Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 4 hónapja #130787 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elza Fischer írta: Örömmel olvastam, hogy végre van magyar honlapja Viggonak - ilyet már régóta keresek. A készítőknek meg csak gratulálni tudok nagyon jó az oldal - szép kivitelű, áttekinthető, esztétikus - egyszóval fantasztikus. Mégegyszer legöszintébb gratulálció.

Nagyon szépen köszönöm az alkotótársam nevében is! :D
Hisz nemcsak magunknak, nektek is csináljuk, bár most picit lehet, hogy akadozni fog a fejlesztés, mert nyáron egyelőre úgy néz ki, nem leszek Net-közelben, de azért anyagokat, főleg új híreket Viggóról küldjetek ám!
Címem: ad_astra@freemail.hu

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #130760 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én még új hozzászólaló vagyok itt, de már jó ideje olvasom a fórumot. Remélem szívesen láttok magatok között. Szeretem mind Aragornt, mind Viggot.
Örömmel olvastam, hogy végre van magyar honlapja Viggonak - ilyet már régóta keresek. A készítőknek meg csak gratulálni tudok nagyon jó az oldal - szép kivitelű, áttekinthető, esztétikus - egyszóval fantasztikus. Mégegyszer legöszintébb gratulálció.
Most olvasom, hogy Viggo is játszik a Kis szemtanúban. Régebben jó párszor láttam a filmet, megtudnátok mondani kit alakít benne? Meg probáltam visszaemlékezni de nem tudtam rájönni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #130554 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Rég nem voltam erre :oops:
-Townasnad szerintem is túl fiatal volt ahhoz,hogy Aragornt jól el tudja játszani!!A legjobb VIGGO!!
-Nagggyon várom már a filmet!!!
-Az új poszter pedig khirály!!!!

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 4 hónapja #130503 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Augustíne írta: MI AZ, H NEM LEHET LETÖLTENI??? Atyaég, de jól néz ki! Miről szól a film (sajna nem mindig értettem a szöveget)? Nagyon ari Vig a pacijával!!!

Csak megnézni lehet sajna, lementeni nem. :cry:
Ez egy igaz történeten alapuló film. Röviden: Az Ocean of Fire nevű 3000 mérföldes sivatagi túlélőversenyen évszázadokon keresztül csak a legjobb arab lovak vehettek részt, de 1890-ben egy gazdag sejk meghívott egy amerikait (akit a Nyugat legjobb lovasának tartottak), hogy vegyen részt, és bizonyítson. Na őt játssza Viggo, a Hidalgo meg a ló neve.
A nemzetközi megjelenés október 3-ra van kiírva.

Pár fotó:
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #130499 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
MI AZ, H NEM LEHET LETÖLTENI??? Atyaég, de jól néz ki! Miről szól a film (sajna nem mindig értettem a szöveget)? Nagyon ari Vig a pacijával!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #130495 Írta: Sil
Wow, ezt nézzétek, Hidalgo trailer! 8O (Csak sajna nagyon picike, és nem lehet letölteni... :cry: ):
movies.yahoo.com/movies/feature/hidalgo.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130371 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Stuart Townsend, valóban nem jó Aragornnak, de azé Lestatnak egész jóóó volt.
viggo jobban bejön :) ) , Stuart túl fiatal lett volna a szerepre.
Meg a feje nem túl Aragornos :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 4 hónapja #130360 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Üdv! :hello:

Sil: Ja így könnyű! :o :D [size=9:1sf7upk9]/Ez az előző kardos hozzászólásra értendő, csakrégen voltam./[/size]Képzeljétek ma láttam egy hapsit, aki nagyon hasonlitott Viggora, de komolyan!!! :D :wink:
Tényleg szörnyen nézz ki Viggo elődje... :quasi: :dead: :embarassed:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #130346 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is drukkolok :wink: !Nekem is nagyon tetszik a poszter.Komor,de fenséges. Ejha,ő Stuart Townsend,Viggo elődje,mint Aragorn
:roll: Nekem a mostani jobban bejön.

I make my own luck.

Több
21 éve 4 hónapja #130322 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nagyon drukkolok Gyémánt Hajnal, hogy sikerüljön dedikáltatnod valamit Viggóval, de mondjuk egy komoly meghívást átadni, amikor több százan tolakszanak a hátad mögött..., elég reménytelennek tűnik.
"Hivatalos úton" több esély van rá, szerintem...

A poszter nagyon szuper. Nekem pont azért tetszik, mert Argorn itt nagyon hasonlít a civil Viggo Mortensenre.

Több
21 éve 4 hónapja #130301 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hat, gyerekem, nem tudom mi lesz, mert nagyon nehez dolgom lesz. A danok nem olyanok, mint mi vagy az amerikaiak. Ok tartozkodoak es a baratnom mondja, hogyi tt hires ember kozelebe keptelenseg kerulni.
Megkene venni a konyvet, de vilagositsatok fel: adott ki danul verses kotetet, vagy akarmit?

Ja, es nem tom, lesz e penzem megvenni, mert a danoknak egy ilyen konyv. kb 10 ezer forintnal kezdodik..... na majd meglatom....

Legfeljebb Charlie egyik angyala leszek.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #130292 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Gyémánt_Hajnal írta: Hej gyerekek!

Itt mar mindenki megvan bolondulva Viggo miatt. Tegnap is benne volt az ujsagban, ha tudom, megmentem es hazahozom :)

Jaj, hozd haza, próbáld meg mindenképp!! :wink: Szurkolunk ám nagyon! :D És tényleg, nehogy csak egy autogramot kérj! :wink:
:mrgreen:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 4 hónapja #130249 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Csúcsszuper az új Viggos poszter :)

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 hónapja #130228 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
www.houseoftelcontar.com - Vannak csudi képek, és Vig állati jól néz ki!!!

Én is szurkolok! :D

Több
21 éve 4 hónapja #130196 Írta: Gyémánt_Hajnal
Hej gyerekek!

Itt mar mindenki megvan bolondulva Viggo miatt. Tegnap is benne volt az ujsagban, ha tudom, megmentem es hazahozom :)

Több
21 éve 4 hónapja #130166 Írta: Sil

Vilya írta: Valahogy olyan furi ez kép, mintha nem is Aragornt látnám, vagyis nem a megszokotatt. Vagy csak én vagyok így vele? :? :)

Szerintem is, valahogy sokkal komorabb. De már a TTT-ben elkezdődött ez a változás, szerintem csak továbbviszik. És a végén már nem Gorni lesz, hanem a Khirály... :wink:

Vilya írta: Hűűű Sil hogy tudtad elolvasni a kardon lévő írást? 8O

Hihi, nem kell azt elolvasni, csak tudd, hol kell megnézni, hogy mi van odaírva... :wink:
www.elvish.org/gwaith/movie.htm

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130164 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Wow... És van belőle desktop is:
www.theonering.net/scrapbook/view/6957
[size=9:3qlt89m3](Mi ez a tünde felirat a kardmarkolaton? Hopp, me is van: "Narsil essenya, macil meletya; Telchar carnéron Návarotesse", azaz kb "A nevem Narsil, hatalmas kard, Telchar készített Nogrodban.", vagy valami ilyesmi.)[/size]

Valahogy olyan furi ez kép, mintha nem is Aragornt látnám, vagyis nem a megszokotatt. Vagy csak én vagyok így vele? :? :)
Hűűű Sil hogy tudtad elolvasni a kardon lévő írást? 8O
Hajrá Hajnal!!! :bounce: :fight:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #130118 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!!
Nekem is betölti a képet (a honlapon) és nagyon aragorn......
de a ROTK posztereket nem tölti be :(

JA!És drukkolok!!!!! :bounce: HAJRÁ!!!!!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #130100 Írta: Sil

Minerva írta: Láttátok már az új RotK posztert? 8O [size=9:gfqtpo8d](Köszi, Szívem :) )[/size]
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6956.jpg
vov...

Wow... És van belőle desktop is:
www.theonering.net/scrapbook/view/6957
[size=9:gfqtpo8d](Mi ez a tünde felirat a kardmarkolaton? Hopp, meg is van: "Narsil essenya, macil meletya; Telchar carnéron Návarotesse", azaz kb "A nevem Narsil, hatalmas kard, Telchar készített Nogrodban.", vagy valami ilyesmi.)[/size]

A rossz minőségről meg: nem a képpel van bajom, de nézzétek meg a betűknél... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130082 Írta: encalwen-
encalwen- válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
adastra, szerintem a nyitókép kegyetlen jó választás volt, nagyon jó kép! Egyébként nekem rendesen látszik.

Annyira jó lenne ha Gyémánt Hajnal sikerrel járna!!!

Sajna nagyon ritkán tudok erre járni, néha benézek majd. Ügyik vagytok, tetszenek a képek nagyon.

Több
21 éve 4 hónapja #130076 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Láttátok már az új RotK posztert? 8O [size=9:2z0bap7v](Köszi, Szívem :) )[/size]
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6956.jpg
vov...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 4 hónapja #130069 Írta: adastra

Sil írta: Adastra: Nekem rendesen látszik, bár a kép elég rossz minőségű... :roll:

Azon mit értesz, hogy rossz minőségű :?:
Mert eleve direkt olyan elmosódott...De ha nem tetszik, akát "házi pályázatot" is kiírhatunk: ki milyen képet, hátteret javasolna nyitóképnek?

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 4 hónapja #130002 Írta: Sil
Drukkolunk, drukkolunk. :wink: Esetleg autogramot is kérhetnél nekünk is... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130000 Írta: Gyémánt_Hajnal
Drukkoljatok lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most mondta a baratnom,hogy dedikalasa lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! ELmegyunk es talan tudok vele beszelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
21 éve 4 hónapja #129999 Írta: Sil
Adastra: Nekem rendesen látszik, bár a kép elég rossz minőségű... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #129998 Írta: adastra
Kriszana azt mondogatja nekem mostanában, hogy a nyitóképünk a honlapunkon csak félig töltődik le, de az én gépemen rendesen látszik! Tessék megnézni, hogy másoknak milyen és kérek szépen visszajelzést! Mer ha nem müxik, akkor lecserélem valami más nyitóoldalra.... :cry:

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 4 hónapja #129997 Írta: adastra

encalwen- írta:

Sil írta:

encalwen- írta: Gyémánt Hajnal, mit jelent, hogy folyamatban van?

Hát ezt jelenti :wink: :

kriszana írta: S aki nem volt ott a közgyűlésen, jó ha tud róla: Néhány emberke mostanság azon fáradozik, hogy Októrberre Viggót Magyarországra csábítsa. Élen Gyémánt Hajnallal és Adasrával :-) Remélejük sikerrel járnak. Előre is köszönet nekik érte :!:

Kösz!

Drukkoljunk Gyémántnak, mert talán mégis úgy néz ki, tud Viggóval talizni! :dance: Ugyanis a közelükben fog dedikálni egy könyvesboltban (mármint ahol most van, Dániában). Mindenki szorítson neki, mert ha tud vele beszélni, akkor személyesen is meg tudja hívni Mo-ra és nem kell a :evil: ügynökökkel tárgyalászni....!

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 4 hónapja #129940 Írta: encalwen-

Sil írta:

kriszana írta: S aki nem volt ott a közgyűlésen, jó ha tud róla]

Kösz!

Több
21 éve 4 hónapja #129934 Írta: Sil

kriszana írta: S aki nem volt ott a közgyűlésen, jó ha tud róla: Néhány emberke mostanság azon fáradozik, hogy Októrberre Viggót Magyarországra csábítsa. Élen Gyémánt Hajnallal és Adasrával :-) Remélejük sikerrel járnak. Előre is köszönet nekik érte :!:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #129929 Írta: encalwen-
Gyémánt Hajnal, mit jelent, hogy folyamatban van?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.187 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére