- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
xany írta: Nem sokat, csak annyit, hogy valami kosztümös film és Nicole Kidman is játszik benne.
Henry James regénye alapján készült, Kidman mellett van még benne John Malkovich (!!!) és Christian Bale is, utóbbi kettő személyes kedvenc. A film jó, legalábbis annak biztosan tetszeni fog, aki szereti a nem habkönnyű kosztümös filmeket, és gondolkodni is szokott. Magyarul érdemes lesz leülni a tv elé!
~ Une lumi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- xany
- Nem elérhető
HAHAHA!!!!!!!gyarapodhat Viggos film gyűjteményem
"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Főleg, mikor ott áll egy szál alsóneműben.... *nyálcsorgat*
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Minerva
- Nem elérhető
Felvetettem vkivel a Séta a Holdont, erre nincs hang! NINCS HANGGG! ARRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!! :rmad:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- aieless
- Nem elérhető
Aragorn-Éowyn?
Én először totál abban éltem, hogy de jól össze fognak jönni majd Arwen szerepe vhogy nem esett le - csak kicsit később, a zászlónál. De amikor Aragorn nem nézett vissza, akkor volt vmi ilyesmi, hogy nagyon fájt neki! (mármint Aragornnak). Szerintem tisztában volt Éowyn érzéseivel és ezért sajnálta a lányt (merthogy nála szóba sem jöhetett), de Éowynnak ez nem volt elég (amíyg Faramir rá nem ébresztette, hogy ,,ne vesse meg a szánalmat, ha az nemes szív ajándéka"). Egyébként sztem Aragornnak tetszett Éowyn, de nem ,,úgy" Egyébként is vagy 60 évvel fiatalabb volt, és mit ne mondjak, nem is az a megtestesült bölcsesség szent izé (mint Arwen ), aki Aragornnak ,,bejött" volna, vhogy túl emberi volt hozzá.
Egyébként ki is szokott mindig Viggo testéről áradozni? Csak mert asszem, beszállok! Iszonyú jól mozog! Olyan ruganyos vagy nem is tudom milyen, de TÖK_ÁLLAT!!!!!!!!!!!!
És télleg nem sztárolja magát. Nem jár filmes rendezvényekre, és egyszer azt mondta, hogy ,,a legtöbb színész többet gondolkozik a ruháján és az Oscar-esti beszédén, mint a szerepén". Igazat szólt!
Szerintem senkire nem lehet panasz! El jól játszik, igazán tisztességgel oldja meg a szerepét, AHOGY MINDENKI MÁS IS.
De ez tök igaz: Viggot mindig elhanyagolják!!! Orlira buknak a csajok, Elwood a jövő tehetsége, Liv légies és sorolhatnám, Viggo?? A nevét jó ha megemlítik
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- zsoffija
- Nem elérhető
Én Elijah-rajongó lennék/okéoké,a kezdetlegesebb fajtából,de akkor is az!/és szerintem jó színész...(meg szép kék szemei vannak )
De az nekem naggyon szimpi,hogy Viggo nem sztárolja magát teljes gőzzel!
ugyanis én ELVILEG nem vagyok éppen elragadtatva a "sztárolástól".
Mindattól függetlenül aktívan sztárolok,de ezt tessék figyelmen kívül hagyni
Szóval szerintem ez 1 újabb pozitívum Viggo jellemében!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Adelard
- Nem elérhető
Fru írta: Ragoran, nagyon jók a képek. Köszi, hogy a csuklyás képet is betetted! Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem Elijah Wood nem érdemli meg a rá szánt díjakat. (Bocsi az El rajongóktól). Nem játszik jól. Egész szerepe abból áll, hogy mindenki megmenti, meg a Gyűrűt tartja a kezében. Viggo sokkal jobb nála, meg Orli is. (még egyszer bocsi, de ezt le kellett írnom!)
Fru
Szerintem azért Elijah is szuperül játszott, bár Viggo meg Orli tényleg jobb volt.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- Ragoran
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Gondolkoztatok már rajta, hogy milyen ciki lesz az Oscarra jelölés 2003-ban? Mert szerintem ott Viggo nagyobb szerpet kap (mármint a könyv szerint) mint El! 8O
- Ragoran
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
De az Empire jelölte legjobb szereplőre,de "sajnos"Elijah kapta meg....Végülis az is jó,mert Rásszelt is jelölték....Nemtom,hogy ti hogy vagytok vele,de én KI NEM ÁLLHATOM!!!
Tényleg,aieless,át tudod nekem venni a Séta a Holdont?Már baromi kíváncsi vagyok rá........
- Ragoran
- Nem elérhető
Na még találtam:
Viggo sok arca:
specialrealms.com/VM/paper11.jpg
Ez egy ideális háttér:
www.thepalantir.com/multimedia/w ... ragorn.jpg
- Ganieda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."
- Ragoran
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... offuj2.jpg
Ezek sztem oan rondák:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj21.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj22.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj32.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... ffujj4.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj18.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj33.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj34.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off04.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off15.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off02.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off10.jpg
Ez sztem már volt:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off55.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off68.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off27.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off36.jpg
Miért vannak ezek többször?:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off48.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off53.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off54.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off55.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/desk ... n_1024.jpg
Tudom megint jól elvagyok, de mostanában alig raktatok be képeket! Gondoltam akkor én rakok!
Ez egy elég érdekes kép:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 4_0201.jpg
Itt már repül a fáklya:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 5_0201.jpg
Ez sem egy előnyös kép, egyáltalán mikor van?
img-www.theonering.net/movie/pre ... 3_0201.jpg
Ezt biztos láttátok:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 7_0201.jpg
Itt meg már oldalra néz:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 8_0201.jpg
Ha taklálok még képet, berakom!
- Ragoran
- Nem elérhető
n8n: Aragorn, Éowyn: Aragorn nem szerette és nem akarta elszédíteni. Ő Arwent szerette. Pl. van az a jelenet a könyvben amikor Aragorn elindul a Holtak Ösvényén. Éowyn kéri, hogy had menjen vele, de Ő nem engedi felemeli a földről, felül a lovára és úgy elvágtat, hogy vissza sem néz. Sztem ez naon jellemző a kapcsolatukra. Aragorn nem akarta, hogy miatta szenvedjen, de nem 'mert' visszanézni tudta, hogy Éowyn ott áll és nézi.
- xany
- Nem elérhető
HŰŰŰH elég sok polo nélküli jelenet látható . Nekem a Tökéletes gyilkosságban tetszett eddig a legjobban , persze a Gyűrűk urán kívül.
- n8n
- Nem elérhető
Ragoran:
már megint a képek!!! marha yook! köcce!
művészlélek...éljen!
théma, ami néha kő is:
szerintetek Aragorn pontosan hogyan viszonyul Éowynhoz?
ne haragudjatok, ha szerintetek ez már egy lerágott csont téma, az Éowyn topicban az volt, de itt még talán ARAGORN szemszögéből még nem láttuk...vagy már volt téma?
n8n returns
- aieless
- Nem elérhető
JUUUUUUUPIPUUJIIIII!!!!!!
JUUHUHÚÚ!!!!!!!
LÁTTAM A 28 NAPOT!
Ilyen nincs! Meg kell zabálni! Imádom!!!!!!!
Micsoda pasi te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki látta:
valami eszméletlenül aranyos az a jelenet, amikor kiderül, hogy a Santa Cruzt v. mi a fenét nézte és az irányítóért dulakodtak a kanapén
De miért dráma az a film? Legfeljebb azért, mert a gatyáját nem vette le
Amúgy sztem tök jó film volt, jókat lehetett röhögni és Sandra B. nagyon jól játszott!
Egyébként mikor Viggo megjelent, kifeküdtem a szőnyegen és a film végéig nem is bírtam felvakarni magam
ÉLJEN VIGGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Ja és itt a szeme: www.tolkien.hu/images2/film/official/off31.jpg
Télleg jól néz ki!
- Adelard
- Nem elérhető
Már vagy 4 napja nem voltam úgyhogy 1 kicsit le vagyok maradva...
Szóval: mi a legjobb Viggoban? Szerintem:A SZEME! Mikor először megláttam nekem rögtön az tűnt fel, milyen szépek a szemei...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Narië
- Nem elérhető
- xany
- Nem elérhető
Nekem a Tökéletes gyilkosságban tetszettnagyon.(csak a vége más lett volna ) Nem tudná valaki megmondani hogy az Indián vér című filmjét hol lehet megszerezni? Mert tékákban még nem láttam:
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- Léli
- Nem elérhető
Hogy mi olyan szép Viggoban? Hát... Azt hiszem Ő. Az arcáról én nem emelném ki a haját, a szemét, vagy a száját. Az úgy tökéletes, ahogy van. Ami viszont az arcán (és a kisugárásán)kívül rendkívül vonzóvá teszi, a teste. Láttam a 28 napot, és annyira jól néz ki benne Ja igen! Meg a mosolya. Annyira ellenállhatatlan az a pasi, amikor mosolyog (na jó, nem csak akkor )
A kisugárzásáról még annyit, hogy szerintem nagyon jó vezető lenne. Bármit mondana az embereknek, feltétel nélkül elhinnék neki, és követnék, mert olyan erős vezető jellem. Bár, ez lehet, hogy csak Aragornra igaz, de attól még olyan tökéletesen el tudja játszani, mintha róla mintázta volna Tolkien Elesszár királyt. Bámulatos színész, művészlélek és még az alakja is tökéletes.... Csak imádni és szeretni lehet (Egyszer majd ilyen férjet szeretnék )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- n8n
- Nem elérhető
mi tetszik benne a legjobban? MINDEN!! najó, azért próbálkozom....hhmmm....nézzük csak....már asszem írta valaki asszem, h a kisugárzása...hát az bizt... a szeme? biztos gyönyörű, ÉLŐBEN, mert képekről is jó, de a szemeket élőben kell látni!!!! hogy belenézz!! (bár belenézhetnék! ) úgyhogy maradok a hosszúhajnál! az naggggyon jól áll neki, nem beszélve az Aragorn-jelmezről!
n8n returns
- Undómiel
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru