Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #56602 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem úgy az egész pasi ahogy van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dDe különben az én haverjaimat nem zavarta,mert egyrészt nekik is nagyon tetszett és ők is max.30-ra tippelték,és persze nem akartak lelombozni,azt hitték,hogy 2-3 hét múlva elmúlik.Hát csalódtak benne :wink:
Különben a hegről:Egyik baromi értelmes oszt.társam kitalálta,hogy nyúlszája van(mármint Viggonak).Hát majdnem bemostam neki.De aztán egyre jobban elhitete és a végén majdnem bevettem :x De ezzel a Halloweenes sztorival nagyon megnyugtattál!!
Különben nincs valakinek Viggos filmje,amit kölcsön tudna adni?Annyira érdekelnek,csak a videótékában semmi normális film sincs :evil: :evil:

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #56564 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aiya!

Én igazából nem tudom mi tetszik rajta...
Nem szép inkább helyes, oan kószás...
Azt a heget meg nem is figyeltem....
Na most ennyi...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #56547 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én a gödröcskéire, és a mosolyára szavazok! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #56546 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez jó sztori lesz! 17 évesen Halloweenkor pár haverrel a sárga földig leitta magát, aztán egy ajtó erősebbnek bizonyult nála... :oops: A legszebb az egészben az, hogy még a kórházban sem tudott magáról, szinte fel sem tűnt neki, hogy ömlik a szájából a vér, aztán hogy összevarják a száját... De saját bevallása szerint legalább nem kellett érzésteleníteni... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56539 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az én szüleimnél legalább fiatalabb. Az én barátnőim is megjegyezték, hogy ennyire lelkesnek még nem láttak, és miután megnéztek róla fotókat megértettek. :lol:

Szerintem a szeme a legszebb, meg amit még nagyon bírok, az az amikor mosolyog és az azok a gödröcskék, na olyankor eltudok olvadni :D egyébként mi az a heg a száján? Már annyiszor figyeltem.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #56538 Írta: Undómiel
Szerintem a szája azzal az édi kis heggel!!! :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #56535 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Van egy ötletem:)
Szavazzunk!
Mi a legjobb Viggoban(akármilyen szempontból)?
Szerintem az álla :) De komolyan! :)
Egyébként az, hogy egyéni.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #56519 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo sztem nagyon jó szinész!! Már láttam pár filmjét és a rossz fiút ugyan úgy eljátsza, mint a jót, és sztem igazán akkor látszik valakin, hogy jó szinész ha a negatív figurát is eltudja játszani, de nem úgy , hogy egyből megutálod azt hanem elgondolkodsz a helyzetén
Hűűűű ezt jól megmondtam. :wink:
Most, hogy visszanézem a filmjeit kezdek rájönni, hogy már láttam őket, csdak valahogy Viggo nevét nem bírtam megjegyezni eddig, de azt hogy jó szinész és nem utolsó sorban nagyon jó pasi is azt mindig sikerült észben tartanom.
Amikor elöszőr megláttam én azt hittem, hogy olyan 35-38 körül lehet, lehidaltam amikor megtudtam, hogy túl van a 40-en. A haverjaim hülyének nézbek, hogy egy nálam 30 évvel idősebb pali tetszik. :)

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #56514 Írta: Undómiel
Viggo szerintem nem azzal hódít elsősorban, ahogy kinéz. Mert ugye neki is van szeme (de milyen), szája, fogai :twisted: (nem lehetett kihagyni), stb, de ami engem a legjobban megfogott, az a kisugárzása. Miután láttam a filmben, el sem tudtam képzelni, hogy helyette bárki más játszhatta volna a szerepet!!! És jó, hogy ezzel sokan vagyunk így!!!

Több
22 éve 5 hónapja #56510 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Helló emberek, most akarok egy nagy nyilatkozást tartani (fedezékbe!!!) :)
So: sztem Viggo nem az, akit meglátok, és az szaladna ki a számon, hogy ,,Húak***jó**** de helyes!" :) Nem, sztem egyáltalán nem. Én mikor először megláttam vmi újságban, hogy ő lesz Aragorn, az szaladt ki a számon, hogy ,,Neeeeeeeeeeeeeeeem". :) Hogy hogy tehetnek ilyent szegény Aragornnal. Nade mikor én a filmet megnéztem, azonnal visszavontam minden rosszat és átmentem Viggo-imádóba :)
Merthogy sztem nem kifejezetten szép, hanem egyszerűen vonzó és kész na!!! :) Nem a szép pofikája miatt (amit azért elismerek, nem is utolsó, de mostmár úgy is szépnek látom :) ), mint azért, hogy olyan k*rvára tehetséges, egyedi, karakteres, VAN BENNE VALAMI. Valami olyasmi, amit én még sehol máshol nem láttam, amiért elnézzük neki, hogy elég szar képek készülnek róla :) , amiért ő volt a frenetikus Aragorn szerepére, és amiért mi itten mind ajnározzuk. :)
Uff. Szóltam.
:)
Juppi pénteken megyünk testületileg 28 napot nézni!!!! :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #56452 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Rago:
ezek a képek!!! tze az életemre törsz! :D
APAkompelexus:
.....SOKKAL SOKKAL SOKKAL FIATALABBNAK NÉZ KI A KORÁNÁL!
meg a papamnal is fiatalabbnak nézki, de maga a papam is fiatalabbnak néz ki a koránál...ne ezt megaszontam! :D
sztem is onnan lehet, de nem emléxem pontosan...kéne a film videokazin, vagy CDn vagy valami, igazsáh szerint meg lenne, de mindig közbejön valami(rendszerint a gyűszűagyam.) lehet h a TTTben volt, de nem hiszem...bár sose lehessen tudni h what the truth is...

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 6 hónapja #56443 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hi! Újra itt! :)
Épp most néztem a Terror a jachtont (Viggo a szadista...). Hát én nem tudom, hogy csinálja ez a csávó, hogy néha csendesen olvadozom a mosolyától, néha meg a vérem is megfagy, ha elvigyorodik... Brr.
Nincs meg valakinek véletlenül az Angyalok háborúja? A fél életem odaadnám érte...
Ja, egy kis csemege, bár sztem mindenki tudja már...
Autogramcím! :)
c/o Rawlings Company
3933 Patrick Henry Place
Agoura Hills
CA 91301 USA

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #56266 Írta: Undómiel
1958. október 20-án született New Yorkban. :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56259 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mikor született Viggo????? Mert szerintem is jól néz ki... :D Van egy képem róla, az amikor a csuklyában van, és onnan lesi a hobbitokat! Az a legjobb!! Olyan Aragornos, na.
Hát, a megfogalmazásom nem a legjobb, de most ez telik ki tőlem! :D Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #56235 Írta: Undómiel
Az EXFELESÉGÉT (hála Istennek :wink: ) Exene Cervenkának hívják, aki mellesleg főállású énekesnő a hangzatos nevű X bandában (punk).

Több
22 éve 5 hónapja #56224 Írta: Joanna
Joanna válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hogy hívják Viggo feleségét??
Mivel kinyomtam egy régebbi itteni képet a nőről, és az osztályban csomó gyereknek ismerős volt. Esetleg színésznő??

Help :P :P :P !!

A lányok azért nem látják meg soha a herceget, mert mindig a fehér lóra koncentrálnak!!

Több
22 éve 5 hónapja #56192 Írta: Undómiel
Szerintem is igazatok van! :D Egyrészt Viggo nem pont egy tünde-karakter, a másik oldalon pedig (már amennyire munkásság, nyilatkozatok alapján meg lehet ítélni) a személyisége sem lett volna alkalmas arra, hogy tündét játsszon. :?: Szerintem ahhoz túl férfias. :wink: És (lehet, hogy ez csak az én véleményem) egy kicsit megszállott is, a szó legnemesebb értelmében! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56171 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De igazad van!Viggot az ISTEN :wink: is Aragornnak teremtette!
szerintem. :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #56108 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sztem jó, hogy nem tündét játszott a tündéjk szépek a kószák meg inkább jóképűek. Sztem Viggo nem szép inkább oan kószás! Most képzeljétek el hosszú,szőke hajjal, mint Legsi! Najó, bocs, ha mosrt vkit vérig sértettem, de nekem ez a vélaményom és kész!

Több
22 éve 5 hónapja #56037 Írta: Undómiel
Az én apukámnál azért 2 évvel fiatalabb. :lol: Nem tudom, a ti apukáitok hogy néznek ki, de az enyémnél mindenesetre egy cseppet fiatalabbnak látszik!!! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56000 Írta: n8n
Ez a nő volt Vggo felesége?? nem semmi...
bukjon a barnásvöröses zölszeműekre!!! :D
szvsz hosszú vizes hajjal...én is ilysminek képzeltem! marha nó ez a pasi, de aragornként a legjobb! igen, egyáltalán nem látszik a kora, nem, nem, nem, nem!! sajna viszont pont abban az évben született, mint a papam.. :? dejódejódejódejó... :( :cry: viszont én is sokkal fiatalbbnak hittem! :D :lol:

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #55979 Írta: Undómiel
Én szeretném, ha a szőkékre bukna! :wink: :D Bár ezek egészen jó képek róla! Mármint az exnőről! Én a GI Jane premierjén készült képeket láttam róla, hát az mondjuk nem semmi!!! :?

Több
22 éve 5 hónapja #55952 Írta: Narië
Nemtom,nekem bejön...

Különben: Ő Viggo volt felesége??? Nem tetszene neki inkább kicsivel (csak 30 évvel)fiatalabb,gyönyörű,(:?:),barna szemű és hajú lány,aki kb 170 cm magas :) :?: :?:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #55951 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát ha én is hozzászólhatok:láttam Viggoról pár képet civilben ill. más filmekből és ott vhogy nem tetszett annyira-úgy értem,nem egyértelműen jóképű.De Aragornnak király volt.

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 5 hónapja #55949 Írta: Narië

Minerva írta: Viggo nem szép, hanem ESZMÉLETLENÜL GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!
Komolyan, tündét kellett volna játszania. :) :)

Szerintem egyszerűen.....Na tudjátok...OOOOOLYAN JÓL NÉZ KI HOGY LEOLVADOK A SZÉKRŐL!De szerintem nem kellett volna tündét játszania,nekem spec.a tündék nem annyira jönnek be(1000 bocs a legolistáknak!!!)Szerintem Viggo tökéletes mint Aragorn!!Én pont egy ilyen embernek képzelném el Őt,ha most élne.Ja és különben a kora abszolút nem látszik rajta...Amikor bevittem néhányat a suliba(még közvetlenül a GyU után,amikor még halvány gőzöm sem volt semmi Viggos dologról)és találgattuk,hogy hány éves lehet.Én 29-et mondtam,ő 27-et.De szerintem végülis tök jó,hogy nem a tinimozi kategória új felfedezettje,és nagyon nagy dolog,hogy nála sokkal(20-30 évvel fiatalabb csajok is megőrülnek érte(pl.én)Szóval,IMÁDOM a pasit!!Mint Aragornként,mint Viggoként!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #55850 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: De mint tudjuk mindenki ,,hozott anyagból dolgozik"! :wink: Tehát Aragorn sem lehetne ,,igazi Aragorn" , ha az őt játszó színész nem lenne, hm, hogy mondjam, ..., ESZMÉLETLEN JÓKÉPŰ!!!!!!!!!! :D

Ez igaz... végülis a szeme ugyanaz és nekem a szeme tetszik a legjobban.
De hosszú hajjal tényleg jobban néz ki :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 5 hónapja #55809 Írta: Undómiel
De mint tudjuk mindenki ,,hozott anyagból dolgozik"! :wink: Tehát Aragorn sem lehetne ,,igazi Aragorn" , ha az őt játszó színész nem lenne, hm, hogy mondjam, ..., ESZMÉLETLEN JÓKÉPŰ!!!!!!!!!! :D

Több
22 éve 5 hónapja #55807 Írta: n8n
nekem Aragornként jön be igazán, Viggoként nem annyira...
sokkal jobb szvsz Aragornként!

én imásom a művészlelkeket, én is imások művészkedni... azt nem is tudtam, h albnumokat is csinál! csúcs ez a pasi!

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #55788 Írta: Undómiel
Én is annyira annyira szeretem!!! :wink: Bár amikor (a linken, amit küldtél) láttam egy képet az exnejéről, az egy kicsit földhöz vágott. :( Úgy képzeljétek el, hogy amit Amerikában punkénekesnőnek hívnak, az nálunk egy takarítónő szintjéval egyenlő! :? Hogy hogy szerethetett egy ilyet! Már ha szerette?!

Több
22 éve 5 hónapja #55784 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
GONDOLJUK!!! :D

Tejóég...jófej lehet ez az ember...mármint hogy MINDENT csinál...művészlélek.Az ilyet szeressük!

Néhány Viggos kép

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.018 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére