Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #57178 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

xany írta: Nem sokat, csak annyit, hogy valami kosztümös film és Nicole Kidman is játszik benne.

Henry James regénye alapján készült, Kidman mellett van még benne John Malkovich (!!!) és Christian Bale is, utóbbi kettő személyes kedvenc. A film jó, legalábbis annak biztosan tetszeni fog, aki szereti a nem habkönnyű kosztümös filmeket, és gondolkodni is szokott. Magyarul érdemes lesz leülni a tv elé!

~ Une lumi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57165 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Május 20-án lesz az Egy hölgy arcképe című Viggos film az m2-ön, 21:30-kor.
HAHAHA!!!!!!!gyarapodhat Viggos film gyűjteményem :wink:

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 6 hónapja #57111 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja, egyébként aieless, ÉN is szoktam áradozni Vig testéről. :mrgreen: Láttad a Börtönhalált? Ahhh.... :oops: :oops: :oops:
Főleg, mikor ott áll egy szál alsóneműben.... *nyálcsorgat* :wink: :wink:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 6 hónapja #57109 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Képzeljétek, hogy jártam!
Felvetettem vkivel a Séta a Holdont, erre nincs hang! NINCS HANGGG! ARRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!! :rmad: :cry:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #57095 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Még mindig nem tudom, mi van a Séta a Holdon felvétellel, de majd szólok, ha meglesz! Egyébként szívesen átveszem, ha küldtök egy kazit ( Kovács Orsolya, Érd 2030 Szénégető u. 19.)
Aragorn-Éowyn?
Én először totál abban éltem, hogy de jól össze fognak jönni majd :) Arwen szerepe vhogy nem esett le - csak kicsit később, a zászlónál. De amikor Aragorn nem nézett vissza, akkor volt vmi ilyesmi, hogy nagyon fájt neki! (mármint Aragornnak). Szerintem tisztában volt Éowyn érzéseivel és ezért sajnálta a lányt (merthogy nála szóba sem jöhetett), de Éowynnak ez nem volt elég (amíyg Faramir rá nem ébresztette, hogy ,,ne vesse meg a szánalmat, ha az nemes szív ajándéka"). Egyébként sztem Aragornnak tetszett Éowyn, de nem ,,úgy" :) Egyébként is vagy 60 évvel fiatalabb volt, és mit ne mondjak, nem is az a megtestesült bölcsesség szent izé (mint Arwen :) ), aki Aragornnak ,,bejött" volna, vhogy túl emberi volt hozzá.
Egyébként ki is szokott mindig Viggo testéről áradozni? Csak mert asszem, beszállok! :mrgreen: Iszonyú jól mozog! Olyan ruganyos vagy nem is tudom milyen, de TÖK_ÁLLAT!!!!!!!!!!!! :) :)
És télleg nem sztárolja magát. Nem jár filmes rendezvényekre, és egyszer azt mondta, hogy ,,a legtöbb színész többet gondolkozik a ruháján és az Oscar-esti beszédén, mint a szerepén". Igazat szólt! :)

Szerintem senkire nem lehet panasz! El jól játszik, igazán tisztességgel oldja meg a szerepét, AHOGY MINDENKI MÁS IS.
De ez tök igaz: Viggot mindig elhanyagolják!!! Orlira buknak a csajok, Elwood a jövő tehetsége, Liv légies és sorolhatnám, Viggo?? A nevét jó ha megemlítik :( :(

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #57093 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran:Szerintem is jók a képek!
:roll: Én Elijah-rajongó lennék/okéoké,a kezdetlegesebb fajtából,de akkor is az!/és szerintem jó színész...(meg szép kék szemei vannak :D )

De az nekem naggyon szimpi,hogy Viggo nem sztárolja magát teljes gőzzel! 8)
ugyanis én ELVILEG nem vagyok éppen elragadtatva a "sztárolástól".
Mindattól függetlenül aktívan sztárolok,de ezt tessék figyelmen kívül hagyni :wink:
Szóval szerintem ez 1 újabb pozitívum Viggo jellemében!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #57088 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Fru írta: Ragoran, nagyon jók a képek. Köszi, hogy a csuklyás képet is betetted! :) Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem Elijah Wood nem érdemli meg a rá szánt díjakat. (Bocsi az El rajongóktól). Nem játszik jól. Egész szerepe abból áll, hogy mindenki megmenti, meg a Gyűrűt tartja a kezében. Viggo sokkal jobb nála, meg Orli is. (még egyszer bocsi, de ezt le kellett írnom!)
Fru :)

Szerintem azért Elijah is szuperül játszott, bár Viggo meg Orli tényleg jobb volt.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 5 hónapja #57061 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran, nagyon jók a képek. Köszi, hogy a csuklyás képet is betetted! :) Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem Elijah Wood nem érdemli meg a rá szánt díjakat. (Bocsi az El rajongóktól). Nem játszik jól. Egész szerepe abból áll, hogy mindenki megmenti, meg a Gyűrűt tartja a kezében. Viggo sokkal jobb nála, meg Orli is. (még egyszer bocsi, de ezt le kellett írnom!)

Több
22 éve 5 hónapja #57037 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Már nagyon várom a következő Oscar díjátadást, sztem a GYU megint kap egy csomó Oscart és remélem Viggo is kap!

Több
22 éve 5 hónapja #57035 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ő tényleg nem az a sztárolós típus, de arra itt vagyunk mi is!!! :wink:
Gondolkoztatok már rajta, hogy milyen ciki lesz az Oscarra jelölés 2003-ban? Mert szerintem ott Viggo nagyobb szerpet kap (mármint a könyv szerint) mint El! 8O

Több
22 éve 5 hónapja #57033 Írta: Ragoran
Szegény Viggot télleg mellőzik, de Ő nem is sztárolja magát! Ő nem oan, hogy mindenféle műsorokba megy, autógrammot osztogat, villában lakik és ágyba kéri a reggelit. Nem akar annyira a középpontban lenni. Nem szállt a fejébe a siker.

Több
22 éve 5 hónapja #57024 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát persze szegény Viggot mindenhol mellőzik :( ((((((
De az Empire jelölte legjobb szereplőre,de "sajnos"Elijah kapta meg....Végülis az is jó,mert Rásszelt is jelölték....Nemtom,hogy ti hogy vagytok vele,de én KI NEM ÁLLHATOM!!!
Tényleg,aieless,át tudod nekem venni a Séta a Holdont?Már baromi kíváncsi vagyok rá........

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #57011 Írta: Ragoran
Tündebarátnő:Persze, hogy jobb lett volna! Valamelyik újságban is Orli lett a hónap sráca! Meg Elwood a GyU sztárja! Egy másikban pedig Liv (!) a GYU sztárja! De Viggo nincs sehol! Ez szemétség!

Na még találtam:
Viggo sok arca:
specialrealms.com/VM/paper11.jpg
Ez egy ideális háttér:
www.thepalantir.com/multimedia/w ... ragorn.jpg

Több
22 éve 5 hónapja #57009 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Olvasta valaki a Hétvége magazint?Képesek voltak Orlando Bloomot jelölni a legjobb mellékszereplőnek járó díjra :!: Hát majd hanyatt estem. Szerintem sokkal jobb lett volna,ha Viggót jelölik,vagy nem :?:

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 5 hónapja #56955 Írta: Ragoran
Na képek...igaz, hogy csak az ineni Galériából származnak, de gondoltam legyen meg egyben:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... offuj2.jpg
Ezek sztem oan rondák:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj21.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj22.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj32.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... ffujj4.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj18.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj33.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj34.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off04.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off15.jpg

www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off02.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off10.jpg
Ez sztem már volt:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off55.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off68.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off27.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off36.jpg
Miért vannak ezek többször?:
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off48.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off53.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off54.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... /off55.jpg
www.tolkien.hu/images2/film/desk ... n_1024.jpg
Tudom megint jól elvagyok, de mostanában alig raktatok be képeket! Gondoltam akkor én rakok!
Ez egy elég érdekes kép:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 4_0201.jpg
Itt már repül a fáklya:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 5_0201.jpg
Ez sem egy előnyös kép, egyáltalán mikor van?
img-www.theonering.net/movie/pre ... 3_0201.jpg
Ezt biztos láttátok:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 7_0201.jpg
Itt meg már oldalra néz:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 8_0201.jpg
Ha taklálok még képet, berakom!

Több
22 éve 5 hónapja #56917 Írta: Ragoran
Én csak a GYU-ban láttam úgyhogy ott tetszett legjobban! :P
n8n: Aragorn, Éowyn: Aragorn nem szerette és nem akarta elszédíteni. Ő Arwent szerette. Pl. van az a jelenet a könyvben amikor Aragorn elindul a Holtak Ösvényén. Éowyn kéri, hogy had menjen vele, de Ő nem engedi felemeli a földről, felül a lovára és úgy elvágtat, hogy vissza sem néz. Sztem ez naon jellemző a kapcsolatukra. Aragorn nem akarta, hogy miatta szenvedjen, de nem 'mert' visszanézni tudta, hogy Éowyn ott áll és nézi.

Több
22 éve 5 hónapja #56906 Írta: xany
Nekem is tetszett a 28 nap. Láttam a Séta a Holdont :lol: JAHÚÚÚÚÚÚ!!!!!
HŰŰŰH elég sok polo nélküli jelenet látható :oops: . Nekem a Tökéletes gyilkosságban tetszett eddig a legjobban , persze a Gyűrűk urán kívül. :)

Több
22 éve 5 hónapja #56903 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
jaj, én nem láttam!...!
Ragoran:
már megint a képek!!! marha yook! köcce!
művészlélek...éljen!
théma, ami néha kő is: :D
szerintetek Aragorn pontosan hogyan viszonyul Éowynhoz?
ne haragudjatok, ha szerintetek ez már egy lerágott csont téma, az Éowyn topicban az volt, de itt még talán ARAGORN szemszögéből még nem láttuk...vagy már volt téma? :oops:

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #56890 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Barátnőm remélem felvette a Séta a Holdont, majd nemsokára megnézem (kérésre másolok kazit).
JUUUUUUUPIPUUJIIIII!!!!!! :) :) :)
JUUHUHÚÚ!!!!!!!
LÁTTAM A 28 NAPOT!
Ilyen nincs! Meg kell zabálni! Imádom!!!!!!!
Micsoda pasi te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki látta:
valami eszméletlenül aranyos az a jelenet, amikor kiderül, hogy a Santa Cruzt v. mi a fenét nézte :) és az irányítóért dulakodtak a kanapén :) :) :)
De miért dráma az a film? Legfeljebb azért, mert a gatyáját nem vette le :mrgreen:
Amúgy sztem tök jó film volt, jókat lehetett röhögni és Sandra B. nagyon jól játszott!
Egyébként mikor Viggo megjelent, kifeküdtem a szőnyegen és a film végéig nem is bírtam felvakarni magam :)
ÉLJEN VIGGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #56863 Írta: Fíriel
Láttam az újságban, hogy az HBO-n volt 14:45-kor Viggo főszereplésével egy film. Asszem Séta a Holdon a címe, és Diane Lane-nel szerepel benne. Láttátok?

Több
22 éve 5 hónapja #56856 Írta: Undómiel
Szerintem a Tökéletes Gyilkosság azért kiemelkedő filmje, mert nem elég, hogy nagyot alakít, ugye a képeket is ő festette... És nekem azok is tetszettek, nem tudom, Ti hogy vagytok vele! :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #56852 Írta: Ragoran
Sztem nem lehet eldönteni, hogy mi tetszik rajta! Most nézd meg ezt a képet: www.tolkien.hu/images2/film/trai ... tr5038.jpg Na ezen mi a jó???
Ja és itt a szeme: www.tolkien.hu/images2/film/official/off31.jpg
Télleg jól néz ki!

Több
22 éve 5 hónapja #56841 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na végre, újra itt! :)
Már vagy 4 napja nem voltam úgyhogy 1 kicsit le vagyok maradva... :oops:

Szóval: mi a legjobb Viggoban? Szerintem:A SZEME! Mikor először megláttam nekem rögtön az tűnt fel, milyen szépek a szemei... :P

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 5 hónapja #56802 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nemtom,de megjelent DVD-n! :wink: :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #56766 Írta: xany
Fru: Vigo tényleg játszik a 28 napban és Eddie Boone-t játssza.
Nekem a Tökéletes gyilkosságban tetszettnagyon.(csak a vége más lett volna :cry: ) Nem tudná valaki megmondani hogy az Indián vér című filmjét hol lehet megszerezni? Mert tékákban még nem láttam: :evil:

Több
22 éve 5 hónapja #56720 Írta: Fíriel
Viggo szerepel a 28 napban??????? Sandra Bullockkal??? Tényleg?????? Már láttam a filmet! És kit játszott??

Több
22 éve 5 hónapja #56702 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ai na vennui!

Hogy mi olyan szép Viggoban? Hát... Azt hiszem Ő. Az arcáról én nem emelném ki a haját, a szemét, vagy a száját. Az úgy tökéletes, ahogy van. Ami viszont az arcán (és a kisugárásán)kívül rendkívül vonzóvá teszi, a teste. Láttam a 28 napot, és annyira jól néz ki benne :roll: :roll: :roll: Ja igen! Meg a mosolya. Annyira ellenállhatatlan az a pasi, amikor mosolyog (na jó, nem csak akkor :D )
A kisugárzásáról még annyit, hogy szerintem nagyon jó vezető lenne. Bármit mondana az embereknek, feltétel nélkül elhinnék neki, és követnék, mert olyan erős vezető jellem. Bár, ez lehet, hogy csak Aragornra igaz, de attól még olyan tökéletesen el tudja játszani, mintha róla mintázta volna Tolkien Elesszár királyt. Bámulatos színész, művészlélek és még az alakja is tökéletes.... Csak imádni és szeretni lehet (Egyszer majd ilyen férjet szeretnék :roll: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #56685 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
mikor bementem a moziba fel voltam készülve Legsire, mert egy nagy csomóan mondták, h nézzem, meg nézzem meg h milyen aaaaranynooos!!!!! úgyhogy Orlira be voltam táplálva...de mikor elkezdődött a film...jójó, azért Bloom sem rossz :oops: (bocsi Legolisták!) de Aragorn MÉG jobb!!! vajon ki ez a hapi? Viggo Mortensen...hhhmm....érdekes név és hozzátársul egy bomba hapi!!! (hogy bnőm szavaival éljek: "Hűű, de pasi!" mondjuk ő ezt Sean Beanre értette, de lényegtelen, mert nekem Viggo "Hűű, de pasi" :D ) szal úgy állunk, h az egyik bnőmnek Sean és Viggo tetszik, de ő inkább Boromirista a másiknak Legsi jött be....de már szólt egyszer h milyen öreg...(vagy vmi hasonlót mondott)öreeeeg????? nem, nem nem nem nem nem!

mi tetszik benne a legjobban? MINDEN!! najó, azért próbálkozom....hhmmm....nézzük csak....már asszem írta valaki asszem, h a kisugárzása...hát az bizt... a szeme? biztos gyönyörű, ÉLŐBEN, mert képekről is jó, de a szemeket élőben kell látni!!!! hogy belenézz!! (bár belenézhetnék! :cry: ) úgyhogy maradok a hosszúhajnál! az naggggyon jól áll neki, nem beszélve az Aragorn-jelmezről!

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #56684 Írta: Undómiel
Ez csúnya! :lol: Nyúlszáj!!! :lol: Szerintem az csúnya. :?: És nem hiszem, hogy túl sok nyúlszájú színész rohangálna Hollywoodban!!! :twisted: Aki ilyeneket mond, annak kellene, hogy nyúlszája nőjön! :evil: De büszke vagyok Rád, hogy nem dőltél be! :wink: Az ajtó-sztorit biztosra veheted, Viggo több honlapján is olvastam!!! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56622 Írta: Fíriel
Nekem Viggóban a szeme tetszik. Meg az álla, a haja.... :D úgy az egész kinézete. Olyan sármos, karizmatikus ember, nem? Pont az ilyen sötét hajú, szemű fiúk az ideáljaim. :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.104 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére