- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- xany
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én sem tudom hány centi és kiló Viggo ezt sehova nem írják le pontosan. Csak zagyválnak össze-vissza mindent átlagos magasságról, meg vonz erőről( ami tény akad neki bőven).
"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- aieless
- Nem elérhető
És még valami: mindig elfelejtem, mikor van VIGGO SZÜLINAPJA PONTOSAN???? Help!!!
Ja!!!!
Viggo most játszott ebben az Utolsó esélyben?????????
Egy óráig néztem, aztán, ,,Bocs Viggo, de ezt még érted sem!" felkiáltással távoztam a helyszínről Addig nem bukkant fel.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Undómiel
- Nem elérhető
oberongirl.com/viggo/KrissehsReport.htm
Csak én látom úgy, vagy tényleg kopaszodik a Drága?
- xany
- Nem elérhető
Én már párszor véleményt nyilvánítottam Henryről, és nem éppen dicsérőeket mondtam róla, és sajnálattal állapítottam meg egyáltalán nem hhasonlít az apjára. Modjuk ki tudja lehet ugyan olyan művész lélek soha nem tudhatjuk.
- Undómiel
- Nem elérhető
Aieless! Mikor lehetne megnézni a terveket? A témával kapcsolatban tényleg este kellene beszélni, csak az a gond, hogy nálunk ma családi banzáj van, úgyhogy 8 előtt nem nagyon tudok feljönni! Megvártok ugye?
Ragoran meg hiányzik innen, alig kapunk képeket! El fogunk pusztulni! És szerintem egy kupac Viggo-fan hulla nem pont a legszebb látvány! Mi az hogy nem tud feljönni??? Szomorú leszek és ezt nyugodtan veheted Ragó akár fenyegetésnek is!!! Gyere, légyszi!!! Légyszilégyszilégyszi!!! Azt meg még mindig nem tudom, hogy hol kellene találkozni! Nekem az lenne a legfontosabb, hogy jól megközelíthető legyen kocsival, mert úgy néz ki, hogy Édesanyának is van dolga akkor Pesten, úgyhogy fel tud vinni! Nekem még mindig jó a 17-e! A helyszín meg az időpont(óra,perc,stb.) pedig többünkön múlik! De a legfontosabb kérdés az lenne, hogy hányan jövünk!!! Aki tud jönni, nem számít, írta-e már, az közölje itt a fórumban, legyen szíves!!!
Gemini! Azt én nem tudom, hol leledzik rajta az a tetoválás, meg azt sem, hogy mit ábrázol, de igyekszem Neked kideríteni!!! Azt tudom, hogy a bal vállán még egy régebbi van, meg láttam egy képet, amin az egész teste tiszta tetoválás, de az valami filmből van és szerintem a zöme az kozmetika!
- Ragoran
- Nem elérhető
Gemini: nem! Miről van szó?
Undómiel. Kösz a interjú fordítást!
aieless: A képek egy részét összeszedem, de most azt sem tudom mikor tudok ide feljönni, ezért vki kezdje el!
- Gemini
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
- aieless
- Nem elérhető
Ti aztán írtok mind a fene! Alig bírom visszaolvasni...
Tehát most jó sok témában fogok véleményt kifejteni, ha ez a @#* sulis gép le nem fagy.
Weboldal
Igazat szóltatok a tárhelyell kapcsolatban, bvár én annak idején elég alaposan tájékozódtam, és a tar.hu-t találtam, a legjobbnak. Mindenesetre ma este (éjjel ) megnézem a yahoo-t és külföldi szervereket, és ha addig élek is, felteszek egy v. két design tervet a www.tar.hu/vivaviggo-ra (később majd átrakhatjuk akárhova, a címen még nincs semmi!!)
Képek: Léccccike valaki nem gyűjtené össze az eddig megjelent linkeket egy szövegfájlba (v. amibe jólesik ) ? Erre már nekem nem lesz időm A szövegfájlt aztán ha elkülditek nekem, én összegyűjtöm a képeket.
Interjúk: Látom gyarapodik a készlet, mindenki szorgoskodjon és majd összerakjuk egy helyre
Mi legyen még??? FIlmkritikák (nyilvánvalóan amelyekben játszott ))
És egy jóóóóó hosszú életrajz. Meg sztem lehetne valami elmélkedős rész is, bár ezt nemtom hogy, esetleg mindenki elmondhatná, mit csíp Viggoban )) Az jó hosszú rész lenne
********** ** kicsöngettek!!!!!
Jövök vissza este!!!!!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Undómiel
- Nem elérhető
- xany
- Nem elérhető
Szerintem sem jár Mirandával. Henryről meg már 3x véleményt nyilvánítottam.
Nem kell agódnunk a kor miatt hiszen Michael Douglas ás Catherine Zeta- -Jones között is közel 30 év van . Lányok van még esélyünk .
Most már csak meg kéne ismerni.
- Undómiel
- Nem elérhető
Szerintem sem járhat azzal a Mirandával, akkor inkább Liv. Bár egyik sem túl szép, a tehetség meg néha hiánycikk náluk de mit lehet tenni!
Lányok, szerintem messze vagytok az apakomplexustól! Nálam mondjuk csak 25 évvel idősebb. Majdnem! Hisz az szinte semmi!!!
Ez a Henry meg... Nekem olyan kis pöffeszkedőnek tűnt. De az ő fia, úgyhogy nem mondok rá semmi rosszat. Lehet, hogy csak rossz volt róla az a kép!
- Undómiel
- Nem elérhető
2001. december 18.
Stephen Applebaum riportja
Még 1985-ben debütált a képernyőn Peter Weir A szemtanú című munkájában. Azóta több mint 30 filmben szerepelt, mint például az Egy hölgy arcképe, a Carlito's Way és a GI Jane. Most A Gyűrűk Ura első részében Aragorn szerepében tűnik fel, s a figurát ő játssza majd a következő két filmben is. Kiváló alakítást nyújt a bátor, de megört Aragorn szerepében.
A Virgin.net-nek ezúton mesél a film készítéséről, a Harry Potter-jelenségről, a kardvívásról és az új tetoválásáról.
A kalandnak most vége? Vagy az igazi kaland akkor kezdődik, mikor A GYűrűk Ura a mozikba kerül?
Hát, a kalandnak még nincsen vége, mert visszamegyünk (Új-Zélandra) pár feljavító felvétel erejéig, és jövőre még lesz pár újrafelvétel, csakúgy, mint az idén is, hogy befejezzük a második és a harmadik részt. De bizonyos értelemben már készen vagyunk a filmekkel.
Úgy tekintek erre a folyamatra, mint egyszerűen a munkánkra. Egyedül az van még hátra, hogy a rendező fogja a felvett anyagokat, elkészítse a maga verzióját a forgatás eseményeiről, és így a saját értelmezését a könyvről. Végig nagyon jól éreztem magam, és azon kevesek egyike lehettem, akik végig a jelen voltak, nem mindig egyszerűen megélve az ott tapasztaltakat. Büszke vagyok, hogy annak a csapatnak a tagja lehettem.
A filmet sokan a Star Wars trilógiához hasonlítják. Az élete homlokegyenest meg fog változni, nem igaz?
Ez az egész teljesen hidegen hagy. Nem fárasztom magam azzal, hogy véleményt alkossak arról, mindez mit jelenthet. Csak annyit tudok, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtottam, hogy két mestert, Tolkient és Peter Jacksont szolgáljam, s tiszta a lelkiismeretem. Ez is csak egy munka volt, mint mindig, abban az értelemben, hogy a tőlem telhető legjobbat próbáljam adni a szerepben, amit el kellett játszanom, csak éppen több időm volt minderre. És ez természetesen sokkal jobb anyag volt, mint amilyeneken általában dolgozom.
A közvélemény vitára számított A Gyűrűk Ura és a Harry Potter között. Látta Ön a Harry Pottert és ha igen, Ön szerint össze lehet-e a két filmet hasonlítani?
A Harry Potter szerintem olyan, mint a Hardy fiúk vagy a Nancy Drew- aranyos mese gyerekeknek. De nem tisztességes más szempontok, mint a bevételek, alapján összehasonlítani a két filmet. Harry Potter egy homokszem az óceánból, amit Tolkientől meríthetünk. Szó mi szó, Harry Potter, a hegyes süvegek és maguk a varázslók, egyike sem létezhetne Gandalf nélkül.
Stuart Townsend helyére ugrott be két héttel a forgatás megkezdése előtt. Mennyivel az Új-Zélandra érkezése előtt keresték meg, s fizikálisan fel volt-e készülve a szerep által támasztott követelményekre?
Mikor felhívtak, megkérdezték, hogy másnap az Új-Zélandra tartó gépen lennék-e, amit végül megtettem. Nem mondanám, hogy fizikailag készen voltam. Nagyon akartam, azt hiszem, bár bizonyos fokig bizonytalan is voltam. Csak néhány napom volt, hogy megtanuljak annyit, amennyit csak tudok, különösen a kardvívás, mert az első jelenet, amiben szerepeltem, vívást is tartamazott. Elsősorban próbáltam elolvasni a könyveket és a forgatókönyveket, megtanulni a vívást és a tünde nyelvet, meg minden mást, amit hirtelen egyszerre kellett csináljak.
Hol tartottak a forgatással, amikor egy akciójelenet felvétele során kitörték az egyik első fogát?
Eléggé benne voltunk. Szerintem az utolsó harmadban.
Akkor már elég ügyesnek kellett volna lennie ahhoz, hogy elhajoljon, nem?
De igen. Az mondjuk éppenséggel meglep, hogy nem történt sokkal több ilyen baleset mindannyiunkkal, vagy az ellenségeinket játszó kaszkadőrökkel. Szerintem részben azért nem volt több ilyen eset, mert annyira megismertük egymást, hogy olyan volt, mintha táncpartnerek lennénk. Felfedeztük ezt a fizikai kényszeredettséget egymás között, és ez sokat segített, hogy minél jobban csinálhassuk a dolgunkat. A második és a harmadik részben a harcok egy része sokkal mozgalmasabb és rizikósabb. Mindenki megsérült valahol.
Egymás után vagy egyszerre vették fel a három filmet?
Össze-vissza ugráltunk a forgatás helyszínén. Először elkezdtünk az egyiknek a végén dolgozni, többé-kevésbé sorrendben. A végén már mind három film között fogunk ugrálni egyazon napon.
Hogyan boldogult ezzel a szereppel?
Ez is csak olyan, mint bármelyik film, csak több anyagot kellett egyszerre fejben tartanom és több dologban kellett következetesnek maradnom. Mint mindig, most sem csak a többi színésszel és a rendezővel dolgoztunk együtt, hanem az öltöztetőkkel, a fodrászokkal és a sminkesekkel. Nagyon érdekes számomra a kirakó összerakása, hogy csak beleveted magad a dolgokba és hagyod, hogy az események magukkal ragadjanak. Nagyon hasonlít ahhoz, mikor megtanulod a szavakat, elfelejted őket, s utána próbálod eljátszani, hogy akkor mondod ki őket először.
A forgatás végén Ön és a Gyűrű Szövetségének más tagjai csináltattak egy tetoválást... Zavartnak tűnik. Csak nem megbánta, hogy megcsináltatta?
Nem! Csak úgy egyeztünk meg, hogy titokban tartjuk, de úgy tűnik, reménytelen vállalkozás volt.
Mit szimbolizál a tetoválás?
Szerintem nincs szükség más nyomokra, hogy emlékezzünk azokra, amiket már megtettünk. Ez egyfajta köszönetnyilvánítás volt egymás iránt, s szerintem a kötelék, amivel viseltetünk egymás iránt, megerősítése, s amelyet bizonyos mértékig örökké megőrzünk, mint a színészek, akik ezeket a szerepeket játszották.
Végül, Ön szerint megnőtt-e az emberek igénye A Gyűrűk Urához és a Harry Potterhez hasonló filmek iránt szeptember 11-e óta?
A Harry Potter egy olyan film, ami a fantáziába menekülést szolgálja, őszintén szólva nagyon kevés aktualitással mindennapi életünkhöz, míg A Gyűrűk Urát egészen másnak tartom. Ez sokkal mélyebb. Amiről Tolkien ír, s aminek a hangját és a szellemiségét azt hiszem, megörökítettük, annak igen sok köze van szeptember 11-éhez. A mű az egyén szükségességéről szól, s hogy egyénileg gondolkodjunk és aktívak legyünk, gondos résztvevői saját életünknek. A Szövetség minden tagja saját megfontolásából csatlakozik, hű marad a Szövetséghez és a feladathoz, mindenki a maga módján, s ez nem mindig könnyű. Van néhány pillanat, mely a zaklatottságról, a kétkedésről szól, s döntéseket kell hozni, kicsiket és nagyokat, mindennapi szinten- csakúgy, mint a saját életünkben.
- Narië
- Nem elérhető
- xany
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- xany
- Nem elérhető
- n8n
- Nem elérhető
hmm..passz...ha lenne neki, szerintem már tudnánk...*vigyor*
new frizőr:
ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne,ne, ne, ne! miért? PJ, miért? sokkkal jobb volt hosszabb hajjal, de még így is hosszú, és aranyos, helyes, hű de pasis, szal lenyugszom.... Rago:Undómiel: Sztem PJ azt akarta érzékeltetni, hogy Középföldén is van fodrász! lehetséges
ja, biza...PJ.nek eleve az volt a problémája, hogy túl kevés a nő. meg a szerelem. (Faram és Éo kapcsra naggyon kíváncsi vagyok...)ezért rakja/ta be Arwent mindenhova ilyen látványosan...gondoljatok a gázlóra! ott is! elvileg nem Arwen az! Ő szépen otthon csücsül a papucival...Undómiel írta: Látjátok, ez az, amit utálok Hollywoodban!!! A jobb eladhatóság kedvéért beletesznek egy szerelmi szálat, és ezzel teljesen felborítják a történetet!
Még egy kérdés, ha már így belejöttem! Éowyn miért harcol, kardozik, kinek hogy tetszik,Aragornnal??? igen, ez egy jó kérdés, már sokat kérdezték különböző topicokban...talán csak olyan vicces kis baráti kardozgatás, mint amikor Boromir kardozik Trufával és Pippinnel az első részben (tényleg! miért mindig Trufa és Pippin, és miért nem Pippin és Trufa?)
Arwen mit fetreng a trailer végén???!!! És ő van a hordágyon a közepén és ha igen, miért???!!! újjabb PJ szövés?
pipike:Tényleg,ti nem hallottátok azt a (szerintem kamu)hírt,hogyMiranda Ottoval kavar? hát szerintem is kacsa! ez [size=9:1nm7id5y]nem[/size]....nem ....nem!
Izé...milyen Henrysképek? és ki az a Henry? 8nagyon hüly vagyok?)
mi van a levéllel????? miket kell lefordítani???
ok, abbahagyom...
n8n returns
- xany
- Nem elérhető
Megnéztem a Henrys képeket és szerintem nem hasonlít tulzottan Viggora, de lehet majd idővel
- Narië
- Nem elérhető
Sztem biztos van barátnője...sajos...Mert hát gondoljaok bele,kb 5-6 éve elvált Exenától.Lehetetlen,hgy nem jött volna azóta össze senkivel!Egy ilyen pasiUndómiel írta: Xany! Véletlenül sem akartam lenyúlni a kérdésedet! Csak olvastam, meg azt is, hogy nem jött rá válasz, de mivel engem is nagyon érdekel, gondoltam megkérdezem ismét!
Hát, én is remélem, hogy az értelmes lányokat szereti! És aban is igazad van, hogy az exe nem pont egy szépség! Viszont idősebb,mint ő! Mármint a nő Viggónál!!! Remélem ennyi idős fejjel már inkább a frisshúsokra bukik!!!!
Buzgó kutatásomnak lett eredménye! Azt olvastam egy ehavi interjúban, hogy annyi mindent csinál, délelőtt fotózik, délután fest, este verst ír, hogy szerinte nem lenne szép az ő életformáját bárkire is ráerőltetni...
Én mondjuk asszem meghoznám érte ezt az áldozatot!
Tényleg,ti nem hallottátok azt a (szerintem kamu)hírt,hogyMiranda Ottoval kavar?De ennek ne dőljetek be,mert az egyik legnagyobb netes pletykalapon olvastam.Vagyis sztem semmi oka a pániknak!
- Gemini
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Apropó ezt a videot már láttátok?
specialrealms.com/VM/Aragorn2.mov
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
- xany
- Nem elérhető
Arwen attól fetreng hogy a 3. részben meghal, Aragorn után hal egy évvel később. És az a jelenet a 3. részhez tartozik.De lvas vissza lejebb kifejtettem ezt is.
- Undómiel
- Nem elérhető
Ez a pasi egyre édesebb lesz!!! Szépeket fogok álmodni, az biztos!
Szerintetek kit fognak a legjobb főszerelő Oscarra jelölni? Viggót vagy Lijt?
- xany
- Nem elérhető
Az a fetrengős rész már az első rész trailerjében is benne volt és sztem a 3. részhez tartozik, tudjátok a vége amikor mindenki meghal ,elhajózik meg ilyesmi. De hogy a hordágyas jelenet mi azt én se tudom.
- Undómiel
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Undómiel: a TTT-ben úgy hallottam hogy benne lesz Arwen, bár nem tudom hogy kerül bele.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- xany
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Nem olvasták a könyvet???!!!
Látjátok, ez az, amit utálok Hollywoodban!!! A jobb eladhatóság kedvéért beletesznek egy szerelmi szálat, és ezzel teljesen felborítják a történetet!
Még egy kérdés, ha már így belejöttem! Éowyn miért harcol, kardozik, kinek hogy tetszik,Aragornnal???
- Ragoran
- Nem elérhető