lesz velem a nyáron főleg július 1 után !!!
az a k*csög MATÁV!!!!
mindegy majd kitalálunk valamit!!!!
Én Lij-es bugyit akartam venni a barátnőmnek szülinapjára,de nem volt megfelelő anyagú a bugyi , úgyhogy nem sinálták meg!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Lili
- Nem elérhető
Tudom,hogy még nem jelent meg az IM,de már most szólok,hogy megint benne lesz Lij meg Orli is,ezúttal a popmail-ben.
Én is de tudnék örülni,ha a közelgő szülinapomra vmi Lij-es vagy Gyűrűk urás dolgot kapnék...
- Hobbitleány
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Most is csak azért jöhettem fel, mert dolgozó embör lettem, és kész vagyok a munkámmal (adatrögzítés). Most baromi büszkék a kicsi lányukra, hogy egy egész bazinagy dossziét be tudott gépelni.
Tudjátok mit kaptam a drága barátnőimtől szülinapomra? Lij-os pólót!!! Tökre örülök neki!! Addig hordom majd, amíg le nem rohad rólam! Megcsapott az ihlet szele, és elhatároztam, hogy valahogy gyártani fogok Lij-os pólómintákat.
Az új(régi) Lij&Franka képről: Huh, asszem ez a Franka jófej lehet, ha hagyja, hogy Lij az utcán fogdossa!
- zsoffija
- Nem elérhető
Lij magassága:PONT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Franka menjen össze!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Tehát milyen képekről van szó? Egy kicsit lemaradtam
Nektek sokkal jobb , mert én EGÉSZ nyáron nem jutok INTERNEThez! Igaz ebből csak a fórumot sajnálom! Gondoljatok bele 2 és fél hónapi anyagot végigolvasni? Mennyis lesz a telefonszámla ?
- naughty
- Nem elérhető
Erendil fénye kísérje utatokat!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"